COVID VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZIK!

ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek


Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Bianka bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉRINTÉS NÉLKÜL EGYIKÜNK SEM ÉLHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


"A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és
sokkal jobbnak találjuk a világot is . " ( Bagdy Emőke )


Kedves Látogatóm :) !

Köszöntelek az oldalamon!

PÁR APRÓSÁG, HA SZIMPATIKUSAK A KÉPEK ÉS PERSZE ÉN IS, AKKOR MINDENKÉPPEN ÉRDEMES ELOLVASNI, LEGFŐKÉPP ANNAK, AKI NEM ISMER!

ELŐSZÖR IS....

--HA az ETIKA azon hiányával -- hogy a MINIMUM egy SZIA ÉS EGY NÉV NÉLKÜLI kezdéssel találkozom--A KOMMUNIKÁCIÓ VÉGET ÉR!
URAIM! NEM A SZÜLETÉSI ANYAKÖNYVI KIVONATOT KÉREM!

Igenis NŐ vagyok!!!
Egészen addig, amíg azt a TISZTELETET és kedvességet megkapom mind a telefonban, mind személyesen, ami elvárható, jóban leszünk:)! Amint ez változik, ne csodálkozz, ha a KOMMUNIKÁCIÓ IS más irányba fordul!!!

A házban ill a lakásban is (bejáratnál) KAMERARENDSZER működik. Kivételesen vagyok annyira önző, hogy csakis magam miatt. Köszönöm a megértést!

-----------------------------------Előre időpont egyeztetés lehetséges. Ebben az esetben A TALÁLKOZÁS NAPJÁN reggel EGY MEGERŐSÍTÉST KÉREK 9.00-
IG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!---------------------------------------------
Ez lehet fax, postagalamb, de számomra ELÉG EGY ÜZENET IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!ELLENKEZŐ ESETBEN AZ IDŐPONT TÖRÖLVE VAN ÉS NEM TUDLAK FOGADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((((((((((csak mellékesen megjegyezve, mert ahogy látom FÉLREÉRTHETŐ; NEM NEKEM szükséges a megerősítés,, hanem Neked! Amit megbeszélünk én tartom magam hozzá, ha változna valami, IDŐBEN SZÓLOK)))))))))

Miután sikerült egy randit megbeszélni, a DISZKRÉCIÓ elvárt és KÖTELEZŐ!!! Nem kell az egész utcának, lépcsőháznak hallani, hogy hova mész! Ismétlésre sincs szükség :) (nagyon szívesen elmondom többször, ha kell)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha KÉSEL, akkor sajnos nem tudom a programot kitolni! KEVESEBB IDŐT tudunk együtt tölteni!!!
!!!!!!!Nekem is sűrűek a napjaim!!!!!!!

!!!!!!!!!!Az ELSZÁMOLÁS MÉRTÉKÉRŐL csakis KIZÁRÓLAG telefonon tudok tájékoztatást adni!!!!!!!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Amennyiben FONTOS A MASSZÁZS MINŐSÉGE, számít az ÉRINTÉS HATALMA ----jó helyen jársz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A különféle masszázsok csökkentik a stressz hatásait, javítják a bőr állapotát, jobb alvást biztosítanak, enyhítik a krónikus fájdalmakat, fokozzák az izmok teljesítőképességét. Mindenkinek szüksége van arra, hogy pihenjen; hogy kiszabaduljon a hétköznapi mókuskerékből!!!! Elérkezett az idő az egyensúly helyrebillentéséhez, s visszatérünk testünkhöz azáltal, hogy újra felfedezzük az ÉRINTÉS MŰVÉSZETÉT, és a VARÁZS NEM MARAD EL'!'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


============!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A HIGIÉNIÁT TEKINTVE AZ ÁPOLTSÁG MAXIMÁLISAN ELVÁRT ÉS természetesen adott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!===============
MIND FÜRDÉST, MIND SZŐRZET, MIND NEMI BETEGSÉGET ILLETŐEN! LEGFŐKÉPP A SAJÁT ÁLTALÁNOS TISZTÁLKODÁSI KULTÚRÁD VÉGETT! RENGETEG tusfürdő ÉS szájvíz ÁLL A RENDELKEZÉSRE, AMINEK HASZNÁLATA ====AJÁNLOTT=== ÉS ===KÖTELEZŐ===!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
==HA MEGOLDHATÓ, NE A TALÁLKOZÁS ELŐTT GYÚJTS RÁ ÉS NE IS EGYÉL HAGYMÁS ÉTELT ==

!!!!!!!!!!!!!!!!!!A VIBER ALKALMAZÁST KIZÁRÓLAG A SZÁMOMRA ISMERT VENDÉGEIMMEL HASZNÁLOM A GÖRDÜLÉKENYEBB KOMMUNIKÁCIÓ ÉRDEKÉBEN!!!!!!!!!!!!!

Egyetlen egy beszámolómra se hivatkozz! Egy-egy értékelés az adott pillanat szüleménye; TEHÁT ne ELVÁRÁSOKKAL érkezz hozzám!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE FELEJTSD EL, NINCS KÉT EGYFORMA EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Végül, de nem utolsó sorban, amennyiben a képeim elnyerték tetszésedet, de ez a "kis szösszenet" eltántorít :), NE TEGYEN! Nem véletlenül szedtem össze ezt a pár sort. Ne hezitálj, nyugodtan hívj fel (nem ettem meg még Senkit sem:) :):)! Hidd el, mind azzal a kedvességgel, odaadással, egyszerűséggel fogadlak, mint amilyen én magam vagyok és próbállak bevezetni az én kis Érzéki-Erotikus Világomba :)!
Aki ismer, mindezt tudja, hogy Kit ill. Mit is képviselek, Aki meg nem és a Sors is úgy akarja; remélem mihamarabb találkozunk! Addig is RELAX :)!

KÖSZÖNÖM, HOGY EZT A PÁR SORT ELOLVASTAD!

a TOVÁBBIAKAT ILLETŐEN PEDIG:

Bianka vagyok; kedves, igényes, dekoratív, közvetlen lány, aki szeretne a kedvedben járni, így ha
felfrissülésre, alapos masszázsra, meghitt ellazulásra vagy akár erotikával fűszerezett érzéki kényeztetésre vágysz egy képzett masszőztől, akkor látogass meg.
Nálam a nyugalom szigetén biztonságban érezheted magad és tiszteletben tartom a magánszférádat. Nem találkozol össze mással, egyedül fogadlak!
Szeretek beszélgetni, hogy egymásra tudjunk hangolódni. A 60 ill 90 perces programjaimat igyekszem úgy alakítani, hogy Te valóban jól erezd magad és úgy búcsúzz el tőlem, hogy máskor is meglátogatsz.

Várlak szeretettel a XIII. kerületben található igényesen kialakított lakásomban.

Kérlek számkijelzéssel hívj!

Puszi
Bianka

Ui.: csak hogy valami idézetet említsek itt a végére is :D
"...az intelligencia olyan, mint az erekció, ha van, az LÁTHATÓ" :) :D :)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::utoljára, DE NEM UTOLSÓ SORBAN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

——-————————!!!!!!!!!! A képeken az arckitakarások kizárólag diszkréció végett kerültek fel !!!!!!!!!!!———————————————————


Hello and Welcome:)

My name is Bianka, I'm a young friendly, fit and attractive masseuse. I offer you either swedish, sport or relaxing therapeutic massages. If you feel yourself tired and stressed after a long day and would like to cure yourself with a massage, make an appointment and choose from my selection of special treatments. I can provide you with different massage types of massage that will make you feel totally refreshed and satisfied.
I'm a real expert in tantric, body-to-body massage. With the techniques I use in tantric massage I can teach you how to use your sexual energy in healing and regnerating your body. I offer these sessions those who love being pampered and want to stimulate their sexual lives with the experience of a new approach.

You can enjoy this high class sensual experience in my private location with shower facilities, clean towels, scented rooms, candle lighting, soft music and a great athmosphere.

See you soon:)..

Bianka
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:30 év NEM ELLENŐRZÖTT!
Nincs információnk arról, valós-e a magadott életkor.
Magasság:175 cm
Súly:57 kg
Szemszín:barna
Haj:félhosszú
Hajszín:sötét-barna
Alkat:sportos
Tetoválás:van
Bőrszín:napbarnított
Dohányzik:nem
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség
Hétfő11-20h
Kedd10-20h
Szerda10-20h
Csütörtök10-20h
Péntek11-20h
Szombat12-19h, csak előre egyeztetve
Vasárnap12-18h, csak előre egyeztetve
Elérhető
4.6
Személyes üzenetben
4.6

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora30-tól 60-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 13. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobatusoló
4.9
Tetthelymasszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásfizetős
4.8
Odatalálás
4.9
Tömegközlekedés
4.6
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
4.9
Egyezés a hirdetéssel
4.9
Hely diszkréció
4.8

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
5.0

Csúszkamasszázs
5.0

Sportmasszázs
5.0

Svédmasszázs
4.8

Aromamasszázs
Relaxmasszázs
5.0

Talpmasszázs
ESZO masszázs
5.0

Frissitő masszázs
5.0

Hátmasszázs
4.9

Lingam masszázs
5.0

Tantra masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
4.9
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
4.9
Szakszerűség
5.0
Erotika
5.0
Korrektség
5.0
Megérte
4.9
Kényeztetés
Kézi kényeztetésnincs megadva
Kölcsönös francianincs megadva
Natúr francia (előjátékként)nincs megadva
Natúr francia végignincs megadva
Személyiség
Kedvenc italomborkülönlegességek
Kedvenc ételemolasz konyha
Kedvenc édességpekán-,makadámdió, gyümölcsök, ( persze, hogy valami csoki se maradjon el- trüffeles étcsoki) :
Kedvenc virágom tulipán, frézia
Kedvenc férfi parfümTom Ford-Fucking Fabulous
Kedvenc női parfümValentino/ Voce Vica; Bvulgari Rose Goldea; Carolina Herrera Good Girl;
Kedvenc könyvemPszichológia, Ezotéria
Kedvenc filmemThe Green Mile, Just go with it, Seven
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémChillout & Lounge & Sax, Latino, Deep House
Férfi ideálomIGÉNYES; ÁPOLT; KÖZVETLEN; az összkép számÍt

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Bianka25


Üzenet küldése
Nem online
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 18 vendég

Hirdetését kedveli 1330 vendég

Hogyan viselkedj Bianka erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

21-05-17Hirdetés szerkesztés

21-05-13Kép feltöltés

21-05-03Hirdetés szerkesztés

21-04-29Reagált Pussoholic beszámolójára

21-04-29Kép feltöltés

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.