Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 15:28:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 119820 szexpartner

petterkiss a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk, gördülékenyen ment. A címre érve telefonon hívtam a pontos bejutásért.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, mivel a helyszín a West Endhez nagyon közel volt - ott parkoltam le és onnan kb. 5 perc séta volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Hely diszkréció:
4
A ház állapota kívülről elég siralmas. A lakás felújított, egy airbnb. Fürdőről nem tudok nyilatkozni, mert Alicenak meggyűlt a baja a kazán üzembehelyezésével és nem volt melegvíz, így a fürdőt nem volt alkalmam megtekinteni és igénybe venni. A szoba egyszerűen berendezett, egy franciaágy, egy komód meg egy szekrény volt benne, semmi különös.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Alice a képeknek megfelelően néz ki. Átlagos öltözékben fogadott, annyira nem is emlékszem pontosan, mert lekötötte a figyelmemet, ahogy szegény Alice a kazánnal kapcsolatos probléma miatt exukázlja magát.
Szép, fiatalos lány, rövid vörösesbarna hajjal, hetyke cickókkal, teljesen borotvált puncival, rózsaszín szirmokkal, formás fenékkel. Könnyen beindítja az embert.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 119820 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 119820 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-11-10 08:50:07 erotikus masszázs 1198205. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-11-10 08:50:07 erotikus masszázs 1198206. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-11-10 08:50:07 erotikus masszázs 119820
Action
Profi masszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Hátmasszázs:
5
10 perccel a megbeszélt találkozó előtt egy akutan megoldandó probléma miatt hívtak. Valójában azonnal indulnom kellett volna az ügyet intézni, de az Alice-szal való találkozót semmiképp nem akartam lemondani, viszont sajnos az ügy végig a fejemben motoszkált és nem is tudtam teljesen az élvezetekre fókuszálni. Alicenak a kazán miatt adódott nehézsége ezért kb. 5 perccel később kezdtünk.
Alice lesegítette a ruhámat, pár órával korábban zuhanyoztam, de azért nyilván jobb volt, hogy Alice legalább az intim zónát egy nedves törlővel felfrissítette. Közben egyből a lényegre tért és hamar a szájában találtam magam. Aztán az ágyra helyezkedtem, ahol Alice folytatta az orális izgatást, koppig eltüntette, furulyázgatott, a golyókat se hagyta ki. Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni. A kezdeti maszatolgatásom után aztán sikerült némileg átlendülnöm és kutyapózban folytattuk rendesen. Mikor már éreztem, hogy közel a vég - kértem, hogy franciával folytassuk, végül a szájában lett végem. Kérdezte, hogy szeretnék-e egy kis masszázst. Elfogadtam a felajánlást, a "kis masszázs" elég kemény volt, jól átgyúrta a hátam. Közben az ügyemen filózgattam, hogy fogjak majd hozzá. Úgy 10 perc után szólt, hogy elfáradt a keze, amit nem is csodálok, amilyen keményen megmasszírozott. Kértem, hogy akkor fussunk neki a második körnek. Gondoltam, hogy jól fog esni még egy francia. Mondtam is neki, hogy jó lesz így végig. Egy idő után megkérdezte azért, hogy "pihenésképp" lehetne mégis egy kis szex. Ilyen kérdésre nemet nem lehet mondani, gumit húzott és beleült. Nagyon ügyesen mozgott felül, változatosan : simán lovagolva, hátra dőlve, guggolva. Aranyos volt: közben nyögdécselt is, mintha jó lenne neki. Szkeptikus szoktam ilyenkor lenni, főleg hogy semmit nem csináltam, csak feküdtem mint egy tuskó, álló fasszal. De hogy pozitiv legyek - lehet, hogy úgy mozgott, hogy neki jó legyen és a farkamat csak eszköznek használta. A lényeg, hogy nagyon élveztem, ahogy mozog rajtam. A végén kértem egy franciás befejezést. Másfél órára mentem, de egy jó óra után az én kérésemre, teljesen kielégülve távoztam, hogy minél előbb nekikezdhessek az ügyem megoldásának. Le a kalappal Alice előtt, gondolataimmal terhelve is sikerült kétszer "elintéznie" egy órán belül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezést követően rendeztem. Extra nincs, amit vállal, az mind benne van az alapban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Attól függetlenül, hogy mindkét részről apróbb nehézséggel indult a találkozó (Alicenak a kazán, nekem egy beérkező telefon 10 perccel a kezdés előtt) abszolút pozitiv benyomással távoztam Alicetól. Egy belevaló, lelkes lány, aki mindenben lesi a vendég igényeit. Tervezem, hogy visszatérek hozzá. Akik szeretik a fiatalos, aktív, kedves, jól együttműködő lányokat azoknak mindenképpen ajánlom (Bib Gourmand, lehet hogy legközelebb már egy Michelin csillagot is mondanék rá).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2023-11-10 13:57:06
Végre már egy jó dolgozat amit lehet pozitívan értékelni. A mai nap első jó alkotása. Bravo

2023-11-10 13:21:39
Köszi a beszit, nekem is hasonló élményeim voltak - és a kazán is jó már azóta, ki is próbáltam!
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

(2023-09-03) : Ezután torokra vett párszor lazán, s végül felszerszámozott és felült. Erősen hátra dőlve finoman mozgott, s nem sok idő alatt meg is adtam magam a sorsnak. Letisztogatás, beszélgetés, összebújás. A finom alkata, bújóssága secperc újra felélénkített.

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.