Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Eszter

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-02 23:13:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Eszter +36701552393 120047 erotikus masszázs

sausage a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Éden Eszter hirdetővel
darázs derék
fergeteges csúszka
legjobb mellszex
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az online felületükön jelentkeztem be, gyorsan jött válasz email, hogy elfogadásra került az időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A pontos címet az emailben kaptam meg, könnyű megtalálni, a Róbert Károly körúton van, kis séta a Göncz Árpádtól. M3 metróval vagy 1-es villamossal is könnyen megközelíthető.
Modern, kb 4-5 éves épület. Amikor odaértem a bejárathoz az időpontra, felhívtam az Eszterhez tartozó számot, felvette, de kért pár perc türelmet még. Nem örültem neki túlságosan, mert hideg volt és esett az eső. Aztán 7-8 perc múlva visszahívott és mondta mit írjak be a panelon. Nyitotta az ajtót, megmondta az emeletet és a lakás számát, és hogy a lifttől balra forduljak. Felértem az emeletre, balra mentem, egy hosszú folyosón kellet végigmenni plusz egy ajtón át egy másik folyosóra, aztán balra az első lakás volt a célállomás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás előtt megnyomtam a csengőt párszor, majd vendéglátóm ajtót nyitott. Alacsony csaj, külsőre pont mint a képeken, csak kicsit kevesebb életvidámságot sugárzott így élőben. Melltartóban és bugyiban fogadott. A lakás jó tágas, színes hangulatfény van, jó illat volt amikor beléptem, és csend és nyugalom. Nem hallatszott senki más jelenléte sem a lakásban. Csak az előszobában lévő néhány pár cipő árulkodott arról, hogy vannak rajtunk kívül is a lakásban. Gondoltam végre valahol nem a kolléganők trécselése az alapzaj.
Bevezetett egy tatamis szobába. Középen egy nagy matrac leterítve valami átlátszó vékony fóliával, rajta egy párna és azon egy kis törülköző, amit rá lehetett teríteni a párnára. Hangulatfény és mindkét falon nagy tükrök. Egy db szék volt amire a holmimat letettem. Vendéglátóm vízzel is kínált. Majd kiment hogy ellenőrizze hogy rendben van-e a fürdő, én addig levetkőztem. Visszajött, hogy mehetek, a szemközti ajtó a fürdőszoba.
A fürdő jó nagy, vécé is van. A kádhoz van zuhanyfüggöny és még csúszásgátló is. 3 db falra szerelt tusfürdő adagoló van. Fürdés után odamentem a csaphoz, de nem volt szájvíz. Ez elég nagy hiányosság szerintem, egy randi előtt biztosítani kéne hogy a vendég így is fel tudja frissíteni magát.
Éden Eszter külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
2
Arc:
4
Visszamentem a szobába, majd Eszter is megjelent. Mondja feküdjek hasra, én viszont megkérdeztem hogy előtte levetkőztethetem-e. Megfordult, hogy levehessem a melltartóját. Majd a bugyiját akartam volna lehúzni róla, de szólt hogy azt ne, nem szokta levenni. Szembe fordult, én meg rámarkoltam a cicijeire, viszonylag méretesek, talán ez nevezhető tenyérbe illő cicinek. Formás, feszes mellei vannak, a képeknek megfelelő a valóságban is. Szájjal majdnem elkezdtem támadásba venni, de szólt hogy puszilni nem szabad, azt nem szeretni. Ahogy közelebb voltam hozzá, éreztem, hogy sajnos nincs friss illata, nem tusolt a randi előtt.
1. Éden Eszter +36701552393 beszámoló Budapest 120047 erotikus masszázs
3. Éden Eszter +36701552393 beszámoló Budapest 120047 erotikus masszázs4. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2023-12-04 09:40:35 erotikus masszázs 1200475. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2023-12-04 09:40:35 erotikus masszázs 1200476. Éden Eszter +36701552393 beszámoló 2023-12-04 09:40:35 erotikus masszázs 120047
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hasra feküdtem. Ő a telefonjáról kapcsolt be zenét, majd elővette a masszázsolajat és nyomott a kezére. A hátamat kezdte masszírozni. Finoman csinálja, de kellemes erősséggel is, szerintem tanultak a mozdulatai. Mondtam, hogy a nyakamat és a tarkómat masszírozza többnyire, mert az a kedvencem, aminek eleget tett bőven.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Már jócskán benne voltam az ellazulás állapotában, amikor nagyon finoman olajos kézzel elkezdett benyúlkálni a golyókhoz meg a gáthoz. Nagyon finoman csinálta, rég tapasztaltam már ilyet. Felemeltem a csípőmet, hogy jobban hozzáférjen, ő meg elkezdte masszírozni a golyóimat és a másik kezével a farkamat is.
Majd rátértünk a cicis csúszkára, amihez én kenhettem be a cicijeit. Csúszkált rajtam előlről, ekkor még derékszögben, szoros testi kontaktust tartva, majd lejjebb is vándorolt. A merev farkamnak dörgölte a cicijeit, majd a két lábam közé jött és belekezdtünk egy mennyei ciciszexbe. Ebben szerintem nagyon megtaláltuk az összhangot, láttam hogy tetszett neki hogy ennyire élvezem. Párszor meg is kellett állítanom, hogy még ne menjek el.
Jött a kézi kényeztetés, a lábaim között térdelt, és elkezdte verni, először finoman, majd egyre vehemensebben. Ezt nagyon éltem, hogy egy határozott nő kezei között vagyok, akitől nem menekülök, amíg egy csepp is van bennem. Elmenni a hasára sikerült. Letörölt mindkettőnket nedves törlővel és papírzsepivel.
Még egy pár percig, amíg lenyugodtam, simogattuk egymást, majd elment megnézni jó-e a fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A végén elhelyeztem a rózsákat a matracon.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes élménnyel távoztam, az elején a a kedve nem tűnt valami jónak, de ennek ellenére végig kedves volt velem, de távolságtartó maradt. Ami hiányosságot tapasztaltam, hogy nem volt szájvíz, és hogy nem frissítette fel magát a találkozásunk előtt. Kicsit hiányérzetem maradt, hogy a cicijét nem ismerhettem meg a számban is, illetve hogy a bugyi nem került le. Ez mondjuk az oldalon érdekesen van kezelve, hogy a "Fehérnemű végig fent marad: nem" nem tesz különbséget aközött hogy csak a melltartó vagy a bugyi is lekerül-e, így a lányok előszeretettel kihasználják ezt a kiskaput.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Eszter erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókÉden Eszter legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2024-01-20) : Elfeküdtem a masszpadon és ő a bokáimhoz lépett. Itt kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. Közbe csevegtünk egy keveset. Főleg a szalon és a masszázsok volt a fő téma.

(2023-02-18) : Puszik neki is majd a tatamira feküdtem. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan.

(2023-01-08) : Volt kis masszírozás, a gyengédebb fajtából. Hát kevésbé hagytam magam na... Eszter ugyan nemrég került föl, de tanult masszázst, ez érezhető. Nem tudom, hogy átgyúrás kérhető-e.

: 4db
(2024-03-25) : Kellemes masszázst kaptam és lassan kezdtem érezni az erotikát is. A lábamnál kezdte és jó alaposan átgyúrta mindkettőt, majd feljebb a hátammal folytatta. Olyan igazi erotikus masszázs volt, ritkán még az ikreket is megmaszírozta és jött vissza az életkedvem.

(2023-07-31) : Sokszor rendesen fájt visszatartani magam, hogy ne csókoljam meg, annyira szépen tud nézni. A végjáték is kézzel történik. Nagyon kellemes volt az egész, de őszintén szólva legalább egy kicsivel több szabadság, vagy több bevállalás azért jól esett volna.

(2023-06-27) : Elkezdte a lingam masszázst, amit lassan felépítve kezdett csinálni. Jól esett, hogy volt egy ritmusa az egésznek, én eközben a mellét kezdtem el simogatni és markolászni, amire már azóta vártam mióta beléptem az ajtón