1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Lányok és vendégeik legdurvább kérési/történetei...

Lányok és vendégeik legdurvább kérési/történetei... hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: lipTagok listája!Új tag meghívása a témába
Várjuk a lányok és vendégeik legdurvább, leggusztustalanabb kérésit / történeteit...
  
Hozzászólás írása...

2015. június 6. 00:15:38
Szerintem amúgy a csirkét is dugják, csak nem írnak róla beszit... :)


2015. június 1. 17:29:57
Lehet jobban járt így az illető is, hogy nem jött össze ...


2015. június 1. 16:58:22
mivel már lassan tíz éve mesélte a sztorit egy akkori kedvencem, kissé homályos már az emlék, de befőttes üvegben hozott méhecskék szerepeltek a történetben, akikhez bekerült volna a vendég kéjrúdja - de bármennyire gyakorlott domina volt a hölgy, sajnos a méhektől rettegett, nem kockáztatta, hogy egy is elszabaduljon a szobájában

(és a nefürgyéle? az csak poén?)


2015. június 1. 15:49:39
Még jó, hogy nem a csirkét szerette volna megdugni ...


2015. június 1. 15:46:35
Az szep :)


2015. május 31. 23:22:49
Nekem egy lány mesélte hogy egy vendég mit kért tőle: Egy csirkének kellett volna kitekernie a nyakát és feldarabolni, miközben a pasi dugja a csajt... Nem vállalta, pedig jó pénzt ígért a pasi.


2015. május 23. 14:09:13
Adódhat úgy kedves Laaa, hogy a férfi egy-egy extrémebb kéréssel fordul a szolgáltató hölgyhöz. A szolgáltató hölgy picit csodálkozik ugyan, mert még nem volt ilyenben része, de sok esetben belemegy a játékba megfelelő rózsaszálakért cserébe. A jó szolgáltató tudja, hogy ez egy olyan világ, amit több esetben akkor keres meg a férfi, ha valamit otthon nem kérhetnek és nem kaphatnak meg.
A szolgáltató hölgy pedig a legtöbb estben ezzel tisztában van és diszkréten kezeli ezeket a különleges kéréseket is.
A baklövések vendégszerepben kicsit másról szól. Olyan hibák elkövetése vendég szerepben, aminek elkövetése után sok esetben már nem fogja fogadni a vendéget a hölgy. Persze nem a jó kis vicces sztorikra gondolok (szerencsére sok olyat is olvasok), hanem a durva, sok esetben nagyon megbántó baklövésekre.


2015. május 23. 13:49:18
" oda olyan dolgokat írok, amit azért teszek, hogy a kedves férfiak kicsit gondolkodjanak el bizonyos dolgokon, hogy pl. mit NEM kéne tenni egy szolgáltató hölgynél-hölggyel."

A fórum címe: legdurvább kérései. Van némi átfedés. Mit nem kéne tenni, kérni, mire mondassz nemet, milyen kérésre, stb.


2015. május 23. 13:28:15
Laaa kedves! Igen, tudnék még mit mesélni, de a diszkréció miatt nem szeretném kiadni a saját privát sztorijaimat, ezért több történetet nem szeretnék itt közzé tenni a publikumnak. Viszont a baklövések vendégszerepben egy jó fórum téma, mert valószínű, hogy oda olyan dolgokat írok, amit azért teszek, hogy a kedves férfiak kicsit gondolkodjanak el bizonyos dolgokon, hogy pl. mit nem kéne tenni egy szolgáltató hölgynél-hölggyel.


2015. május 23. 13:10:23
"Én tudok ennél durvábbat is"
Ne fogd magad vissza. :)

Van olyan faszi is aki azért hívogatja a lányokat hogy a heréit rugdossák.
Nekem meg a te sztoridról jutott eszembe egy másik, a lányt felhívja a faszi és kéri hogy egy nejlon zacsiba tegye a nagydolgát, ő meg majd megy és elviszi, fizetne érte. A lány nemet mondott a kérésre. Remélem a végét nem miattam másította meg hogy minél jobb képem legyen róla.


2015. május 23. 12:35:28
Hát a címben nincs benne a gusztustalan szó ( a leírásban igen), bár sejtettem hogy erről fog szólni a téma. Nem ez lesz az a forum amit sűrűn látogatok


2015. május 23. 12:23:32
Én tudok ennél durvábbat is, de az írásodról egy hasonló sztori jutott az eszembe: Ismertem egy dominát, akinek volt egy 5 perces vendége. A dolog abból állt, hogy a vendég felment a dominához, a pohárban már ott figyelt a lány aznapi pisije. A vendég megitta, letette a rózsacsokros hozzájárulást és már el is hagyta a lakást.
...Akadnak azért 'érdekes' emberkék, az biztos!


2015. május 22. 22:23:21
Na akkor írok egyet, remélem mások is követik a példát. Egy számomra kedves leánytól hallottam a sztorit, ő meg a barátnője elmentek egy faszihoz, na de nem dugni, a faszinak az volt a kérése hogy sz@rjanak a szájába, a másik lány megtette, faszi lenyelte, majd mikor vége volt ment hányni az undortól és mindent kihányt. Nálam ez a legdurvább történet eddig.


2015. május 22. 22:12:28
Tess Laaa :)

Hozzászólás írása...