132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
3
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Nemi betegség

Nemi betegség hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: uccunekiTagok listája!Új tag meghívása a témába
Kedves makktársak, szolgáltatók ! Arra lennék kíváncsi, hogy kapott-e már el valaki innen valamilyen nemi betegséget (gombás fertőzés, szifilisz, HIV stb..)
  
Hozzászólás írása...

2018. július 18. 17:58:15
Katásként most is teljesen legálisan bejelentkezhet bárki és önállóan Saját lakásban űzheti a mesterséget.
A szűrővizsgálat Elsősorban Saját érdeke minden szereplőnek. Ha van rá igény ellenőrzés nélkül is megcsináltaják. Aki meg olyan igénytelen hogy képes a kocsi soron jelen lenni az az ellenőrzést is ki fogja játszani.

A Katával csak a diszkréció aggályos. A bélyegzőre valódi névnek kell kerülni adószámmal.


2018. július 15. 21:39:05
Ha jól megnézzük lehet hogy a kocsisor biztonságosabb hiszen ott ellenőrzik a csajokat, de a lakáson dolgozókat nem.
Ezért volna inkább jobb mindenkinek ha a bordélyházakat engedélyeznék és ott elvárnák a rendszeres ellenőrzést és ezt valahogy kiterjesztenék a lakásokban dolgozókra is. Nem beszélve arról hogy KATÁra is bejelentkezhetnének és akkor teljesen legális lenne.
Most mi van: türelmi zóna van is meg nincs is, a többiek meg illegalitásban, mert még mindig bigott döntéshozók akár mulasztásos törvénysértéssel próbálják megakadályozni a legősibb mesterséget akár az emberek egészsége árán is.


2018. július 14. 18:46:00
Zseniális ötlet! Jó volna, ha tömeges méreteket öltene.


2018. július 14. 18:29:52
Jaaaj Móricckám :) Te meg az igényeid :)) Vannak trükkök, megoldások arra, hogyan maradjon egészséges a szolgáltató, de hadd ne adjak már ki ilyen műhelytitkokat :) Most pl elkapott a gépszíj, feltöltöttem a legfrissebbet, nah ilyet kell birtokolnia mindenkinek, aki dolgozni szeretne :) Az std is ugyanilyen fontos, egyik barátnőm pl.karácsonykor hirdetett kedvezményes progit negatív std-s pácienseknek, ez is egy elég jó ötlet, ha elfáradok a szájtépéstől, majd lehet én is bevezetem ezt :D


2018. július 5. 14:59:32
eszem ágába nem jutna a lányokra mutogatni, remélem nem voltam félreérthető! Magam részéről járok szűrésre :) de az maximum megmutatja, hogy baj van. (nyilván lehet kezelni majdnem mindent) ...és sose mennék kocsisorra :D Olyannyira, hogy el se tudom képzelni, hogy azt meg ott hogyan? ;)


2018. június 28. 17:09:31
Amúgy a kocsisoron dolgozó lányokat egész biztosan látja és szűri nemigyógyász minimum három havonta, nekik ugyanis létfontosságú, hogy legyen az idevágó rendeletnek megfelelő hivatalos igazolásuk a tevékenységhez. Ha a zsaru kimegy terepre ellenőrizni és nincs ott a lánynál az eü. igazolás, azonnal lekapcsolják. Ez a papír 3 hónapig érvényes, szigorúan csak bőr-nemigyógyász szakorvos adhatja ki. Rá lehet guglizni, hogy milyen szűréseket foglal magában.


2018. június 28. 16:50:47
Nem a lányokra kell mutogatni, meg rajtuk törni a fejed, hanem szépen elvinni a farkad időről időre egy STD rendelésre és megmutatni + leszűretni magad. Így vállalod a felelősséget a saját egészségedért.


2018. június 28. 15:37:50
El kell menni néha szűrésre és nincs aggodalom.


2018. június 28. 15:21:28
Ezzel a témával kapcsolatban felmerült bennem, hogy a gumi használata kötelező, ami természetesen alap, de ott a csók és az orális szex. Szakirodalom szerint ezeken az utakon is elkapható ez az. A lányok nyilván csökkentik a kockázatot, de hogyan? ....a szemrevételezésen felül. :) Eddig megúsztam, de időről időre rám tör az aggodalom, remélem alaptalanul. Te hogy látod ezt a kellemetlen témát?


2016. június 20. 16:28:54
:DDD Szerintem is :)


2016. június 20. 15:45:35
Jogos :)


2016. június 20. 06:03:13
Én csak annyit írnék ide,remélem egy HIV-es sem ír ide majd XDDDDDDDD elnézést:))
Pussz :*


2016. június 20. 05:40:02
Néhány lánynál jártam már innen az oldalról.
A legtobb esetben NFVSZ volt a menüben. Most csináltattam egy vizsgálatot, és minden negatív.


2015. február 9. 00:48:24
Szia, rendezett, lakason dolgozo, magukra es vendegeikre ado higienikus, igenyes lanyok... nagyjabol ezt ertettem ez alatt. Tehat nem kocsisor... :)


2015. február 8. 23:06:43
Szia, mit értesz "laboratoriumi korulmenyek kozott"-nek ilyen esetekben?


2015. február 8. 11:04:20
Igen ez érzékeny terület........

Ugyanakkor szexpartnereknél is lehetséges a majdnem tökéletes biztonság: aktus csak gumiban (bár ez alapnak kéne lenni mindenhol), francia is csak gumiban, kölcsönösség kizárva, és még a csók is tabu. Aki a biztonságra megy, találhat ilyen hölgyet.

De masszázslánynál is lehet rizikó, mert van natúr francia. Már volt hogy erre a hölgynél rákérdeztem. Azt mondta jár szűrésre rendszeresen (és eddig még nem volt gond), és ha a vendég kapcsán a legapróbb kételye merül fel, akkor nem vállalja. Nagy figyelmet fordít a tisztálkodásra, minden vendég után az intim tájékokon. Pl. ezért is kell neki két vendég között hosszabb idő.

De van rizikó...... mindenestre biztonságosabb innen látogatni a hölgyeket, mint az út széléről leszólítani. Egyrészt az itt hirdető hölgyek ahogy olvasom többségében igencsak adnak magukra és a higiéniára, másrészt talán az itt nézegető vendégek is.

Amúgy szerintem ha innen valaki kapott volna valamit és ezt jelzi a webiknek, akkor szerintem utána járnának. (pl. meglátogatják a hölgyet és kérik nézzen el egy orvoshoz - vagy beigazolódik a gyanú és akkor szerintem a hölgy nem hirdethet amíg meg nem gyógyul, vagy máshonnan jött a baj)


2015. február 7. 18:16:56
Szia, az a baj, hogy ez egy nagyon szenzitiv terulet... Maga a tema leiras nagyon naiv. Most tenyleg azt hiszed hogy barki megfog nyilatkozni ha volt is neki de mar nincs valami nyavalyaja? :)
Mindenkit foglalkoztat ez a tema, mert ez a riszk nagyon is benne van... valaki elnyomja ezt magaban valaki meg parazik allandoan.
Engem az is foglalkoztat hogy az eltuneseknek neha vajon koze van-e ehhez. Sajnos ezeket sosem tudjuk meg, mert ekkora bizalmat senki sem vallal, ugyanis ha vendeg lenne, ha szolgaltato, es allitana is hogy kigyogyult, akkor is kerulnek mint a leprast...
sajnos
Pedig ez egyaltalan nem torvenyszeru hogy igy kellene legyen. Csakhat az emberi bizalom korlatos.
De amugy szerintem ilyen "laboratoriumi korulmenyek kozott" ez eleg ritka. Es a lanyok (nagyon remelem) mindegyike rendszeresen jar teljes kivizsgalasra a sajat erdekei miatt is, nem csak miattunk... Ami jo lenne az hogy ezt az oldal kontrollalja, ennyivel is tobb lenne.
Ahogy le tudunk merni egy lanyt merleggel ha hagyja... ugy egy papirt is el lehetne kerni idonke t ha itt akar hirdet i. Azt gondolom az oldal rangossaga lassan ezt meg is engedheti maganak, de ez az en velemenyem...

Arra lennek nagyon kivancsi privatban be merne e vallalni olyan lany aki ismer es tudja voltam nala, hogy osszeszed valamit, es megirja nekem, hogy figyelj 3 honapon belul nalam jartal, menjel mar te is orvoshoz, mert lehet kellene... Na ez igazan nagy respect lenne szerintem. Es halas lennek erte. Mert azert legyunk oszintek en kerestem a bajt egy olyen szituban. Viszont sajna a lanyok ezt nem mernek megtenni, mert sokan nem halaval reagalnanak hogy szolt... megint csak sajnos....

A masik amim gondolkoztam, vannak ezek a maganorvosi rendelok. Most pl cafeteriaban a munkahelyemen majdnem beneveztem erre hogy kb az eves cafeteriam felet erre aldozom, mert "korlatlan" alkalmu STD szures is van-a csomagban.
Ez egy otlet Webieknek: Lehetne azzal is fejleszteni az oldalt, hogy a tagok (hirdetok es vendegek) bizonyos rangtol akar havidij elleneben ilyen STD szurovizsgalatot kapnak jelentosen kedvezmenyesen. Ehhez le kellene valahogy szerzodni egy ilyen klinilaval... Ez mindenkinek elonyos lenne. Klinikanak is megerne, az oldal is ennyivel tobb, es a resztvevok is biztonsagosabban erzik magukat. Egyedul az anonimitas megoldasa a kerdes, de megis tagsag... Mondjuk az orvosi titoktartas egy komoly dolog...

Sziasztok :)


2015. február 6. 08:44:32
Szia, Én hála istennek nem :)
Azonban érdekes felvetés. A gumit csak akció közben használják a fiuk lányok, de egyéb testnevekkel is kehet elkapni ezt azt. Ha az ember az internetet olvassa még egy gyenge puszit se mer adni... mégis a lányok gondolom én, nem kockáztatják az egészségüket... Mi a titok? Vagy ez egy felvállalt kockázat? Határozottan érdekes a felvetés :)

Hozzászólás írása...