1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
M oldali randitartalom

M oldali randitartalom hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: LeMaleTagok listája!Új tag meghívása a témába
Sziasztok, mivel jelenleg az adatlapok szűkebbek az M oldalon mint az S-en, kiváncsi lennék ki szereti pl a közös fürdést, csókot, csak hogy két olyan dolgot említsek ami nagyon is lehetséges sok M-es lánynál csak vagy kérni kell vagy beszélni róla, hogy érdekel. Magam.nem a masszázsért járok, hanem BFes randikat szeretem, olyanokat ahol éppencsak aktus nincs. Ahelyett tud lenni egy finom csúszka pl. Csúszka masszázs... Na itt szór a palletta rendesen. Sokan sokmindent értenek alatta, legfelhúzósabb élményeim a tehetséges lánxokhoz kötődnek akik olyan jól tudnak pl puncival csúszkálni, hogx az majdnem felér egx aktussal. Ki osztja ezt, ki ellenzi? Miért? Veszélyes? Vagy kevésbé veszélyes mint egx NF vagy kölcsönös... Piros.... Ami a halálom viszont, hogy az M-es randit sokkaljobban körbe kell járni előre, és a helyzet, hogy ciki végigmenni a kérdéseken, pl bocsi, de megvan éppen mikor a randink lenne? Igen? bocsi akkor magjd megyek máskor inkább... ha nem kérdezek rá simán lett volna csomó alkalom, hogy megvolt a lánynak de magától nem mondják. Sőt olyan is volt, hogy leegyeztettem, azt mondták nincs pirosbetű, és mégis volt... Na szal ilyen masszázsos dolgokhoz lehet itt hozzászólni, várom véleményeiteket. :) Főleg - a csók M oldalon, - pettinges fürdés, - pucival kukin csúszka és - itt a piros hol a piros témákban :)
  >>>
Hozzászólás írása...

2016. március 17. 18:47:34
Metafora?


2016. március 17. 14:52:08
A kezedet ahogyan véngazember írja, megvédi az ép bőrfelület.
Ha beleugranál? Hmm., talán mégis tiszta a víz, talán hárít az immunrendszer. Ha mégsem akkor megesznek az édes ajkaidon kezdve.


2016. március 17. 14:18:06
Nem hiszem, ha csak nem egy emberevő cápa . A bőr megvéd. Ha nincs nyílt seb nem hatol be a véráramba


2016. március 17. 12:49:23
Amikor annak idején elkezdtem a legősibb szakmát, a popsis-de főleg-a puncis csúszka pontosan ugyanannak felel meg, mint a gumi nélküli (már így nem kamu?)dugás. És ha jobban belegondoltok...
csak egy példa: tegyük fel hogy van egy medence tele húsevő-baktériummal. Ha a vízfelszínt végigsimítom ugyanúgy lezabálják a kezem, mintha beleugranék.
Vélemény/ek???


2016. február 19. 20:17:06
Sok a masszkalandor ,kevés a hozzászólás!
Miért?
Én azt tudom mondani ,az utóbbi időben néhány"masszőrlány" úgy elkápráztat,hogy eszembe se jut ,hogy tulajdonképpen nem baszni ,hanem masszni jöttem:))
A popsis ,puncis csúszka és a francia nálam simán űbereli a cotonos kamudugást:)
Azért néha "kamuzok" kicsit szexpartnereknél :) ,de szerintem jobban szeretem ezt ,mert itt valódi az élmény !!


2016. január 2. 16:35:10
Valahogy úgy Lukko, BUÉK neked is :)


2016. január 1. 17:24:45
Az M oldali randitartalom arra is jó ,ha van tartalék " g.tartalmam"' kimasszírozzák belőlem:)
Buék!


2015. december 20. 19:34:17
Szépemlékű Szigivel voltam így, közvetlenül az előtt, hogy abbahagyta. A kombinált óra eleje szó szerint fájt, de azért jól esett. Viszont a legkevésbé sem volt erotikus. Kár, hogy az óra többi részének rovására ment, mert az volt csak az igazi...


2015. december 20. 11:08:02
Sziasztok, nemrég voltam egy profi masszőr lánynál, nem hirdető itt, ismerős révén mentem hozzá, hát azt hittem már beszarok annyira fájt ahogy átgyúrt, már az elején azon gondolkodtam, hogy véget vetek neki, azért kitartottam és tényleg jobban éreztem magam utána, szinte semmi erozikus nem volt benne, alsó nadrág rajtam volt, bár kis izgató akkor volt benne amikor lehúzta legalább a fenekemről a nadrágot, hogy azt is átgyúrja, először ott is baromira fájt, amikor egy kicsit már lágyabbra vette azért el tudtam volna már mást is képzelni :)


2015. december 20. 11:05:32
Amúgy Spegi, pont ilyan lányokat.hozál most példakánt akik jártak mindkét oldalon már.
Belőlük nagyon kevés van itt.
Én nem tudom mások hogy kezelik a kérdést, lehet nagxon kívés ilyen gondoljozású van mint én vagyok, de ha én lányhoz megyek szolg.-ért akkor az legyen olyan amilyet szeretnék, ami miatt megyek lányokhoz.
Pl vsz, csók stb...

Tettem én is kivételeket már persze, Csenge engem is elvarázsolt, a kisebb repertoárral is, de hozzá más miatt is mentem.

De alapvetően én így keresek, hogy amit szeretek az legyen a palettán.

Nem tudom azok a lányok akik főleg szalonosak és csak kézi van, hogy tudják megtölteni a vázájukat. Hozzájuknisbsok vendég jár? Hogy?
Vagy sok hírdetésben csak névleg van kézi? Van ott minden csak nincs kiírva?

Nem tudom a statisztikát de sztem több a magasabb repertoárt kedvelő MT mint amilyen én is vagyok, de lehet tévedek, és csak magamból.indulok ki. :))


2015. december 20. 10:57:59
Teljes egyetértés.

Nem mindom, hogx lehetetlen ezen az oldalon profi masszőrt találni, ee a látogatók valóban 90%a, vagy 99? az élvezet miatt jár innen lányokhoz. A legtöbb szépség maszatol, simogat, ritka a jó masszázs. De valjuk be ezek is ellazítóak tudnak lenni azért.
Aki komoly masszázsra vágyik annak máshol kell keresgélnie.


2015. december 18. 10:13:56
Ne legyünk álszentek! Aki tényleg szakszerű masszírozásra vágyik, az elmegy a Szecskába. Ott van kb 3 tényleg profi masszőr. vagy csinál egy görbe félhetet Sárváron a Spiritben. King, vagy Queen lakosztály, 5 csillagos kiszolgálás, (és 3 nap megvan 5-600 ezer ft-ből)
Ide főként a levezetésért járunk. 90% -ban el is tekintenénk a masszásról.


2015. december 18. 08:27:11
Van egy érdekes kategóriája a lányoknak: ahol az M a lényeg, abból indul ki és egy bizonyos pontig a masszázs oldalba tartoznának. De a levezetés módjaként a kézin és a francián kívül ott van az aktus is....és emiatt szexpartner kategória.
Csenge volt ilyen például...... vagy Szigi (?) aki kerek perec megmondta, aktus csak azzal aki szimpatikus, a többieknek kézi - de volt nagyon szép "csak" kézi levezetést leíró beszi. A vendég nem kapott a punciba bebocsátást, de mégis kellemes együttlétről számolt be.


2015. december 17. 01:00:20
Ahogy olvastam elég jól összejött nektek az etyepetye:))?


2015. december 9. 09:48:08
Csak magadból felém :P


2015. december 8. 18:29:02
Magamból kiindulva persze, hogy kiváncsi vagyok mindeféle szemszögre! :)

Igen, el tudom képzelni, hogy ezt a ki nem töltöttséget egy védelmi vonalnak használják sokan, meg is tudom érteni, ez lehet egy magyarázat! Abban nem vagyok biztos, hogy az arc megmutatása ellenpontozza-e ezt, mert ha egy tapasztaltabb ismeri fel ismerősét itt, tudni fogja a sejthető igazságot a nélkül is, hogy az adatlapon bármiféle árulkodó bizonyíték szerepelne! :)
Azt viszont zéró tapasztalattal is valószínűsítem, hogy nem a levél/üzenet a preferált információ átadási forma a szolgáltatás részleteiről! :)
És azért én holnap kiindulhatok magamból, feléd? ;)


2015. december 8. 16:04:14
Szerintem érdekelne benneteket a másik szemszög is..
Na, mivel nagyon sok M lány arccal hirdet, a beszámolóin beállít egy bizonyos rangtól láthatóvá tételt, és kihúz minden lehetőséget. Ki tudja kívülállóként 100%os bizonyossággal állítani, hogy szexuális szolgáltatást nyújt??!?
Ez egy védelmi pajzs, az arcért cserébe :D Szerintem a legtöbbjük( bár zéró tapasztalat) privát levélben örömmel ad teljeskörű információt a szolgáltatásáról.
Még fontos hozzátennem, hogy mindenki magából indul ki.... :)))


2015. december 8. 11:59:45
Igen, van ilyen kitöltendő rész... A többség ezt normálisan használja is, és külön eligazító, ha ott az szerepel, hogy bizony végig fent marad...
De a bugyi olykor-olykor úgy is fent tud maradni, mert a melltartó, ami szintén fehérnemű része, az viszont lekerül...
Igen is, meg nem is... ? :)


2015. december 8. 11:50:25
Tisztelt Bugyiszelídítők !
Írtam korábban hogy e témában zöldfülű vagyok ezért sorry ha butaságot kérdezek, de ugye itt van olyan az adatlapon, hogy fehérnemű végig fent marad fekete/fehér igen/nem, akkor ez is olyan bizonytalansági tényező mint a csók ?


2015. december 8. 09:47:57
Rozsda!
Én is annyit mondok:teljes mértékben igazad van!
Ha azt veszem észre,hogy nehezen szédül a bugyi:)) ( már ha a vállalásai között van:)a második randinak esélye sincs!

Hozzászólás írása...
  >>>