Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-14 16:51:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 119277 szexpartner

ZorbaTheGreek a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
feneketlen mélytorok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
A legutóbbi randink nagyon jól sikerült és még akkor megígértem ALICEnak, hogy ezt még folytatjuk és hamarosan jelentkezem. Igen, akkor nem gondoltam volna, hogy ezt az ígéretet nem egy-két hét, vagy egy-két hónap, hanem inkább egy-két év múlva sikerül majd beváltani. Az ígéret, az ígéret és én nem szeretem volna adós maradni és ezt az ígéretet beváltatlanul hagyni. Milyen dolog is lett volna ez? Az egyeztetésben minden volt, ami ilyenkor közbejöhet. Az oldalt ritkán nézem, amikor láttam a kiírásokat, hogy fogadóóra van , akkor már majdnem dél volt , amikor telefonáltam, akkor kb. az esélytelenek teljes nyugalmával hívtam a számot. A szám kicsöngött, de nem vette fel senki. Erre igazából számítottam és egy nagyobb összegben fogadni is mertem volna arra, hogy így lesz és el is indultam a dolgomra.
…azonban, ha nem sikerült volna az egyeztetés, akkor ez a beszi nem íródik meg. Szóval szűk egy órán belül visszacsörgött a hölgy :) ami nagyon kellemes meglepetés volt. Jelezte, hogy a nem fogadott hívások közül én vagyok az első akit visszacsörgetett :) Kis egyeztetés után sikerült egy jó időpontot találni , amit menet közben még kétszer újra egyeztettünk , de végül meglett a randi időpontja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A cím amit kaptam egyértelmű és könnyen megközelíthető, a térkép által jelzett hely elég pontos. A gps odáig visz le, de a parkolás miatt érdemesebb egy 300 méteres körzetben keresgélni, tömegközi okés, minden jár erre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Úgy tűnik Alice szereti a körfolyosós házakat, ez is ilyen volt, szerencsére ez a mostani lakás egy kis séta után a lépcső mellett volt. Bejutás diszkrét, látni senkit se láttam és senki sem lát. A lakásba lépve nagyon kellemes hűvös fogadott, meg is jegyeztem, hogy milyen jól el vannak találva ezek a régebbi típusú házak, hogy ilyen jó hűvös van. Haha, ezzel megnevettettem partnernőmet. Ő is megjegyezte, hogy tényleg milyen jók ezek a házak, de a kellemes hűvöshöz az a klíma is sokat hozzátesz, ami épp ott a fejem felett van. A lakásból a fürdőt és a hálót láttam, mindenhol rend honolt. A fürdőszobában fürdőkabin fogadott, egy tusfürdőből tudtam választani (semleges illatú, ha ez valakinek fontos), de igazából nem fürödni mentem Alicehoz így az az egy tusfürdő épp elég volt.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az utolsó találkozásunkhoz képest csak egy minimálisat változott Alice külseje, olyan vállközépig érő szőkés-vöröses haja lett a szőkésbarna hajzuhatag helyett, de az alakja és a mosolya nem változott semmit.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 119277 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 119277 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-09-15 09:26:56 erotikus masszázs 1192775. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-09-15 09:26:56 erotikus masszázs 1192776. ALICE +36307482875 beszámoló 2023-09-15 09:26:56 erotikus masszázs 119277
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhanyzás után a hálóba belépve Alice hason fekve várt, teljesen meztelenül.
Mintha tegnap találkoztam volna vele, ugyanaz a formás izmos popsi, selymes bőr, csinos combok, izmos hát... Minden testrész kapott egy kis simogatást és egy kis finom puszit, illetve nem csak egy keveset, hanem igazából nagyon sokat. Nem igazán volt koncepcióm, először a lábait, combját, combjának belső felét pusziltam, közben másik kezemmel simogattam a hátát, majd araszoltam felfelé. Miközben kezemet lecseréltem a számra és puszilgattam a hátát , másik kezem elkalandozott a combok belső felén, melyek a kis simogatásra és érintésre finoman nyíltak. Puszikkal a hölgy nyakszírjénél jártam, közben a kezem rátalált Alice puncijára és először finoman simogattam, majd előbb egy ujjal s utána két ujjal ujjaztam. Itt partnernőm is feladta kényelmespozícióját és lassan felém fordult. Miközben elhelyezkedtünk én az édes cicikkel , csípőjével és később a puncijával törődtem. Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem és a szexet gumihúzás után amolyan hagyományos módon fejeztük be.
Kis pihegés beszélgetés után elmentem zuhanyozni majd elköszöntem bájos partnernőmtől. Jó hangulatú randi részese lehettem és jól éreztem magam a társaságában.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák és meglepetések sem. A telefonban nem is beszéltünk a tiszteletdíjról, hisz azt a hirdetésből bárki megismerheti. A csokrot a randi végén letettem az ágy melletti fehér kisasztalra.
Rózsacsokor
ZorbaTheGreek nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jó volt a randi, jó volt Alice kezei közt ellazulni és kielégülni.
Kérlek vigyázzatok erre a kedves virágszálra!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2023-11-19 11:18:50
Uraim, köszönöm szépen a rengeteg pozitív visszajelzést. Ez a beszi egy amolyan 30 perces írás volt, így sajnos valóban voltak elvarratlan szálak. A jövőben sem tervezek bőlére eresztett írásokat, de azt megígérem, hogy ettől egy leheletnyivel részletesebb leszek.

Köszönöm még egyszer a pozitív visszajelzéseket!

2023-10-08 10:09:00
Szia Viva, a tipp jó, az élet más területein alkalmazom is ezt. Itt valahogy úgy néz ki, hogy ha egy randi megírását egy, vagy két napon belül nem kezdem meg és az írást nem fejezem be rövid időn belül, akkor az az írás már nem kerül ki a kezeim közül. Tudom, hogy ez hülyeség, de ha másodjára hozzákezdek, vagy folytatom/folytatnám, akkor valami olyan érzésem van, hogy ezt nem helyes megírni. A fentiek alól talán egy kivétel volt, de ezt a „szabályt” tartom. Néhány esetben azért mégis kikerült pár írás ami túlélte a fenti szigort. Ennek örüljünk 🤘
Itt a gépemen van még jópár félkész írás elmentve, ami végülis nekem szép emlékek sorát idézi 😊

2023-10-06 08:20:23
Uraim, nagyon szépen köszönöm az értékeléseket.

2023-09-18 22:16:25
Nem mondod, hogy ezt fél óra alatt írtad😲 !! Én ennyi idő alatt jó, ha az Egyeztetés blokkot írom meg... Respect maximum!

2023-09-18 11:32:20
Zorba, èn viszont azt mondom jól tetted hogy belefogtál, ellenkező esetben szegènyebbek lettünk volna egy Alice beszivel, ès hiába 254, valójában idèn csak a harmadik. Ès az Alice.2023 nyilván más mint volt az Alice.2017. Szóval èn jóra is adtam az új infók miatt. De nem is ez a lènyeg, hanem hogy írj ha fèl órád van, max mèg ne nyomj rá a küldèsre ha mèg nem èrzed elèg jónak, egy következő fèl órában folytasd tovább, ès így tovább fèl óránkènt amíg vègül meg vagy elègedve a vègeredmènnyel.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.

(2022-01-13) : Először az ágy mellett térdelve, Alice hasán fekve kényeztetett, annyira jól hogy fejben már teljesen máshol járt az eszem, szinte kiszívta belőle az "agyamat'. Majd adtam egy kis tempót is a dolognak, ami szintén nem volt ellenére. Közben a hátát és melleit simogattam, a fejét is lehet fogni, igazi pornós feeling. Aztán megkértem, hogy folytassuk a fejlelógatós pózzal, pikk-pakk megfordult és már ismét a szájában voltam, tocsogott minden a nyáltól