3
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Közös nyaralás.

Közös nyaralás. hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: peter_palTagok listája!Új tag meghívása a témába
Elvinnétek e egy nyaralásra SZT-t, vagy mi lenne a véleményetek egy olyan társaságról, amiben vegyesen vannak MT-k és SZT-k.
  >>>
Hozzászólás írása...

2016. január 16. 22:50:44
Nekem jó tapasztalatom van a nyaralásra kíséréssel, az ideális a 3-5 nap. Ekkor még nem sokall be az ember lánya a folyamatos ráhangolódásra és sok féle új élménnyel gazdagodhat. Voltam már így swingerben is, természetesen a partnerem kedvére, ahogy az egész is alapvetően róla szól, hiszen az ő nyaralását színesítem, dobom fel. Az ajándék mértéke egyéni megbeszélés kérdése, de nem elhagyható.


2015. szeptember 14. 20:19:04
Nem igazán matekoztam de megpróbálok utána számolni.....


2015. szeptember 14. 08:48:59
Hát, igen, klassz lenne. Ha majd nem számítanak a színes portrék, talán kipróbálom. Most sem sajnáltathatom magam, de azért még nem mindegy, hogy miért mit kapok. Ha összevetem a dupla költség + csokor kombót azzal, hogy hány különböző hölgyet tudnék hányszor meglátogatni ugyanekkora ráfordítással, bizony, az utóbbi nyer. Még akkor is, ha a hölgy valóban nyaralásnak tekinti, és ezt figyelembe veszi.


2015. szeptember 1. 23:02:09
Nos természetesen én álltam minden költséget és mindenütt vannak ékszerboltok a végén nem fogadott el mást. De amibe megegyeztünk az utazás előtt az kb 10-15 órányi masszázs a Marina parton.... Nevetségesen alacsony....


2015. augusztus 30. 22:35:00
Elárulod hogy mekkora volt maga a csokor egy hétre?


2015. augusztus 30. 22:07:14
Tehát neked volt egy pozitív élményed is, mert volt akivel működött a nyaralás. :-)))


2015. augusztus 30. 19:28:29
Üdv! Tanulságos volt végig olvasni a fórumot.... Saját tapasztalataimat én is megosztom. A hölgyek közül már egyik sem aktív hirdető ezen az oldalon de nem szeretnék neveket leírni. Első sztori: Csak egy éjszakát szerettem volna eltölteni a hölggyel, ismertük egymást hetente voltam vendége. Egyszer viccből Ö említette meg mi lenne egy péntek éjszakát együtt töltenénk. Rövid idő múlva rákérdeztem komolyan gondolja-e? Megbeszéltünk mindent végül megkérdeztem a tiszteletdíjára........... Nos azóta nem találkoztunk. A vidámabb történet.... Néhányszor voltam a hölgynél de elég jól "összemelegedtünk" Véletlenül találkoztunk civilben is és szóba került a nyaralás. Nem részletezem 7 nap a tengerparton csodálatos volt. Csak ketten voltunk ismerősök nélkül. Az érkezés után én voltam nagyon zavarban, addig bele sem gondoltam hogy masszőrként ismertem meg. De amikor lementünk a boltba és bedobott a kosárba néhány csomag óvszert elpirultam de ö csak nevetett és azt monda erre szükség lesz.....


2015. július 26. 11:14:52
Na ki hol volt nyaralni? :)


2015. május 14. 15:23:47
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, tanulságos volt olvasni. Érintett vagyok (pontosabban: remélem érintett leszek) a témában, elkezdtem keresni egy partnert egy hétvégi kiruccanáshoz/lazuláshoz.
Nem egyszerű projekt. És nem azért, mert nem rendelkezem fizetőkéses kereslettel - a kínálattal van gond. Egyrészt valószínűleg túl magasak az elvárásaim, másrészt valóban nehéz lehet nőként egy idegen férfivel belevágni egy ilyen kalandba.


2015. április 28. 11:04:03
Egy kicsit, persze nem azert, mert Neked is rossz volt :) azthitten en vagyok csak ilyen szerencsementes.... Okes, ugyis hazalatogatok nemsokara es szavadon foglak :)


2015. április 28. 08:35:32
Ezzel nem vagy egyedül:))))))))
Ha ez valamilyen szinten megnyugtat;)
Majd egyszer akkor mesélek én is....:)
Szép napot:))))


2015. április 28. 00:00:41
Jogos :) egyszer elmeselem Neked a sztorit es akkor erthetobb lesz az egesz szitu, mert ez sajnos elegge keszekusza... :)


2015. április 27. 22:43:16
Aki fél a tűztől,hogy megégeti magát sosem fog melegedni mellette!;)


2015. április 27. 22:41:42
ez nagyon aranyos :) de tenyleg, foleg Toled :) En nem biztos, hogy helyen tudnam kezelni a dolgokat igy, bar biztosan, de ott van az az 1%, hogy megsem es az nagyon kellemetlen lenne. Foleg, mivel fordult mar elo, "hasonlo" eset, csak ott a masik reszrol, azota hiaba a kolcsonos szimpatia, en sajnos nem nagyon merek senkit sem a bizalmamba fogadni...
Megegyszer, minden tisztelet Nektek :)


2015. április 27. 22:36:15
Ha évek óta helyén tudjuk kezelni szerintem ez elég válasz.ez kivételes eset,vagyunk olyan bizalmi viszonyban...es elég felnőttek ahoz,hogy helyén tudjuk kezelni mindketten. Ha neki erre van szüksége a teljes illuzióhoz,akkor miért ne...nem 'bartellről ' van szó,hanem az éppen aktuális kívánság lista;)
Én megspórolok egy utat,hogy elmenjek érte,és örülök neki,mert tényleg olyan dolog amit mindenképp megvettem vna,ő pedig,hogy neki így kerek a történetünk!;)


2015. április 27. 22:07:52
Ez nagyon szep dolog, amit irtal, de en nem biztos, hogy megtennem, mert az ajandekozasnal szerintem kialakul valamifele belsobb viszony... Persze nem a Te reszedrol. Vagy rosszul gondolom? Ezt, hogy sikerult megoldanotok?
(Belsobb viszonynal nem a jo haversagra, hanem valamifele erzelmekre gondolok)


2015. április 27. 21:48:13
Nekem van olyan vendégem aki ezzel ugyan így van...viszont en erre találtam megoldást! Ő olyankor olyan ajándékot ad amit amúgyis épp ígyis-úgyis megvennék! Kondibérlet,most pl a kutyusom kutyaiskoláját finanszírozta meg! Akkor nekem is mas az érzetem, latja hogy mennyire örülök neki,és ő is örül mert a barátnőjének vagy a szeretőjének is teljesen természetesen ajándékozná;) abban a szereencsés helyzetben vagyok,hogy tudom ezeket a dolgokat már ígyis kezelni mert már megteremtették az alapvető életszínvonalamat és mindig azt mondom nekem az az igazi luxus az életemben,hogy semmi nem kötelező!;)


2015. április 27. 10:46:01
Szia Jasmin!:)

Tudod ez nálam elsősorban elvi kérdés. Ahogy már arra Sonjának is utaltam.Csak írok még egy példát, talán világosabb lesz. Ha valaki egyszer átvág (lásd ipegyeztetési probléma) ahhoz többet nem megyek. Lehet hogy előtte 20x tökéletes volt vele, de ha 21.szer megbeszéljük a randit és nem szól előtte, csak egyszerűen nem veszi fel és átvág, soha többet nem megyek hozzá.Tökmindegy hogy előtte mennyire jó volt, akkor sem! Na ez ugyanolyan elv, mint hogy SZTrel rózsaszálért cserébe soha sehova. Ha pl vagyunk annyira jóban, igyunk meg egy kávét, de hogy én rózsaszálakat adjak azért, hogy jöjjön velem kávézni, azt nem.


2015. április 27. 10:39:54
Szia Sonja!:)

Nem kizárólag Drága, azt írtam SZTrel nem, de ez nem azt jelenti, hogy haverokkal, családdal, ad absurdum egyedül ne mennék. Dehogynem!:) Ha másképp akarom fogalmazni, nem adnék ki rózsaszálat azért, hogy bárki eljöjjön velem bárhová. Így talán pontosabb és érthetőbb!:)


2015. április 27. 08:17:08
Megértettem! :)

Hozzászólás írása...
  >>>