132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Szimpátiák és csókok

Szimpátiák és csókok hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: donjoséTagok listája!Új tag meghívása a témába
A legtöbb hirdető egyértelművé teszi az adatlapján, hogy feltétel nélkül alapban ill. extraként vállal csókot vendégeivel, avagy ezt szimpátiához, telefonon megbeszélt feltételek meglétéhez köti esetleg a bemutatkozó szövegben vagy a bővebb infóban tér ki rá részletesen. Mit tegyünk akkor, ha látszólag semmi akadálya a csókolózásunknak, mert nincs feltétel vagy ha van,úgy gondoljuk megfelelünk annak, mégis érzékelünk bizonyos jeleket arról, hogy hölgypartnerünk húzódozik a csókolózástól ? Ha előtte telefonon nem beszéltünk erről, illik-e már az együttlét alatt a hölgy részéről szóvá tenni a problémát illetve a vendég részéről nyíltan rákérdezni az okra ? Ha kínosnak érezzük a megbeszélést, akkor: Hölgyek, részetekről melyek azok az egyértelmű jelzések, amiből szerintetek biztosan megérthetjük, hogy jobban tesszük, ha a csóknak búcsút intünk ? Urak, mit fogadtok el, pontosabban mit fogadnátok, várnátok el jelzésügyileg hogy egyszerűen beletörődjetek, ne érezzétek sértőnek ? A magam részéről mindenképpen hasznosnak találnám ha mindkét oldalról minél többen megosztanánk egymással a gondolatainkat, biztosan segítene kellemetlen szituk elkerülésében :-))
  >>>
Hozzászólás írása...

2016. március 19. 17:27:56
Örülök neki Manócskám,hogy így gondolod :* :))
Látod -látod :))))
< 3


2016. március 16. 19:26:15
Érdemes volt kivárni ezt a napot. Nagyon kellemesen indult a mai nap kedves Gina nem de?
Köszönöm Szépen a meghívást kár lett volna kihagyni.


2016. március 12. 23:08:58
Simaliba :DDDD De máár megbeszéltük és örülök,hogy változott az álláspontod felém ,) :*


2016. március 11. 19:38:32
Kedves Gina Ezt most vegyem meghívásnak :))))))) Csak nem tesztelni szeretnéd a csókomat? ;))))))))))


2016. március 9. 00:01:16
Na se uj nem vagyok, se nem irtak ők rólam...buktalak xD


2016. március 8. 23:59:58
Most ezt nem kellett volna irnod .veled mint kiderült csa az a baj elég minimalba fogod a rozsaszalakat x) igy odaig el sem jutottunk hogy elgyere es leteszteljem a szadat x) bocsi telorol irok.nulla ekezet es elirok xD


2016. március 8. 23:54:42
Zászlós Úr, a csók teszt olyan, mint a lakmusz próba????


2016. március 8. 23:53:42
Mert te, Szexxxmanó, egy Adonisz vagy, nem mindenki az ámmmm.....


2016. március 8. 22:54:38
Nem ide szerettem volna írni. :)


2016. március 8. 22:47:06
LuKKo!
Amit írtál, megint egyetértek. Még nem sok beszámolót írtam, annak egyharmada új „Hirdetőről” szólt. Nézz csak utána nyugodtan, ha van kedved. A lényeg, hogy én is szeretem az új kihívásokat, főleg a már legalább jól megélt élményeket. Persze nincs kicsukva annak a lehetősége sem, hogy előbb, vagy utóbb én fogok „szopni”.
Az sem titok, ha nekem egy „Hirdető” a képei alapján szimpatikus, akkor a Te, Spegi, Krisztián, Implacabile beszámolóinak elolvasása után simán elindulok. Ez már nemegyszer megtörtént, bár beszit még nem írtam róluk, mivel még „csak” egyszer voltam.
Remélem hihető, nem kell felsorolás. :)


2016. március 8. 22:28:26
Bocs mindenkinek, nem ehhez a témához akartam írni hozzászólásomat. :)


2016. március 7. 17:06:06
Velem vagy nekem még egy lánynál sem volt ilyen jellegű problémám, hogy elutasította volna a csókot valami miatt.


2016. március 7. 06:22:33
Új helyen pont a lentiek miatt szoktam csóktesztet tartani, még fürdés előtt. :))


2016. március 6. 22:38:21
Amúgy meg ezért nem alap nálam...mert ha alap akkor kötelezőnek tartjátok :))))
Ime az élő példa :DDDDD


2016. március 6. 22:37:28
Így van Thom igazad van. Én megszoktam.És még senki nem sértődött meg :D Hozzáteszem higéniai problémák voltak XDDD


2016. március 6. 22:30:52
Nem vagyok benne biztos, hogy a lány őszinte volt. Nekem is mondta már egy csaj, hogy rossz napja volt, ezért nem csókolózik. De amúgy szimpatikus vagyok neki. Aha, persze. Volt olyan, aki torok fájásra hivatkozva utasította el a csókot. Vannak ilyen kis trükkök. Szerintem az lenne a korrekt, ha az elején megmondaná a lány, hogy nem lesz csók. És akkor lehetne választani a maradás vagy távozás mellett.


2016. március 6. 21:50:54
Jajj az utolsó mondatod donjosé :DDD Ezz cuki .)))))))))
Biztos az vagy én megelőlegezem neked .DDDD


2016. március 6. 18:36:37
Közel múltban voltam egy lánynál akinél alap a csók, mert én olyan lányokhoz szoktam menni akinél van csók. Amikor odakerült volna a sor a szeretkezés elején akkor mondta hogy a csók nem fog menni , rákérdeztem velem van e a baj hogy nem vagyok szimpi esetleg, erre mondta nem, nem velem van a baj csak volt egy barátja akivel nem rég szakitott, de nem részletezte a pontos okát, hozzá teszem nem tartozik rám. Én mindig használok szájvizet is a tusolás után így ezzel sem lehetett gond ha netalán nincs a lánynak vagy ép elfogyott volna nálam mindig van pont az ilyen esetre gondolva. Hozzáteszem nem jellemző a szájvíz hiánya a lányoknál.


2016. február 23. 10:50:13
Hohó, üdv az új hozzászólóknak, örülök hogy izgalmas a téma.
Már megint elmentünk eredeti szándékomtól eltérérően a higiénia felé, de úgy látszik az ápoltság hiányának problémája sokkal gyakoribb mint a sima unszimpátia, és a kettő nem is igazán választható el egymástól.
Gondoljatok bele !
A kellemetlen szájszag nemcsak a csókolózást teheti tönkre, mert ugye az együttlét testhelyzeteinek többségében és azok vehemenciájából fakadóan általában közvetlenül "belelihegünk" a partnerünk légzőzónájába, de mindenképpen közel vagyunk egymás arcához.
Én sem hiszem hogy a hölgyeknél előfordulna ez a gond, ők nálunk sokkal jobban ügyelnek erre, ráadásul mi férfiak könnyebben lehetünk őszinték, kevesebb a veszteni valónk van akkor, ha a szemükbe mondjuk.
Egyetértek Orgazmistával, ilyen jellegű mt szolidaritás nem létezhet, nem szabad léteznie, különben is mi oka volna rá a lánynak hogy füllentsen, ezernyi más módja lehet annak (amiről még mindig nem tudok eleget) hogy jelezze a vendég felé azt hogy nem szimpatikus.
Éppen ezért én is arra biztatlak benneteket, kedves Hölgyek, hogy finoman tudassátok velünk, ha higiéniai gondot észleltek, mert ezzel a többieket is felbátorítjátok, akik eddig esetleg nem mertek szólni, a száj (és egyéb vsisszataszító)szagot pedig kezelni kell :-)))
Kár, hogy csak olyan lányok szólnak hozzá, akiknél még nem voltam, pedig oly szívesen hallanám hogy én kellemes, ápolt férfi vagyok :DD


2016. február 21. 09:05:54
Orgazmista! Nem kifejezetten a csók hiány volt a gond,hisz azt nem is szerette volna az úr.Hanem ha mindent meg kapott bármit kért is,és mégis 2 mondatba írt beszit,ami így elég lehúzós számomra.Plusz már ott sántít a beszi "hogy ugyan az volt a bővebb infóba ami a telefonba,és a helyszínen,a korrektségem meg csak három virág"!No comment.

Hozzászólás írása...
  >>>