Amit még a beszámolódban sem mertél leírni...név nélkül

Amit még a beszámolódban sem mertél leírni...név nélkül hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: billbrotherTagok listája!Új tag meghívása a témába
Bizonyára történt már mindannyiunkkal olyan élmény, amit valamilyen okból, de mégsem vettünk bele a beszámolónkba. Ez lehetett akár pozitív, akár negatív esemény is. Persze mindezt anonim módon leírva.
  >>>
Hozzászólás írása...

március 17. 09:40:18
Koronavírus idejénis ajánlott masszázsra járni? A kérdés adott,hiszen influenzaidején is járunk,nyilván csak egészségesen.


február 17. 09:03:08
valahogy akihez szólóban tudsz járni, kevésbévannak meglepetések, rossz élmények:nem engedheti meg magának. Viszont, ha rossz napja van, gondolom, könnyebben megteheti, hogy nem fogad senkit


2019. augusztus 13. 15:05:25
Abszolút egyetértek. Itt az oldalon is volt pár ehhez hasonló történet, vendégrészről egy sem volt happy end. De mindenki úgy megy fejjel a falnak, ahogy akar.


2019. augusztus 13. 12:29:05
A legtöbb lány szalonban kezd, és utána lesz önálló. Ma igazi "sztárszolgáltatók" is meséltek erről az indulásról.
Ugyanakkor az önállósulást fenyegető legnagyobb veszély az, hogy egy nagyon sanyarú helyzetből érkező embernek hirtelen "nagyon sok" pénze lesz. Lásd a lottóötösök többsége. Mielőtt nekem esnének páran, mint a bolondtót, leírom. Ha valaki pár tízezer forintból él, annak egy hónap alatt 1-2százezer forint eszméletlenül nagy pénz.
Ilyenkor aztán vagy tudatosan jövőt épít, félretesz, s pár hónap, 1-2 év után önállósul. Vagy rohan és elveri mindenre, amiről addig csak álmodott.
Jótanácsokat meg ne osztogassunk. Csak osszuk meg a tapasztalatokat, s aztán döntsön az illető nagylányosan/-fiúsan.
És azért érdekel, mert előjött belőled a 'mentsük meg' ösztön. Azt viszont javasolom, felejtsd el. Nagyon gyorsan! Azzal mindenki pórul fog járni.


2019. augusztus 10. 21:22:31
Jól feladtad a leckét.....magadnak !
Majd feltetted a kérdést,szintén magadnak....Minek utána nem tudod elfelejteni a dolgot,választ sem találsz rá,körkérdést intézel !
Ha ennyire "megérintett" akkor hallgass a belsődre,és aszerint cselekedj. Ha csak "kíváncsi " vagy ,felejtsd el ! Még rendezett életbe sem lehet beleszólni kívül állóként,hát még egy ilyen zűrős,függő viszonyú nőébe....


2019. augusztus 9. 16:15:03
Olyan találkozásban volt részem aminek kapcsán gondoltam leírók pár dolgot.
Na szóval találkoztam egy lánnyal. Nem itt hirdet nem is a konkurens oldalon, ezt nem akarom részletezni. A lényeg ugyanaz pénz-szex.

Nem egy adott helyen rendel, szereztem szobát ott volt az együtt lét.

Egyébként csinos lány, szimpatikus is.
Persze nem vagyok naiv. Még előtte online beszélgettünk és mesélt pár dolgot magáról. Hogy miért került rossz anyagi helyzetbe meg aztán más jellegű problémái is voltak( anyagi egészségügyi, maganéleti)
Szóval gondoltam aha nagyon szép szívhez szóló történet, ilyen mindenkinek van pláne ha férfiakat akar némi pénztől megszabadítani.
De nem. Meglepődtem hogy se több pénzt se más segítséget nem fogadott el( nem mintha akartam volna csak a reakcióra voltam kiváncs) csak az a összeg amiben előzetesen megállapodtunk.

Persze igyse mondanám hogy 100%ban bízik és hiszek.

Aztán ahogy a személyes találkozáson beszélgettünk.
Kiderült van úgymond ,,főnöke". Megmondtam minek?
Azért mert fizet egy hirdetést? Mást nem intéz se helyet, se semmit.
Tudom ismételten nem vagyok naiv sok lányt használ és húz le a ,,főnöke"
Pedig amúgy nem lecsútt nem buta normális lány . Volna esélye rendes munkára ismét . Csak ahhoz kell hogy ismez teljesen rendbe jöjjön es ertelemszerűen némi tőke de azt meg így nehéz lesz összeszedni.

Azt is mondtam hogy jobb lenne önállóan csinálnia igaz ahhoz is kell pénz.

Mondjuk azért van annyira határozott lány hogy kényszeríteni akarata ellenére nem igen lehetne.

Csak a pénzhiány. Jelenleg ahogy elmondta épp laknia sincs hol, epp melyik ismerőse tudja befogadni.

Nem egyedülálló történet azt biztosra veszem. Vannak ennél csúnyább esetek.

Érdekes hogy ennyit gondolkodok a dolgon. Pedig hát nekem senkim csak sajnálom . Nem mintha segíthetnék. Igaz nem is kérte és nem is fogadná el. Nem neki való ez így hogy még le is húzzák valamennyire.

Nem hagy nyugodni au egész pedig ahogy az elején mondtam a szívhez szóló történetekre immúnis vagyok mert általában arról szolnak hogy valami hülye együttérzésére apellálva pénzt szerezzenek. De nem ez lett.

Jó lenne ha valaki tényleg segítené neki . Tanaccsal vagy akármivel. Remélem rndbe jönnek a dolgai. De hogy miért érdekel ez engem ennyire?

Hát ennyi. Kíváncsi vagyok ki mit gondol.


2019. május 25. 09:30:48
Nálamis ilyenkor szünetekvannak,nem fér bele


2019. március 6. 17:07:24
Mennyire igaz


2017. március 6. 19:46:25
Akik(k)ről én beszélek, ő(k) nem szalonban dolgoz(ik/nak). :)


2017. március 6. 19:45:25
Fölösleges engem eltanácsolni a kudarcos esetemtől, mert annak természetesen soha nem megyek többet a közelébe sem.

Játéknak viszont nem fogható fel az, amit a havi büdzsém nem jelentéktelen kis része bán. Ilyen alapon félkarú rablóba is dobálhatnám a pénzt, aztán felfoghatnám játéknak. De nem teszem, mert soha nem szoktam hazardírozni. ;)


2017. március 6. 15:25:18
Igen ebben igazad van (megint!) :) ,)
De alhonvédnek is .
Ha szalonban dolgozik ott látástól mikulásig van úgyhogy nincs ideje pihenni :(


2017. március 6. 15:01:44
Az az érzésem,olvasván a hozzászólásokat,hogy mindenki,(úgy látom) próbál eltanácsolni a kudarcos esetedtől.......! De valamiért,csak a havi mennyiből mennyi, a legfontosabb.Igen mindnyájan pénzből élünk,de ez is benne van a pakliban....................!
Játéknak is felfogható,és minek utána semmi sincs ingyen,hát nem mindig nyerő........... Rá se ránts,görcsösen egy "pásztorórára" nem szabad elindulni! Lazítani, és kicsit "üzletiesebben " figyelni és kezelni,akkor nem olyan rossz ez a buli...................!


2017. március 6. 11:10:07
Van aki megteheti, hogy 'szar napom van mindenkit lemondok' - egyszer egyszer bele is fér.
De ezt nem mindenki tudja megtenni ritkán sem. Pl. szalonban.


2017. március 6. 10:22:07
Ott van a kulcsmondat, Ginánál (megint!) ! :)
Ha valakinek annyira rossz napja van, akkor pihentetni kell a dolgot.
Ugyanis, újfent felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy mi is emberből vagyunk és vannak érzéseink (amit a lányok oldaláról annyira szeretnek hangoztatni), ráadásul van, aki pl. hónapokig spórol egy látogatásra, amíg el tud jutni valakihez, és olyankor az illetőt cseppet sem fogja vigasztalni, hogy a lány előző este odaégette a steaket, vagy hogy eláztatta a felső szomszédja.
Lehet, hogy aki megengedhet magának heti 2-3 látogatást, annak mindegy, kb. annyit jelent egy rosszul kifogott tapasztalat, mint ha véletlenül lejárt szavatosságú tejet kapott volna a boltban, de akinek a fizetéséből mondjuk jó esetben havi egyre futja (vagy még annyira sem nagyon), annak nagyon nem mindegy, hogy mit kap cserébe a pénzéért!

(még mielőtt bárki azt gondolná: itt elsősorban nem önmagamnak kívánok balladát állítani, nálam havi 1-2 látogatás belefér, korábban havi 2-3 is megvolt - hanem pusztán az elveket próbálom hangsúlyozni, olyan alapvető normákat, amit a lányoknak éppúgy illene mindig mindenkivel szemben betartaniuk, mint ahogyan tőlünk elvárják)


2017. március 6. 08:41:49
Persze .))
Nekünk is vannak rossz napjaink :)))
Mondjuk én akkor alszok :D Vagy a két cicámmal bohóckodok ők mindíg felvidítanak vagy elaltatnak XDD :DD


2017. március 6. 06:06:34
Lord!

Te, aki már oly régóta (4,5 év) jársz lányokhoz, azt hiszem magad is ezer és egy dolgot tudsz, amitől nem működhet az együttlét. Volt itt szó pasiról, ami miatt megváltozott a lány hozzádállása, de kizárt a te viselkedésed változása, miközben nem biztos, hogy ennyire bonyolult dologban kell keresni a megoldást.

Ha egyszer itthagyta a szakmát, majd visszatért, akkor lehet, hogy valami nem a tervei szerint alakult. Bedőlt a vállalkozása, amiért addig dolgozott, és kezdhet mindent elölről. Vagy ami még banálisabb: megbüntette a rendőr, beteg a kiskutya, kitört a legszebb cipőjének a sarka, odaégette előző nap a steaket, eláztatta a felső szomszéd, összeveszett a legjobb barátnőjével, meghúzták a kocsiját és még sorolhatnám. Valami olyan impulzus érte, ami miatt átmenetileg nem tudott a munkájára koncentrálni.

Avagy.... annyira kedvelt, hogy szomorú volt, hogy amikor ő abbahagyta a hivatást, te továbbra is jártál lányokhoz, ezért nem tudott veled úgy kooperálni az ágyban, mint régen :-) (nem, csak vicceltem)


2017. március 5. 21:00:55
Mindenki lélekben igazat ad neked :)
De tényleg max felejthetsz :))))


2017. március 5. 20:31:56
Nyilván nem tehetek mást én sem, minthogy keresek mást, és többet nem megyen olyanhoz, aki ezt megtette.
De sajnos a kérdésemre ettől függetlenül nem kapok választ senkitől... persze, ez már legyen az én privát bajom (és a pénztárcámé) :)


2017. március 5. 20:27:30
Meg értelek Lord :))
De megkérdezném :)
Aztán elengedném a sztorit és keresnék másik fodrászt ,)


2017. március 5. 20:21:51
Hagy kérdezzek valamit: ha Te pl. jársz egy fodrászhoz, akit kedvelsz, meg vagy elégedve a munkájával is, minden alkalommal ugyanazt az árat fizeted neki, amiért cserébe ő jól megcsinálja a hajadat, de az X-edik alkalommal, miután ugyanúgy kifizetted neki a munkája árát, egyszercsak elbarmolja az egészet ahelyett, hogy rendesen megcsinálná, mint addig mindig... oké, hogy legközelebb máshoz fogsz menni, és többet a közelébe sem mész, de nem éreznéd úgy, hogy nonszensz, hogy a pénzedért cserébe nem kaptad meg azt, amit addig mindig, és azt, ami érte jár...? Nem tennéd fel a kérdést, hogy a kedves borbély ezt mégis hogy gondolja...?

Hozzászólás írása...
  >>>