3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-24
31
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
108
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Csúnya beszéd sex közben

Csúnya beszéd sex közben hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: mannfredTagok listája!Csatlakozás a Csúnya beszéd sex közben fórum témához
Kit izgat ha a partnere izgalmában elkezd csúnyán beszélni? Nem káromkodásra gondolok hanem amikor megszűnnek a finomkodó farok, punci, dugni kifejezések. Valamint a szolgáltató lányok akik erre hajlamosak mennyire fogják vissza magukat, illetve mikor engedik szabadon ezt? Első alkalmas vendéggel vagy csak visszajáróssal?
     1 - 20 / 502

szeptember 27. 23:51:44
Szabad tudni, hogy ki volt a hölgy?


szeptember 20. 23:20:16
Hát hámnak nem hám, szokás.....,megszokás ! De van benne valami. Most hogy belegondolok, a mai napom is erről szólt, kis kitérőt tettem.....,megérte !


szeptember 20. 19:12:46
Értem már! Jól esik néha kirúgni a hámból... :)


szeptember 20. 16:44:48
Az vagyok ,amit állítasz az első sorban. Első sorban az vagyok,ám ha összehoz a sors egy hasonló szolid, csendes Hölggyel....,aki *elengedi magát*, mit tegyek ?
Alkalmazkodom hozzá ,sőt élvezem !


szeptember 20. 13:41:14
Kecske, azt hittem rólad, hogy szolíd, csendes úriember vagy...
Most már tudom, hogy tévedtem. :)


szeptember 19. 21:06:43
Nem volt vadállat,csak egy remek "szuka"....Jó értelemben !


szeptember 19. 14:46:55
Mondhatom szép!
Kihoztad egy úrinőből a vadállatot.
Micsoda tempó ez? ;)


szeptember 18. 17:38:15
Az élet hozta. Na és egy remek szexpartner...Mármint a fórum címét ! Egy friss kalandom,ahol csak úgy spontán jött a vendéglátómnak,hogy biztasson,szókimondóan... Nem ismételném el ! Elég ha annyit mondok,nevén nevezete a dolgokat ! És lehet meglepő,de akkor az ott pont odapasszolt. Kimondottan felajzóan hatott !
Az is igaz ,hogy a kezdeti hozzáállása,a dicsérő szavai,ahogy becézgette a"társamat és kísérőit" ,az már megteremtette a további légkört . Egyszerűen mikor benne voltam a hajrát olyan biztatással *vezényelte* le,hogy hihetetlen ! Mint egy igazi vetélkedőn,sportviadalon... Remek dolog, és ami a legjobb mindezt először tapasztaltam meg ,kérés nélkül spontán jött elő a partnerem szájából ! Hozzáteszem,hogy amúgy egy nagyon kedves,választékos ,szépen beszélő Hölgyet ismerhettem meg személyében ...


április 8. 23:45:05
Hát igen. Ez is partnerfüggő. Telefonban finoman érdeklődöm, hogy hogyan viszonyul a csúnya beszédhez, semmi több. Még így is volt, aki kinyomott. Volt, aki kijelentette, hogy nem zavarja. Olyan is volt, hogy más beszámolóban olvastam ,rákérdeztem hogy ez mit jelent a hölgynél, jól értem-e a dolgot, és ha minden stimmel, az a legjobb. Általánosságban semleges a viszonyulás, azt érzem, nem igazán tudják minden esetben hova tenni, jobb ezt személyesen tisztázni. Nagyon kevés hölgy van, akivel ezt már telefonon normálisan, kultúráltan meg lehet beszélni, persze úgy, hogy ne raboljuk egymás idejét feleslegesen, és nem is a telefonos élvezkedés a cél. Aki gyorsan túl akar lenni még a bemutatkozó szövegen is, azt nem erőltetem, sajnos az általában a helyszínen is gyorsan túl akar lenni mindenen. Leírva kicsit körülményes, de 1-2 célzott keresztkérdés a telefonban már segít betájolni a fogadókészséget. A "malackodás" és a "pajzán beszéd" kifejezések segítenek elvenni a dolog élét, ami főleg akkor működik, ha valaki nem tudja ezt hova tenni.


április 8. 20:13:58
Pont ennyi kellett, nem voltál hosszú...
Ez a momentum is olyan, mint sok más egyéb a szexben, partner kérdése.
Az egyeztetéskor a szöveged érdekes lehet... :)))


április 8. 13:45:11
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a csúnya beszéd önmagában nem inspiráló. Kell hozzá egy hangulat, kell hozzá a másik fél, az, hogy ő is hiteles legyen. Amikor először belefutottam ilyenbe, akkor ösztönösen kicsúszott a számon olyan, ami a másik felet sértette. Aktus után megbeszéltük. Elmondtam, hogy nem sértésnek szántam, nekem ez olyan, mint egy fűszer. Jólesik. Azóta mindig megbeszélem előre, hogy én ilyen vagyok, mi az, ami a másik fél számára sértő, mi az, ami belefér. Belemegy-e ő is játékba, vagy csak hagyja, hadd mondjam én a magamét. Vagy inkább nem kéne erőltetni. Ez lányonként változó.
Vegyesek a tapasztalataim. Van, aki köszi nem szeretne csúnyán beszélni, de nem zavarja, hogy én beszélek. Volt, aki érdekes játéknak találta, belementünk, az egy izgalmas felfedezés volt. Volt olyan, hogy valaki brutál jól nyomta, úgy hogy nem volt vulgáris, és egy fergeteges lepedőgyűrés lett belőle. És sajnos volt olyan is, aki az egészből a vulgaritást vette le, nyomta a szöveget mint a gép, de az nagyon lohasztó volt. Főleg mikor már átment sértésbe. Nincs általános recept. Lehet visszafogott, konzervatív ezen a téren a legvagányabbnak kinéző csaj, és van úgy, hogy a szende kiscsajból kijön a vadmacska (persze az elfogadott keretek között).
Szerintem fontos tisztázni, hogy ez nem a sértegetésről, de legfőképp nem a megalázásról szól. Nem cél megsérteni senkit. Úgyhogy én mindig egyeztetek erről előre, de szigorúan a helyszínen. Hát nem egyszerű az biztos, mert mindenkinek más az ízlése. Bocs, ha hosszú voltam.


február 22. 07:50:31
Mond azt neki szex közben, hogy most csak egy tízes van nálam elég lesz?
Meglátod lesz csúnya beszéd :D

Tréfán kívül, azért óvatosan ezzel, nehogy valódi sértődést okozva visszafelé süljön el, és tönkretegye a hangulatot.

Többedik alkalommal amikor már egyértelmű a másiknak, hogy ez most csak játék, és nem az illető hétköznapi szókincsének része. Akkor is csak mint a sót a levesbe. Egy csipet elég, nem kell egy marékkal.


február 21. 23:11:27
Mégis fura nekem, hogy alig akad hölgy, még itt az oldalon is, aki feldobná az erotikát egy kis mocskos beszéddel. Talán félnek, hogy nem jön be a vendégnek? Vagy ez nehezebb mint a popsiszex? :) Kíváncsi lennék hölgyek véleményére a témában...


február 13. 06:29:53
A leginkább fontos persze az, hogy hogyan csinálja ezután... :)))


február 12. 09:44:32
Talán sokkal inkább az számít, hogy hogyan mondja, és milyen közben a testbeszéde, mint a konkrétan elhangzott szavak.


február 11. 16:39:29
Volt szerencsém néhány olyan hölgyhöz, aki magyarán fogalmazva (a topik szellemének megfeleően!) szereti a f@szt!
Látszik az öröm az arcán, felcsillan a szeme, amikor megkaparintja és a szájába veszi...
Ha egy ilyen hölgy közli a "szétszopom a f@szod" varázsigét, az bizony izgató tud lenni, főleg, ha további közlések helyett csinálja is!


február 11. 10:02:36
Olyannal már találkoztam, hogy "A kurva életbe begörcsölt a lábam!!", de ilyennel még nem.

Egyébként a csúnya szavak önmagában stimulálnak valakit? Ha valaki unottan bejelenti, hogy "szétszopja a faszt", az is izgató valakinek? Nekem ez inkább röhejes és/vagy lohasztó szokott lenni, kivéve, ha látom a partneren, hogy ő márpedig komolyan gondolja, szívből jön, mert akkor tényleg izgató tud lenni.


február 10. 23:21:37
Most olvasom a mai ajánlatok között: "SZÉTSZOPOM A FASZOD BŐ NYÁLLAL MIKÖZBEN SZZEMEDBE NÉZVE FASZÁLLÍTÓ SZAVAKAT SUTTOGOK NEKED GYERE GECIZZ ÖSSZE SZÍVESEN MEGLÁTOGATLAK VÁROM HÍVÁSOD CSÓK". Na ki ismer még hasonlóan szókimondó hölgyeket? Akikkel én találkozom nem szoktak beszélni szex közben, sajnos...:)


január 23. 22:43:47
Ennyi :DDD


2018. október 26. 09:21:05
Egy ilyen vulgáris kifejezés kizárólag ebben a topikban hangzik jól... :D

     1 - 20 / 502