1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Csók őrültek gyülekezete!

Csók őrültek gyülekezete! hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: kutattiTagok listája!Csatlakozás a Csók őrültek gyülekezete! fórum témához
Azokat az embereket várom ide akiknek fontos a csókolózás! Ami véleményem szerint a legbensőségesebb szexuális kapcsolat két ember közt!
  >>>

2015. március 15. 13:16:41
Talan en nem tudok csokolozni?! Na?!


2015. március 15. 13:15:14
Draga Csokorultek! Beszeljunk inkabb a csokrol, mint elojatekrol! Minden lany maskepp csinalja, itt nincsenek sablonok mint a szeretkezesben! Nincsen doggy, lovaglos csokolozas, hanem mindig a lanyok alakitjak ki a szisztemat! A multkor egy lany azt mondta, mert bedugtam a husos nyelvemet a szajaba! Na mit szoltok ehhez?! Udv mindenkinek! Kandurka


2014. május 18. 10:58:26
Drága Liza,aki masszázst akar,az nem véletlen!Az ilyenek fel se mennek a szex oldalakra!Szerintem!


2014. május 17. 20:34:58
Jesszusom, ki sértődött, ki nézett le... én biztos nem, ha mégis úgy értette bárki is, akkor pontatlanul fogalmazhattam, elnézést!
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennek meg vagyunk elégedve :)))
További kellemetes 7végét mindenkinek!


2014. május 17. 10:20:19
Én már nem bolygatom a rendszert, elfogadtam Webi kívánság-statisztikáját.
Csak annyit jegyzek meg, hogy nem kellene ennyire lenézni a vendégeket!
Nem olyan bonyolult ez a rendszer, hogy BÁRMELYIK vendég ne tudná megérteni és megjegyezni, ha tisztán és egyszerűen elmondják neki!
Ha meg akar, úgyis bepróbálkozik!
És miért is kellene megsértődni egy vendéglátónak egy egyszerű bepróbálkozó kérdéstől???
Lehet az válaszolni, hogy nem megy, vagy azt, hogy OK.
Erőszakos menüváltásról én még nem hallottam.


2014. május 17. 06:51:47
Továbbgondolva Linett logikáját... mi a helyzet akkor, ha a vendéged nem emlékszik melyik oldalon látott (szex v massz) , csak a számodat írta ki, egyszerűen érdeklődik a lehetőségek iránt (minden lehetőség érdekli). El is megy hozzád, kap is mindent (masszt is, aktust is stb.). Tetszik neki nagyon , ezért szívesen beszámolna róla... és ha nem tudja, milyen szigorúság van ezzel kapcsolatban az oldalakon, akkor aktusos beszi landol a masszos hirdetésednél... simán sanszos --- hacsak nem vésed a fejébe amíg ott van nálad, hogy mik a hivatalos szabályok. Szóval nem egyszerű ez így szegénykém, mindig résen lenni ebben a zűrzavarban, ha már ilyen "nemtökéletes" a hirdetőrendszer a nagyobb oldalakon.
A te kérdésedre Linett a válaszom: csak azt mutatom a képeken (még a honlapomon is -- //lizamasszazs.webnode.hu/ --, amit a helyszínen is láthat, érinthet ha nagyon szeretne (mint még egy páran), annak ellenére, hogy "csak" :)) "kézzel-lábbal" munkálkodok rajtuk. --- na jó, a mostani nyitómon látható csodabicajt nem :))))
Így már mindent világossá tettünk, nincs is több kérdésem, köszönöm és én kérek elnézést h értetlenkedtem - mindig mondom h setét vagyok, bocsi érte.
Nagyon szépséges hétvégén mindenkinek, talán jön a tavasz az ősz után, 2 nap múlva meg a nyár :)


2014. május 16. 20:13:38
Köszönöm a tippet!
Hajlok rá, hogy teszek egy próbát. :D


2014. május 16. 19:00:48
aboraza, ha ebben a viszonylatban az első randin nem kapsz csókot, akkor később sem fogsz.... Az más kérdés, hogy ezt finoman neked kell kezdeményezni.


2014. május 16. 16:39:16
Linett, ez már árukapcsolás, hogy az orális szexhez csókot is akarjon. :)))


2014. május 16. 11:29:17
Drága khriszta !Abban egyet értek,hogy nem minden csók sül el jól,persze ebben az esetben nem is kell erőltetni!Ha viszont valaki hozzám masszázzsal egybekötött érzéki együttlétre jelentkezik az legyen nyitott a csókra is,ha nem akkor jelentkezzen csak masszázsra,ebben az esetben orális szexről ne is álmodjon!Nincs kedvem az olyanokhoz akik ilyen egyszerűek!Menjenek máshova!


2014. május 16. 11:19:57
Drága Liza!Nagyon szívesen válaszolok neked!Ha egy vendég masszázs oldalról választ magának az biztos,hogy nem akar együttlétet,ennek több oka is lehet,lehetnek provizórikus okai is,ettől persze szeretetet csókot ölelést még akarhat!Ha nekem nincs gusztusom valakit megcsókolni szeretgetni akkor a farkát se lesz kedvem kényeztetni az ezer százalék!Ez a kategória pedig az ajtóból távozik.Nyugodj bele nyugodtan hogy azok akik egy masszázs oldalról érkeznek hozzám soha nem fognak együttlétet kapni!Mert mért is kapna ?Vagy te azt gondolod szegény pára masszázsra jön én meg megerőszakolom?Mint említettem,én soha nem nézegetem azt hogy a kolléganőim hogy hirdetnek milyen fotóval milyen szolgáltatást kínálnak,van e masszőr végzettségük,mert miért is tenném ,ha kamu képpel hirdet az is az ő baja,Az én vendégköröm nem azon múlik hogy más mit csinál,csak is kizárólag azon,hogy én mit csinálok!A te képeidre csak azért kérdeztem rá,mert a te visszafogott masszázsstílusodhoz képest furcsának találtam,persze ezzel nekem semmi bajom,csak észleltem tőled más fórumokon is hogy szívesen követed nyomon a kolléganőid hirdetésé! és szívesen teszel fel kérdéseket!Gondoltam akkor én is megkérdezlek téged.Amúgy én ilyen dolgokkal soha nem foglalkoztam,és nem is fogok!


2014. május 16. 09:01:25
aboraza, ez a helyes hozzáállás :)))

Ez itt csak játék, persze nagyon jó és izgalmas játék, de semmi több. Lehet nagyon nagy barátságba is keveredni, sőt az még izgalmasabb is, de ne hozzuk se magunkat, se a kedves partnerünket kínos helyzetbe. :)))


2014. május 16. 08:09:15
Bárki mondhat bármit a csók a szeretkezés fontos kelléke és Khrisztával teljes mértékben egyetértek minden szavával. A csók az kell, a csók fontos, a csók az finom, a jó csók izgató is tud lenni.


2014. május 16. 06:48:47
Identitás-válsággal küzdök. :) Próbálom megtalálni a szerepemet, feltérképezni a határaimat és lehetőségeimet ebben a lányokkal közös kalandban.

De hát, gyakorlat teszi a mestert mesterré, ennek jegyében már föl is vettem a kapcsolatot egy másik, igazán kedvemre való leányzóval. :)
Azért kellemes, rég elfeledett érzéseket keltett bennem ez a hölgy. A 20-as éveim elején volt sajátom az ilyesfajta szentimentális szenvelgés.


2014. május 16. 01:08:03
Ez tuti így van, épp Amirával jártam így, Pedig már nem vagyok kezdő, de azt benéztem akkor...végül is ez normális!


2014. május 15. 23:39:56
Most ez barátnő vagy szolgáltató? abo utóbbinál kérd mert van aki szándékosan nem adja nem azért mert nem adná


2014. május 15. 23:19:01
Khriszta kedves, azért nem szoktam belegondolni, mert sosem csókolózom szolgáltatóval. :)Magánéletben meg azért nem morfondírozok ezen, mert megbízom a partneremben. Mondjuk, ha van olyanom, akkor nem veszek igénybe ilyen szolgáltatást. Mondjuk, ettől még belefuthatok olyanba, hogy félreszopik a cicám, de ettől sosem tartok. :)


2014. május 15. 23:13:17
Linett drága, ha figyelmesen olvastad amit írtam, benne van:TISZTELET A KIVÉTELNEK! :)


2014. május 15. 22:29:24
aboraza, néha már-már költői magasságokba emelkedsz a szenvedéseddel. Komolyan mondom, már nekem fáj a dolog.
Drága barátom, menj el hozzá még egyszer, legyél ügyes és szedj ki belőle egy csókocskát. Ha nem ad, no, akkor nem kell menni többet.
Ha ad, az lehet, hogy nagyobb baj lenne az állapotodat nézve.


2014. május 15. 21:23:28
Csók végül ma sem történt. :/
Ma ugyan sokkal nyugodtabb, sokkal türelmesebb voltam. Sokkal személyesebb, sokkal intimebb volt az együttlét mint az eddigiek. És kevésbé "gyakorlatias".
Hosszú percekig elmélyülten gyönyörködhettem a testének hullámain. Völgyein és domborulatain. Arcának szépségében, szemének melegséget és kedvességet sugárzó varázsában.
És persze az ajkaiban.
A lágyan megfestett, nedvesen csillogó, finom vonalaiban.

Úgy éreztem, hogy zavartságom Őt is zavarba hozza és talán, ha kérem, ha megkérdem lehetett volna. "De mi van, ha csak bebeszélem magamnak a jeleket, ha csak szeretném azt hinni, hogy értékes személy vagyok a számára?"

Közös fürcsi megesett, Ő kínálta. Gyönyörű pillanatok voltak. Nem szenvedélyes, de meghitt és varázslatos látvánnyal gazdag.
Ugyanakkor fájdalmas.
Fájdalmas mert már akkor hiányzott mikor lassan eltávolodott tőlem, mert indulnom kellett. Fájdalmas, mert tudom, legközelebb, minden még teljesebb lehetne, még intimebb, és még szenvedélyesebb.
És pont ezért nem mehetek vissza.

  >>>