1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
A

A "Bővebb Infót kérek" gomb tartalma. hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: mannfredTagok listája!Új tag meghívása a témába
Szerintetek mit kéne tartalmaznia a bővebb infó gombnak?. Van véleményem de kíváncsi vagyok előbb másokéra is. De akiknél van annak a kb. a fele feleslegesen aktiválta
  >>>
Hozzászólás írása...

2018. október 23. 12:29:24
Bölcs dolgokat írtál, jól összeszedetten.
Jah. Bocs, ez nem egy beszi értékelés. De akkor is így van.


2018. október 20. 17:14:51
Én csak annyit tudok, hogy a baglyok nem azok amiknek látszanak...
https:/www.youtube.com/watch?v=zQ6gIxpfBJ8
Giant tell three things, Smiling bag, Owls, He points - YouTube
Agent Cooper has been shot and is in the land of nowere. A Giant appear. The Giant is permitted to say three things, very mysterious.
www.youtube.com


2018. október 20. 11:42:37
Lehet ,hogy ez lenne a megfejtés ? Mutálódunk.........Semmi sem az ami(aki) !


2018. október 20. 07:29:49
Akkor még nem is beszéltünk a legújabb" tudományról", a gender elméleti kutatások izgalmas eredményei tükrében már az sem biztos, hogy egy nő valóban az, persze egy férfi sem biztosan férfi, az átmenetekről már gondolkodni is merészség... :)))


2018. október 19. 22:13:36
A kérdés sokkal inkább az, hogy ki cimkéz, azaz ki és mire kiált nőgyűlöletet. MAnapság a nők valós természetével kapcsolatosan megállapításokat tenni már nőgyűlölet, az igazság nem polkorrekt.


2018. október 19. 20:30:23
Kérdezném alásan : mi az ,hogy _ nőgyűlölet _? Ha az éremnek két oldala van ,akkor létezik férfigyűlölet is ? Ne legyünk már ennyire álszentek.......Sajnos itt az oldalon is tapasztalható,vagy a feltétlen hódolat egy Hölgy irányába,vagy ha elutasítást kap,akkor a másik véglet ! Szimpátia kérdése,én soha nem gondolnám ,hogy a férfiak egy része csak úgy nőgyűlölővé válna . Igaz ez a Hölgyekre is,ott is valami,valaki kiváltja.......És akkor "egy kaptafára" húzzuk a dolgot !? Ha megharap egy kutya,akkor minden kutya harapós ? Ha a macska megkarmol,akkor mindegyikbe bele kell rú..ni ?Régen rossz,ha hagyjuk magunkat a sérelmeinktől,félelmeinktől vezetni !
A válást mindkét fél megsínyli, mindegy ki a hibás..... Sértet(sérült?) emberek, akik már egyszer "megégették" magukat ! Nem könnyű nekik újrakezdeni.
A pályán kívülről könnyű tanácsot osztogatni.......


2018. október 19. 14:52:55
Akkor is:)))))


2018. október 19. 14:50:45
Építkeznek, a nagy része le van zárva! :)))))


2018. október 19. 13:56:50
A házasság jobb esetben tudatos választás. Ha nem sikerül, az nem a végén kódolódik, azok az okok már a döntés előtt ott voltak, csak a felek nem tudták és/vagy akarták észre- vagy tudomásul venni. Vagy tudták és észrevették, de azt gondolták, ez nem olyan fontos, vagy szükség esetén tudnak rajra változtatni, akár közösen. Emiatt nem kell senkit megkövezni, de az persze a te döntésed, kivel szeretnél egy levegőt szívni és kivel nem.
Az általad vázolt esetekben a nőgyűlölet helyett célravezetőbb az önvizsgálat. A nagy baj nem akkor van, ha terelünk, másoknak hazudunk, hanem ha mindezzel magunkat csapjuk be.


2018. október 19. 13:49:29
De. Elférnének. Gyakori látnivalóm a Hősök tere. Az nagy.


2018. október 19. 12:28:19
Spyyyy, ezért a gondolatért téged is megillet a süvegelés, amellyel Orgazmistát illetted. Ezt meg én nem tudtam volna jobban megfogalmazni.
Magam is láttam már számos válást, illetve tartós kapcsolat megszakadását, némelyiket egészen közelről. Egy sem volt köztük, amelyre rá lehetett volna mondani, hogy túlnyomó részt az egyik fél hibájából következett be. Létezhet ilyen, de igen ritkán.
Abban is igazad van, hogy mindkét fél hajlamos a másikat hibáztatni. Egy darabig. Aztán jön a mitrontottamel tépelődés, még ha az nem is kap olyan nyilvánosságot, mint a hibáztatás. Sajnos, sok esetben még akkor is megy a hibáztatás, amikor már tisztába jöttek a saját negatív szerepükkel.
A kívülálló, aki általában jobban kötődik az egyik félhez, hajlamos neki hinni, igazat adni neki, ezzel lovat adva alá.


2018. október 19. 12:12:02
Zorba, egy dolog, hogy tudja, mit rontott el (ha egyáltalán ő rontotta el), és más dolog megállni, hogy ne kövesse el ismét ugyanazt a hibát. Tudod, az a rózsaszín köd, az mindent be tud borítani...
Világos pillanatában nagyon is hasznos tanácsokkal tud szolgálni.


2018. október 19. 12:08:37
Káka, éppenséggel lehet nőgyűlölő az elvált férfi, na de a többszörösen elvált??? Csak nem nőgyűlöletből házasodott többször is.


2018. október 19. 10:49:04
Szép kis fonalgombolyag lett ebből amit mindenki továbbgörget pedig nem ezt akartam elindítani. Hogy mi a kiváltó indok a részemről, az nagyon egyszerű, képzelje már bele annak a helyébe magát mindenki, akiről leperelték az asszonytartást, jó? Sőt, ha valakiről többször is :) Ha nem nőgyűlöletet érez ettől egy férfi, akkor nem tudom, hogy mit, de biztos hogy nem akarnék egy levegőt szívni vele egy percig sem. Teljesen mindegy, milyen okból következik be a válás, akkoris ez lesz a vége, ha nem volt házassági szerződés. (egyetlen tanácsot megfogadnék, hogy írjunk házassági szerződést, érzelmi tanácsot? :D hülye lennék..) Emberek, nem farokméregetésre akartam kitérni, kit érdekel, hány nővel nem házasodott össze valaki, ez nevetséges. Szedjük már össze magunkat, ha kérhetem....vagy ha ilyen alacsony szinten akarnak vitatkozni, akkor felőlem csinálják csak, bár rettentően kisiskolás ez a szint...(én szóltam)


2018. október 19. 10:27:33
Általában mindkét fél hibás ,)


2018. október 19. 09:54:36
Teljesen egyetértek, ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni.
Ami pedig a válást illeti, miért kell abból kiindulni, hogy az a férfi hibájából következik be?
Ugyan úgy lehet hibás a nő is, bár általában elemezve a válásokat, legtöbbször mindkét fél részes a kiváltó okokban.
Persze, az érintettek szerint általában a másik a hibás...


2018. október 19. 09:10:30
ez a Te dolgod, nem érdekel :D


2018. október 19. 09:10:01
Vastag a bőröm, lesz@rom. A tv-s sorozat előtt Te kezdtél ki.
Az már csak ártatlan viccelődés volt, de figyelmedbe ajánlom, hogy Te szabályokba ütközően teszed ezt.


2018. október 19. 09:08:37
Ha minden csajt akit életemben elvittem, megtartottam volna, ,,, nem férnének el a Hősők Terén.


2018. október 19. 09:07:24
Nem te kezdtél engem a tv-s gyereksorozat sztárjához hasonlítani? Szar, ha baszogatnak?

Hozzászólás írása...
  >>>