Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ADRIENN

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-03 19:32:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ADRIENN +36304631176 119461 erotikus masszázs

sessantanove a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg ADRIENN hirdetővel
érzéki hang
fergeteges csúszka
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hétfőn délután telefonon hívtam, szerda kora délelőttre szerettem volna időpontot foglalni. Kis türelmet és pár perccel későbbi visszahívást kért, kedves hangját hallva már ekkor gyorsabban dobogott a szívem. Visszahívtam és lefixáltuk a randit, egy nappal előtte délutánra és a randi reggelére kért megerősítést, amit én telefonon abszolváltam. Újból hallani akartam a hangját... Már az első megerősítéskor megkaptam a címet, sőt a kapucsengő kódját is.
Vacilláltam, hogy 90 vagy 120 percre menjek, Adrienn javasolta, hogy első alkalommal maradjunk a rövidebb időtartamnál.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
A Margit körúton, a Mechwart liget közvetlen szomszédságában kell keresni a gyönyörök kertjét. A két számmal is jelölt villamosjárat a kaputól pár méterre áll meg, néhány zebrán kell átjutni, míg célhoz érünk.
GPS pontosan oda vezet, tökéletesen megközelíthető a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház kívülről rendben van, a lépcsőház felejtős, viszont a lakás... Két (és fél) emelet lépcsőzés után kopogtam az eltéveszthetetlen ajtón, ami mögött egy istennő várt rám. Egy szélfogónál nagyobb, de előszobánál kisebb helyiségben leparkoltam mérföldes cipőmet, onnan léptünk be a, mondjuk úgy, szalonba. Amennyire a félhomályban ki tudtam venni, három "tetthely", a hölgyek pihenőszobája és a fürdő nyílott innen.
Az egész lakás nem frissen, de jó minőségben és időt állóan felújított, a szobák nagyon forró hangulatát jól visszaadják Adrienn (és kolléganői) képei. A fürdőszoba tágas, minden igényt kielégítően berendezett, tökéletesen működő, függönnyel leválasztott zuhanykabin, kellemes hőmérsékletű melegvíz. Szájvíz műanyag poharkákkal, egyedül a tusfürdőfetisiszták érezhetik magukat kissé elhanyagolva.
ADRIENN külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Adrienn arcfotó nélkül hirdet. Ilyenkor a férfiember fantáziája beindul és elképzel magának valakit, a valóság az esetek döntő többségében más... Ez esetünkben is más volt, de mennyire más... Adrienn egy kifejezetten gyönyörű hölgy, csodálatos arccal. Valaki korábban ezt a szemöldökének tulajdonította, nem tudom, de én le voltam nyűgözve. Alkatát sok képen csodálhatjuk, élőben talán karcsúbb és magasabb. Adrienn tényleg magas, főleg a piros magassarkú cipőjében... Szót szoktak még említeni a hölgyek koráról... Szerintem a kiírtnak megfelel, minek is írna valaki többet, és ha ez bármit is számít, tényleg letagadhatna jó pár évet. De erre semmi szükség, ő így tökéletes.
1. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 119461 erotikus masszázs
3. ADRIENN +36304631176 beszámoló Budapest 119461 erotikus masszázs4. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-10-04 09:16:36 erotikus masszázs 1194615. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-10-04 09:16:36 erotikus masszázs 1194616. ADRIENN +36304631176 beszámoló 2023-10-04 09:16:36 erotikus masszázs 119461
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Volt az is... A fürdőre pár percet várnom kellett, kellemesen elbeszélgetve már ekkor elkezdtem Adrienn testének hódolatát, meg is jegyezte, hogy ma nem lesz itt masszázs. Kértem, hogy a fogadó ruháját, egy piros tüllszerű valamit majd én vehessem le róla, nem volt ellenvetése.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
A fürdőből visszatérve - természetesen pihe-puha, illatos, nagyméretű törölközőt kaptam - gyorsan egymásba gabalyodtunk, először a masszázspadnál, majd onnan átlibbentünk a földön lévő nagy matracra (nem tatami...). Kifejtettem az említett piros ruhácskából és elkezdtem kényeztetni minden porcikáját, egyelőre a fő hangsúlyt gyönyörű kebleire helyezve. Azok a keblek... nagy valószínűséggel picit korrigálva vannak, de teljesen természetesek, teljes harmóniában Adriennel.
Kölcsönösen kényeztetgettük egymást, míg egyszer csak odalent délen ragadtam, és finoman, hosszasan puszilgatva azt vettem észre, hogy Adrienn teste megfeszül... majd elernyed... Ezt követően Adrienn félreérthetetlenül jelezte, hogy ezt még vissza fogom kapni... Kértem, hogy ne végezzen ki túl hamar, sejtelmes mosollyal nyugtázta kérésemet és hosszú-hosszú ideig a határon és a mennyben tartva, elvitt oda, ahova minden férfiember vágyik.
Kis összebújás után megemlítettem, hogy mintha lett volna szó valami masszázsról is... Ölelkezve áttelepedtünk a masszázspadra, ahol Adrienn megmasszírozott. Meg is masszírozott... A masszázs nagyon kellemes volt, szakszerű mozdulatokkal, de még nem volt olyan erősségű, mint ahogy kértem. Nem láttam hogy mi történik a hátam mögött, de kiderült, hogy Adrienn az én testem mellett a sajátját is jól beolajozta és kezdetét vette egy csodás csuszkamasszázs. Ez valószínűleg nem csak nekem, hanem neki is több mint kellemes volt, elég extatikus állapotba kerültünk, amit abból gondoltam, hogy a ekkor már teljes erőből, csodásan masszírozta vállaimat, nyakamat... Kis idő után jeleztem, hogy szeretnék még neki örömet okozni, de ő egyértelművé tette, hogy a hátralévő időben csak én leszek porondon. Hamarosan megkért, hogy forduljak a hátamra és kezdetét vette levezetés gyanánt egy csodás, több módon történő kényeztetés, aminek hála, hamarosan elért a zsigerekig hatoló vég. Köszönöm, Adrienn!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondott honorárium a helyszínen sem változott, szerintem ma már átlag alattinak mondható, amiért bőven átlag feletti, amit kaptam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Teljesen kifacsarva, de mégis ujjá születve távoztam, megígértem Adriennek, de főleg magamnak, hogy hamarosan újra meglátogatom. Akkor biztosan a 120 perces lehetőséget fogom választani és ragaszkodni fogok hozzá, hogy nekem is legyen legalább annyi lehetőségem, mint neki.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ADRIENN erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-16 08:19:12
Tetszett a leirás, fokozta a képei által kiváltott vágyakozást. Egyre jobban szeretném megismerni és hasonló élményt átélni vele.
Mutasd mindet

FunkciókADRIENN legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-03-11) : Miután felfeküdtem és választottam a krém/olaj lehetőségek közül, elkezdődött a masszírozás. Utólag belegondolva, mekkora marha lettem volna ezt kihagyni!!!!😄😄😄 Először a hátamat vette kezelésbe le- és fel szánkázott a kezeivel majd gerincem környéke következett. Nagyon ügyesen lazítgatta el, hogy a csomókhoz hozzáférve eldolgozza azokat.

felejthetetlen: 1db
(2021-12-29) : A masszázs rész abszolút erotikus, és imádom ahogy csinálja, úgyhogy ki nem hagynám úgyhogy felpattantam. Adrienn jó sok olajjal dolgozik ( esetleg krémmel, ha azt kéred), és már az elejétől fogva bemismításokkal, benyúlkálásokkal érezteti, hogy miről is lesz itt szó.

nagyon jó: 4db
(2023-10-02) : Anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben; a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata. Itt el is dőlt igen hamar: ma nem lesz masszázs.

(2023-09-23) : Majd teljes testével rám feküdt, és miközben én cicijét és ajkait felváltva nyaltam, csókoltam, ő egyik kezével lábai közé terelte falloszomat (a másik kezével könyökölt)

(2021-02-06) : Megérkeztem, megkaptam a törölközőt, birtokba vettem a tiszta, újszerű zuhanyzót, millió tusfürdő, szájvíz eldobható poharak kikészítve. Visszatértemkor felfeküdtem a masszázspadra, Adrienn elment kezet fertőtleníteni, majd megkezdődött a masszázs program. Az a kellemes átsimogatós, átnyomkodós masszázs, n

: 7db
(2023-07-17) : Egy pár percig megy ez a csoda, aztán feltérdelek négykézlábra. Először mellém áll , én szopom a nagy melleit, ő veri a farkam aztán mögém kerül, hátra hajtja a farkam és úgy szopja. Csere; felinvitálom a padra, most ő kerül négykézlábra , én oldalt állok, simogatom, ujjazom a finom punciját, bele is nyalok kicsit. Közben folyamatosan keresi, simogatja, fogdossa a faszomat, aztan így a padról oldalra hajol és beveszi a szájába, mostmár hevesen bólogat. Finoman lenyomom négykézlábról hasonfekvésbe a padra, felmegyek, a combjait beolajozom és behelyezem a farkam közéjük, dugást imitálunk. Jelzem neki mennyire megfarkalnám, de természetesen azt nem szabad,ezt minden alkalommal csak bóknam szánom.

(2022-01-18) : A masszázs talán tanult elemekkel tarkított vagy csak jó autodidakta képességei vannak, jó masszőz. Kérdez közben mit és hogyan csináljon. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt ez a része az ottlétnek. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, melleit, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda.

(2022-01-02) : Felfeküdtem a masszázspadra és Adrienn elkezdett masszírozni. Ügyes kezei vannak és folyamatosan érdeklődik, hogy jó e az erősség stb. Közben beszéltünk mindenféle dologról, jól áll neki a csacsogás :) Hátát tetoválás ékesíti, ami jól áll neki.