Prémium vendég napok. Miért mennyi prémum nap jóváírás jár?

Beszámolókért prémium napokat kaphatsz. Ellenőrzött beszámolóért kikerüléskor alapból kapsz prémium napokat rangodtól függően.
További napokat kapsz, mind az ellenőrzött mind az ellenőrizetlen beszámolókért, ha a többi vendég hasznosnak szavazza meg a beszámolódat.
A beszámolóról szóló szavazáson ladott szavazatok számítanak.

Minden átlagos szavzat +1 pontot, minden jól megírt szavazat +2 pontot, minden lehetne jobban is megírni szavazat -1 pontot ér.

Amikor a beszámolódra kapott szavazatok száma eléri a ponthatárt, akkor kapod meg a vendégek szavazat alapján a prémium vendég napokat.

Összefoglalva: ellenőrzött beszámolóért alapból jár prémium napo kikerüléskor. Minden beszámoló pedig további bónusz napokat kap, ha a többi vendég megszavazza.

Jelenleg :
Ellenőrzött beszámoló bónusz napokért 50 pontot, ellenőrizetlen beszámoló prémium napokért 25 pontot kell gyűjtenie a beszámolónak.
Ugye ellenőrizetlen beszámolókat kevesebben tudják olvasni, ezért kevesebb szavazat is tud rájuk érkezni.

Alábbi táblázatból láthatod mennyi prémium előfizetés napra számíthatsz (zárójelben a hirdető első beszámolójáért kapott járó prémium napok)
Rangtól Ellenőrzött alap Szavazás bónusz VTR

Egy hirdetőről szóló ELSŐ beszámolóért +15 napot írunk jóvá bónuszként, ha a szavazáson a beszámoló elérte a fenti limitet! Ha több beszámoló is értkezett, a szavazat határt elsőnek elérő kapja a bónuszt. Plusz 15 nap, hozzáadódik a lenti napokhoz!

Friss újonc rangtól 4nap 24 nap +5 nap
Billentyűbetyár rangtól 5 nap 25 nap +6 nap
Lelkes irogató rangtól 6 nap 26 nap +7 nap
Veterán rangtól 7 nap 27 nap +8 nap
V.I.P. rangtól 8 nap 28 nap +9 nap
*az általunk rövidnek ítélt ellenőrzött beszámolók alapból nem kapnak prémium napot
*ellenőrzött alap: ellenőrzött beszámoló kikerülésekor megkapott napok
*bónusz: beszámolóra kapható bónusz napok, amikro a szavazas eléri a ponthatárt.
*vtr: vtr-en egyeztetett randiról szóló beszámolóért kikerüléskor kapott plusz napok
Minden olyan beszámolót amiről kiderül hogy valótlan, 100 nap prémium vendég csomag nap levonással büntetjük. A prémium napok mehetnek mínuszba is.

BŐVEBBEN A PRÉMIUM VENDÉG RENDSZERRŐL