1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Szomszéd lány típus - negatív vagy pozitív jelző

Szomszéd lány típus - negatív vagy pozitív jelző hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Nikol19Tagok listája!Új tag meghívása a témába
Szeretném megtudni a véleményeteket erről. Szerintetek egy lány külsejére pozitív vagy negatív ez a jelző?
  >>>
Hozzászólás írása...

2014. november 15. 10:48:10
Köszönöm Spyyyy!

Most már számomra is egyértelmű, és megerősítettetek ebben, hogy ezt pozitív jelzőként értékeljem :)

Necktie, semmi gond, hogy más példájával mutattad be a véleményed!
Inkább köszönöm a kifejtését!

Tényleg köszönöm mindenkinek a hozzászólását!


2014. november 14. 21:29:10
Üdv Nektek és főleg kedves Nikolnak!
Szerintem és számomra is pozitív jelző. Saját esetemből értettem meg ezt a kifejezést: bejelentkeztem masszőzhöz, az ajtóban egy olyan Lány fogadott, aki nagyon szimpi volt, természetes szépség , semmi műcucc(a képein ízlésesen és előnyösen kisminkelve). A képek alapján egy fiatal ragadózót "vártam" tudjátok azt, aki rád néz és a pillantásából tudod, hogy 1. nem vagy elég jó hozzá 2. de fizetsz, úgyhogy..3.kikészítelek apukám...hála Istennek, nem ilyen. (Igaz, hogy kikészít, mert önnön meglepetésemre ..szóval az ujja köré csavart, bevallom.) Összefoglalva: természetes, elérhető, normális ember, aki kívánatos, vonzó, akivel megtalálni véli a férfiember azt a biztonságot, harmóniát, ami a jó hancúrhoz kell. Nekem ezt jelenti a "szomszéd lány" típus. Bocs, ha zavaró másvalaki említése is! Nem off-olás miatt említettem:-)


2014. november 14. 14:41:11
Nikol kedves, szerintem túlaggódtad ezt a szomszédlányos dolgot. Az ilyen hasonlatok konkrét értelmét nehéz pontosan körülírni, részemről ezért is kerülöm inkább ezeket. Itt a lényeg annyi, hogy ez inkább pozitív jelzőként működik egy lány leírásánál. :-))


2014. november 13. 21:29:16
A szövegkörnyezet minden estben más megvilágításba helyezhet bármilyen szót. Pld. szexbomba.
- Mancikát mikor megpillantottam az ajtó mögött, földbe gyökerezett a lábam, mert ő egy igazi szexbomba. Nekem senki nem magyarázta el korábban, hogy melleket nem derék köré csavarva kell hordani. Hát az valami pazar látvány volt, ahogy szépen körülölelték a köldökét.-
Nos...akkor Mancika szexbomba, vagy sem? :DD


2014. november 13. 21:03:33
Elnézést, hogy egy kicsit eltűntem, de közben figyeltem a véleményeket és köszönöm!

Fiúk annyira szépen körülírjátok, hogy ez mennyire pozitív jelző, de Petrának teljesen igaza van hogy ennyire függ a szövegkörnyezettől az egész.. és igen, ennél a jelzőnél általában elég szegényes szokott lenni a szövegkörnyezet.. :( Köszi Petra a példát, teljesen igazad van szerintem és tök jól szemlélteti a dolgot!

Úgy látszik tényleg nagyon eltérőek a vélemények :)

Talán a tanulság ebből annyi, hogy ha valaki használja is ezt a jelzőt, érdemes egy kicsit kifejteni :) Csak hogy ne legyen félreértés belőle!


2014. november 13. 06:38:49
Ezt a szomszéd lány típust valóban sokféleképp értjük, értelmezzük, megpróbálom kicsit távolabbról indítva körülírni. A szomszéd valamennyire a hétköznapi életünk része, nagy átlagban kis köszönéssel elmegyünk mellette. Ebből fakadnak a vértől csöpögő híradóban a nyilatkozatok a szomszédról: Rendes embernek tartottam, nem gondoltam róla, hogy képes agyoncsapni az anyósát, vagy hogy másokat zaklat, rabolni jár, stb. A szomszéd lányról sem feltételezi az ember, hogy profi szolgáltatást nyújt, (akár szép, akár átlagos külsővel van megáldva) ebből fakadóan az én olvasatomban a szomszéd lány típus: Szende, ártatlannak tűnő, de leginkább az hogy ránézésre nem gondolnám róla, hogy ezt csinálja.


2014. november 13. 02:23:29
Sziasztok.

Nikol, érdekes téma felvetés. Egyszer mintha valaki csevegőjében már láttam volna feszegetődni a témát, de itt jobb.

Szerintem nagyon nagyon sok függ attól hogy milyen a szövegkörnyezet. Hogy jobban körül van e írva a külső, vagy csak egy "szomszéd lánnyal" van elintézve. A vélemények különbözőek, és ez így van jól, és tökre érthető ha valaki nem akarja megbántani a lányt aki egyébként kedves és készséges volt, hogy azt írja hogy nem tetszett neki. Én még nem kaptam szomszéd lány jelzőt ( vagy csak nem tudom most felidéni ) de ahol csak olvastam, ott nekem inkább negatív feelingje volt :(

A fenti véleményemet példával is alátámasztom:
- Gizike egy kecses testű, bájos arcú teremtés, az a szomszéd lány típus, akit az ember kissrácként meg-meglesett az ablakból, és akivel ha összefutott a helyi kisboltban nem nagyon tudott megszólalni sem, hiszen csak egy misztikum volt számára, egy a környezetében élő tündér. - ez tökre pozitív
- Gizike egy fekete szettben fogadott. Olyan a teste mint a képeken, jó popsi, jó cici. Az arca számomra olyan szomszéd lányos. - nos, ez viszont lefordítva: " itt van ez a lány, aki meggyőzött a képeivel, de élőben nem nagy durranás, bár ő van rajtuk, de az arca nem jön be "

Bocsi ha szélsőséges a példa, remélem szemlélteti mire gondoltam, és egyébként semmi személyeskedés nincs bennük.

De ez az én véleményem :) Amúgy ami hasonlít a "szomszéd lányhoz" de kicsit pozitívabb jelző, az az a lány, akit a suliban mindenki meg akart kapni, és a fiúk versengtek érte :)


2014. november 10. 23:40:39
Számomra is egyértelműen pozitív jelző.
Az a típus, aki ugyan kissé távolságtartó, de mégis minden mozdulatával azt fejezi ki felém, hogy szívesen "megkóstolna" és tudja nagyon jól, hogy ugyan ez jár az én fejemben is mikor összenézünk. Látom rajta, hogy már ő is játszadozott a gondolattal :))
Na ez, ha netán egy idő után beteljesül, akkor abból általában fergeteges szex kerekedik :)) Nálam ez anno a szomszédasszony típusban teljesedett ki :))) ...valami pazar élmény volt :))
Talán ez miatt is, nekem ez a jelző magában foglal némi korkülönbséget is....


2014. november 9. 11:25:59
Szerintem inkább pozitív a jelentése egy nőnek: a szomszédlány arra utal, hogy egy olyan nő, akire nagyon rá van gerjedve az illető, de csak nézegeti nap mint nap, mert nem kaphatja meg, mert akkor otthon könnyen kiderülne a dolog... :-)


2014. november 6. 21:59:10
Úgy tűnik tényleg nagy különbségek vannak a Nők és a férfiak között... szerencsére :D
Szóval nálam az érdekes sem jelentene rosszat... Például nem egy besziben olvastam, hogy egy Hölgy kipróbált valami teljesen újat a vendéggel... Beleképzelem magam a helyzetbe, első blikkre simán rámondom, hogy érdekes volt, mert szokatlan, eddig nem tapasztalt, ismeretlen élmény volt. De nem gondolnám, hogy rosszat jelentene.... szerintem....


2014. november 6. 13:20:37
Na neee mááár!
Valaki ezt gyorsan cáfolja meg, mert nyomban egy világ omlik össze bennem.:-(
Nekem Huff verziója jobban cseng:
köszönöm drágám számomra "szép és vonzó" élmény volt.


2014. november 6. 13:09:37
Hahh, szóval ha egy lány szex után azt mondja, hogy köszönöm drágám, ez érdekes élmény volt, akkor ne vigyorogjak bőszen, mert burkoltan lecsúnyázta?:) Valaki tudja, hol lehet kapni a nő-férfi (és a férfi-nő) kéziszótárat?:)

(Mordechai, LOL)


2014. november 6. 12:57:02
Mint kiderül, tényleg elég nagy félreértések tudnak lenni férfiak és nők között, csupán azért, mert másképp értelmezünk valamit :)
Az érdekes jelzőt azt tapasztaltam, hogy a lányok inkább akkor használják, ha nem akarnak negatív véleményt nyílvánítani. Egyszerűbb azt mondani, hogy "Érdekes ez a ruha rajtad", mint azt, hogy "csúnya".
Kedves Ceruzás, köszönöm a Te vélemény nyílvánításod is!
Meglepő, hogy mennyire az derült ki, hogy pozitív a meglátásotok!
Persze leginkább Mordechai magyarázata világított rá mindenre :D :D :D :D


2014. november 5. 18:55:29
Mordechai, na most végre valaki megmagyarázta!!! Így már tuti, hogy mindenki érti... :-D


2014. november 5. 15:03:03
Amerikai import, a girl next door fordítmánya. Nem egy plain Jane, de nem is egy femme fatale, az all american values megtestesítője, értelemszerűen nem egy bimbo, princess vagy diva, mert nagyon is down to earth és wholesome. Tudod..


2014. november 5. 12:10:12
Kedves Nikol! Szerintem az igazi szépség belülről fakad.
Ha az utcán látok egy jó nőt az dögös, attraktív. stb. csak a külsőt látom, de ha a szomszéd lányra mondom, hogy szép, az többet jelent, mert sokszor láttam, és esetleg már azt is látom benne, ami belülről fakad, ami a plusz.
Szóval én, ha Nő lennék, jobban örülnék a szomszéd lány jelzőnek, mint annak, hogy megfordulnak utánam az utcán. Megfordulni sok minden után lehet az utcán, de szomszéd lány nem sok van. :-)

( kicsi off: Huff kolléga, akkor neked ez a két mondat ezek szerint szép és vonzó? (Bocsi, értelek, csak nem hagyhattam ki...)
Épp az érdekes jelentésén filóztam, örülök, hogy ezt írtad, érdekeset írtál ;-)


2014. november 5. 11:34:09
Érdekes ez a két mondat így együtt, de a lényeg ott van elrejtve benne, hogy szép lány a szomszédlány is, csak nem olyan, akit elsőre megbámulsz, hanem talán olyan, akinek a szépségét lassabban, de biztosabban és hosszabb távra fedezed fel...

De a téma tök jó példája annak, hogy milyen remekül el tud beszélni egymás mellett nő és férfi és milyen könnyű megsérteni valakit egy olyan kifejezéssel, amit valójában pozitív jelzőnek szánunk.

(kicsi off: én pl. az "érdekes" jelzőt többnyire a "számomra szép és vonzó" szinonímájaként használom, míg a szép = szabályos, objektíve tetszetős, ebből is volt már sértődés:))


2014. november 5. 10:57:41
"nem néznék utána az utcán" ezektől én is hülyét tudok kapni ha ilyet olvasok, de a szomszéd lány jelző nálam is pozitív ha olvasom :)


2014. november 5. 10:09:46
Az ominózus mondat, ami miatt bennem negatív kép maradt meg erről a kifejezésről:
"Szép lány Nikol, de nem néznék utána az utcán. Nekem inkább ilyen jó szomszéd lány típusnak tűnik."
Vagyis a tipikus semmi jó nincs benne..


2014. november 5. 10:07:28
Ezek szerint nem csak én voltam így vele :D :D
Egyébként tök fura, hogy ennyire másképp látják a nők és a férfiak. Számunka negatív, a férfiak számára pedig egy úgymond "vágyott lány".
Gyikk22 abszolút nem pofátlankodás, minél többen erősítitek meg bennünk, hogy ez pozitív szerintem csak annál inkább meggyőztök minket és ezentúl örülünk a kifejezésnek :)

Hozzászólás írása...
  >>>