A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2020-08-31 11:14:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 106824 erotikus masszázs

Tipon a 2020-08 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Anita hirdetésével itt,az oldalon találkoztam. Bájos arca,szexi,titkárnős szemüvege,kívánatos,érett alakja láttán beindult a fantáziám,így a Hölgy gyorsan kedvenceim között landolt . Aztán csak vártam, vártam a látogatással,míg egy szép napon egy kedves rendtársammal folytatott csevej közben valahogy Anitára terelődött a szó. Ekkor eszméltem rá,hogy ilyen barom nem lehetek,itt egy gyönyörű Nő,én pedig csak várom itt a sültgalambot 🙂
Mivel kedvesünk az oldalon nem fogad üzeneteket, elgondolkoztam,hogyan is hívjam fel magamra a figyelmét.
Gyorsan bevillant, hogy az a bizonyos Alexander Bell nevű srác feltalált egy szuper ketyerét,amivel könnyen kommunikálhatunk másokkal. Így aztán gyorsan telefont ragadtam,és szerencsémre pár pillanat múlva már hallottam is Anita csilingelő hangját.
Kedvesen elmondta a szükséges információkat,majd felajánlotta,hogy egy külső csatornán is kapcsolatban tudunk lenni. Mikor már láttam a dolgaim kedvező állását, Viberen kerestem meg,és fixáltunk le egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Anita az egyeztetés során végig rugalmas, könnyen elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Anita búvóhelyét budai részen találjuk. Rutinos MT-k szerintem már becsukott szemmel is ismerik eme patinás műintézményt. Tömegközlekedéssel érkező kalandorok számára a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Villamos, metró a közelben,busszal is odatalál a vándor.
Autóval érkezőket GPS pontos címre vezeti,bár a parkolást eléggé nehézkesnek láttam,de legalább fizethetünk a vas letámasztásáért. Parkolni a közeli pláza garázsában célszerűbb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viberen kapott pontos cím birtokában egy régebbi építésű társasházban,nem túl magasan található a tetthely.
A lakás kimondottan rendelőként funkcionál. Bár többen is dolgoznak itt,nem találkoztam mással, diszkréció maximálisan adott.
Előszobában van a kijelölt parkoló a cipőknek,tágas nappali mobilklímával ellátva.
Fürdőszoba minden jóval maximálisan felszerelt,tágas,üvegfalú zuhanyfülkében szabadulhatunk meg az út porától,amelyben akár két személy is kényelmesen elfér. Ehhez kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdő készlet található. Tusolás után száraz kilépőre állhatunk, nagyméretű ,jó nedvszívó puha törcsivel száríthatjuk magunkat,távozáskor másik törcsit , és egy kellemes hátmosást kaptam a ház csinos úrnőjétől.
Mosdó szélén többféle szájvíz áll rendelkezésre a hozzávaló pohárkákkal, és még jónéhány dezodor is a kényelmet szolgálja. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

Nappaliból nyílik a három masszoba.Ahol mi voltunk, kényelmes,jól kialakított helyiség. A világos falat nagyon szép poszter tapéta ékíti,mely Anita szorgalmát dícséri.
Események tatamin zajlanak,falon tükör segít vizuális élményt nyújtani. Sarokban nagy,kényelmes fotel,szobainas a levetett ruháknak,fal mellett beépített polc az apróságoknak,és a kellékeknek. Sarokban ventilátor igyekszik az időnként felforrósodó hangulatot kordában tartani.
Egyszóval a tetthely minden szempontból kiváló egy diszkrét, kellemes randi eltöltéséhez.
ANITA külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Anita egy, a harmincas éveiben járó gyönyörű Hölgy.
Mivel arcos fotókkal hirdet,nem érheti csalódás a látogatót.
Festett,szőke haja foglalja keretbe bájos, mosolygós arcát,csókraálló ajkait,igéző,zöld szemét.
Sportos alakjának méltó díszei a ruganyos,asszonyosan kerek keblei a kényeztetésre élénken reagáló bimbókkal.
Feszes, napbarnított , illatos bőrrel büszkélkedhet, egyik legnagyobb kedvencem a formás,kerek popsija,amit akár a legszebb színésznők is megirigyelnék,oda is adnám érte bárki fél veséjét!
Lába karcsú, formás combjai közt pedig kíváncsian rejtőzködik frissen borotvált, illatos kincse.
Nem mehetünk el szó nélkül bájos házigazdám nagyszerű személyisége mellett sem.
Intelligens,kedves,bármilyen témáról kellemesen el lehet Vele beszélgetni,hangjával, mondanivalójával szinte az idegeinket is kisimítja.
Röviden szólva Anitára azt is mondhatjuk,hogy : Álomnő!
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 106824 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 106824 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2020-08-31 11:14:23 erotikus masszázs 1068245. ANITA +36307175040 beszámoló 2020-08-31 11:14:23 erotikus masszázs 1068246. ANITA +36307175040 beszámoló 2020-08-31 11:14:23 erotikus masszázs 106824
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Érkezésemet telefonon jeleztem, majd a Viberen kapott bejutási instrukciók segítségével máris galoppoztam a megadott szintre,gondosan figyelve a félemeletre,ahol már jónéhány sorstársam megjárta,mint hallottam. Odaérve már nyílt is az ajtó, mely mögött elbűvölő vendéglátóm rejtőzködött. Állam hangosan koppant a földön, ahogy megpillantottam Anitát. Egy fehér nyári ruha feszült sokat sejtetően formás idomain,bájos arcán kedves mosollyal fogadott.
Amint összekapartam a földre pottyant államat,és már képes voltam önállóan elmakogni két mondatot is, bemutatkoztam, és illedelmesen megkérdeztem,hogy maradhatok-e. Kedvesem erre szó nélkül átölelt, és puszikkal elhalmozva beljebb invitált hajlékába.
Leparkoltam topánkáimat az arra kijelölt helyre,majd követtem házigazdámat,kigúvadó szemekkel bámulva igéző popsiját.
Röpke lakásbemutató után kézen fogva behúzott a számunkra fenntartott szobába,ahol átadtam a számára hozott apró ajándékomat. Hozzám simulva, beszélgetés közben észrevétlenül lelopta rólam a ruháimat.
Kaptam egy puha törcsit,és gyorsan elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam habtestemet.
Tusolás,szájvizezés után már iparkodtam is vissza a tetthelyre.
Kedvesem közben megvált fogadó ruhájától, csupán egy szexis fekete tanga+melltartóban várva igyekezett megnehezíteni számomra a tatamin való kényelmes hasonfekvést,teljes sikerrel.
Megpróbáltam lazán hasra feküdni,ami nem volt túl egyszerű a kíváncsiskodó Kispajti miatt,aki ráadásul még az orrát is felhúzta sértettségében,hogy így el van nyomva...
Kedvesem megkérdezte,hogy milyen masszázst szeretnék,majd jót mosolygott válaszomon,hogy : villámgyorsat !🙂
Ezért úgy döntöttem,hogy inkább Rá bízom a dolgok kivitelezését, és ezt milyen jól tettem!!
Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt.
Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-).Egyre gyakrabban vette ujjai közé a tölténytárat is.
Ezután a hátam kapott egy nagyszerű ápolást, művészien ráérezve az elég sűrűn fájdogáló pontjaimra.
Ezeken a helyeken hosszabban elidőzött, kisimogatta a fájós csomókat,először csak kézzel,majd hirtelen éreztem,hogy formás keblei simogatják a hátamat,a bimbók először csak simítva,aztán már erősen karistolva szánkáztak fel-alá.
Ezt természetesen tágra nyílt szemekkel moziztam a tükörben,fokozva vele az egyébként is csodálatos élményt.
Majd jött a bűvös szó ...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
... megfordulhatsz...
Ezzel rá is tértünk a kényeztetés fejezetre,de mivel úriember ilyen dolgokról nem mesél,ezt a részt megtartanám magunknak.

De szerencsére én , mint piszkos csirkefogó elég messze állok az úriember fogalmától , így nyugodtan megoszthatom a történteket😉
Anita elém állt,én pedig a szépségétől meghatottan letérdeltem,lesimogattam Róla az általam feleslegesnek ítélt fekete csipkecsodát,és áhítatosan megcsókoltam a homlokát, akarom mondani vénuszdombját. Gondoltam,ha már az arcomba van tolva a kedvelt Déli táj,élek a lehetőséggel, és alaposan felderítem. Lágyan megcsókoltam az illatos,simára borotvált ékességet,majd Kedvesem halk sóhajai hatására benyalintottam a már nedvesedő szerelemnyílásba. Lassan,érzékien mozgattam kíváncsi nyelvemet az elém tárt finom kelyhecskében,kitapintva a lassan duzzadó kéjgyöngyöt, majd elkezdtem ujjammal lágyan simogatni az egyre nedvesebb barlang bejáratot is.
Kedvesem reakcióiból ítélve kedvére való volt a ténykedésem,de azt, hogy eljutott-e a csúcsig,nem állíthatom biztosan.
Tetszett ez a kirándulás, ezért miután kedvemre kijátszottam magam,még kicsit átmasszíroztam Anita szenzációs popsiját, alaposan végigcsókolva az igéző félgömböket.
Majd célba vettem az Északi irányt,de hamar akadály került elém két gyönyörű cici képében. Termeszetesen nem ijedtem meg a kihívástól,ezért alapos simogatás,csókolgatás után elértem az immár kőkeményen hegyesedő csúcsokat is. Itt is igyekeztem Kedvesem örömét keresni,de lassan csak odaértem a célomhoz, Anita csókos szájához.
Istenien csókol,odaadó,igazi barátnős,kényeztető csókja van,és nem fukarkodik osztogatni.
-Most nagyon kicsinállak!-felkiáltással egyszerűen hanyatt lökött a tatamin,figyelmesen párnát helyezett a fejem alá,és megkezdte akcióját,amit szívem szerint kiíratnék receptre,heti háromszor legalább🙂
Kaptam még néhány csókot,majd lassan elindult lefelé simogatással, és csókokkal borította el mellkasomat, majd lágyan végigsimított a vigyázzban álló Kispajtin. Nyelve hegyével épp csak érintve a makkot, máris tovább suhant, és mire felpillantottan, már nedves ajkai között éreztem felváltva a golyszikat. Felváltva kényeztette a két zsacsilakót,közben simogatva a rudat,tenyerével a kupakon körözve,miközben másik kezével a gát környékét izgatta. Már azt hittem, így fogok robbanni,de a csúcs előtt jó ráérzéssel mindig technikát,vagy ütemet váltott,nekem meg már a szemeim jojóztak a beteljesülésért,amit még mindig elhúzott.
Végre éreztem,hogy izgató nyelve lassan felfelé indul a száron, kicsit még játszott vele,majd váratlanul(??) hammbekapta!
Felsóhajtottam, hogy végre!,de a java még csak ekkor jött!
Saját kedvére játszott bűntársammal, időnként egész mélyre eresztve,majd kivette és csak nyalogatta,a makkot csókolgatta,aztán épp csak a hegyét vette falánk ajkai közé. Művészien kényeztette vezéremet,szemmel láthatóan azon volt minél jobban elnyújtsa a beteljesüléshez vezető utat.
Mikor újra mélyebbre vett, éreztem,hogy kezdenek a srácok mozgolódni ,amit jeleztem is Kedvesemnek,Ő erre csak annyit súgott,hogy ne fogd vissza magad!
Így aztán megadtam magam a sorsomnak,és szabjára eresztettem örömcseppjeimet,amit Kedvesem ajkai közé engedett, és csak a teljes lenyugvásom után eresztett ki puha szájából. Adott egy puszit a makkra, egészségedre! mondta, és csak ezután nyúlt törlőkendőért. Romeltakarítás után innivalóval kínált, majd picit még mellémbújt,amivel teljesen megkoronázta az együttlétünket.
Ezután gyors tusolás,ahol előzékenyen segített lemosni rólam a krémet,majd öltözés,és egy új élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor mérete nem nyilvános,itt most bizony bővebb infó nem áll rendelkezésre. Erről bájos vendéglátónk ad telefonban tájékoztatást, nagysága átlagos,egy átlag feletti kellemes élményért cserébe. Szokásom szerint érkezéskor adtam át bokrétámat egy kis édesség kíséretében.
Korrektségből jeles,virágszálak száma a helyszínen sem változik.
Anita nagyszerű programja az utolsó sziromig megérte.
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy remekül sikerült randin vagyunk túl a bájos Anitával. Ő egy kitűnő masszőz,csodálatos, érzéki Nő, aki szeret adni,de a kapott örömet sem fél kimutatni. Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek,aki szeretné magát kellemesen érezni egy csinos, érett , odaadó Hölgy társaságában!
Kedves Anita!
Nagyon örülök,hogy találkoztunk,egy nagyszerű embert,egy érzéki, elragadó Hölgyet ismerhettem meg személyedben. A randi minden egyes pillanatát élveztem,ezek után a folytatás sem maradhat el! Kérni is fogpm a felvételem az Anita Rajongói Klubba!🙂
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2020-10-12 13:59:05
Micsoda pazar írás! Látogatásra ösztönöz! Köszi,hogy megírtad!

2020-09-09 12:18:10
Teljes joggal nagyon elfogult beszámoló, tökéletesen visszaadja azt, amit Anitával érez a szerencsés utazó. Örömmel és nemkicsi irigységgel olvastam a kitűnően megírt részleteket. A csókjáról írottak nem túlzóak, Anita egyszerűen elvarázsol a puha ajkaival - felül, alul....

2020-09-07 21:10:57
remek, részletes leírás egy tökéletes randiról, köszönet érta!

2020-09-06 13:50:16
Hoppá…Te aztán belecsöppentél a jóba…ÁLOMNŐ…csodás :) Egy dolgot sajnáltam csak, pontosan azt, amikor a kiváló és szenvedélyes élményű beszid végére értem, ugyanis olvastam volna még tovább is a pazar randitokról. Alaposan beindítottad szerintem sokunknak a fantáziáját Anitával egy hancúrozásra… :) Köszi és a csodás élményhez :)

2020-09-05 20:00:33
Egy kitűnő beszámoló egy nem átlagos randiról. Élvezetes, sodró, jó stílusban. Az Álomnő- nél elméláztam. Mi a különbség a bomba nő és az álomnő között. Ha eljutok Snitához megsúgom neki. mindkettőtöknek.
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 6db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2018-08-22) : Nagyon finoman ajakbekapós, néha nyelvel érintős, később gyakran nyelvel érintős, ajakszívós, szopogatós. Számomra ez volt az ideális csók. (komolyan)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.