132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Mi számít mélytoroknak?

Mi számít mélytoroknak? hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: kuka87Tagok listája!Új tag meghívása a témába
A 15cm-es fasz elnyelése vagy egy 20 cm-es?!
  
Hozzászólás írása...

2014. december 1. 23:04:59
Szia mnidenkinek.Végre Valaki aki nevén nevezi a gyermeket. Tapasztalatom szerint, nagyon sok hölgy hirdet mélytorkot, és azt sem tudják mi az. Régebben elmentem olyan hölgyekhez is, akiknél extra volt a mélytorok, mindig kifizettem, de nem mindig kaptam meg. Ilyenkor mindig azt mondtam, kicsim a mélytorok ott kezdődik, ahol te abbahagytad,(pedig nincs egetverően nagy méretem).erre mindig jött valami duma, vagy megsértődtek, és onnantól már annyi az együtlétnek. Ma már csak olyanokhoz megyek akiknél ez alap, vagy megkapom, vagy nem, de legalább nem húznak le az ígéretével. DEEEE vannak nagyszerű hölgyek is akik maradéktalanul teljesítik eme műfaj minden kritériumát. Köszönet Nekik.
A hüvelyizmos összefüggést még sajnos nem tapasztaltam, de ezek után azt hiszem rajta leszek.
Üdv Nektek.


2014. december 1. 11:54:36
Én a pár évem alatt nagyon kevés férfivel találkoztam aki tudja mi az ,tehát Ők ,/Ti magatok pasik sem vagytok tisztába vele h mi a mélytorok.
Sokszor mikor még le sem megy a torkomon csak" épp h bekapom" úgy felénél tovább(mondjuk egy normál méretet)már mondják h jé ez a mélytorok:)Nem apukám, ez még nem mélytorok!
A mélytorok az amikor átcsúszik a szűk garaton és ha finoman fogod a nyakam elől ,akkor talán kézzel is érzed;)
És ami a legszebb benne h közben a hüvelyizom meg kurvára összerándul(tehát ha ott is van egy ujjad vagy más valakijé)akkor ott is érzel/érez egy szorítást.
Sokuknak ,aki nincs hozzaszokva ez fura élmény ,de tök jó:)


2014. december 1. 11:17:01
Erre is csak annyit mondanék... Mélytorok garancia! :)
Én garanciát vállalok, bár igaz "csak" 6cm vastagságig. Ha nem megy le, akkor az egész találkozó ingyen volt. Az erről a témáról szóló parázs vita meg megtekinthető az adatlapom csevegésénél... :)))) A mélytoroknál meg aki a farok hosszára ír korlátot, na ott már lehet tudni, hogy valójában fogalma sincs, hogy milyen az igazi mélytorok. DT-nél ugyanis tökmindegy milyen hosszú a pasi farka. Csak és kizárólag a vastagság az egyetlen korlát!!!


2014. november 30. 19:42:31
Ez pontosan igy van ahogy KUKA mondja.
Többször is volt mar téma forumokon, a melytorok valamilyen szintű beskalazasa, vagy vmien szintű pontositasa. A lanyok durvan 75%-a hirdett itt melytorkot, de ebbol durvan 6-8%-a valos.
Es ez alatt nem azt ertem hogy aki hirdeti annal elvaras egy 25X6,5-es harci buzogany barmely pillanatban, szarazon es oklendezes nelkuli eltuntetese, de ne is akadjon mar meg 16-17 cm utan, mert azt nem melytorok, hanem maximum szajureg technikanak hivhatjuk!
Aztan meg a kislany pajkosan kacsint rad, hogy tul nagy vagy Béjbi! ;)
Szoval mélytoroknak azt nevezzük amikor a varazspalcad teljes hosszaban a hölgyemeny No.3 kéjbarlangjaban kejenckedik ;)


2014. november 30. 14:00:33
Mélytorok mindenkinél más!Valakinél 15cm-es fasz elnyelése,valakinek a 20 cm-es fasz elnyelése a mélytorok

Hozzászólás írása...