1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Hasznos / nem hasznos

Hasznos / nem hasznos hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: WebmesterTagok listája!Csatlakozás a Hasznos / nem hasznos fórum témához
Arra lennék kíváncsi, hogy a beszámolók megítélésében miért nem az író munkássága, a beszámoló minősége részletessége szerint szavaznak sokan.
  >>>

2014. június 24. 19:14:34
Én most egy (számomra) új szabály szerint pontozok. Ha az adott hölgyet nem ismerek, akkor a pont akkor jár, ha megkapom az alap adatokat (nem az extra szolgáltatásokról) és nem kell még 15 beszit elolvasnom, hogy mi is a jelen helyzet, komment ha tetszik is (nyilván szubjektíven) a stílus, a leírás vagy valami extra van.

Ha a hölgyet ismerem, akkor meg azért jár a pont, ha felismerem a leírásból :)


2014. június 19. 22:14:19
Szívemre tett kezemmel állítom, nem volt szándékomban, de megígértem, olvasok, megtettem, így is csak fél igazságot írtam, mert csak egy mondattal értékeltem, de nem fogom megsúgni mely beszámolókat olvastam :)) Így maradt az egy indoklás :))


2014. június 19. 20:54:54
le vagyok nyűgöződve...:-)


2014. június 18. 22:41:13
Hmmm Kedves Magasrangú Úraság :)))) Köszönöm a bókot az ifjú titulus egészen meghatott :):)
Velem lehet egyezkedni ( de nekem még megvannak a kezeim és a lábaim) , tehát egyezzünk ki döntetlenben ( mikor elsőre néztem a Gyalog Galoppot, ezt a jelenetet sírva röhögtem végig, amikor 16-jára néztem nem is olyan rég, akkor se bírtam ki, hogy ne fuldokoljak egy percig:)) ). Szóval döntetlen:)
Nos mivel én nem értékelhetek, ide egy mondat, mintha értékelnék: "Olvasmányos beszámoló, a vizuális aggyal rendelkező makktársaknak, igencsak gondja lesz a gatyában olvasás közben. Érzékletes, mintha ott lennék" . ( Nem tudom hány karakter fér bele, abba a rubrikába most, de ezt bepréselném, 5 beszámolót értékeltem egyszerre, annyit olvastam, hátulról és elölről:) ).


2014. június 18. 19:49:09
Hm...figyelemreméltó ifjú Hölgy:-)Néhány tust bevittél, de finoman mondjuk inkább azt,hogy más megvilágításba helyeztél dolgokat.Kiegyezünk egy döntetlenben? (ha nem láttad még, nézd meg: Gyalog galopp)


2014. június 17. 21:08:45
Kedves Clapton :)
Nem személyesen címeztem a hogyismondjam hozzászólást, csak éppen szemet szúróan észrevettem, ( nagyon szúrta a szemem:) ), de nem kritikának meg nehezményezésnek írtam a megjegyzésem, hanem megjegyzésnek :) Igen én biztatnám és lelkesíteném az írói vénával író kezdőket és a nem írói vénákkal rendelkező kezdőket is, de bárhonnan olvasom az idézet mondatot, bárhogy próbálom magamban hangsúlyozni mindig másképpen, egyszerűen nem jön ki belőle a lelkesítés :) Ebből a mondatból nem. Sajnos akik írtak és ezt a mondatot kapták nem tudom mit gondolnak, nem is az ő nevükben beszélek, lehet ők biztatónak érzik:) Ha elcsípek egy ilyet, hogy neki ez biztató, akkor mea culpázok egyet, vagy kettőt ( mert pont egy piros rangúnál ketten is ezt írták, szóról-szóra :)
Nem ítélkezem, és ne ítéltessek, de annyi sok más mondat van, szép , ékes, gyönyörű nyelvünkön, amit ki lehet használni.
Mert szerintem nem csak én vagyok olyan lüke hirdető, hogy nézem és érdekel mit reagáltok :))) És becsszó gyorsan el is felejtem ki írt ilyen mondatot, amit nehezményeztem, hogy még véletlenül se csússzon ki a számon és az ujjaimon a neve :)) És bocsásd meg Nekem, hogy még nem olvastam beszámolódat, ígérem pótolni fogom és olvasok belőle :) Ez is becsszó :)


2014. június 17. 19:49:32
Kedves Khriszta!
Ezúttal mellélőttél,de nagyon.Megszólítva is érzem magam két tekintetben.Egyrészt magam is valami hasonlót írtam egy kezdő biztatására,pont olyat,amit itt nehezményezel. E tárgykörben webi elég sokszor kérte a régi tagokat, a nagy öregeket (bölényeket:-)),hogy inkább biztassák a kezdőket, mintsem letromfolják, őket,s elvegyék a kedvüket az írástól.Így tettem tehát, s hozzáteszem, ha a sokadik értékelés-beírást teszi az ember, valahogy elfogy a szókincs.Pedig az embör küzd a klisék,a bejáratott szófordulatok ellen. Hát, nem könnyű....
Másrészt pedig a saját példám: az Általad körülírt írói véna már első beszijeim írásakor megvolt bennem. De olyan vacak, pár mondatosak voltak első zsengécskéim, hogy észrevetették, megértették velem,hogy ezek haszontalanok. Na ez volt a biztatásom...Azután "elszemtelenedtem",s egész (nem én,hanem mások mondták) erotikus novellák kerültek ki a kezem alól.Ma már-egy jó ideje-afféle tiszteletbeli tagként-webi kérésére már nem írok beszit, de "fénykoromban", annyit írtam máshová is, s néha csak az Édes Lányoknak elküldve, hogy azt a számot ide-most-csak pironkodva merném leírni.
Szóval: "ne ítélj, hogy ne ítéltess".És hidd el:kell a biztatás. Ami pedig a megfogalmazást,szabatosságot, változatosságot illeti, megígérhetem, dolgozni fogok a projekten.-)))


2014. június 17. 18:05:36
Na igen , igen:) Ez az:) Mert oda lehetne írni, hogy: Kezdő írogató és milyen informatív és olvasmányos beszámolót írt, megnézzük hova fog még fejlődni:)) Na erre én kezdő írogató lennék már nézném is ki a következő áldozatom, alanyom, szolgáltatom:)))


2014. június 17. 18:00:24
Igen ez indoklásnak kicsit karcsú, de megmutatja, hogy miért jónak ítélte meg. Az a gár ha minden egyes kezdő irogatóhoz ezt írja, annak nulla a hasznossága. Az indoklás lényege az lenne hogy az írók tudják mi jó a beszijükben, mi kevésbé jó, hogy a beszik minősége az egekbe szárnaljon :)


2014. június 17. 17:24:56
Rendben, ezt a választ megértem, tényleg, na de olyat mégsem olvastam még ( vagy én nem bukkantam még rá), hogy a magasrangúnak ezt adták volna indoklásnak :)Hogy: A rangodhoz képest nem jó a beszámoló :))))
A kezdő írogatótól egész jó beszámoló, nem igazán pezsdítő hozzászólás hasznosságilag, engem ihlettelenné tenne :)))


2014. június 17. 16:02:10
Nem sértésileg írjuk ezt, hanem éppen azért, mert kezdőként még nem jegyzett több beszámolót. Ergo ha a beszámoló határeset, akkor egy alacsonyabb rangútól inkább elfogadható, mint egy vén motorostól, akinek már a kisujjában kellene lennie annak, hogy mitől jó a jó beszámoló...Legalábbis szerintem.


2014. június 17. 15:50:26
Csak pár szó, megint itt is :)
Nos én annyira nem értem azt az indoklást, hogy egy kezdő írogatótól ez jó beszámoló, mikor ezt olvasom indoklásként, beleszakad az agyam, mert a kezdő írogató rendelkezhet olyan írásadottsággal, hogy sok magasrangú által írt beszámoló sírva elmenekülhet :)) Ez a megfogalmazás, hogy kezdő írogatótól ez jó beszámoló, jaj nagyon fáj ez nem indoklás ám :))) A kezdő írogató ( vagy ezek a piros betűs rangok) nem jelentik konkrétan azt , hogy nem tudja jól forgatni a pennáját ( előtte meg a farkát:)). :)


2014. június 17. 15:17:01
Indoklás elvárás: a konkrét beszámolóról az indoklása hogy szerinted jól megírt beszi vagy lehetne jobban megírni, az indoklás lényege, hogy konkrétan MIÉRT az a véleményed ami, a konkrét beszámolóból mi hiányzott, vagy mi volt benne jó.
Ha mindenhova azt írod be a jó szavazatnál, hogy jól megírt, mindenre kiterjedő beszámoló, az semmit nem mond, nem indoklás, leírtad még egyszer azt amire szavaztál. Ha azt írod, Azért jó mert részletesen leírja a hirdető francia technikáját, és neked ez a legfontosabb hogy ez milyen, ezért jó - az az indoklás :)


2014. június 17. 14:49:38
Én is okosodtam :)
Annyira okos lettem, hogy már egy ideje nem írok indoklást.
Korrekt indoklást (viszonylag) egyértelmű elvárások és kritériumok alapján
lehet írni, ami jelenleg nincs.
Jónak és nem jónak minősítem a besziket, függetlenül az aktuális címkéktől.

A beszi a lényeg,
elsősorban ezek alapján sikerült eddig
szinte minden alkalommal (1 hibaponttal) nagyon jól választanom)!


2014. június 13. 19:44:01
Sziasztok!
Igaza van finnhockey-nek, nem baj, ha egy kis indulat van a vitában,ettől színvonalasabb lesz a fórum és okosodik mindenki.
Üdv!Neked külön is finnhockey!


2014. június 13. 12:24:24
Sziasztok!
Látom ismét sikerült 1 kis bizsergést vinni a fórumba.Megnyugtatok mindenkit,nekem a csajok és a velük eltöltött (időnként gyönyör teli idő)a lényeg és nem az ,hogy más hogy mizézett és variált és stb stb.Örülök ,hogy a beszámolók ekkora érzelmeket és harci kedvet tudnak kovácsolni ,ami egyben az oldal alkotóinak is dicsérete!!(Remélem ezt is olvasod Webi:)üdv finnhockey


2014. június 13. 10:49:23
Én úgy vagyok ezzel, hogy a pornós hangulatot megélem, ha olyan a lány. A történetet jól értelmezhetően leírom. Próbálok nem túl száraz lenni, de mindenkinek más lesz a lánnyal töltött élmény, ezért nincs értelme (az én véleményem szerint) az ömlengésnek! Egy határig a pornó is rendben van, de amikor a négysoros action részben csak azt olvasom, hogy a férfiasságát miként fényezi! Nem érdekel kinek mit akar bizonyítani! Ilyenkor csak a kedvem veszi el attól a lánytól, ha ez a célja ám legyen!
Mellesleg nem rólatok (a fent említett beszámolónál, Zászlós úr, Kecsó76) van szó, egy minap olvasott beszámoló akasztott ki ennyire!
Természetesen magunknak írunk! Nekem is ott vannak a gépemen a megírt beszámolók! Azok is amelyek nem mentek ki, ilyen-olyan okokból! Nézegethetem, hiszen ha magamnak írom, akkor mégse az a célom, hogy mások előtt tetszelegjek, tehát mégis fontos a másik véleménye? Hogy is van ez akkor?


2014. június 13. 08:28:30
Zászlós úr,
Igazad van, a beszámolókat elsősorban magunknak írjuk,
de ugyanakkor nagyon fontos visszajelzés a lányoknak is (már amelyiküket érdekli).
Legjobban mindenkinek az olyan stílusú beszi tetszik, amilyen fajtájú szexre vágyik.
Ezzel nincs is baj, amíg a stílus nem megy a tartalom rovására, sem a beszi írásakor, sem annak értékelésekor.
Nem egymás meggyőzése, hanem egymás tájékoztatása a lényeg : D


2014. június 13. 07:46:48
Ja!csak még annyit:Lehet hogy másnak kicsit túl "pornós"hangulata van az írásaimnak de hát mindenkinek nem tetszhet,és hát nekem ez a stílusom.Szevasztok:Kecsó


2014. június 13. 07:37:22
Örülök hogy így gondolod Zászlós úr!Én is pontosan ezért igyekszem erősíteni a "pornós hangulatú" beszámolóírók (remélem népes)táborát mert úgy gondolom hogy ezzel is segítem sok hasonszőrű kollégámat.Elvégre mindenki szeretné megélni az adott tündérrel a titkos (vagy nem titkos)vágyait. Üdv:Kecsó:)

  >>>