1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Gumis francia vs. natúr francia

Gumis francia vs. natúr francia hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: egyszervoltTagok listája!Új tag meghívása a témába
Az aktus gumival ugyebár alap, és szükségessége nyilvánvaló okok miatt megkérdőjelezhetetlen. Ez így rendben is van. De mi a helyzet a natúr franciával? Biztonságos mindkét fél részére? A fórum ezt a témát hivatott feszegetni.
  >>>
Hozzászólás írása...

2019. november 3. 17:23:33
oks köszi a választ!


2019. november 3. 16:07:58
Bocsi, nincs lehetőség erre keresni, a masszázshölgyeknél ha bejelöltem, akkor hozta az összes nem ingyenes hírdető hölgyet.
Úgy látom, hogy ezt már írták is a fejlesztési ötletekben, szóval maradt az adatlapolvasás. Sok sikert a kereséshez.


2019. november 3. 15:52:03
Csak a masszázslányoknál lehet erre a részletes keresőben keresni, a szexpartner hölgyeknél el kell olvasnod az adatlapokat.
Ha azt szeretnéd, hogy ez másképp legyen, akkor a fejlesztési ötletekre kell beírni.


2019. november 3. 13:22:41
Sziasztok,

safe sex téma: lehet valahogy szűrni az oldalon található lányok közül, akik csak kizárólag gumival vállalnak oralt? Köszi!


2019. szeptember 2. 08:29:56
Szia Lza!!!
Nem véletlenül van kerülve a téma szerintem,mint ahogy más nagyon veszélyes vállalás sincs nevesítve,szépen megbeszélve,tisztába téve...sajnos ez van...mindenki csak parázik,vagy beteg vagy nem...DDD..erre jó a szűrő vizsgálat,amit szerintem simán kötelezővé kéne tenni a lányoknak!de a vendégeknek sem árt,ha nézetik magukat!


2019. szeptember 2. 07:49:59
Köszönöm a korrekt válaszokat :)
Csak ez is egy olyan téma ami érdekelt már évek óta ,
az oldalon úgy mond kerülve van ez e fajta téma teljesen pedig egészségnél nincs fontosabb :)


2019. szeptember 1. 19:46:02
Hát igen a HPV- vel kapcsolatban sok tévhit is kering a neteten, amiben bizony sok igazság is van. Bizony jobb félni mint megijedni, és bizony sok lány válal kockázatot is. Rendszeres szűrés esetén persze a kockázat csökkenthető.


2019. szeptember 1. 17:31:40
Szia Kedves Liza!
Csak a magam nevében nyilatkozhatok, a kérdésedre válaszolva. Számomra az orális része a szexnek a legfontosabb egy találkozó során, még azt sem bánom, ha a randi csupán erre korlátozódik. Mondhatni függő vagyok, ilyen szempontból. A választásom is többnyire azon hirdetők köréből kerül ki, akik ezt alapként nyújtják szolgáltatásukban. Az óvszert gyűlölöm, így adódik, hogy a natúr franciát kedvelem leginkább, különösen ha mehet végig szájba. Szertek adni, viszonozni is e területen, persze az más lapra tartozik, hogy ezt a partnerem közel sem élvezi esetleg annyira, mint amit én kaphatok tőle. És bár a fesztiválok, meg hasonló dolgok távol állnak tőlem, itt az oldalon fellelhető partnerek közül sokan izgatják fantáziám, és igyekszem is eljutni, akikhez szeretnék. Tehát, nagyobb kockázatnak teszem ki magam, önszántamból, mint egy átlag ember. Ha a kockázatokkal tisztában vagyok, és a számok, amiket említettél megrémítenek, mégis miért viselkedem így? Mondhatod nyugodtan, hogy felelőtlen és ostoba vagyok, és igazad is lesz. De ez egyfajta szenvedély, amiről nem tudok lemondani, olyan nekem, mint a dohányzás: tudom, hogy meg fog ölni, mégsem dobom el. Akkor mégis miben bízok? Abban, talán hogy a vakszerencse megkímél, és hogy a lányok/hölgyek rendszeresen járnak szűrővizsgálatokra. Mégha, ezek egyike sem adhat közel sem biztos védelmet, természetesen.


2019. szeptember 1. 17:24:39
Bizony érdekes kérdés, és nem lehet sajnos ezt a szőnyeg alá seperni.


2019. szeptember 1. 15:49:31
Évente több mint 357 millió nemi beteget regisztrálnak világszerte, annak ellenére, hogy számos szexuális úton terjedő fertőzés ma már óvszerhasználattal vagy védőoltással is megelőzhető. A fesztiválszezonban különösen megugrik az alkalmi és sok esetben felelőtlen együttlétek száma, pedig bizonyos vírusok, például a humán papillómavírus (HPV) egy hevesebb csókkal is képes terjedni, míg orális szex közben szinte az összes nemi betegség elkapható.


2019. szeptember 1. 15:48:12
Milyen rég volt itt valami írva :)
Kedves vendégek , ti mennyire vigyáztok magatokra ?


2015. július 7. 16:11:54
A franciát leginkább natúr szeretem, de ha gumit kapok nem zavar. Sőt a gumit fel lehet helyezni nagyon érzékien. :)


2014. május 31. 13:31:53
Sziasztok!

Én is inkább a natúr franciát részesítem előnyben,persze csak ha olyan a lány! Mert sajnos voltam már olyan szolgáltatónál,ahol csak később fedeztem fel szájhigiéniai problémát! Igy hát kértem a vegyvédelmit,amin csodálkozott is,de nem akartam megbántani. Koncentrálnom kellett,hogy sikerüljön elmennem! De viszont soha többet hozzá!!!


2014. május 29. 16:06:16
:-) Ezt jól megkaptam...


2014. március 18. 16:15:57
És akkor rögtön gyantázás is lesz a túloldalon :)
Konkrétan a dental dam-re gondoltam.
//szeresdmagad.hu/Dental-Dam-intim-kendo-oralis-szexhez-vanilia-arom

Dental Dam intim kendő orális szexhez, vanília aromával (2 db) - Szeresdmagad.hu - Szeresdmagad.hu szexshop és intim drogéria
szeresdmagad.hu


2014. március 18. 15:15:20
Impla,
te gonosz dög! :DD


2014. március 18. 13:19:46
t-b, például kétoldalassal odaragasztott 40-es smirgli :-)))))


2014. március 18. 09:35:44
Igen, igen, főleg, hogy ugye az illata is szinte mindent elárul, én meg mivel voltam műtve az orrommal, olyan vagyok, mint egy vadászkutya :)) a pozícionálás tekintetében is sokszor :DDD hihihi :DDD szóval visszakanyarodva: igen, tiszta gáz, amit Orália ír, a tünetmentességet, ha csak a trippert nézzük, 3 napig lappang és utána k. jó esetben vannak tünetek, egyébként a legtöbb esetben tünetmentes, a hpv-nél pedig 3 hónap a lappangási idő és ugyanúgy tünetmentes az esetek többségében, csak egyszer azt veszitek észre, hogy hopp egy rák :( főleg a nőknél... :/
Ja, és nyilván mind a kettő terjed orális úton, oh yeah :)
Szerintem egyébként anno erre találták ki a házasság intézményét, ahogy ezt az egyik játszótársammal meg is vitatttam :D
De nem egy túlságosan működő intézmény, mint ahogy azt a mellékelt ábra mutatja :DDD Bármilyen szinten tudok ellene érvelni, beszélgessek realista, nagyon racionális, vagy spirituális szemléletű emberrel :DDD

Orália,
ne má! :D tudod az email címemet!!!... de izgi :))


2014. március 18. 09:26:24
Soft néven fut a boltokban, majd írunk levelet erről Lux Elvirának is... :DDD


2014. március 18. 09:01:49
Részemről csak natúrra járok. Lekopogom, probléma eddig nem volt (nem kaptam semmit, s nem is utasították el). Amúgy is a francia a kedvencem, főleg ha érzékien (s nem pornósan) csinálják, percek alatt kivégez - ezt rontja el számomra a védőfólia :S

Hozzászólás írása...
  >>>