Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Kinga

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-05 14:26:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Kinga +36300728691 121981 erotikus masszázs

hotlova a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Éden Kinga hirdetővel
ennivaló lábfej
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
határozott irányító
Egyeztetés
Ahogy mondtam is neked a legutóbb, mostanában buzgó méhecskeként szállok virágról-virágra, mert erős lemaradásban vagyok. A best of lista, mindkét oldalon kezd kezelhetetlenné válni, az élet rövid, ráadásul háborús vészhelyzet van, ki tudja mennyi időnk van még a támadás előtt, ezért sürgősem a tettek mezejére kellett lépnem. A jól ismert szalonban Kinga volt a harmadik hölgy, akinek a kezébe adtam az ezredest, az első két alkalmat fedje a feledés jótékony köde...
Szóval, ébredés, reggeli merevedés, ezredes kiadta az ukázt és a számítózást megszakítva kénytelen voltam a telefonért nyúlni. A vonal túloldalán ezúttal nem diszpécser és nem is másik jómunkás leányka, hanem maga Kinga szólt bele. A tájékoztatást követően gyorsan alakítottam a napi programomon és pattantam is a személygépkocsim volánja mögé és
Megközelítés
rutinosan megközelítettem a Róbert Károlyon lévő újépítésűt. Szokás szerint a szomszéd lakótelepen, a Kassák Lajos utca árnyas fái alatt parkoltam, fizetősen. A metro, villamos, egyebek rajongói is érkezhetnek ide kb mindennel, hiszen az Árpád Híd pesti részének vonzáskörzetében vagyunk.
Az utcafronton hatalmas felirat hirdeti a házszámot, el sem tudsz tévedni.
A két lift egyszerre érkezett a földszintre, az egyikből egy ott lakó, fiatal istennő szállt ki, kocogni indult egy tevepata villantós cicanadrágban, a másikból pedig egy makktárs, aki előttem vitézkedhetett az Éden szalonban. Ezt onnan tudom, hogy ő is pont olyan méretű és márkájú ásványvizes palackot szorongatott, amit nekem is a kezembe szoktak nyomni az Éden lányok. Az átszellemült, zen mosolyról már nem is beszélve.
Helyszín
A liftezés után be a szalonba, erről mit is mondhatnék?
A képeken is látod, és sok vándor megénekelte már, de a karakterszám kedvéért vegyük gyorsan végig: tiszta, igényes, teljesen új minden, még nincs leharcolva. Több szobás, két fürdővel, funkcionális, de Buddha szobrok és füstölők nélkül.
Most megismerhettem azt a rendelőt is, ahol nem a földön, hanem a masszázságyon történik a kezezős-kezelés. Színes fények, kétoldalt tükrök. A sarokban egy szék árválkodik a gönceinkre várva. Zenét Kinga telefonja biztosítja.
Éden Kinga külseje
A textil ledobása után, az van amit látunk is a képein.
Kicsit talán más a hajzat, illetve a fogadó szett sem a képeken látható fekete ez meg az, hanem egy selyem (?) köntös.
Az életkort leszámítva a megadott paraméterek is stimmelnek.
Kinga, kezdetben kissé szótlan, szigorú, katonás. Gyorsan felmér, aztán eligazítást tart, törcsit ad, elirányít fürdeni, majd visszavonul a többi leányka közé a konyhába.
Valaki az arcát jellemezvén azt írta, hogy van egy orosz arisztokrata kisugárzása - és tényleg! Van benne egyfajta elegancia, szigor és ez tetszik is nekem.
Szerencsére mentes minden proli vircsafttól és vizuális tuningtól is. A kora a kiírtnál több ezt a viselkedése is elárulja, de ez ne riasszon el senkit! Az évek és a gyakorlat érződik a viselkedésén, de menetközben a szokásos beszélgetős paneleket felhasználva már megnyílik nekem, sztorizik, mosolyog, a maga poroszos módján kedveskedik is.
A teste korához képest ÉS abszolút értékben is szép, ízléses, hibáktól mentes, kívánatos, reggelig nyalnám-falnám, de sajnos a fekete bugyika a helyén marad. Kerek popsi, szép természetes cickók, finom kecses lábak, lábujjakon szép lakk (nincs lekopva sem) guszta lábfej satöbbi.
1. Éden Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 121981 erotikus masszázs
3. Éden Kinga +36300728691 beszámoló Budapest 121981 erotikus masszázs4. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2024-07-05 14:57:54 erotikus masszázs 1219815. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2024-07-05 14:57:54 erotikus masszázs 1219816. Éden Kinga +36300728691 beszámoló 2024-07-05 14:57:54 erotikus masszázs 121981
Erotikus masszázs
A köztünk lévő, testsúlykülönbséghez képest - fele annyi lehet, mint én - kellemesen megmasszírozott. Nem vártam ilyen nyomóerőt. Jól is esett.
Persze attól, hogy bármilyen hatása legyen még így is nagyon messzire voltunk, de így is beírom neki a piros pontot.
Közben ismerkedtünk, de maradtunk az általánosabb témáknál. Kedvesen megdicsérte a csodálatos testemet is. Megkockáztatom, hogy a masszázs végére kialakult egyfajta kölcsönös testi, lelki szimpátia is, így nekiálltunk a kézitusának.
Sajnos a naptárja aznap nem engedte, hogy a két lövéses/másfél órás programra vegyek jegyet, ezért csak egyszer, a randi végén kerítettünk sort a lövészetre.
Levezetés
Ez a hely, Kinga szolgáltatása pedig kiváltképp nem a kölcsönösségről szól.
Simizni lehet, de szájjal érinteni a bármit is nem lehet. Pontosabban csak a lábakat, mert kértem egy kis lábazást is, hiszen Kinga, régi művésznevén "Fetish Kinga" az adatlapja szerint: "királynő a fetish birodalmában". Ha ő királynő, akkor én mint alattvaló nem is tehettem mást és az illendőség szerint le is róttam a hódolatom.

A hátamon feküdtem a masszázspadon, ő a lábaim közé helyezkedve kezdte el egyik lábával az ezredest gyömöszölni, míg a másikat megkaptam a számba.
Jól meg is voltunk ebben a szereposztásban egy darabig, majd elkezdte a lassú kivégzésemet: két lábbal, majd két kézzel, majd egy kézzel variálva.
Állta a szemkontaktust, vette a poénokat, enyhén mosolyogva verte, verte, majd abbahagyta, verte majd abbahagyta....elég sokáig tartott ez a rész is.
Így utólag jut eszembe, hogy még tökéletesebb lehetett volna a program, ha belesző verbális elemeket is, illetve ha rácsulázott volna párszor az ezredesre vagy a tenyerébe - ha már fétish, akkor legyen kövér, nem?
Mindegy ezek kimaradtak, majd legközelebb megkérem.
Aztán bevillanhatott neki a telefonbeszélgetésünk és rákérdezett, hogy mi a helyzet a prosztatamasszázzsal. Mivel itt már bőven a vége felé jártam és azt hittem, hogy rákanyarodunk a végjátékra, meg is lepődtem, hogy felhozza a témát, de ugyanakkor örültem is neki. Azok a leányok, akik szeretik csinálni általában jól is csinálják, így lelkesen bólogattam, hogy hát igen, lehet róla szó.
Lepattant a masszázsasztalról, csitt-csatt, gumikesztyűt húzott és visszaült a lábaim közé. Jobb kéz mutatóujjal ügyesen célt talált, bal kézzel folytatta a faszverést.
Ha még nem volt ilyen élményed, akkor hülye vagy és menj próbáld ki! Ha meg volt, akkor tudod, hogy ez miért jó és, hogy ettől még nem vagy buzi. Csak egy kicsit, de nem ez nem számít, mert a négy fal között csináljuk.
Erre a gyakorlati, kézműves tárgyra még egy piros pontot beírok Kingának, hiszen még ekkor sem végzett ki egyből, hanem még húzta, húzta a dolgot, játszott velem, mint egy nagy, ronda, szőrös kesztyűbábbal.
Kitalálhatod, hogy kurva nagyot lőttem a végén.
Ha nem verem ki a randi előtt, akkor talán még a plafonra is jutott volna belőle, egy kis emlékül az Éden szalon munkatársainak.
Elszámolás
Rutinosan az asztalra tettem, amikor kiment tisztálkodni.
Ő pedig rutinosan, egy szó nélkül nyugtázta, hogy ott van.
Extrák nincsenek, az van, ami az oldalon is fel van sorolva, abból válogathat kedvére az úri közönség.
Megkaptam az ásványvizem és kedvesen utamra lettem engedve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyszerűen éreztem magam és annyira zen állapotba kerültem, hogy utána kénytelen voltam enni egy rament a Wafuban, így kerekítve le ezt a dolgos munkanapot.
Jól fel lettem tüzelve, utána Kinga helyett, otthon az asszony is megkapta a magáét, szóval mondhatjuk, hogy mindenki jól járt.

Kinga egy tapasztalt profi, de nem egy kiégett, kiöregedett profi, hanem olyan, akitől egy udvarias mosoly mellett megkaptam a megrendelt műsort, tudása javát nyújtja, de egy centivel sem ad többet magából, sem testileg, sem lelkileg. És ez így van jól, nekem ez bejött, ha úgy alakul az élet vissza is megyek. Addig meg menjetek ti, na csá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet