1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Be jelentkezés telefonon.

Be jelentkezés telefonon. hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: DonorTagok listája!Új tag meghívása a témába
Jó-e az ha valaki a nick nevével jelentkezik be már az első alkalommal? Így remélve előnyt a hirdető lánytól.
  >>>
Hozzászólás írása...

2014. július 1. 09:24:27
Több esetben előfordult, hogy egy lánnyal üzenetet váltottam itt. Akár még időpontot is megbeszéltünk. Természetes, hogy pontos címet, bejutási koordinátákat üzenetekben nem mond senki. Amikor felhívom, akkor természetes, hogy a nickemet mondom, de csupán beazonosítás miatt és nem valamiféle előny szerzése érdekében. Szóval az esetemben teljesen normális, hogy a nickemre hivatkozok. Csak emiatt sosem kértem, kaptam előnyt, hacsak az nem az, hogy a hölgy már egyből tudja miről beszéltünk már, mit szeretnék ...


2014. június 30. 05:54:41
Köszönöm a hozzászólásokat.
Úgy látom elég vegyesek a tapasztalatok.


2014. június 29. 17:01:30
Kár Zászlósúr ,hogy azok közé én nem tartozom!:)És persze elhiszem meg minden!Csak engem zavar!:)


2014. június 29. 09:42:38
Linett, pedig az összes kedvencemmel, akikhez visszamentem, vagy vissza fogok menni, így indult az ismerkedés, ilyen-olyan csevegésből, és utána döntöttem a látogatás mellett. Természetesen az időpontot meg levelezésben egyeztettük, így tudta, ki keresi, és mindketten biztosak lehettünk benne, hogy létrejön a találka.


2014. június 29. 08:36:48
Kedves Ilko!Nem az online bejelentkezésre gondoltam!Ha nem muszáj le buknia ne tegye!:)Engem zavar,lefagyok tőle és eszembe se jut kedveskedni!:)Pont az ellenkezőjét váltja ki belőlem!Sajnálom.


2014. június 28. 17:56:52
Sziasztok!:)

Bocsi, hogy így bepofátlankodom, csak láttam a fórum témát, és most hogy van egy kis időm, gondoltam én is pötyögök.
A vendégekkel kapcsolatban nekem változó a tapasztalatom. Általában hozzám aki eljön, nagy százalékban nem tudom sosem ki az, milyen rangja van, ugyanis sokan telefonon jelentkeznek be, én pedig nem kérdezem sosem a rangját és a nevét sem.

Egyrészt, ha akarja majd úgy is elmondja, ha nem, akkor minek faggatózzak, nem a név vagy a rang a fontos, hanem, hogy személyesen jól megértsük egymást, kedves legyen, és olyan, akit máskor is szívesen visszavárnék. Ez pedig nem attól függ, hogy milyen színű a besorolása. Sokkal inkább a személyisége, a hozzáállása, az ápoltsága a mérvadó.

Mivel szeretek beszélgetni, és köztudott, hogy szoktam is, így tudom, hogy ennek a témának a megítélése elég változó.

A vendégek egy része azért mondja be előre a Nick nevét mert úgy gondolja, így majd jobb elbánásban lesz része, kedvesebbek lesznek vele és készségesebbek. Ezt nem biztos, hogy hátsó szándékkal teszi( bár már hallottam erre is példát),hanem mondjuk mert fél attól, hogyha csak odaállítana, név és rang nélkül, nem biztos, hogy ugyanolyan hozzáállást
tapasztalna.

A másik fele pedig azért titkolózik, mert pont ennek az ellenkezőjére kíváncsi, hogyha incognitóban megy, vajon akkor, hogy állnak majd hozzá, és élvezi ezt az izgalmat és kihívást.:)

Úgyhogy úgy gondolom, hogy aki felfedi a nevét és rangját, az általában biztosra szeretne menni, mind az egyeztetésben,mind pedig a tapasztalható élmény terén egyaránt. Ugyanis tény, hogy adott nick névvel egyszerűbb egyeztetni, hiszen láthatjuk, hogy megbízható az illető, és nem valami szórakozó kamubejelentkező. Néha pedig egyszerűbb is online egyeztetni
mint telefonon. A hozzáállásról meg annyit, hogy sokan még mindig rang alapján kedveskednek, bár szerintem ez óriási hülyeség, mert az embert kell nézni minden egyes látogatóban és nem a rangot, vagy a nick nevét!

Szóval ebből a szempontból nekem mindegy ki, hogy jelentkezik be névvel vagy anélkül.
Az a fontos, hogy tudjon viselkedni,és legyen legalább annyira kedves, amennyire én vagyok vele, és én már akkor elégedett leszek!:)

Kicsit hosszan ragoztam a véleményem, de most ráértem kivételesen.:)


2014. június 28. 10:49:59
Donor persze, hogy kíváncsi lettél és vagy, de szerintem már minden kedves makktársadnak van egy taktikája és aszerint cselekszik :)
Én nem a rang és a nick szerint ítélek, az esély mindenkinél egyenlő , van aki él vele, van aki nem :))


2014. június 28. 07:52:31
Donor!

A topiknyitóra reagálnék. Szerintem ez egyáltalán nem para, bár ezt a módszert leginkább online preferálom. Ha itt az oldalon egyeztetek időpontot, akkor úgyis a nickeddel egyeztetsz, szóval szerintem nem para. Hameg kommunikálsz is előtte a hölggyel, akkor meg eleve tudja, mit/kit fogad a későbbiekben. Ne aggódj ezen, csak menj minél több lányhoz!
Az elmúlt fél évben két lány volt, akihez nickkel telefonáltam, mindkettőnél azért, mert egyrészt online már kommunikáltunk, másrészt állandóan foglaltak voltak, és nem tudtak nekem időpontot adni.


2014. június 26. 17:50:57
pedig ezt talán a Word sem gondolja két szónak..


2014. június 26. 07:59:36
Bizonyára egyedül csak engem zavar az egyre általánosabbá váló HELYESÍRÁSI HIBA: helyesen BEJELENTKEZÉS!!! Persze csak akkor, ha a "be" igekötő....


2014. június 25. 20:40:55
Hát én töredelmesen bevallom: gyakorlatilag mindig közlöm a keresztnevem és az itteni nickem és azt is, hogy itt találtam rá ÉS megírom a telefonszámom is (már ha levélben veszem fel a kapcsolatot). Fel sem merült bennem, hogy ezt bárki is bármilyen szinten negatívan értékelje.
Egy célom van ezzel: ismerem magam és tudom, hogy számomra az első találka (bármennyire is "gyakorlott" legyek) stresszes. Ebből gondoltam (meg egyébként nyilvánvaló), hogy a szexpartneremnek sem teljesen stresszmentes. Viszont, ha tudja a nickem, telszámom akkor, ha akar valamilyen szinten leinformálhat az oldalról, megnézheti az itteni visszaigazolt ismerőseimet és akár ha ismeri fel is hívhatja, stb.
Én ezt találtam ki magamnak a kapcsolatfelvételre.
Az itteni rang kb. annyit ér számomra mint a World of Tanks játékban elérni valamit...


2014. június 25. 20:23:57
Kedves Linett!

Akkor ezek szerint, aki az online ipkérést használja, az mind... Érdekes hozzáállás az biztos!:)

Nekem merőben más a véleményem erről, méghozzá, hogy a tisztességes lányok és a tisztességes vendégek között ez a probléma fel sem merül, mert nem is merülhet fel...


2014. június 24. 18:28:12
Nálam 2 féle látogatás létezik. Vagy ismerem már előre vágyaim hölgyét innen az oldaról - chat, fórum, ilyesmi által, és akkor meg tök mindegy hogy mi a rangom, hiszen már egy ideje szédítjük egymást. A másik amikor vakon megyek. Viszont mindkét esetben a rendes becenevemet adom meg a telefonban és személyesen is - aki ismer úgyis csak lebukottaz, és letojja a rangom / nem rangom :D Ha rákérdeznek megmondom az itteni nevem, de a rangom soha nem került még szóba.
Egyébként meg Implacabilenek igaza van, a szabályzat ezt elvileg tiltja.


2014. június 24. 13:04:55
Az a tiszta,ha nem árulja el a rangját,se telefonba se személyesen!Minden vendégnek egyforma bánásmód jár!Ha rangos ha nem!Erre a lányoknak kéne odafigyelni,hogy a visszaélésnek még a gondolata se merülhessen fel!


2014. június 23. 21:09:22
Kedves Khriszta.
Nem is vártam nagy őszinteséget egyik oldalról sem. Elég régen látogatója vagyok már az oldalnak ahoz, hogy tisztában legyek bizonyos dolgokkal. Tudom, hogy a személyes találkozás alkalmával talán nyitottabbak vagyunk egymással és több mindent meg osztunk egymással. Amit a nyilvánosság előtt nem. Ráadásul mindenki azt és annak hisz akinek akar. Azért mégis kíváncsi voltam/vagyok.
Azért mindenkinek köszönöm a vélemény nyilvánítást.


2014. június 23. 15:37:56
Magam részéről én előzetes ismerkedés (értsd, csevegés, 1-2 privát üzenet) már nem jelentkezem be sehova, mivel az is kell, hogy megismerjem valamilyen szinten a lányt. Telefonálás közben meg elmondom, hogy milyen néven ismer, szeretek bizosra menni, úgy értve, hogy biztosan fogadjon, de ebbe a rang dologba még nem gondoltam bele.


2014. június 23. 10:58:07
Érdekes téma, legendákat hallani mindenféléről. Van aki a rangra élvez mindkét oldalról, lelkük rajta. Mondjuk én ezt a fajta visszaélést ugyanúgy, mint a beszikkel kereskedést nagyon károsnak tartom és remélem, hogy a napvilágra jutott esetek megfelelő szankciókkal járnak.

Viszont azért nem kell szerintem túldramatizálni sem a kérdést, mert egy online bejelentkezés kapásból ugyanilyen helyzetet teremt, ahol a lány látja a rangot, előéletet stb., de tapasztalataim szerint többen nem néznek utána (előre) a vendégnek és tiszta lappal indulnak.


2014. június 23. 10:52:16
Hát erről csak annyit, hogy szegény szerencsétlen az a kollega, aki erre a kétséges hírnévre és rangra (?) hivatkozva próbál olyasmit kicsikarni a lányoktól, ami másnak nem járna...
Gondolom, a lányok tudnának órákig mesélni ilyen magas ranggal megáldott, de emberileg nulla tökorrú alakokról, akik a rangjukkal hencegnek ugyan, de sok minden nincs emögött.
Egyébként meg az éremnek két oldala van, nyilván vannak olyan lányok is, akiknek imponál, ha egy V.I.P látogatója akad...

Részemről no comment...és tudomásom szerint ezt az oldal vezetősége is hivatalból üldözi.


2014. június 23. 09:38:19
Donor :)
Szerintem olyan kérdést feszegetsz, amire nem igazán fog megnyílni senki, egyik oldalról sem. Hiszen ez elég provokatív és sebezhető téma, mindkét fél részére. Nem hinném, hogy bármily magasrangú makktárs, ki merné nyilatkozni, hogy igenis én kívánom a becses bánásmódot, illetve szolgáltató társam se fogja megírni, hogy ezen rang fölött, ezt és ezt adom Neked megbecsülésem jeléül :))


2014. június 23. 05:46:46
Köszönöm a hozzászólásod kedves Khriszta.
Szerintem nálad a határozott fellépésed miatt nem is mernek próbálkozni.:-)

Hozzászólás írása...
  >>>