1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Baklövések vendég szerepben

Baklövések vendég szerepben hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Csenge1131Tagok listája!Csatlakozás a Baklövések vendég szerepben fórum témához
Nem az egyértelműen szélsőséges dolgok érdekelnének.(kamusok,durvak,agresszívek)Hanem az, hogy mik azok az altalanossagban elkövetett kis hibák, amit a vendégek akár tudtukon kívül elkövetnek a randi alkalmával (esetleg előtte-utána )és esetlegesen nem is gondolják,hogy akár apró nüansznyi melléfogások sora okozhatta azt, hogy a találkozó végül nem az elképzeléseik szerint alakult.Lányok, tapasztalatok? Fiúk esetleg arról is beszámolhatnak, ha utólag derült ki csak számukra, hogy mi okozta végül, hogy valami nem klappolt.
  >>>

2019. szeptember 2. 06:52:13
Bár ez itt off, annyit érdemes hozzátenni, hogy a Venus üzlet c. regény magyarul is megjelent valamikor '80-as években, ahol Pohl társszerző (a másik Cyril Kornbluth)
A könyv az egyik kedvencem, különösen a mai állapotok fényében, érdemes elolvasni, ajánlom bárkinek!


2019. augusztus 31. 16:30:12
Bocs, igaz, és igen.


2019. augusztus 31. 13:10:39
Helyesen Frederik Pohl, elsőre én is beszoptam. Meglehetősen jó tollú sci-fi író volt, bár tehetségéhez képest igen kevés regényt írt. Az ominózus mondat bizonyára nem a magánvéleménye, hanem valamelyik szereplő szövege. Úgy rémlik.


2019. augusztus 31. 11:16:52
Amikor nem trollkodásnak nézik... :(


2019. augusztus 31. 10:47:28
Na a kíváncsiságom nem hagyott nyugodni.
Mégis rákerestem. Restellem, hogy nem hallottam eddig róla, de lám milyen hasznos a beszámolók.com, lehet itt művelődni is. :)


2019. augusztus 31. 10:28:57
Talán nem vagyok egyedül aki nem tudja ki Frederick Pohl. Nincs is kedvem rákeresni, lehetett akár egy nagy koponya is.
Ez a számszerűsítés viszont úgy marhaság ahogy van. Ha hozzáteszi, hogy saját magáról állítja, még az is módosulhat ahogyan telnek az évek.
Másokról ilyet írni teljes blődség.


2019. augusztus 31. 10:14:27
Frederick Pohl ezt valszeg húszéves korában írhatta. Nekem nemhogy a 15 évvel idősebbek (brrr...), de már a 15 évvel fiatalabbak is túl vannak a kék eseményhorizontomon. Az alsó korlát viszont nem sokat mozgott az évtizedek során, azt is főleg jogszerűségi okokból.


2019. augusztus 31. 07:21:14
Na, 32-52... az a fránya matek


2019. augusztus 31. 07:20:22
Az életkorról: Frederick Pohl írja a Túl a kék eseményhorizonton című könyvében, hogy a férfi számára a “vonzó szexuális objektumok” a max. 5 évvel fiatalabb és max. 15 évvel idősebb skálán mozognak. Régi könyv, lehet én már megfordítanám a számokat. Mondjuk én 37 vagyok és a 22-42 tartomány jobban tetszik, mint a 35-51.


2019. július 26. 19:06:27
A helyzet az, hogy a makkerek nagy többsége így van ezzel, bár nálam az életkor nem a döntő szempont.
Ha 18 éves a hölgy, az sem zavar, ha egyébként kedves és ügyesen teszi a dolgát... :)


2019. július 24. 15:55:50
Szia, ha nem haragszol meg, akkor szeretnélek arra megkérni, hogy vonjuk le a következtetéseinket és tartsuk meg magunknak. Ha tovább szeretném ezt magyarázni, akkor óhatatlanul példákat is kellene írnom és bevallom ezt már nem szertném.


2019. július 24. 15:07:02
Érdekes ma megközelítésed.... Főleg annak tudatában ,hogy hol is vagyunk . Ez az oldal elsősorban a "kielégülést "szolgálja ! Bár idézőjelbe tettem,de elsősorban azt. Mint általában a hasonlatok nem szerencsések ! De kénytelen vagyok a következő képpel próbálkozni : Kiválasztott étterem,megrendeled a szemrevaló
megkívánt menüt(gondolom éhes is vagy,már régen ettél) , megkapod az ínycsiklandozó finomságokat, megfelelő szervírozással,kóstolgatod,ízlelgeted,majd elfogyasztod mindet ha ízlik is,és nem laksz jól ? A jóllakottság érzése nem telít el,nem leszel utána kicsit lusta,terpeszkedő, "álmos" férfi ?! Nem hiszem el,hogy csak az evés kedvéért eszel....


2019. július 24. 08:32:29
Szia Vénkecske!
Ugyan elkentem a dolgot azzal, hogy a kölcsönösség fontos, de ezt a szálat varjuk el rendesen. Azt írod: Az a bizonyos kötetlen "ismerkedés" kell ám ,sőt ! „Partnernőd,ahogy írod _felszabadultsága_ ha létrejön(esetemben is tapasztaltam),egy csodás *közös csúcsra* jutást eredményezhet ...”
Ez igazából nem elvárható dolog -Te is ezt írod, nem is vitatkozom, csak kiegészítem-, a csúcsra jutás mind a férfiaknál, mind a nőknél lelki és fizikai összetevőktől függ. Azt aláírom, hogy a nőknél sokkal több a lelki összetevő, de ez a férfiaknál sem elhanyagolható. Egy összeszokott pár esetén is előfordul az, hogy nem jön össze a szinkron és elcsúszik a két fél, hát még az itt köttetett ismeretségek esetén. Én igazából nagyon szeretem a nőket :D, nincs olyan elvárás, hogy csúcsra kell jutni, ez egyébként sem elvárható. Sokkal kevesebbel is beérem, ha sikerül kialakítani egy jó atmoszférát, ha ki tud alakulni egy jó összekacsintós, egymásra figyelős hangulat, azzal én már elégedett vagyok. Örülök, ha partnernőm élvezi a társaságom és nagyon élvezem, ha ezt a hangulatot tovább tudom vinni a randi során, de „kierőszakolni” semmit sem akarok. Egy egy ilyen randi emléke még sok-sok napig megmarad és ez jó érzés.


2019. július 22. 10:32:54
Szia spyyyy, leredukáltad ezt számmisztikára és életkor számolgatásra. Megpróbálom még egyszer leírni, sokkal egyszerűbben. Amit lentebb írtál 20 év körkülönbség még a privát életben is működik. Igaz ennek vannak feltételei, nem is biztos, hogy hosszú ideig tart, de működik.

Amit én írtam, az az, hogy ha unokádkorú lánnyal találkozol és ha észre is veszed, hogy a hölgy nem lelkes és annak örül, hogy ha utánad bezárhatja az ajtót, akkor az valóban ide illik a „Baklövések vendég szerepben” fórumba.
Azt is elfogadom, hogy téged ez nem zavar, igazából nem az én dolgom. Felnőtt emberek vagyunk úgy magyarázod a dolgokat, ahogy akarod.


2019. július 21. 17:21:50
Mondjuk 30-as koromban eszembe nem jutott fizetős oldalakon szexet keresni. Annyian voltak, a prívát életben, hogy néha még sok is volt. És nem az anyagiak miatt, inkább az ego volt az oka. Most a kényelem.


2019. július 21. 12:40:03
Nos, a relativitás itt is működik.
Egy 30-as pasi nyilván jól érzi magát egy vele (kb.) egykorú hölggyel, sőt akár egy 40-es hölggyel is, aki már mindent tud...
Ugyanezen hölgyek egy 50-60 as pasihoz képest fiatalnak számítanak! :)


2019. július 20. 18:17:19
A kölcsönösség szerintem nagyon jó dolog, ebben egyetértünk.


2019. július 20. 16:51:33
Az a bizonyos kötetlen "ismerkedés" kell ám ,sőt ! Partnernőd,ahogy írod _felszabadultsága_ ha létrejön(esetemben is tapasztaltam),egy csodás *közös csúcsra* jutást eredményezhet ...
Kell ennél több ? És ezt egy egész ' Rózsadombbal ' sem lehet elérni,ha nincs meg a kölcsönösség !


2019. július 20. 09:14:25
Szia, kérlek még egy gondolatot engedj meg nekem. Úgy gondolom, hogy egy kellemes összegabalyodós, jó hangulatú randihoz elengedhetetlen, hogy ne csak én érezzem jól magam a hölgy társaságában, hanem kifejezetten jó érzés az is, ha partnernőm is felszabadultan érzi magát velem.
Ez nem rózsaszálakban kifejezhető tiszteletdíj kérdése és nem is elvárható, de igen értékesnek tartom, ha ki tud alakulni egy egymásra figyelős kötetlen „ismerkedés” :). Említetted az önbizalom kérdését, nekem szerencsére van bőségesen, de való igaz egy fentebb vázolt randi hozzátesz és nem is keveset.


2019. július 19. 21:18:55
Bölcs meglátás,gondolom tapasztalatból jön.....
Zorba te is fején találtad azt a bizonyost.....
Ha egy Nő szerencsés véletlenek közrejátszásával fiatal is,szép is csinos is kisugárzása is van,*tud* is,baráti természete is van akkor minden adott egy felejthetetlen pásztorórára ! és nem -e ezért vagyunk itt mindnyájan fiatalok ,középkorúak és kicsit idősebbek ? Hogy kinek mennyi van hátra, kitudja ? A lényeg hogy jól érezzük magunkat,kedvencekre bukkanhatunk, és önbizalmunkat toppon tartsuk...... Ehhez kell a csodás Nők természet adta lehetősége (tulajdonsága) ha csak rövid időre is de magukba fogadjanak ! Ennyire egyszerűen megy,itt úgyis minden arról a _pillanatról_ szól........

  >>>