132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23

"Kurva"gáz! hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: fallen_angelTagok listája!Új tag meghívása a témába
Direkt provokatív a cím, mert provokatív a téma :( és nem vidám!
  >>>
Hozzászólás írása...

2015. június 2. 17:58:46
Egy kollégám mesélte, hogy egyszer réges rég autóstopposnak vélt egy út szélén álló hölgyet. A hölgy mint kiderült az úton szedte fel a kuncsaftokat, de jobb szerette egy két kilométerrel arrébb egy lakásban intézni a menetet, mint autóban az út szélén.
Szóval a lány beszállt, a kollega el is vitte a tetthelyre és csak ott jöttek rá, hogy hoppá ez tévedés volt.
Akkor szépen a hölgyet visszavitte ........, ahol felszedte.....


2015. május 24. 11:51:29
Érdekes vagy inkább vicces történet .
Régen az egyik ismerős elment egy utcai harcos lányhoz.
Minden ok semmi probléma nagyban bólogat a néni az útszéli parkolóban .
Megáll mellettük egy és még egy autó .
5-6 éve még virágzott a gázolaj biznisz .
A gázolaj űzlet lezajlott a havez lekonyult .
Ezt a történetet egy baráti piálásnál osztotta meg velünk .
Legalább 1 évig kérdezgettük hogy mennyi a gázolaj ;)


2015. május 24. 11:38:55
aboraza!
Velem megtörtént minden amit írtál...sőt még az is, hogy kaptam bizony "ajándékot" itteni lánytól is, ami szerintem a nagy számok törvénye értelmében nem akkora gáz, mintha a barátnőtől kapjuk.
Ami az első felvetést illeti van akivel megosztom a civil életben az itteni tapasztalatokat, de megfontolandó, hogy kivel tesszük, nemárt óvatosnak lenni! Viszont amikor többen vágtok át a témákon hatványozottan többet lehet tanulni mindenből!


2015. május 24. 04:54:26
Hát, Én még nem mertem próbára tenni a baráti kapcsolataimat azzal, hogy beszámolok a titkos életemről. Lehet, érdemes volna átértékelnem ezeket a kapcsolataimat. :)

Nem akarom túlságosan feketére festeni, de sajnos a lányok is csak magukkal tudnak törődni. Azt nem tudják kivel akadnak össze. Olvastam itt olyan beszit is, ahol az MT arról írt, hogy a dugás előtt, a zuhanyzás alatt borotválta le a nemi szervét. Ha jól emlékszem, nem kezdő volt. És azt hiszem meg is sértette magát.

Csak azt akarom mondani, hogy nem lehet tudni, kinek milyen előélete van.
Olvastam olyan blogbejegyzést, egy randiblogon, ahol a szerző azt írta, hogy SZT-től még soha nem kapott nemi betegséget, barátnőtől már többször. Valami ilyesmi volt a címe is a posztnak.


2015. május 23. 20:34:57
Az előzőekkel egyetértve, ide tartozik a mindennapi szájápolás mellett a találka előtti néhány órában a fogmosás KERÜLÉSE -az apró ínysérülések miatt nagyobb a fertőzésveszély- akkor már csak szájvíz de az kötelező.


2015. május 23. 19:58:14
Ezzel 1000!%-ig egyet értek, én is mindig ezt mondom, csak a tudatlanok hiszik az ellenkezőjét, az itteni lányok többségének van egészségügyi igazolása. Igaz nem kérem soha, de mivel rizikósabb az életük, ezért sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre ilyen téren (is).
Itt szájvízzel előtte csókolózás megy, a discoban meg nem. Itt lefürdés van, amott erre nincs lehetőség. Minden az itteni lányok mellett szól. Ja és itt sokkal kötelezőbb az óvszerhasználat.


2015. május 23. 17:41:25
Hát én is azt hittem hogy az ismerősök így reagálnának. Aztán egyik haver felvetette hogy ő már volt akkor mondtam hogy én is erre egy harmadik is benyögte. Az egyik közölte hogy ő már rég óta gondolkodik ezen de még nem vette rá magát aztán eme beszélgetésen felbátorodva következő héten el ment :D .
Azóta persze kicsit ittasan nyíltabban beszélek erről és fura az hogy sokan voltak vagy akarnak menni ilyen helyre. Ez is egyfajta dolog amit sokan ki akarnak próbálni.

Persze a lány ismerősök más lapra tartoznak :D nekik azért nem villogunk :D


2015. május 23. 15:23:33
Az itt hirdető normális csajok sokkal, sokkal jobban ügyelnek arra, hogy ők és a vendég is makulátlan legyen, mint a legtöbb csaj akit a diszkóból, bárokból hazaviszel!


2015. május 23. 15:17:39
az itt hirdető lányok jobban ügyelnek a higéniára, mint a legtöbb csaj privátban! szóvl aki járt normális lánynál, az tudja, hogy marhaság!


2015. május 23. 15:08:22
Én is olvastam a beszámolót, igazából tartalmas és szórakoztató volt, tehát a beszámoló tényleg jó volt.
Meg is néztem merre járt a srác, de azután eszembe jutott, hogy fölösleges, mert pl. Én sem írok minden randimról, nyilván Ő sem.

Amúgy biztosan lenne olyan ismerősöm, aki ha tudná, mivel töltöm az időmet, biztosan kiábrándulna belőlem. Mondván azt a puncit nyalod, amelyikbe pár perce élveztek, vagy azt az szájat csókolod, amelyiket nemrég lőtték tele.

Így belegondolva: "Kurva"gáz! :D

De itt lehet hangsúlyozni a nemi betegség szűrés fontosságát! ;-)


2015. május 23. 12:03:08
Szerintem attól nem kell félni hogy az általunk látogatott lányokhoz megy el. Szerintem ő az a fajta aki csak "üríteni" jár és nem éri meg neki a pesti átlag. valószínű ezért jár ilyen lányokhoz ( meg valószínű útszéliekhez). Minél alacsonyabb legyen az ajándék mértéke neki az számít. Ezt talán az is bizonyítja hogy olvasva a beszámolót legtöbbünk már a környék láttán visszafordult volna, és minden egyes sorral jött a kérdés hogy: miért marad?
Felmerült a kérdés hogy miért értékelték sokan a beszámolót pozitívan. Mert a beszámoló igazából tartalmilag rendben volt csak hát "fúúúúj". De nem a lányt és nem a pasit értékeljük hanem a beszámolót.


2015. május 23. 05:58:10
Nem volt koltoi :) Sokan .com-on vagy ha kulfoldi akkor alapbol az orszag domain vegzodesevel keresnek es ott mas a talalatilista :)


2015. május 23. 00:54:45
És honnan fogja tudni a lány, hogy micsoda nagyszerű vendége volt, ha modjuk azért tud normálisan megjelenni?
Útszéli: közel 15 éve volt az első, egy autós kaland. Teljesen természetes volt, a francia is kizárólag gumival. Nagyon jó élmény volt, a lány kedves inteligens nem volt lehúzás. Higiénia is rendben volt. Persze visszagondolva iszonyatos nagy mázli is kellett ilyet kifogni.


2015. május 23. 00:18:55
Első olvasásra biztosra vettem, hogy ez kamu, főleg, hogy logikai ellentmondást is felfedezni véltem benne. Azután kerestem meg a csaj hirdetését -ha valaki képes ez alapján randizni... így már hihetőbb a beszi.
Egyébként tényleg köszönet, hogy megírta. Most már csak arra van szükség, hogy az összes következőt is megírja nyomjelzőnek -erre semmi biztosíték nincs, bármelyikük kedvencéhez elmehet és megelégedve távozhat a NFVSZ élményével. Esetleg a következő menetben egy kis csók, puncinyalás, meg finom ujjazás, hogy a lánynak (akár masszázslánynak) is jó legyen. Mindezt akár punci19 után vígasztalódásképen még aznap megtehette beszit írni meg elég egyet egy napra. És hány ilyen lehet, aki semmit nem ír ? Szóval "Kúrva" gáz!


2015. május 22. 23:39:39
A kérdésed azt hiszem költői, tudod a választ, de leírom: https:/www.google.hu/


2015. május 22. 23:27:05
Ennyi :) Melyiken keresel? mert a google.de mást mutat, mint a hu :) amúgy madarak akik ott keresnek ennyi :)


2015. május 22. 22:47:33
Leellenőriztem, beírtam gugliba "szexpartner budapest" és nem a 4. hanem az 5. helyen hozza, előtte van:

rosszlanyok.hu Budapest Szexpartner - Rosszlanyok.hu
/www.startapro.hu/ › Társkereső Alkalmi szexpartner Budapest (18+) - Startapró.hu
budapestcsajok.hu Budapest Csajok :: Szexpartner, Partner kereső
szexxx.com/szexpartner-budapest Szexpartner Budapest, Szexpartnerek Budapest
/www.beszamolok.com/lap/szexpartner_cimlap/index.php Szexpartner | Budapesti szexpartner | Vidékilány

Aki nem itt keres az meg is érdemli a sorsát én azt mondom. :)


2015. május 22. 22:32:32
van pár spanom, aki belekóstolt, vagy csak akart ebbe a világba, mind a roszlanyokon, vagy más sutyok helyen nézelődik, sajnos


2015. május 22. 22:21:36
SEO... Google keresesben elso ketto az RL szexpartner budapest szora peldaul, 3. valami random hanyadek es sajnos csak a 4.en jon a beszamolok. Az emberek 90%-a az elsore kattint, ezert is szoktak oda rakni az AdWords hirdeteseket. Ebbol eltem evekig :) Hiaba hulladek az az odlal, oda megy eloszor es ha mar nagyon tele a toke, akkor keres onnan lanyt es mar meg is van a baj. Es igen, ezzel azt a site-ot minositem, mert maga az oldal is csak a penzre megy. Olyan hirdetesi mentalitasuk van, hogy inkabb nem raktuk ki anno a bannereket...


2015. május 22. 22:13:32
"Az RL amúgy tele van lerántóssal, :("

Ha van egy olyan oldal mint a beszamolok, akkor nem értem miért néz szét valaki máshol. Na én meg ezt nem értem. Én csak itt hirdető lányhoz vagyok hajlandó elmenni, a szűrés itt kezdődik, aki itt mer hirdetni, vállalni a besziket magáról az valószínűleg csak jó lehet. Ez az oldal szinte garancia a jó találkozásra.

Hozzászólás írása...
  >>>