3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
AMBIVALENS - morál, megítélés, megélés

AMBIVALENS - morál, megítélés, megélés hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: PolihisztinaTagok listája!Csatlakozás a AMBIVALENS - morál, megítélés, megélés fórum témához
OLYAN TÉMÁKAT BONCOLGATUNK, ÉS SZEDÜNK ICIPICI, APRÓ ELEMEIRE, AMIK UGYANAZON DOLOG KÉT OLDALA, MÉGIS SZÉLSŐSÉGES A MEGÍTÉLÉSE ;) Témaindítónak a szexuális orientációval, azon belül is a biszexualitással szeretnék foglalkozni. Hogy miért van az, hogy amíg két biszex nő vonzó, addig két biszex férfi nem. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy undorító (és agressziót vált ki)... Legalábbis sokak szerint. A jelenség ugyanaz: biszexualitás. Ezen kívül még az is foglalkoztat, hogy miért övezi ekkora rajongás a szextündéreket (akár szexpartner, akár erotikus masszőz/masszőr), és ezzel szemben, egy hétköznapi szembesülésnél mi ez a képmutatás? :P A birtoklási kényszeren kívül mi az oka annak, hogy a vendégek lelkesen látogatnak szolgáltatókat, igényt tartva az esetek döntő többségében csókra, franciára, aktusra, tudva, hogy azon a zarándokúton nem ők járnak először :)))) mégis, ha komolyabb kapcsolatra vágynak a szolgáltatóval, akkor hirtelen nagyon mélyen tudatosul bennük ez a dolog, és hidakat égetnének, ők maguk, persze nem a sajátjaikat, de legalább azonnal :)))))) - nem a többi fórumot szeretném ismételni, hogy lehet-e, stb., ... inkább magát a kettősséget ;) A jelenség ugyanaz: szolgáltató. Ezek csak gondolatébresztő sorok voltak, nem szeretnék a témák közt csapongani, csak hogy értsétek, mi a lényeg, ami mentén szeretnék haladni, és érezzétek nyugodtan, hogy a saját megértéseimre titeket használlak fel :)))))) Illetve, idővel bedobom majd Szalay Csaba egy nagyon érdekes gondolatmenetét, de az túl izgi, és én pedig momentán túl kíváncsi vagyok a témaindító gondolatmenetre :))) A FÓRUMBA BÁRKI CSATLAKOZHAT, BÁRKI HOZZÁSZÓLHAT, EGYET SZERETNÉK TISZTÁZNI: EZ NEM GUMISZOBA! :D :D :D PRO ÉS KONTRA, MINDENFÉLE NÉZŐPONT, NEM VAGDALKOZÁS, NEM VESZEKEDÉS, HANEM VITA: észérvekkel, nyitott kérdésekkel, kettősségekkel, érdekességekkel :))) Minél többen írunk minél többfélét, annál kerekebb lesz! ;) Ez a cél! :) Ezért, aki úgy gondolja, hogy a véleménye vagy a kérdései nem helytállóak, az téved :) kivéve, ha kinyilatkoztatás :P mert azzal nem haladunk :))) Mindenkire kíváncsi vagyok! ^.^
  >>>

2018. augusztus 21. 13:16:07
Valahogy sejtettem... :)))


2018. augusztus 21. 12:14:24
Ne aggódj, nem gondoltam komolyan.


2018. augusztus 20. 22:35:14
Biztonsági szolgálatra is kell majd költened, mert ha jönnek a strigók bézból ütővel meg pajszerrel, akkor kiborulhat a teás fazék... :D


2018. augusztus 20. 19:08:47
A lányok jobban bíznak a saját gumijukban. (Mert nem bíznak a gumilyukban.)
De lásd kivel van dolgod, helyesbítek: dolguk, a teához rum is lesz! Nem sütőrum, mert nincs semmi sütnivalóm.


2018. augusztus 20. 16:57:34
Az összemelegedéssel azért nem ár vigyázni, hátha pasik is jönnek... :DDD
Ráadásul milyen smucig vagy, óvszerre már nem áldozol???


2018. augusztus 20. 16:47:52
Baromság, de adott egy jó ötletet. Felállítok egy alacsonyküszöbű összemelegedőt (szigorúan saját célra). Lányok, gyertek, gyertek, itt tárt karokkal várnak benneteket! Tea lesz, óvszert hozzatok!


2018. augusztus 20. 16:27:51
Lucius, tisztelem az igyekezetedet, de nem muszály minden marhaságot elolvasni, csak mert valaki feltette a netre.
A százszor lerágott csontról újabb réteget próbál lerágni, sikertelenül...


2018. augusztus 20. 16:17:04
Kössz a figyelem felhívást!
Érdekesek a pezsgő hozzászólások is.


2018. augusztus 20. 15:12:33
WillieKeith ma 00:15:50-es bejegyzésével az üzenőfalon felhívta a figyelmet az alábbi blogbejegyzésre, jelezve, hogy szerinte van benne egy-két hülyeség.

https:/kritikaestarsadalom.blog.hu/2018/08/18/a_prostitucio_nem_szexmunka

Bőven vannak olyan állítások benne, amikkel én sem értek egyet, párat ki is emelnék ezek közül, az elméleti, világnézeti jellegűektől inkább eltekintve.

"A svéd modell visszafogja a keresletet és az emberkereskedelmet az által, hogy egyrészt a klienset tekinti bűnelkövetőnek, akit egyébként nem túl drága pénzbírsággal büntet és a rendőrségen előállítva őket a prostitúció igazi bűnöseiről (futtatók, emberkereskedők) próbál információt nyerni tőlük..."

Szeretném megkérdezni a kedves makktársakat, hogy abban a nagyon kevéssé vágyott esetben, ha ilyen helyzetbe kerülnének, vajon tudnának-e bármi használhatót mondani futtatókról, esetleg emberkereskedőkről? :D

"...másrészt a prostituáltat megpróbálja leválasztani a kliensről..."

Ez egy nagyon finom eufemizmus. Itt igazából arról van szó, hogy a lányokat arra próbálja ösztönözni a rendszer, hogy jelentsék fel a vendégeiket, hiszen ők maguk mindenképpen büntetlenek maradnak. Így - büntetőjogilag legalábbis - nincs közöttük érdekszövetség. Ugyanakkor nem látom, hogy a lányok üzleti modelljébe hogy férne ez bele. Kedves Hölgyek! Ha hirtelen bevezetnék a svéd modellt Magyarországon, el tudnátok képzelni olyan esetet, hogy vendéget feljelentsetek? Úgy értem: csak azért mert vendég, nem azért mert más bűncselekményt elkövet ellenetek.

"...fölállítani az ország egész területén egy olyan alacsonyküszöbű ellátórendszert, amit a prostituáltak anonim módon is igénybevehetnének (melegedő, teázó, óvszerellátó)."

Kedves Hölgyek! VIP Hirdetők, VIP Sztárok, Prémium Hirdetők! Mennyire látjátok valószínűnek, hogy igénybe vennétek egy ilyen ellátórendszert? :D

Úgy érzem a blogbejegyzés szerzője beleesett abba a hibába, amelyről az általam ezen a fórumon július 23. 22:13:03-es hozzászólásomban belinkelt másik blogbejegyzés hívta fel a figyelmet: a szexuális szolgáltatási piac minden résztvevőjét egy kalap alá veszi azzal a jóval szűkebb réteggel, amely tényleg szörnyű és teljesen kiszolgáltatott helyzetben van.

Végül mégis egy világnézeti jellegű mondat, amit nem tudtam kihagyni:

"Összefoglalva a prostitúció a társadalom alapköve, mert a nők és férfiak egyenlőtlenségén alapul és annak fenntartója is."

Ez magyarán azt jelent, hogy a prostitúció teljes eltörlése csak az első, de nélkülözhetetlen lépés lenne ahhoz, hogy az egész fennálló társadalmi berendezkedést eltöröljük, az összes rohadt intézménnyel, rendőrséggel, bírósággal, templomokkal, iskolákkal, vállaltokkal és az összes szarsággal együtt, ami a férfiuralmat fenntartja. Nos, ha a szerzőnek célja volt, hogy a bejegyzése hatására rosszabbul érezzem magamat, amiatt, hogy lányokhoz járok, ez most nem sikerült. :D


2018. július 27. 06:41:25
Lucius, csodálom az alaposságodat, köszönet érte! :)


2018. július 26. 22:44:01
Valóban nem érdemes belemennünk az általános eszmetörténetbe. :)

Nézzük inkább a témaspecifikus irányzatokat:

Prohibicionizmus - a szexuális szolgáltatás illegális: "A szexuális szolgáltatók bűnözők. Az alvilághoz tartoznak, ne is hagyjuk, hogy kitörjenek onnét a tevékenységükkel!" (Ez talán a leginkább konzervatív, rendpárti felfogás.)

Dekriminalizáció - a szexuális szolgáltatás nem bűncselekmény: "A szexuális szolgáltatók ugyan nem bűnözők, de amit csinálnak az nem normális munka." (Ez inkább csak egy átmeneti stádium a következő megközelítések egyikéhez.)

Legalizáció - a prostitúció legális és szabályozott: "A szexuális szolgáltatás normális munka, a szexuális szolgáltatók tisztes adófizetők." (Szerintem ez felel meg leginkább a klasszikus liberális vagyis libertárius felfogásnak.)

Abolicionizmus - a szexuális szolgáltatás legális, de az ahhoz kapcsolódó szervező tevékenységek már nem az, a szexuális szolgáltatás nincs szabályozva: "A szexuális szolgáltatókat fogadjuk be a társadalomba, de ne hagyjuk, hogy a szemét stricik kizsákmányolják őket!" (Szintem az a felfogás leginkább a liberalizmus egalitárius változatának felel meg, amelyet pongyolán bal-liberalizmusnak is szokás nevezni.)

Neo-abolicionizmus - a szexuális szolgáltatás nyújtása legális, de az igénybevétele és a szervezése nem az: "A szexuális szolgáltatókat fogadjuk be a társadalomba, de ne hagyjuk, hogy a szemét stricik és a nem kevésbé szemét vendégek kizsákmányolják őket!" (Az egalitárius liberalizmus radikálisabb változatának megfelelő felfogás.)

Tanulságos, hogy a prohibíció tiltás jelent, az abolició pedig eltörlést. A szexuális szolgáltatást tiltani és eltörölni a föld színéről két nagyon különböző célkitűzés.

https:/en.wikipedia.org/wiki/File:Prostitution_in_Europe2.png


2018. július 25. 18:30:28
Régi igazság az, hogy akkor tudsz meg valamit igazán, ha a saját bőrön tapasztalod meg...:)))


2018. július 24. 23:26:44
Bár nyilván sok mindenbe bele lehet kötni a cikkel kapcsolatban és én se értek minden részével egyet, mégis azt mondom, hogy összességében sok szempontból hiánypótló írás, ami alapján sokkal reálisabb képet kaphat az ember erről a világról. Ameddig nem voltak személyes tapasztalataim többnyire én is csak az út szélén álldogáló lányokkal tudtam összekapcsolni ezt az egész dolgot, és bevallom őszintén, eléggé elítéltem azokat a lányokat, akik ezt az utat választják, a szolgáltatást igénybe vevő férfiakról pedig azt gondoltam, hogy szinte kivétel nélkül bunkó, erőszakos emberek, akik semmibe veszik a nőket. Amikor először felnéztem az oldalra, akkor is elég erős ellenérzések voltak még bennem, aztán mégis gyorsan megváltozott a véleményem. És nem csak azért, mert én is elkezdtem igénybe venni az itt felkínált szolgáltatásokat, hanem mert az évek során szerencsére sok kedves és értékes lányt illetve hölgyet volt szerencsém megismerni. Most már tudom, hogy semmi nem olyan fekete-fehér mint azt korábban gondoltam, hanem sokkal árnyaltabb a kép. A lányokkal való beszélgetések során sok érdekes és izgalmas dolgot tudtam meg, időnként pedig nehéz és szomorú emberi sorsokba is kaptam némi betekintést, így mostanra teljesen átértékeltem mindent és meg merem kockáztatni, hogy az itt lévő lányok többségét jobb és értékesebb embernek tartom, mint sok ismerősömet, rokonomat, barátomat.


2018. július 24. 23:00:15
Pár évvel ezelőtt számomra is ismeretlen volt a leneb elemzett "világ" .... Talán ma könnyebb megértenem,és az igaz példákkal teli tűzdelt történetek egyike -másika visszaköszön látogatásaim során ! Lehet beszélgetni IS a lányok némelyikével, és bizony sok szimpatikus de nehéz sors villan elő ezekből a "vallomásokból".........Természetesen megtartom magamnak, ez természetes !
Visszatérve az idézet írásra,nagyon korrekt,és sok ember számára "hiánypótló "lehet,hiszen meddig nem jár valaki ezekhez a lányokhoz(számomra nem prostik,és még kevésbé kurvák !),addig véleményt sem illene mondania ! Csak megemlíteném: a"kurva"szó nekem mindig a viselkedés legalsó szintjét sem elérő személyt jelentette.....Szitokszó volt köreinkben !


2018. július 24. 22:48:11
Mert a ballib a magyar politikai felfogásban egy szitokszó. Olyan mint anyázni vagy bazdmegolni.


2018. július 24. 22:46:43
Ennek nem sok teteje van már bocs.

Elősször is olyan hogy balib...olyan nincs. De nebmemjünk bele politikai eszme történetbe.

De épp ellenkezőleg: a liberálisok igyekeznek legalizálni sok mindent például a füvet vagy épp a prostitúciót.

Hiszen a libealizmus alapelve a szabadsâg ezt id jelenti szabadelvűség. Azaz ,, minden szabad ami másnak nem árt"

Persze ez sem igaz minden liberàlis irànyzatra pártra.

Viszont a jobb oldali és konzervativ írányzatok döntő többsége teljes mértékben utasítja el a legaliációt.

Ugyanis a jobboldali konzervatív irànyzatok szerint mindez a fennálló rendet ássná alá

Pl : Hollandia. Liberalizmus klasszikus példája. Na mi az a két dolog amiblegális ott?

Persze vwnnak eltérések hiszen pl az amer8kai politika felfogás más mint az európai.
És miden izmusnak megvannak a vad és mindenféle neo hajtásai

Lényeg a lényeg al liberalizmus klasszikus értelmezésében a prostitúciónak legálisnak kell lennie.


2018. július 24. 22:09:05
Szerintem azért a ballibet-et, egész pontosan a balliberális értelmiséget (nem a legszerencsésebb kifejezés, de azért érthető) hozza fel, mivel a szexuális szolgáltatást közülük akarják sokan mint társadalmi jelenséget megszüntetni. Egyházi (keresztény) vonalról hagyományosan elsősorban a házasságon kívüli szex a gond, a szexuális szolgáltatás ehhez képest másodlagos jelentőségű, részprobléma. Ha az egyházias felfogás a társadalmi igazságosság témáját is megpróbálja felölelni, akkor általában nagyrészt átveszi a balliberális értelmiség problémafelvetéseit és szemléletét. A konzervatív társadalmi felfogás - ami nem azonos az egyháziassal - tudomásul veszi, hogy szexuális szolgáltatás mindig volt, mindig lesz, és inkább keretek közé szorítani, illetve elrejteni akarja, látszólag nem minden képmutatás nélkül. Annak, ami itt képmutatásnak tűnik, annak az alapja az a felfogás, hogy a minden társadalom hierarchikusan tagolt, és a különféle társadalmi szerepeknek különböző az értéke. A szexuális szolgáltatás végzéséé általában alacsony, de ez nem ok az egész intézmény felszámolására. A balliberális gondolkodás kimondatlanul is a tökéletes társadalom megvalósítására, minden ember nyomorúság felszámolására törekszik, a konzervatív pedig lehetetlennek tartja az ilyesmit, csak korlátozott javítást tart elképzelhetőnek.

Tömören talán így tudnám összefoglalni az álláspontokat:

Balliberális: Ne létezzen szexuális szolgáltatás!
Egyházias: Senki se szexeljen házasságon kívül! (Pénzért se, de máshogy se!)
Konzervatív: A szexuális szolgáltatás léte ne zavarja a tisztes polgárok életét!

Ehhez hozzáfűzném még azt, ami szerintem a cikk felfogása: Ha önként csinálják, hadd csinálják! Ha járni akarnak hozzájuk, hadd járjanak!

Ez utóbbi felfogás talán libertáriusnak vagy klasszikus liberálisnak nevezhetnénk.

Én mindegyik felfogáshoz tudok kapcsolódni valamennyire, de leginkább mégis a legutolsóhoz.

Tudom, hogy a megfogalmazásaim pontatlanok, mindent lehetne sokkal részletesebben, pontosabban kifejteni. Kocsmai (kb. 1 sör utáni) szinten fejtettem ki, kéretik így olvasni.


2018. július 24. 21:23:23
:) Nyilván ingyen, és persze, elmennek sörözni :D Haha :)) Nem mondom, hogy nem hallottam ilyen sztorikat, meg még sok ilyenebbet is, de azért nemár :D Ez a szint? Egy fizetős pásztoróra után átcsap nőből haverba a szolgáltató??? :DD Szép kis álom, mondhatom :D Egy igazi nő ilyen, persze, szereti a sört :D Hatalmas :D Hmmm..egyébként..hmmmm..amit a masszőzökről írt..hmm....az lehet, hogy van átigazolás masszból partnerré, de nem jelenteném ki, hogy ez az általános..mindig ideiglenes, stb....ha az időlegességet is vesszük, akkor azt mondanám, hogy ez az egész iparra jellemző...lányok jönnek, mennek..ki így dönt, ki úgy...hmmm? :)


2018. július 24. 20:38:12
Ki az az ász??? A cikk írója?


2018. július 24. 14:14:02
Elolvastam. De miért mindig a ballib-et hozza fel (rossz) példának? A keresztény értékek közé van sorolva az út széli strihelés? A régi kocsisor? Kicsit egyoldalú volt. + ráadásul ő az az ász, akit sörözni visznek a lányok, hogy utána szétszedjék (ingyen) .

  >>>