1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Amire nem is gondoltam...

Amire nem is gondoltam... hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: memeTagok listája!Új tag meghívása a témába
Hahó! Egy olyan fórumot szeretnék, ahol mindenki leírhatja, hogy milyen kisebb (leginkább tipikus, de a beszámolókban nem megjelenő), de kis odafigyeléssel elkerülhető hibákkal találkozott. Mindkét oldalon fordulnak elő ilyenek. A tartalomból később születhet egy vendégeknek szóló kiskáté is. (van valami hasonló a "vendégeknek a beszámolóírásról, de azt nem olvassa senki, csak, ha már beszámolót akar írni) Leírok egy példát. Kétszer találkoztam ezzel, gondolom tipikus lehet: A lány a megérkező vendégtől kér néhány perc időt valamiért. A vendég meg ott toporog a bejáratnál, kaputelefonnál, zavarva az előző (például a kolleginától) távozó vendéget.
  >>>
Hozzászólás írása...

2014. május 25. 12:56:39
Nem kell fél litert oda locsolni és akkor nem veszi el az élményt, ha viszont nem használok csak azért hogy neked/nektek jobb legyen 1 nap ügyfélfogadás után 1 hét szabira mehetek.


2014. május 24. 17:50:00
@Dru:

"Nekem csak annyi "bajom" van a síkosítóval, hogy attól még kevésbé érzem a partnerem. Eleve ott a gumi is, ami már csúnyán lefog és, ha erre még síkosító is jön, akkor az már meg tudja nehezíteni a dolgokat."

Ez egy jó szempont, egy fokkal közelebb érzem magam a megértéshez.


2014. május 19. 13:52:30
A jol felhelyezett gumi meg a jo sikosuto sokat számit. Én mindig viz alaput használok a lepedő védelmére, az olajos foltot hagy.


2014. május 19. 13:24:18
Nekem kétfajta síkosító vált be, (bár a múltkor azt mondták a kedvenc szexi shopomban, hogy ma már szinte mindegyik punci meg gumibarát, ) meg egy gumi, amiből nekem még egy darab sem szakad tel, hálistennek, de én tartok pl nagyobb méretre is gumit, aminek az átmérője nagyobb mint az átlag, és az a gumi, meg a megszokott kis epresem ég és föld síkosság szempontjából, a nagyobb kb száraz mikor letekerem, nahát azt biztos nem engedném be plusz síkosítás nélkül... Sajnos szakadás akkor is lehet ha túl sok levegő maradt a gumiban :/


2014. május 19. 10:40:53
Igen, ilyen már fordult elő szerintem mindenkivel :( és tényleg nagyon gáz :(
Az olajosabb típus sokszor a szilikonos síkosítót jelenti, ami nem annyira óvszerbarát, mint egy vízbázisú. Viszont nálam szilikonossal még sosem volt gumiprobléma, annyit tapasztaltam, hogy amikor még csináltam prosztata masszázst eszközzel, akkor megfogta a lepedőt, míg a vízbázisút simán ki tudtam mosni :)
Egyébként én az ilyen tapasztalatok miatt nem dolgozok csapatban :)
Vidéken ilyeneken nem akadok fenn, meg a vendégek sem (na főleg ők nem...), de itt azért más, mindenképp betervezem két vendég közt a 30-45 percet, mert ha időhúzós vendégbe botlok, mint mondjuk tegnap is (mondjuk ott volt más gond is), akkor még mindig tudok korrigálni :)


2014. május 19. 10:26:04
Alice jól látja, mert ha még nedvesedik is valaki a hosszabb menetek, a súrlódás kiszárítják még a finom kis puncikákat is, sót a gumi szét durranhat, már párszor velem is előfordult és ez elég kínos lehet a lányoknak. Azt azért hozzáteszem, nem mindegy milyet használnak, a ragacsos fajták inkább ártanak, de az olajosabb típusok mindig hozzátesznek az élményhez!
Visszakanyarodva Máriuszhoz, igen egy fiatalabb versenyzőnek ez kellemetlen lehet, sőt traumát is okozhat. Egy biztos, olyan helyre sose megyek vissza, ahol ilyet tapasztalok. Pedig voltak már ilyen eseteim bőven! Erre jók a beszámolók, hogy ezekre is rávilágítson!


2014. május 19. 09:55:08
Engem már értek meglepetések pro és kontra is :)) de a vendégek is néha mesélnek, főleg, amikor meglepődnek :))
Egyébként fogalmam sincs, hogy min múlik, nem hiszem, hogy csak izomzat kérdése :/ mármint záróizom-erősség vagy fejlettség :)


2014. május 19. 09:44:52
A csípő mérete igen is számít de persze kitudja....


2014. május 19. 09:42:23
Nem mintha a testalkatnak köze lenne ahhoz, hogy valaki szűk-e vagy sem, de igen, nedvesebben könnyebb tágulni :))


2014. május 19. 09:36:49
Nem annak szán tam, de akkor szivesen :D


2014. május 19. 08:38:28
Alice!
Az utolsó mondatod magában felér egy előjátékkal!:D
Köszönöm! :)


2014. május 19. 07:46:39
Sziasztok

Csupán a sikosító kapcsán szeretném megosztani veletek a véleményem/tapasztalatom.
Minden partneremmel használom ha felizgultam ha nem. Hogy miért? Elsősorban kelyhem védelmére, mert nem tudhatom partnerem mennyi idő alatt jut el a csucsra és a surlódás fájdalmat okozhat, amellett hogy kiszárít ha csak nem élvezem közben....ami valjuk be nem egyszerű ha 5 percenként pózt vagy ritmust váltunk.
A másik ok az hogy elég pici csaj vagyok szűk puncival, a normál méreten is szorulok nem hogy egy nagyobb hímtagon...könnyebben tágulok nedvesen :)


2014. május 19. 00:47:38
SzakMariusz!
Ha nem jön be neked Fidel Castro szakálla, mit szólnál egy Brezsnyev-szemöldökhöz? :D:D:D

Sráckoromban bennem sem merült fel, hogy a felnőtteknek is van szexuális életük :)


2014. május 19. 00:21:31
Háhá :DD
SzakMariusz :DDD bocsi :)))
De vele biztos nem érezte olyan jól magát, mint veled... :DD Legalábbis ezt szoktuk mondani :DDD hihihi :DDD
Nekem van több 65 éves vendégem, nincs velük semmi baj :)) Van, hogy jobban bírják, mint a fiatalok :DDDD

Wow aboraza :))
Beavatnál a részletekbe a mai felismerésedet illetően? :)))


2014. május 18. 23:01:15
"Hogyan legyünk jó vendégek"
Egy ilyet szívesen elolvasnék, hiánypótló lenne.
Egy csomó kétségem van afelől, hogy tudnám megkönnyíteni alkalmi partnerem munkáját, hogy azért a saját élvezetem is megmaradjon.
Ezen próbálkozásaim eredménye általában az, hogy sem a lány sem Én nem érezzük igazán jól magunkat. :)
Ezen ma sokat töprengtem...

Számomra bebizonyosodott, hogy mesterien tudom kényeztetni állandó-alkalmi partnereimet, így nekik biztos nem kell síkosítót használniuk. ;)


2014. május 18. 21:04:05
Kedves Máriusz Öcsém, ha nem haragszol a megszólításért!
Ez tényleg lehangoló, nekem is volt egy-két esetem. Egyszer a lépcsőfordulóban találkoztam két sráccal, de egyértelmű volt a helyzet, mert meg is jegyezték, jó szórakozást!, ez kamu, a lánynak semmi köze a képekhez!, így legalább megspóroltam egy fekete listára kerülést, vagy egy kedves utamra bocsájtást...


2014. május 18. 20:24:05
....egyszer elmentem egy 9kerületi lányhoz...mindig időben....pont 13:00kor felhívom a csajt,megyek fel,de sajnos ,a baj az volt hogy pont akkor jött ki az előző makkesz,apámnál is idősebb,és pont úgy nézett ki mint Fidel Castro....eltűnt a mosolyom...lehangoló volt....


2014. május 18. 18:10:58
Fú, igen, a másik halálom :DD
Nálam is sok ilyen van... annyira nem véletlen, hogy ott toporgok a fürdőszobában :DDD bár... Huff-nál nincsenek paráim, ő egy igazi hős, csak azért is cserszömörcéset kért, egy igazi állat :DD

Dru,
te egy igazi Tündér vagy ^^
Rád nem is tudnék haragudni!!! :)


2014. május 18. 18:03:30
Na nem ez a jellemzô.. De volt rá példa. Gondolkodtam,nyilván azért mert kiskorában a fogkrémet is lenyelte :))


2014. május 18. 17:51:30
Na neeeee:D

Nem mondod, h volt, aki megitta?

Hozzászólás írása...
  >>>