Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-25 06:53:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves ahotel! :)
Köszönöm a beszámolót! Bár nem szoktam reagálni egyikre sem, ennél szükségesnek éreztem. Nagyon sajnálom, hogy rögtön az elején rossz szájízzel kezdted nálam, önhibámon kívül a telefonszámommal egy kisebb technikai probléma lépett fel, amit érzékeltem később, és megoldódott, új telefonszámra kellett váltanom, ezért elnézésed kérem, valóban kellemetlen de a központi számon szerencsére elérhető vagyok! :)
Azt viszont nem teljesen értem, miért probléma ha nincs 10-15féle baba tusfürdő. Prémium, bőrbarát 2-3 féle illatmentes tusfürdő közül tudsz vàlasztani, amelyeket a falra szerelhető tusfürdőadagolóinkban megtalálsz! :)
Ha a kádas fürdőt veszed igénybe, elhúzhatós zuhanyfüggönnyel van ellátva, így nem lesz minden vizes, ha használod.
A fotózásra igyekeztem a lehető legjobb formámat hozni, legcsinosabb fehérneműkben, a hétköznapinál talán profibb sminkben és hajjal pózolni, ugyanakkor attól garantáltan nem kell tartania, hogy a valóságban más személlyel találkozik a vendég. Mi attól teljesen elhatárolódunk, hogy a valóságnak nem megfelelő képekkel hirdessünk. :)
Remélem azért annyira nem érezted rosszul magad, várunk szeretettel máskor is!
Szép napot, Eszter

Beszámoló Éden Eszter +36701552393 121038 erotikus masszázs

ahotel a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Éden Eszter hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
Egyeztetés
Előző napon a weboldlaon keresztül foglaltam, ami fontos, mert nem hívtam addig telefonon soha Esztert (lesz jelentősége).
Már régesrégen figyelem Esztert még akkor amikor a Happy lányok sorait erősítette és nagyon kedves arcúnak tartom, de csak most Édenként ismerhettem meg.
A lényeg, hogy a megbeszéléssel emailben minden rendben volt ellentétben a telefonnal.

Sosem volt ilyen velem, de hívom délelőtt a kapu elől és ki van kapcsolva a telefon. Gondoltam rosszul van a weboldalon, hívom kinézve a számot és úgy is ki van kapcsolva.
Mondom ez jól indul, végül az emailben volt egy központi szám és azon próbálkoztam, ahol bebocsátást kaptam.

Mindenesetre kellemetlen percekkel kezdődött a randi.
Megközelítés
Ez valóban közel van az Árpád hídhoz ahol nagyon jó a tömegközlekedés, szóval a metrótól olyan 5-7 percet számolj ha nem akarsz rohanni.
Ezen a környéken szerintem elég sok parkolóhelyi is van.
Helyszín
Komolyan mondom mintha lemásolták volna a másik szalont. Ha beraknának egy szobába meg nem mondanám melyik szalonban vagyok, teljesen ugyanolyan.
A fürdőszobával nem vagyok megelégedve. Tiszta volt, de szerintem anélkül zuhanyozni, hogy minden tocsogjon nem nagyon lehet, és hiányoltam a Baba tusfürdő repertoárt. Egy szappan van az is tartóból jön így semmilyen választék nincsen.
A tisztaságra nem lehet panasz, montjuk szerintem első voltam, de minden higiénikus és rendben van a lakással.
Éden Eszter külseje
Eszternek olyan csodás tekintete van a képeken, olyan kis kedves lány mosolyog ott, hogy hatalmas váltásnak éltem meg a tetovált és emósra sminkelt lányt.
Itt valahogy megtörött minden amikor kinyitotta az ajtót és megláttam. Szép lány, de teljesen más stílus jelent meg a képeken. Szerintem nem volt meg a kémia se közöttünk, részéről pedig úgy láttam még korán van.

Biztos bennem van a hiba, de ez valahogy nem jött ki elsőre.
1. Éden Eszter +36701552393 beszámoló Budapest 121038 erotikus masszázs
3. Éden Eszter +36701552393 beszámoló Budapest 121038 erotikus masszázs4. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2024-03-25 09:31:31 erotikus masszázs 1210385. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2024-03-25 09:31:31 erotikus masszázs 1210386. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2024-03-25 09:31:31 erotikus masszázs 121038
Erotikus masszázs
Melltartó, bugyi, top és még valami kis szoknya is volt rajta amikor elkezdte a masszázst. Megijedtem, hogy ez így is marad, de itt azért kezdődtek a pozitív élmények, ugyanis szépen lassan masszázs közben lekerültek a ruhadarabok a bugyi kívételével.

Jól maszíroz, viszont én ilyen keveset lánynal még nem beszéltem. Láttam az elaján, hogy nem szócséplő, de szerintem az egész óra alatt csak 20-30 szó hanngzott el.

Kellemes masszázst kaptam és lassan kezdtem érezni az erotikát is. A lábamnál kezdte és jó alaposan átgyúrta mindkettőt, majd feljebb a hátammal folytatta. Olyan igazi erotikus masszázs volt, ritkán még az ikreket is megmaszírozta és jött vissza az életkedvem.
Levezetés
Mondta, hogy fordulhatok és engedelmeskedtem. Hamar a lényegre tért és elkezdte maszírozni a velem egykorút.
Mondta, hogy nyugodtan simogathatom a testét és ezt is megtettem.
Jó rutinnal végezte a dolgot néha megtartotta a nyugalmi időpontokat, hogy kicsit elhúzza a folyamatot.

Na ezen a részen már úgy nézett ki, minta képeken. Gyönyörű cicijei vannak és van mit fogni rajta, pont tökéletes.
Elszámolás
Egy szolid szalon, bár lenne prosztatamasszázs azt én nem kértem.
Mindent megcsinált amit vállal, de valahogy nem éreztem azt az extra hozzáállást ami a minimumon felül van. Ki vannak írva az árak a honlapon, annak megfelelően történt minden. A rózsákat a buddha szobor kezébe tettem.
Rózsacsokor
ahotel nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szerintem túl nagy elvárásokkal mentem, mert régóta figyelem Esztert. Ahhoz képest csalódás volt de egy szép lányt ismerhettem meg nem túl mélyen. Nem volt meg közöttünk a kémia és bár jó volt a randi, egy ideig nem próbálkozom újra Eszternél.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Eszter erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókÉden Eszter legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2024-01-20) : Elfeküdtem a masszpadon és ő a bokáimhoz lépett. Itt kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. Közbe csevegtünk egy keveset. Főleg a szalon és a masszázsok volt a fő téma.

(2023-02-18) : Puszik neki is majd a tatamira feküdtem. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan.

(2023-01-08) : Volt kis masszírozás, a gyengédebb fajtából. Hát kevésbé hagytam magam na... Eszter ugyan nemrég került föl, de tanult masszázst, ez érezhető. Nem tudom, hogy átgyúrás kérhető-e.

: 4db
(2023-12-02) : A hátamat kezdte masszírozni. Finoman csinálja, de kellemes erősséggel is, szerintem tanultak a mozdulatai. Mondtam, hogy a nyakamat és a tarkómat masszírozza többnyire, mert az a kedvencem, aminek eleget tett bőven.

(2023-07-31) : Sokszor rendesen fájt visszatartani magam, hogy ne csókoljam meg, annyira szépen tud nézni. A végjáték is kézzel történik. Nagyon kellemes volt az egész, de őszintén szólva legalább egy kicsivel több szabadság, vagy több bevállalás azért jól esett volna.

(2023-06-27) : Elkezdte a lingam masszázst, amit lassan felépítve kezdett csinálni. Jól esett, hogy volt egy ritmusa az egésznek, én eközben a mellét kezdtem el simogatni és markolászni, amire már azóta vártam mióta beléptem az ajtón