Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 20:13:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Grizzlym! :)

Először is köszönöm szépen ezt a zseniális értékelést!

Azt hiszem ennél részletesebb idegen,- és tárlatvezetést nem is tudtam volna elképzelni; még Aki idegen, Ő sem érezheti Magát annak mind lokáció, mind a helyszín, mind magam személyében, mind pedig az együtt töltött pillanatok tekintetében! :) ;) :)
Azt hiszem az "50 első randi"t lassan lassan nagyjából le is forgathatnánk. :)

Szeretettel várlak legközelebb is!
Addig is szép napot és jó hétvégét! :)
Bianka

Beszámoló Bianka +36703621483 119825 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt az oldalon láttam meg a hirdetését még 2021 év közepén. Azóta is minden alkalommal, így mostani randi előtt is zökkenőmentes és rugalmas volt az időpont egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföldre kell ellátogatni Biankához, és mivel két forgalmas főút között van a lakás, így nagyon sokféle tömegközlekedési eszköz igénybe vehető. Parkolóhelyet még mindig találtam, amely fizetős, a GPS ugyan nem visz oda, de odanavigál nagyon pontosan.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű társas házban akár gyalog is könnyen megközelíthető szinten található a lakás, de lift is rendelkezésre áll. A lakásba lépve, egy többfunkciós helyiségbe érkezünk, ahol bár hangulatvilágítás van, de nincsenek sem led füzérek, sem bármi más, így semmiféle kupi feelingnek a legkisebb gyanúja sem csap meg. Viszont, egyértelmű, hogy itt masszázstevékenység is történik, mert szembetűnő helyen van a profi masszázspad. A pad végénél a szekrényen elhelyezett tükör sem kelt semmiféle szalonhatást, mivel simán lakásdíszként is funkcionálhat. Azonban aki járatos az erotikus masszázsban, annak azért sejteni engedi, hogy nem csupán gyógy - , vagy wellness masszázsban fog itt részünk, lenni. Ebben a tágas helyiségben található még a konyhasarok, étkezőasztal székekkel és egy kényelmes kanapé. Ez utóbbi fontos szerepet szokott játszani a szeánszainkon.

Innen nyílik a WC és a fürdőszoba is, amely tágas, világos és mindenféle anyaggal és eszközzel el van látva, amelyek a tisztálkodáshoz szükségesek. Beleértve a sokféle tusfürdőt és a jó nedvszívó képességű törülközőt is.

Ugyancsak innen nyílik egy szoba, amelyben egy kényelmes franciaágy található.

Az egész lakásban, annak minden szegletében érződik egy nagyon magasszintű higiénia, valamint a lakás tükrözi azt a nagyfokú igényességet, amely jellemezi Biankát, de erről már inkább a következő fejezetben írok.
Bianka külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Elintézhetném azzal, hogy már sokan megírták és ott van a sok fotója. Azonban ennél több véleményem van, amiket le is írok. Ha már említettem a fotókat, akkor azokról az a meglátásom, hogy az oldalon lévő adatlapok közül az egyike azoknak, amelyek a leginkább tükrözik a valóságban is tapasztalható látványt és formákat.

Fotó és divatmodellként is megállná a helyét, ezt az oldalon több lány esetében is elcsépelték már, köztük jómagam is. Bianka mindezeken egyébként is túlmutat.
Ugyanis, amennyiben újra kiadnák Barcsay Jenőnek a Művészeti anatómia című könyvét akkor annak a releváns fejezeteihez, Biankánál alkalmasabb modellt aligha találnának.

Magassarkúban a lába egyszerűen hibátlan formát mutat, a vádlija és a combja egyaránt. Esetében igaz az a tény is, hogy annak van igazán jó lába, akinek mezítláb is az. A popsija mérete, alakja és formája minden irányból nézve kifogástalan. Hasa nem a testépítőkéhez hasonlóan kockás, de egy gramm felesleg sincs. A melle a vele született természetességet hordozza magán, így a formája, az esése, a bimbója együttes látványa valóban a fentebb említett könyvben is helyet kaphatna annak a Női mell című fejezetében.

Az arcát illetően a fotói semmit nem engednek még csak sejtetni sem, de azok csalódnak akik nem várnak ennyire szépet. A szeme, annak a csillogása, az ajkai, a fogsora, a haja külön – külön is kellemes megjelenést adnak, együtt pedig különleges szépségű lányt jelenítenek meg.

Egy nagyon diszkrét tetkója van, a lábfején, amely egyébként is nagyon szép, és azt nagyon jól hangsúlyozza. Kozmetikai tetoválás ékesíti szemhéját, így annak állandóan gyönyörű a megjelenése, és nem áll fenn egy izzadás esetén sem a kiábrándító elmosódás veszélye.

Testékszere szintén nincs, illetve egy nagyon diszkrét, de annál szebb, apró fogdísz, amely éppolyan eleganciát testesít meg, mint maga Bianka.

Amiket nem lehet látni azok közül, megemlítem a testének bármely pontjának a tapintásakor érezhető bársonyos simaságot, kellemes rugalmasságot, ugyanakkor keménységet és illatot.

Szintén csak következtetni lehet a habitusára a személyiségére, amelyeket tekintve esetében különösen igaz a mosdóról és a törülközőről szóló mondás. Mindkét irányban.

Személyiségét jól tükrözi az adatlapja, mely a legigényesebbek közzé tartozik mind a megjelenését, mind a tartalmát illetően, annak gondolatai sok mindent elárulnak Biankáról.

A szem a lélek tükre, esetében nagyon helytálló, mert a szemében elveszni maga a gyönyörűség, a szemkontaktjával pedig a velőmig hatol és bizserget minden alkalommal ugyanúgy mintha először látnám.

Amikor egy nő egyaránt szép és okos, az nagyon veszélyes kombináció. Ezt már sokszor volt módom a saját bőrömön megtapasztalni. Bianka ugyan nagyon szép és nagyon intelligens, azonban még soha nem éreztem, az esetében, hogy ez veszélyes kombináció lenne.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 119825 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 119825 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-11-10 12:01:52 erotikus masszázs 1198255. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-11-10 12:01:52 erotikus masszázs 1198256. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-11-10 12:01:52 erotikus masszázs 119825
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
ESZO mmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Már meg nem tudom mondani, hogy a sok korábbi randink közül melyiken, de valamelyik jóval korábbin, amikor éppen lingamozott, azt mondtam Biankának, ha csak kézimunkaszakkört működtetnél, akkor is vissza szeretnék járni hozzád.

Azóta sok újabb randink volt már, míg a mai szeánszunkon bizonyíthattam, hogy nem a levegőbe beszélek, de lássuk az eseményeket.

Bianka a magasfokú intelligenciája miatt több mint kellemes beszélgető partner, ezért inkább Lélekmasszázs az, amivel a mai randit is indítottuk, ugyanúgy, mint máskor, így most is a Helyszínnél már említett kanapén. Itt a fizikális érintések kifejezetten statikusak, nem dinamikusak. Annál dinamikusabb a felhőtlen jókedv, rengeteg szemkontaktus és egymásnak örülés.

Bianka szexuális kisugárzása annyira természetes és olyan erőteljes, hogy már itt, és ekkor biztos vagyok benne, hogy ma ismét az erotikus masszázsnak egy különleges dimenziójába tartó útra léptünk.

Fürdés után folytatjuk is ezt az utat és ezúttal én vontam először magamhoz az irányítást.

Mivel a beszi nem rólam szól, így nem részletezem, hogy miket és miként csináltam, mert az nem érdekli az olvasókat. Annál inkább, hogy Bianka a ténykedésemet miként fogadta, miként reagált, és a reakcióival milyen érzéseket volt képes belőlem kiváltani.

Felnéztem az ágy felett a mennyezetre, mire Bianka érdeklődve kérdezte, hogy mi van ott? Az a lényeg, hogy ne legyen semmi, feleltem, mert levernéd, mivel nemsokára ott fogsz lebegni. Erre Biankán láttam egy valódi kíváncsiságot, azonban a szemével azt sugallta, hogy ezt nem tartja elképzelhetőnek. Felidéztem magamban annak a nagytudású és nagytapasztalatú (valódi!) tantra masszőznek a szavait, aki pallérozta az ezirányú felkészültségemet. Bianka egy ideig partner volt a folyamatos szemkontaktban, és így fogadta az érintéseimet. A kettő együttes hatására légzése egyre nyugodtabbá vált. A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét. (nem képzavar) Olajat nem kellett használnunk, mert miként a szabad térben a gravitáció tudja a fizikát, a közöttünk lévő kémia alapján a testünk is ugyanúgy tudta a biológiát.

A külső leírásánál bemutatott csodálatos testet most egy új perspektívában és újhelyzetben láthattam, érinthettem és érezhettem. Bianka lábai az enyémen áttéve, a hosszú combjait két oldalról hozzám szorítva okozott mennyei érzést nekem, én pedig eközben a combjainak minden rezdülését kiélvezve jártam be a kezemmel ahol csak elértem. Eljött az a pillanat, amikor a combjaival abroncsszerűen vont magához, az alkarjaira támaszkodva fejét hatra szegte, és nem teátrálisan sikongatva, hanem a legtermészetesebb módon ment át az egész testén az orgazmus. Ennek a gyönyörű testnek ez a látványa és érzése együttesen felért számomra is egy előorgazmussal. Ez még tovább fokozódott amint láttam a mellei lüktetést és a bimbóinak az ágaskodását, holott akkor éppen hozzá sem értem a természet alkotta csodás domborulatokhoz.

Miután mindketten lenyugodtunk, felnézett a mennyezetre és mosolyogva mondta, nem gondoltam, nem hittem, de tényleg ott lebegtem.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A Laokoón csoport kígyója sem tudott volna bennünket jobban egymáshoz szorítani annál, ahogy azt mi tettük az alatt egymáshoz simulva, miközben visszatértünk a kölcsönös lebegésből.

Szorosabb testkontaktust alakítottunk így ki, mivel ehhez megvan a kellő ismeretségünk, a kölcsönös szimpátia és a visszaélést kizáró a kölcsönös bizalom.

A mellbimbóival nagyon érzékien járta be a testem minden porcikáját a farkamtól a számig, szinte belekarcolva a bőrömbe egy olyan vonalkavalkádot, amelyet a geometria tankönyvek íróinak a párhuzamos görbék bemutató ábrájaként nyugodtan tudom ajánlani.

A cicik tánca a farkamnál csúcsosodott ki és itt kezdte működését a kézimunkaszakkor kiegészülve különféle szakágakkal. Ugyanis amit Bianka a farkammal művel arra kevés a lingam masszázs kifejezés. Ugyanis amit tesz, az a fazekas korongozók kézügyességét és a köcsögdudások ritmusérzékét egyaránt magában hordozza. Én vagyok, akit tetszés szerint alakít, aminek örömmel vetem magamat alá. Játszik velem, mint egy hangszeren, amit nyüszítve élvezek. Nem véletlenül hoztam ezeket e művészeti, népművészeti tevékenységeket fel példaként ugyanis amit Bianka csinál számomra azért több egy szokványos lingammasszázsnál, mert a népművészek vele született tehetségével csinálja azt és a hatását nem csak a farkamon érzem. Ugyanis amikor már régen más alkatrészeimet cirógatja, még akkor is érzem a farkamon a kicsi kezének a pulzálását, pedig akkor éppen hozzá sem ér. Olajat egyáltalán nem használ, mégis siklik a keze a farkamon és a zacsimon, mivel sokszor hoz létre nyálhidat, így a farkam és a zacsim tocsogása mellett az olaj csak zavarna bennünket.

Rá kellett jöjjek, hogy Bianka nem csak ráhangolódni tud a tantrikus elemekre, és nagyon érzékien tudja befogadni azokat, hanem ugyanúgy nagyszerű partner a tantrikus elemek nyújtásában és az azokra való ráhangolódásban.

Bianka nem sietteti a dolgokat, látom rajta, nagyon élvezi, hogy nagyon élvezem, amit csinál velem. Szemében látom a cserkelő vadász örömét, amikor már nem tud menekülni az áldozat. Én azonban nem áldozat vagyok, bár annyi közöm van már innen a történtek lefolyására, mint annak a papírsárkánynak, akit Bianka kislányként a réten eregetett. Ahogyan anno a papírsárkányt sem engedte ki a kezéből, így most én is a csodás kezei között végeztem, amit még remélem sokszor lesz módom átélni.

Erre gondoltam, amikor fürdés után öltözködésem közben beszélgettünk és csodáltam a fogadó köntösét, ami most már elbocsátó szerkó lett és egyáltalán nem volt elölről összefogva. A tökéletes test, amiről fentebb, többször áradoztam, annak most Bianka tudott egy újabb megjelenését mutatni. De jó is így ezzel a retinámba égett látvánnyal útra kelni és sokkal könnyebb várni a megbeszélt időpontban a következő randit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás már rutinszerű dolog, mert soha nem merülnek fel rajtett dogok, minden nagyon korrekt volt ezen alkalommal is.
Rózsacsokor
Grizzlymedve nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bevált dolog nekem Bianka esetében, hogy soha egyik randira sem megyek konkrét elvárással, mert úgyis mindig oda jutunk, ahova közös elhatározással sodródunk. Ennek köszönhetően még valóban nem volt két megközelítően egyforma randink sem.

A mostani randinkat tekintve ez szintén helytálló, mert valóban egy eddig nem próbált új dolgokkal tettünk egymás örömére, amely maximálisan sikerült, semmilyen hiányérzetünk nem maradt.

A leírtak a pillanat szülte élmények és tapasztalatok, semmiféle megvalósulási garanciát senki számára nem jelentenek. Nekem sem.

A következő randi (k) ra is úgy fogok menni, hogy semmiféle előzetes elvárásom nincs, nem gondolom el, hogy mi lenne, ha így vagy úgy lenne, ez vagy az történne. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ismét a mielőbbi visszatérés vágyával fogok Biankától elbúcsúzni.

Többször olvastam, már amikor a Bianka jelenséget említették azok az olvasók, akik csak olvasmányokból tájékozódtak és nem személyes tapasztalattal rendelkeznek Bianka társaságát illetően. Amit ilyen módon Bianka jelenségként említenek az csupán egy szép legenda, aminél sokkal fontosabb a megtapasztalható valóság.

Remélem, a beszámolómból lejön, hogy nincsen Bianka esetében semmilyen jelenség. Annál inkább van egy természetes szépség, egy magasfokú intelligencia, zsigerből jövő mindent vivő szexuális kisugárzás, végtelen kedvesség, fergeteges humor, meg nem szűnő mosoly, fellegekbe emelő szemkontakt, … kevés a papír ahhoz, hogy mindent leírjak.

Biankával a korábbi randijaink is az erotikus masszázsnak egy új dimenzióját nyitották meg számomra, ez a mostani randink pedig az erotikus masszázsnak egy másik dimenziójába vittek el.

Biankával a randizások remélem, továbbra is rendszeresek lesznek, melyek során az eddig megélt élmények sokasága folytatódni fog. Talán írok majd újabb beszámolót, de azzal nem várok majd annyi randit, mint most ennek a beszámolónak az esetében.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

(2017-10-03) : Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait!

felejthetetlen: 9db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait