pukizás az együttlét alatt... :)

pukizás az együttlét alatt... :) hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Mzperx84Tagok listája!Új tag meghívása a témába
A cseten a pukizasrol volt szó mikor éppen a lanynal vagy. Pukiztal a szolgaltatonal vendégként vagy vendégként voltál szolgaltatonal és ő pukizott? Volt ilyen tapasztalatotok?
  >>>
Hozzászólás írása...

2016. február 2. 17:38:45
Úgy néz ki hogy ez rám ragad, tudjátok mit ? Nem Baj :D


2015. december 29. 06:24:39
Szia Karak71,

Hát először is kerülni kell a pucsítós kutyus, különösen ha nagyobb méretű vagy (vastagság) és előtte nagyon felizgattad a csajt (nagyon nedűs a punci = elősegíti a vákuum kelletkezés) Misszi felhúzott lábbal (csaj) is nagyon esélyes mert így feszítve vannak a hasizmok. Fő hogy ne teljesen húzd ki a farkad és csontig vissza be, mert minden egyes tolással nyomod be a levegőt - és előbb-utóbb vissza jön :D Az a tapasztalatom hogy nő az esély akkor is ha szét húzod a puncit aktus közben. Egy igazán jó toszás alatt szerintem nehezebb kerülni mint kiprovokálni :( ... ami nekem mondjuk pont jó:D Sok sikert;)


2015. december 28. 21:50:18
Szia:)))
Na ezt nem tudom XD :D


2015. december 28. 19:17:00
Queefhunter!

Azt írod direkt trükkökkel ki lehet provolálni a puncipukit. Én pont arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet elkerülni. Engem mondjuk nem zavar, de volt egy alkalom, amikor szinte hazavágta az együttlétemet a jelenség, mert a partneremet nagyon feszélyezte, hogy minden főtengelyfordulatra visszabeszélt a punci, és abban a szituációban nem tudtunk ellene semmit tenni.:D


2015. december 28. 18:33:06
Szia Gina :) Egyet értek hogy természtes, csak hogy engem felizgat amikor történik :D gondolom született gyári hibás vagyok :/ Nem unatkoztam, csak kivi voltam van-e fiú/lány hasonló fétisj-el ...


2015. december 28. 18:20:13
Látom nagyon unatkoztok egyik topik a másik után aminek semmi értelme.
Ez egy természetes dolg minek erről beszélni?
Szerintem kb mindenkivel előfordult már.
Na erről ennyi volt a véeleményem többet nem tudok hozzáfűzni XDD


2015. december 28. 18:13:50
Sziasztok, Becenevem után nem lehet meglepetés hogy vonz a téma, de mondjuk én speciál a pussyfart, ill. queef, ill. puncifing-ért vagyok megbolondulva. Ahogy körbenéztem, lehet hogy eléggé egyedül álló vagyok azzal a "hepi"vel, de egyszerűen megőrülök a gerjedtségtől amikor szex közben "visszabeszél" a punci (rotyog, sutyog, vagy egyéb levegő eresztő hangocskák) Igyekszem is lányokat talâlni akiket nem zavarja hogy annyira malac vagyok, és hajlandóak velem együtt malackodni :) Hisz van több trükk direkt kiprovokálni. Egyben köszi Silvernek, aki pajtim lett ebben a huncutkodásban. Remélem van még olyan gondolkodású köztünk ? Üdv Joe, Qh


2015. május 9. 13:15:48
A valóság az, hogy természetes testi szükséglet körébe tartozó dologról beszélünk. Normális felnőtt ember az ilyesmit felháborodás nélkül tudomásul veszi, feltéve, ha nem visszaélés vagy szándékos undorkeltés az elkövető célja.
Szerintem szex közben mindkét fél részéről gyakran előfordulhat egy kis szellentés, tekintve az intenzív mozgással járó erőfeszítést.
Velem is előfordult már, a lányokkal is, emlékszem néhány ilyen esetre... Sosem volt belőle gond, egyszer jót röhögtünk ezen, mert mindkettőnkre egyszerre jött rá. :-)


2015. május 9. 08:15:52
neee :DDD hat, de erzed azt, ha hangos :D nem kell hallani :D konkretan csak leszarta a tobbieket :D


2015. május 8. 21:55:05
Mai nap utaztam a buszon.
Tőlem nem messze volt egy fickó, akinek a fülébe üvöltött
valami zene. Időnként hatalmasakat recsegtetett, amin persze a busz
utazóközönsége jókat röhögött.
Ő meg nyilván nem hallotta (bár a durrok eredményeként bekövetkező
megkönyebbülést csak érezte). Nyilván úgy volt vele, hogy amit nem hall
az a hang nem is létezik.


2015. május 8. 16:49:41
Ird le :) kivancsiak vagyunk :) legalabbis en nagyon :)


2015. május 8. 16:38:28
Hát... finoman szólva is kényes téma. Először le akartam írni a középiskolai osztályunkban megesett tornaórás történetet, de aztán eszembe jutott egy szemléletes kis szösszenet, amit bizonyára ti is ismertek:

https:/www.youtube.com/watch?v=sHM56lyffUk
Fingnászút - YouTube
Egy részlet a Szerelem és egyéb katasztrófák című filmből.
www.youtube.com


2015. május 8. 09:26:29
Igen igen :D Este havernál felhoztam a témát és mesélte, hogy 7 év alatt egyszer sem eresztette ki a barátnője előtt... legalábbis hangosat nem :DDDD mondom wtf, előre tudod milyen lesz? erre, hogy nem, csak megoldotta, hogy halk legyen :D mondom ez nagyon gonosz :D


2015. május 8. 09:24:41
ezt én is láttam :DDDDD

spyyyy, de de az :DDDD ha szó szerint vesszük :DDD


2015. május 7. 23:30:03
Én ez úgy hallottam, hogy egy kapcsolat már igencsak mély, ha a pár bármelyike nyugodtan kiereszti a
másik előtt. :) Még ha királyi vadász akkor is. :)


2015. május 7. 23:01:50
Drágáim!
A világ egyik legintimebb dolgáról beszélünk! Mert ha valaki gond nélkül fingik a másik előtt az már a valós barátnő/barát feeling!
Drága jó Grűnwald bácsikám mondta egyszer, hogy amíg nem szarsz a másik előtt (mármint a WC-ben) egy jót, addig nem vagytok egy pár! Persze mindez szolgáltatónál és mint drága vendég TABU! Ha kicsúszik nem gond, kacagunk, de valljuk be, nem ez volt a gyomorkönnyítő fing, ami szorított mér vagy 45 perce.


2015. május 7. 22:38:36
Ezt én is láttam!:-) De most komolyan kell ez a téma gyerekek?:D
Lehet,hogy én maradi vagyok,de nekem elmenne a kedvem ha oda durrantanának az orrom alá. Az oké,hogy inkább ez jöjjön ki ,mint a mentő,de ez akkor is gáz!:D


2015. május 7. 22:29:27
Egyszer láttam egy pornófilm forgatásos "bakiparádét". Csak egy jelenetre emlékszem. A hölgy orálisan kényeztette a pasi hátsó bejáratát, mire a pasi egy akkorát (nem is pukizott) fingott a csaj arcába. A hölgy kiakadt, hogy nem igaz hogy nem érezte és nem szólt, a pasi röhögött mint állat.


2015. május 7. 22:13:52
Csdbgr, azt írod neked nem gáz... Hát igenis gáz! :-D
Vagy Te mást pukizol?


2015. május 7. 20:00:57
Nagyon necces téma :) Nekem nem gáz (:DDDDD) tudom kezelni a helyzetet, de nagyon sokan kellemetlennek érzik...
Hát nekem ilyenben volt szerencsém. Nem én engedtem el, hanem a leányzó innen, de nagyon komoly volt. Egy tipikus férfias nagyon kemény hangos és hosszú volt, ami kicsúszott, de még rá is nyomott, mert a vége Szegényke annyira meglepődött, hogy felugrott és elfutott :DDDDD konkrétan bezárkózott a fürdőbe :) Kb. 1 órán keresztül magyaráztam, hogy semmi gond, szerintem vicces, de nem mert előjönni. Mondtam jó lenne tusolni, de nemleges válasz érkezett, ezért összekaptam magam, lerendeztem a virágyszálakat (termeszetesen, mintha 2 orat lettem vlna a malőr miatt) és indultam tova a dolgomra... Nem telt el egy hét és csörög a telefonom, a lányzó volt az, hogy nincs e kedvem találkozni a múltkori malőr ellenére is. Mondtam semmi gáz, na ezen kicsit kiakadt, pedig én nem úgy gondoltam :DDDDDD Na mindegy, elmentünk egyet kávézni, ami közben egy szerény ajándékkal kedveskedtem neki, mert utólag már ő is poénra vette, így vittem egy második világháborús gázmaszkot neki, amin annyira nevetett, hogy újra csapatott egy akkorát, hogy majdnem lefordultam a székről a nevetéstől...
A kávézás az is maradt, pontosabbn egy bambit is ittunk utána és Igazából annyira jól összehaverkodtunk, hogy hagytuk a szexet a picsbe és azóta is jó haverok vagyunk, sőt szinte már barátok :)

Hozzászólás írása...
  >>>