49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Szöszike szexpartner

szexpartner

Szöszike-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-07 15:27:10

bohochal79
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szöszike beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR-en egyeztettünk s megkaptam a címet. Kicsit korábban értem oda hívtam s megkaptam a bejutáshoz szükséges pontos instrukciókat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím pontos s mivel előre megkaptam könnyű volt megtalálni. BKV-val mentem, a megállótol néhány perc egészségügyi séta a cím. Parkoló volt bőven de számomra mindegy is., gondolom fizetős de lehetőségét nem kerestem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház egyik kicsi lakása. Berendezés a célnak megfelelő. A fűrdőszoba tiszta, tusfürdőböl nincs nagy választék de hát nem is ezért megy az ember fia. Törölköző tiszta, száraz. Az egy kihuzható kanapéágy friss lepedővel előkészítve. A szobában halk kellemes zene szól a háttérben.
Szöszike külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valós képekkel hirdet. S mint irta jelenleg állig érő szőkésbarna haja van. Egy fekete kis együttesben fogadott, szemüvegben olyan kis titkárnős érzést keltve pedig nem igazán vagyok egy szerepjátékos tipus de lehet legközelebb eljátszom a gondolattal s kérem hogy ne vegye le a szemüveget. A méretei korrektül fel vannak tüntetve ugy csalódás nem ért.

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhanyzás után leültem az ágyra, ő elém lépet s pont megfelelő magasságba kerültek szépséges ikrei melyeket ugy ahogy voltak a vékony ruhácskán keresztül elkezdtem csókolni s izgatni, közben kezemmel felfedeztem gyönyörű testét. A ruha nagyon praktikus volt mert miközben a hátát simogattam egy mozdulattal lehúzható volt s kiszabadultak az ikrek. Miután megszabafult minden ruhadarabtól mellém feküdt s folytattam az ismerkedést..... Kérésemre kedvenc pózomat próbáltuk ki mely a 69. Puncija finom friss, örömmel vetettem neku magam s igyekeztem minél nagyobb örömet szerezni neki. Ő sem tétlenkedet, szerencsére nem mohón s pornos franciába kezdett hanem lágyan, finoman s érzékien kezdett neki a velem egykorú kényeztetésébe. Kezeit nem használta csak a környék simogatására. Nem sietett igyekezett a maximális örömöt szerezni nekem. Miután elég időt töltöttünk a közös nyelvleckével kértem a védőruházatot s paciban folytattuk. Egy darabig, itt sem sietett, hol ő diktálta az iramot hol pedig én. Nem siettünk nem volt hova. Nagyon kellemes érzés volt. Mivel akartam látni hátulrol is igy váltottunk, felemelő látvány volt. Nem siettem igyekeztem kihasználni minden pillanatot, aminek köszönhetően egy hatalmas élvezés lett a vége.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon minden fel van tüntetve melyet a bővebb infó jol kiegészít. Általában igyekszem előre rendezni ez most is így történt, leraktam a kis asztalra s távozásomig ott is naradt.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ugy gondolom mindenkinek csak ajánlani tudom a hölgyet. Figyelmes odaadó kedves nő aki a vendég igényeit kívánságait tartja szem előtt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szöszike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzöszike legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-10-13) : A lábaim közé fészkelte magát ,és félig merev farkam vette a szájába.Moziztam egy kicsit,mikor kemény lettem kértem dőljön picit előre.Úgy helyezkedett hogy a mellei közé férkőzzek a farkammal.Oldalról tartva a gyönyörű ikreket ,máris mozogni kezdtem.Időnként Szöszi a farkam szopta,igy sikosított.Gumit kértem,és Szöszike belém ült.Mozogni kezdett,egyre nagyobb ütemben.

(2020-07-12) : Erőteljesen betoltam,és Szöszi kéjesen nyögve fogadta.Keményen toltam ,Szöszike át véve a ritmust élvezte.Ahogy toltam neki ,szép mellei le-föl mozogtak.Fel álltam,gumit le.Szöszi újra bekapott

(2020-05-24) : Törölközés ,és benn az ágyon 69-be fordultunk.Szöszi rábukott az ezredesre és finom érzéki franciában részesített.Ráérősen csókolta,puszilgatta bekapta a farkam

nagyon jó: 4db
(2020-04-26) : Kérésemre gumiban franciázott,szuper jól,érzékien csinálta. Aztán én nyaltam ki alaposan a punciját,amit kéjesen mosolyogva jó néven vesz.

(2020-04-20) : Gumit kértem és hanyatfekve vártam, hogy meglovagoljon. Imádom nézni ahogy rajtam ugrálva fel le járnak a cicik. Pár pillanat múlva megfordultunk.

(2019-11-02) : Szimpátia megvolt már az első pillanatban, nyelves csókokat váltottunk, amit finoman és érzékien művel. Elkezdte csókolni a nyakamat, testemet, haladva lefelé, majd bekapott. Olyan technikával dolgozik, ami minden igényt kielégít, nem vad, inkább elképesztően technikás... Utána az ágyra kerúltünk és én is kényeztetni akartam.

: 6db
(2020-06-27) : Szöszike egyre lejjebb hajolt ahogy a testemet puszilta. Majd előttem térdel a puha szőnyegen. Szájában van férfiasságom. Nyelvével kényeztet de nem feledi a golyóimat sem.

(2020-06-03) : Csókokkal kezdtünk, majd az ágy felé húzott, ahol érzéki francia tudásával kápráztatott el. Mikor úgy éreztem, hogy a látványától amúgy is kemény farkam már nem duzzadhat tovább megkértem, hogy kicsit hagy áldozzak a lábimádat oltárán.

(2020-04-22) : Szinte éreztem ahogy végigsimogatja a testem, és jó volt hallani, hogy miket csinálna velem, ha valóban találkoznánk... illetve találkoztunk volna.