1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
A 40éven túliak csoportja...

A 40éven túliak csoportja... hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: hencike1Tagok listája!Csatlakozás a A 40éven túliak csoportja... fórum témához

Az igazságtalanul,elhanyagolt középkorúak csoportja.Akik hiába jó szolgáltatók,és jó beszámolókkkal rendelkeznek de van,hogy napokig nem keresik őket,mert nem fiatalok.Mindig Amerika jut eszembe ahol ha valaki pld:60éves is felveheti a rózsaszin miniszoknyát senki nem botránkozik meg.Magyarországon meg már 40évesen leírják az embert.Nem kívánom,hogy tele legyen a noteszom,de legalább a napi egy vendég járjon nekem is,és egy kis figyelem!Mira

  >>>

2015. március 5. 13:36:48
Édes élvezet ott csak a gyomorig vezet!:-))) De nektek azért kívánom menjen alá is!:-)) dupla orgazmus dupla öröm!:-) Üdvözlöm a köröm!:-))


2015. március 3. 08:14:01
Ez ugyan nem orgazmus alatt van, de talán megteszi. Több milf egyszerre. //www.demotivationalposters.org/tags/milf
milf demotivational poster page 0
www.demotivationalposters.org


2015. március 2. 17:44:28
Mikor belépék ezt a fancsali manyuszt látom. Inkább mosolygós nőket szetetnék látni 40-en alul vagy 40-en túl. Pl egy orgazmus alatti kép lenne az igazi. Tud valaki olyat?


2015. február 19. 23:22:16
Szép estét a negyedik x-en túli hölgyeknek és uraknak és természetesen minden itteni fórumlátogatónak! Kedves Mirácska, ahogy ígértem délelőtt, idelinkelek egy érdekességet. //velvet.hu/elet/2015/02/14/amiert_a_mai_tinik_kiborulnanak/
Velvet - Élet - Amiket a mai tinik már egyáltalán nem értenének
Amiket a mai tinik már egyáltalán nem értenének - Bezzeg az én időmben! Na akkor sokkal rosszabb volt minden.
velvet.hu


2015. február 9. 08:25:53
Jó emberek társaságában csak jót lehet írni ,hisz itt nem fogunk sírni csak nevetünk és a mi betűnk a vidámság!:-) A felemelő szeretettel maximum örömkönnyel!:-))) Boldog hetet kívánok mindenkinek!:-)))Puszikák


2015. február 6. 18:47:51
Szia Mirácska!
Csak egy mondat ismét aranyosan írtál! Gratulálok!
Csak vidáman jó hétvégét kívánok!


2015. február 6. 16:20:59
Köszönöm szívem!:-) Nem fogok elszigetelődni a sok kiváló vendégtől az biztos!:-)Aktív élet és töltődik a lélek!:-)Mert az embereket szeretni jó, és kényeztetni és a mosolyuktól meg elolvadok!:-)))


2015. február 6. 15:58:41
Ezen utóbbi szavakat is csak köszönni tudom!
Minden jót neked és sok kiváló vendéget!


2015. február 6. 15:35:41
Igazán nincs mit életkém!:-))) Tudod mi sokat beszélgettünk sok kedves órákat éltünk meg!:-) Legyen a hölgy hozzád hűséges és hosszú boldog életet kívánok neked....jó megérzéseitek és jó meglátásotok legyen, mindig közös nevezőn a kezetek összefonódva az evezőn és élvezzétek a közös csónakot ....Mikor szeretnétek sokasodjatok!:-)Puszi


2015. február 5. 12:28:22
Mira kedves, nagyon szépen köszónöm :-)


2015. február 5. 10:46:08
Akkor meg azt kívánom,hogy legyen a szerelmed becsületes...jóban,rosszban,.őszinte....odaadó ne mindig csak hangadó,hanem együttműködő rangadó...sohase bántson mindig öleléssel várjon!:-).Tisztességes figyelmes és ezen felül szellemesés pozitív jellemes!:-))Sok boldogságot!:-))


2015. február 5. 10:28:50
Szia csajszi itt is:):)
Sikeres...szép napot!..
A hozzászólásoddal egyet értek:)


2015. február 5. 10:25:53
Mira drága, a szerelmet már megtaláltam, nem vagyok aktív makktárs, csak itt még vergődöm :-)


2015. február 5. 10:25:50
Kedves Spiritmonger!:)
Elfogadom a véleményedet..hiszen az erotikus szolgáltatás olyan színes,sokrétű,hogy a te érveid is helytállóak.
DE....:)...ez is csak egy réteg vélemény:)...
Tény ,hogy érdemes külön választani..a szexpartner hirdetőket..és az erotikus masszőröket..akár korosztály szempontjából is.
Tény,hogy a szexpartnerek helyzete nehezebb...fel kell kötnie a tangáját a 40+os hirdetőknek..hogy sikeresek legyenek..a sok zsenge husika között. Viszont..szerintem nem reménytelen:)

Igazán az erotikus masszőrök táborát tudom képviselni..hiszen én is így dolgozom.
Szerencsére ebben a kategóriában..azért a vendégek igénye túlmutat..a kemény husikán..a bájos pofikán:)
Ami esetleg máshol hátrány..itt előny lehet...érettség..tapasztalat..szakmai gyakorlat...empátia..
Akik meglátogatnak..egytől egyik ezt támasztják alá.
Jjjjaaa.....és szerintem megdőlt az a gyakorlat,hogy 40feletti pasik tudják megfizetni eme szolgáltatásokat.Ahogy a világ felgyorsult..dinamikusabb lett..a harmincas korosztály éri el azt amit régen..a 40-50esek...így az anyagi helyzetük is ehhez igazodik..:):)..a mi örömünkre..hihih
Pl.a tegnapi vendégeim korosztály bontása..2harmincas...2negyvenes..(4embernél többet nem fogadok egy nap...Véges az energiám:)..ennyire vagyok kalibrálva..)
A legidősebb vendégem 68éves..imádom:)...de pl.az ő testét az ifjak is megirigyelhetnék..mert edzi magát...és szellemileg is friss...számára... és az összes vendégem számára fontos,hogy az ittléte alatt megfelelő szintű beszélgetést is tudunk folytatni.
Ezeket csak azért írtam le,hogy érzékeltessem.....a 40feletti szolgáltatók..igenis keresettek..!!!!!!.
És ezen tényleg nincs mit polemizálni..:):)

Más szempont!..:)
Míg egy idősebb pasi..ha épen nem kőgazdag....vagy nem Sean Connery sármjával bír..(húúúú..őt megmasszíroznám..még most is pedig már 80+os..hihih..)...tényleg csak megveheti a fiatal szolgáltatók kegyeit...:(..:(....és ez szomorú..
Viszont egy 40es nő..akár szolgáltató..akár nem..ha kellő kisugárzással rendelkezik..és a férfiak a NŐt látják benne..tuti,hogy válogathat az ifjabb hódolókból:):)
Ha pedig idősebb a vendég...akinek ugye otthon is van egy 40+es oldalbordája..a...másságot keresi,de úgy hogy meglegyen a hasonlóság..a közös pont is:)
Mert az igazsághoz hozzá tartozik,hogy az idősebb nők..többnyire a velük élő pasik miatt..vagy velük együtt..lesznek..elhasználtak..szürkék..unalmasak..:)...
Sokszor érdekes,tanulságos beszélgetések kerekednek az idősebb vendégeimmel.Majdhogynem..terápiás célzattal..hihih..mert pl.a szexuális kultúra sem biztos ,hogy egyenes arányban van a vendég életkorával..egykét dologra nagyon rá tudnak csodálkozni..:)

Egy szó mint száz..!!!:):)
Az erotikus szolgáltatás..mindig volt,van,és lesz!!..:)..
Alkalmazkodni fog..egykét aktuális divatirányzathoz..de a 40+os szolgáltatókra..mindig is volt..van..és lesz igény!!!!..akár melyik szegmensbe is tevékenykedik!!:)
A pasik meg jól teszik,ha kihasználják a lehetőségeiket....mert egy okos ,előre látó,jó üzlet asszony ezeket az éveit tervezi a "karrierje"zárásának.Mert 50+os erotikus szolgáltató..már tényleg egy más kategória..és egy újabb fórum témája..hihihih

Szép napot mindenkinek!:):)


2015. február 5. 09:37:39
Attól függetlenül,hogy mi ezt a munkát csináljuk tudunk szeretni és érezni és nem fogunk elvérezni azért,hogy mások mit gondolnak rólunk!:-) Ettől a munkától én nem lettem kiégett sőt nagyon sok értelmes vendéget ismertem meg tehát a kellemes emberek társaságát így lehet hasznossá tenni nemcsak a szexben......!:-))) Köszönjük a dalt...!:-)Édes Spiritmonger...most ne figyeljen ide senki!!!........Magának szerelem kell!:-)))


2015. február 5. 09:18:24
Köszönöm kedves Angelika:)...örülök,hogy egyet értünk:)


2015. február 4. 21:47:55
Mónika!

Amit írtál, az női szemmel hibátlan, férfiszemmel, makktársként azonban kiegészítésre szorul.
A fiataloknak gyakorlatilag nincs hátrányuk. Az nem hátrány, hogy valaki abból él, amit gyárilag kapott az úristentől, és a kellemest a hasznossal kombinálhatja, hogy abból él, amiért nem kellett semmi olyat tennie, mint a kevésbé szerencsés adottságokkal rendelkező korabeli lányok nem tettek meg
Nem hátrány az idősebbekhez képest, hogy el kell viselni az egységsugarú makktársakat, mert minden hirdető ezt csinálja. Lelki sérülést sem szereznek be kevesebbet, mint bárki, aki akármilyen munkahelyen dolgozik. Füvezni, piálni az nem életkor- és munkafüggő, tehát ez sem hátrány.
Ugyanakkor az is igaz, hogy a fiataloknak nem való ez a szakma. Közel 20 éves makktársi múltam alatt 1 db 20 év alatti istennővel találkoztam, igaz, neki a nővére is csúcskategóriás szolgáltatóként volt ismert, 25 év alatt néhánnyal, 25-és 30 közöttivel szintén néhánnyal, 30 fölött kezdett igazán jó lenni a szolgáltatás átlagos színvonala.
A 40 fölötti korosztályből meg szinte kizárólag jó emlékeim vannak, nemhiába mondják a nagyok, hogy 40 után jön meg a nők esze... :-)
Az meg szintén nem hátrány, ha valaki ezen a pályán marad. Ha kárötvendő lennék, azt mondanám, hogy így járt, mert anno folyamatosan rossz faszit választott, és ennek évek múltán látja a kárát, de nem vagyok az. Alapvetően ez a pálya még mindig a kitörési lehetőség mindenkinek, aki hajlandó magáért tenni valamit. Ez adja meg azt az anyagi és érzelmi függetlenséget, amit máshogy, ennyi idősen nem ér el az ember lánya - hacsak nem Kedves Ferenc exnője:-) - , amit máshol nem tud megteremteni.
De szerencsére a makktársak is sokan vannak, így mindenkinek van hely a piacon. Ráadásul az a 40-es nő, aki úgy néz ki külsőre, mint egy huszonéves, sokkal keresettebb, mint egy, a fiatalsága miatt is szép leány, szóval, van remény a korosztálynak!


2015. február 4. 21:23:28
5 év úgy ment el állandó partner nélkül, javarészt lánylátogatással, hogy észre sem vettem...
Nem nevezném szép teljesítménynek, akkoriban az az igazi céges faszfej voltam...
Csak egy link, hogy mit gondolok erről utólag:
https:/www.youtube.com/watch?v=ycUP9Uwd-J4&list=PLB53E20BC66A7E2AD
Roy & Ádám Trió feat. Maszkura: Visszasírom (ukulele mix) - YouTube
Koncertszervezés: Star People Management +36 30 212 6000 www.royesadam.hu VISSZASÍROM Egyszer volt, hogy is volt... Ma így öntöm szavakba Nem téved a véletle...
www.youtube.com


2015. február 4. 21:23:21
5 év úgy ment el állandó partner nélkül, javarészt lánylátogatással, hogy észre sem vettem...
Nem nevezném szép teljesítménynek, akkoriban az az igazi céges faszfej voltam...
Csak egy link, hogy mit gondolok erről utólag:
https:/www.youtube.com/watch?v=ycUP9Uwd-J4&list=PLB53E20BC66A7E2AD
Roy & Ádám Trió feat. Maszkura: Visszasírom (ukulele mix) - YouTube
Koncertszervezés: Star People Management +36 30 212 6000 www.royesadam.hu VISSZASÍROM Egyszer volt, hogy is volt... Ma így öntöm szavakba Nem téved a véletle...
www.youtube.com


2015. február 4. 17:04:50
Érdekes Mónika amit írtál szerintem sokon elgondolkodnak rajta!:-)AZ előnyök nekünk megmosolyogtatott!:-) Kedves Spiritmonger te mindig is úri ember voltál vagy és leszel..tudod te nagy vagy a szemembe!:-))) Ha valaki megkérdezi,hogy ennek a kornak mi az előnye!!!! Mindig azt mondom,hogy én ezt már megéltem és a sok emléket nem veheti el tőlem senki!:-) A rendszer váltás előtt és után is ...Változatosság .....Lesz mit mesélni majd az unokáimnak!:-)További szép napot!:-)

  >>>