132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Focivébé

Focivébé hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: huffTagok listája!Új tag meghívása a témába
Villámgyors és nem reprezentatív felmérésem szerint az oldal látogatói (incl. staff & hirdetők) az alábbi megoszlásban drukkolnak a csapatoknak: Spanyolország: 23 Brazília: 22 Németország: 15 Olaszország: 13 Hollandia: 7 Argentína: 5 Anglia: 3 Uruguay: 3 Portugália: 2 USA: 2 Horvátország: 2 Bosznia-Hercegovina: 2 Kamerun: 2 Belgium: 1 Ghána: 1 Oroszország: 1 (Magyarország: 1 (a lázadó Mookie) Minta nagysága: 105 fő Még nem kaptak szeretet: Ausztrália, Svájc, Kolumbia, Ecuador, Costa Rica, Chile, Elefántcsontpart, Japán, Honduras, Nigéria, Algéria, Dél-Korea, Mexikó, Irán és Görögország (15 csapat a 32-ből!)
  >>>
Hozzászólás írása...

2014. július 14. 11:53:59
Őszintén szólva, szerintem kihozták a maximumot az argok. A német csapat papíron mindenképpen erősebb, de ez nem látszott a meccsen. Simán lehetett volna 1-0 az albicelestének is. Di Maria valóban hiányzott, és (bár lehet, ezért Jenna harapni fog:D) amiről sajnos meggyőződhettem megint, Messi bármennyire is jó játékos, képtelen arra, amit Maradona csinált anno. Nem tudja egymaga a vállán vinni a csapatot. Szerzett fontos gólokat, de most, amikor a legjobban kellett volna, döntő pillanatokban rossz döntéseket hozott.

Ha a vb előtt azt mondja valaki, hogy ezüstérem, habozás nélkül aláírták volna az argentínok, ebben biztos vagyok! Csak azért keserű picit a szájízem, mert ez a meccs nyerhető lett volna, a németek nem játszottak annyira jól, mint mondjuk a brazilok ellen.


2014. július 14. 11:46:15
Ohh tényleg, még jobban felhígul a rendszer, mondjuk ez nekünk kedvez:D

Ilko, te többet vártál a csapatodtól és Messitől vagy szerinted Di María hiányzott ennyire?


2014. július 14. 11:29:21
Ezúttal a 3. is elég lenne, mert az a pótselejtezős hely. Mivel 24 csapatos lesz az eb, ezért az 1. és 2. helyezettek automatikus résztvevők...


2014. július 14. 10:54:08
Uff Kecsó, mindenben egyetértünk.

És a vébének is vége, Németország megérdemelten nyert, most lehet megint "izgulni", hogy a magyar válogatott megkaparintja-e a 2. pótselejtezős helyet a csoportban (előre borítékolom: nem fogja) és és lehet a klubfocira koncentrálni. Brazília meg elsüllyed és később újjászületik a forradalomban:)


2014. július 14. 08:17:53
Erre írtam én azt a vb elején hogy egész egyszerűen profi hivatásos bírókat kéne alkalmazni a FIFA-nál és az UEFA-nál! és nem amatőröket vagy félprofikat mert amig van egy másik állása is egy bírónak addig akár ha tudat alatt is de nem egészen a meccsre fog koncentrálni,viszont ha onnan kapná a fizetését rögtön az ő érdeke is lenne a játékvezetés minősége. Persze a tévedések így is benne lennének a meccsben de valószínüleg nem ennyire kirívóan.Egyébként Robben lerántása tényleg a tizenhatoson kívül történt de akkor Thiago Silvát ki kellett volna állítani utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért. És hát a második gól tényleg lesgól volt de itt meg a sors szólt közbe.A vb elején a bírók igencsak segítették a brazilokat a végén meg már nem sőt!


2014. július 12. 23:40:36
Kevés a brazilnál unszimpatikusabb csapat van számomra a vébén, de most komolyan egy algériai csávó fúj, aki megadott egy lesgólt a hollandoknak, megadott egy kamutizenegyest a hollandoknak és nem adott meg egy 100%-os tizenegyest a braziloknak???? A FIFA vezérkara ilyenkor kolletktíven sír valami sötét sarokban, remélem...


2014. július 11. 14:18:28
Jesszus a Mezei....már előre félek mit fog művelni a vizilabda Eb-n...Visszatérve a legnagyobbakhoz:Vitray, Knézy a legjobbak a régiek közül.A mostaniak közül pedig Hajdú B ,Méhes a legjobb valamint még Faragót is kedvelem de őt inkább az NFL-es hozzáértése miatt mintsem a stílusáért.


2014. július 11. 14:06:55
És Mezei még mindig jobb, mint Menczer, vagy a negyedik kint lévő.

Már miért nem mehetne (mehetett volna) Méhes? Akadt már arra példa, hogy "kölcsön kértek" valakit a SportTV-től!


2014. július 11. 13:04:09
Gundi még mindig sokkal jobb, mint a Mezei. Annál rosszabb sportriporter nincs is. Elvétve még el is találja, hogy éppen kinél van a labda, de az alapvető szabályok már magasak neki.
Innen már csak a Horti hiányzik...

Méhes Gábor tényleg jó, de ő a Sporttévén riporter, ő nem mehet m1-en közvetíteni.

Szakkomentátor???? Jézusom. Egyik se üti meg még az alapvető mércét sem.


2014. július 11. 11:08:14
Bánfi Jani... Az első elődöntőig idegesített, akkor viszont azt mondtam /még véletlenül sem cinikus... ;)/, hogy szakértő... Hiszen részese volt egy 7-1-es zakónak. /Kint voltam azon a meccsen, mire kényelmesen leültünk már 0-2 volt!/ Bánfi Pubi meg csak esett, kelt - talán azóta is keresi a labdát! ;)
Botrányosak a "szakértők" is (miként a riporterek). Nem is értem, miért kell, focistának (se) látszó valakiket meghívni. Picit hiteltelen, amikor Bánfi, Szanyó stb. fikázza a játékosokat, taktikát stb. Hívjanak meg labdarúgást szerető ismert embereket, az kevésbé gáz. S talán legalább magyarul tudnak! Mondjuk Gaskó Balázst! /Megjegyzem, őt riporterként is el tudnám képzelni!/
Gundi az első időkben nagyon jó volt, aztán hirtelen mindenhez értett, s ezt ő is elhitte. Azóta... Ma Méhes Gábor a legjobb! A gond, hogy egyrészt nem beszélnek helyesen magyarul, illetve az nagyon kevés, hogy szeretik a focit (vagy egyéb sportágat), ha nem értik, nem érzik...
Pirlo - elismerem, de nem kedvelem.


2014. július 10. 19:34:32
Huvazze..vón mire reagálni. Huff kollégának: Szedált vadkan...ez zseniális. Egyébként, hogy milyen ócska a magyar foci, arra pont a studiósok" a legjobb példa. A Bánfi jani, aki a jugók 7 góljából 3-ban,de inkább 4-ben benne volt. A Halmai gabi az egy góljával...és így tovább.Csak úgy sütnek, mondotta volt Géza bácsi.(Hofi)
Luciferi haveromnak: igazad van az olasz alibi témában, jogos,de a szakállas mester tudását remélem nem vitatod, Te sem.Ami a kommentátorokat illeti:Pl. más műsorokban kedveltem Gundit,de-s főként a brazil német elején-egy csomó meccsen egy darab fejhangon fosta a szót a semmiről. Nem a meccsről.
Jó-jó. Nekem Vitray és Knézy a mérce...De még a Hajdú Bé is.Soká lesznek ilyenek. Igaz,magyar foci is soká lesz. Magyarfoci van most is, de az nem a világ focija. Világ??..Már Máltáé sem.


2014. július 10. 17:34:10
Én már le vagyok tiltva arról, hogy magyar kommentárral nézzem, mert tombolok a sok baromságtól, s hogy a riportereknek lövése sincs a fociról, illetve a magyar nyelvről. Ezért inkább stream-en hallgatom. Olyan "vakok" közvetítik/vannak a stúdióban, mint: Lineker, Shearer, Ferdinand és Hansen.


2014. július 10. 17:30:17
A hosszabbítás első félidejében elég sokáig mutatták, hogy Krul gyakorol a kapusedzővel. Így onnantól várható volt a csere.


2014. július 10. 17:23:38
Alves? Barca szurkolóként: ugyan már! Thiago Silva inkább. Az elődöntőben ki is derült, hogy jobban hiányzott Neymarnál is. /Mondjuk az a sárga kifejezetten érdekes volt, ami miatt nem játszhatott.../


2014. július 10. 17:18:08
Tudod, hogy csíplek, de kifejezetten örültem, hogy a digókat kipi.zták! Hozták a megszokott alibit és színházat. Fetrengés, sunyi odarúgás, aztán a harapásnál meg nagy halál és sírás.


2014. július 10. 09:25:39
Sajna ez nagyon gyenge volt mindkét részről....Jól kezdték a hollandok a vb-t de látszott rajtuk hogy fokozatosan fáradnak..sajnos Robben,van Persie és Sneijder hárman kevesek ahhoz hogy világbajnokok legyenek.Már az is csoda volt hogy ezzel a csapattal idáig jutottak.Strootman,Van der waart, és Van Ginkel nagyon hiányoztak.


2014. július 10. 08:40:38
Sajnos ezt most a hollandok saját maguknak köszönhetik. Roppant gyengén játszottak ( kapuralövés nélkül, hogy lesz gól). Az argentinok is. Ez kevés lesz a németek ellen. Ha Messit kikapcsoljak, és támadó focit játszanak akkor nem lesz baj.


2014. július 10. 00:45:59
huhú, a hollandok összeomlottak a büntetőknél, Argentína pedig szerintem esélyes a németek ellen, azt érzem, Messi rég nem villant, a döntőben fog...


2014. július 9. 23:57:02
Én is annak drukkolok, hogy a hollandok döntőzzenek, argentinok nem érdemelnék meg az eddigiek alapján. Viszont tudtam, hogy a tegnap eszement meccset nem nézem, ezt a mait meg direkt igen és egy qrva nagy 0-0 a rendes játékidő, alighelyzetekkel:( És ezt a két fasz szakkommentátort, basszus, Szanyó nem érti a műsorvezető témafelvetését, másra reagál, olyan mint egy szedált vadkan, aki nem tudja mozgatni a nyakát-fejét:)


2014. július 9. 20:00:42
Ma este kiderül kik lesznek a németek ellenfelei a döntőben. Én a hollandoknak drukkolok már csak egy brazil argentin bronzmeccs miatt is. Az is pikáns összecsapás lenne. A két csalódott csapat.

Hozzászólás írása...
  >>>