1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Kinek mi a véleménye a dicsőségfalról?

Kinek mi a véleménye a dicsőségfalról? hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Jasmin.Tagok listája!Új tag meghívása a témába

Nagyon erdekel ez a téma !ugyanis vegyes érzéseket kelt bennem! Egyfelől nagyon jó dolognak tartom,h ne csak 10 pontos beszik szülessenek és valós képet fessenek le a szolgáltatóról,ne két szavasak legyenek,hanem bőven kifejtve,segítse a többi MT valasztasat,mint ahogy az eredeti céljaként is lett kitalálva!ugyanakkor szerintem nem mindenkinél egyformán jogos! Mert ugye van az a fajta MT aki hetente,vagy hetente többször látogat meg hölgyeket ,és ír 9-10pontos besziket! Itt teljesen értheto és jogos,h ott a helye! Am vannak olyanok is akik csak x havonta,hosszas mérlegelés utan mennek el egy hölgyhöz akit tobb szempont utan választottak ki(fotók ,beszik alapján hozzáállás ,stb) ugyanis szerettek volna valamennyire 'biztosra ' menni,és hasonló kategóriájú hölgyekhez mennek,igy az hogy jol érezzék magukat ,az mar majdhogy nem garantált ! De mivel azt az elvet vallják,hogy az ő választásuk is a beszik segítségével történt,ők is meg szeretnék osztani a többi MT -vel az élményeiket,pont azért amiért eredetileg az oldal is létrejött! Kérdésem,h ezek az Urak mit tehetnek ,h lekeruljenek?menjenek olyan hölgyhöz,hölgyekhez is ,hogy ne csak jó beszamolok szülessenek akikhez eredetileg nem is terveztek vna?

Kinek mi a véleménye erről a témáról?

Köszönöm!

  
Hozzászólás írása...

2012. július 13. 19:25:13
Sziasztok.
Oldalt lehet szavazni arról hogy a megújitott honlapon a beszámolóknál megszűnjön-e a pontozás és csak a szöveges értékelés maradjon?  Szavazzatok.
Szerintetek ha elmarad a pontrendszer, amnesztiát kapnak a dicsőségfal politikai foglyai?


2012. július 6. 07:24:55
Véleményem szerint megszüntetendő, a kommunista diktatúra 50 -es évei hasonló tábláját  mintázza  un.javitó -nevelő szándékkal, már csak a csasztuskák hiányoznak róla. Az emberi vélemények és megitélések dolgokról mindig -hála istennek- eltérők és sokszinűek.A lányokról alkotott vélemény mindig erősen szubjektív, ha valaki véleménye a beszámolóba jelentősen eltér a többiekétől az olvasója -miyel nem hülye- azt helyén tudja kezelni. A beszámoló kitöltési sémájába kell olyan értékelési szövegválasztásokat elhelyezni ami növelheti a realitást. Más csoportban a Webmester már írt az ezirányú újítási tervekre vonatkozóan provokatív bejegyzéseink nyomán .
 


2012. július 5. 19:03:57
Sziasztok.
Erről az egészről csak annyi jut eszembe,  van megoldás.
A randit  a dicsőségfal üzemeltetői előtt kell megélni, elhálni. Én otthon megírom a szöveges részt, Ők lepontoznak, mint valami tehetségkutatóban 1-10 ig. Mindenki hozzáteszi a randimhoz amit kell és így alakul a világbéke.  Nekem ellátják a bajom, a hölgy  megkapja a megbeszélteket, a zsűrinek nem kell feleslegesen olvasnia a sok rossz beszámolót. Azt hiszem ezt a módszert levédetem és gazdaggá tesz majd. Vagy nem?


2012. július 5. 13:31:38
Nem értem hogyha egyszer egy szolgáltató jó, a vendég pedig elégedett akkor mért nem adhat "büntetlenül" olyan értékelést amilyet akar? :S


2012. június 29. 01:07:21
Sajnos nem hiszem, hogy a dicsőségfal az eredeti célját képes lesz szolgálni, mert például ahogy korábban írták már mások, ezzel akár arra lesz ösztönözve valaki, hogy túlságossan lepontozzon egy beszámolót vagy csak negatívabbakról írjon, hogy lekerüljön vagy ne kerüljön fel, és ezzel már át is estünk annak a bizonyos lónak a túloldalára.
A személyes tapasztalatom alapján magát a koncepciót sem értem. Ugyanis én az esetek nagy többségében a korábbi beszámolók alapján látogatok meg egy lányt, így többnyire nem csalódom és én is magas pontokat adok. Másrészt természetesen előfodult már, hogy nagyot csalódtam, átvertek, és emiatt nagyon rossz élményben volt részem. De amikor erről beszámolót írtam mások okulására a megfelelő alacsony pontokkal, érdekes módon ez a beszámolóm a mai napig nem jelent meg. Akkor miről is beszélünk? A pozitív élményért dicsőségfal jár, negatív meg alapból nem jelenik meg.
A dicsőségfal bevezetése miatt, és a felkerülés elkerülése miatt én már nem is írok olyan lányról pozitív beszámolót, akiről már korábban is írtam. Nem hiszem, hogy ez lenne a dicsőségfal célja, de gondolom nem vagyok egyedül, akinél ezt érte el.  
Egyet értek abban, hogy szabályozni, kordában kell tartani a folyamatokat és tudom hogy ez egyáltalán nem egyszerű. Ha esetleg valami oknál fogva én is felkerülnék a dicsőségfalra és emiatt nem jelenne meg beszámolóm, azt sajnálnám a legjobban, hogy a lány nem kap visszajelzést az együtt töltött időnkről. Nekem az a személyes meglátásom, a beszámolók funkciója nem csak az MT-k tájékoztatása, hanem visszjelzés a lányoknak is, ami egy normális szolgáltató számára nagyon is fontos kell legyen, akár pozitív, akár konstruktív kritikát fogalmaz meg.


2012. június 15. 13:53:37
Nagyon jó az eredti felvetés, és a tisztelt Urak véleményével is azonosulok.
Ezen az oldalon többnyire Bp-i. hölgyegek hirdetnek, és mivel távol élek a fővárostól, ritkán keveredek arra. Még ritkábban fér bele a progremomba egy kis wellness, ezért aztán alaposan tájékozódom, mielőtt választok. Ebben elsősorban a kollégák beszámolóira támaszkodom, és van úgy, hogy egy-egy beszámoló elolvasása után likvidálom az adott hirdetőt a kedvenceim közül, vagy éppen ellenkezőleg, ennek alapján egészítem ki megjegyzéssel a várományosok adatait.
Szerencsére az itt begyűjtött információk alapján igen ritkán fordult elő, hogy várakozásaimat alulmúlták volna a kiválasztottak.
Ugyanakkor előfordult már az is, hogy az első alkalommal fenomális partner - akiről jó beszámolót írtam (és vissza is mentem hozzá) - második alkalommal egy órát váratott, majd gépiesen lezvart (nagyon rossz passzban lehetett), én meg ezt nem írtam meg. Ez azonban kirívó eset volt.
Nos, ezek után gondolom a követendő eljárás az, hhogy egyáltalán nem írok, vagy csak akkor, ha "megszívtam", tehát úgy tűnne, hogy csak rossz, vagy legalább is nem kielégítően tudok választani, tehát kicsit hülyébb vagyok a sok évi átkagnál.
Csevegésbe nem illenek a részletek, a partneremnek pedig ott helyben elmondom a véleményem.
Én már öreg vagyok ahhoz, hogy sarokba állítsanak, úgyhogy legfeljebb nem írok.
Doktor65


2012. június 12. 09:41:45
Ugyanakkor megértem a másik oldalt is, hiszen ha mindenki 10 pontos besziket ír, abban senkinek nincs haszna, de a szokás nagy úr, és mindenki negatívan él meg egy 7 pontos beszámolót. Tényleg csak úgy lehetne előrelépni, ha mindenkinek egyszerre változna meg az értékítélete, és a 6 pontos beszi már átlag feletti teljesítmény lenne. Én erre momentán minimális esélyt látok.


2012. június 10. 08:33:05
PONTOSAN! Mert ki tudna igazán megítélni egy beszit, mint az, aki maga is átélte a szitut? Ez bennem is sokszor felmerült. Lehetne dupla pontszámmal is szavazni ilyen esetben.


2012. június 9. 14:52:44
Másik dolog. Én legszívesebben csak azokat az MT-ket engedném szavazni, az adott lány beszijére akik maguk is voltak már a hölgynél. Azért is mondom mert bizonyos vendégek, nem azt nézik milyen a beszi, mennyire  információt ad, hanem ki írta!! Nagyjából tudom, ki az nem kedvel a kollegák közül, nyomják is a nem megbízható jelzőt....... ennek mi értelme van?????? Igaz egy picikét elkanyarodtam a faltól, elnézést érte!!


2012. június 9. 12:52:53
Amióta én is érintett vagyok az ügyben, igy meg is osztanám gondolataimat ez ügyben. Általában én is 1, max 2 lány tudok meglátogatni havonta, de inkább egyet. 2-3 lány mindig szem előtt van, akik közül választok. Nekem a legfontosabb a külső, de persze beszijeiket is figyelemmel kisérem. Véleményen szerint vannak az igazán profi szolgáltatók, ők kapták a legtöbb 10 pontos besziket! Ők nem nézik hogy fiatal vagy, vagy idősebb, csúnya vagy szép, szimpatikus vagy nem az. Minden egyes vendégnél ugyanazt a szinvonalú szolgáltatást nyújtják, nincs különbség!!  A kiválasztott hölgy látogatásakor, aki persze számomra  nagyon szép, hisz ezért választottam, mindenben maximálisat nyújt, mintha a barátnőm lenne, úgy én nem szoktam 9 pontnál kevesebbet adni!!   Minap látogattam meg egy gyönyörű lányt, aki ráadásul pont az ideálom, fekete hosszú hajú, fantasztikus testű lány. Egy hatalmasat szexeltünk, szóval szuper volt minden!! Mivel dicsőségfalon vagyok, hiába írom meg a beszit, tuti nem teszik ki! Azért nem fogok 7-8 pontot adni neki, hogy lekerüljek a dicsőségfalról.Keressek olyan lányt aki csak egy átlagos színvonalat képvisel?? Adjak ki érte x összeget?? Tudom én is hibáztam, hisz tényleg volt olyan lány aki nem érdemelt volna 10 pontot, az új szisztéma szerint! Én nagyon szívesen újra át pontoznám a beszijeimet, tudom erre nincs lehetőség. Ezzel hogy ennyien fent vannak a falon, szerintem nagyon elfog szaporodni a kamu beszi aránya.......  Én értem a kritikussabb pontozást, mert sokszor jogos! De ez kibaszás a tényleg profi lánnyokkal szemben is! Milyen megoldás van??  Őszintén szólva nem tudom......
 
 


2012. június 9. 09:02:45
Na igen! Üdvözlöm az ötletet! Szerintem mindenkinek van véleménye a dologról, csak vagy vállalja, vagy nem. Ez egy jó lehetőség az oldal számára is visszajelzést, megoldást, finomítást eszközölni a későbbiekre, a minden bizonnyal építő szándék csiszolására.
Az én tapasztalatom, hogy kaptam figyelmeztetést 9 pontos beszire, hogy legyek szigorúbb a pontozással. Tudomásul vettem, és nem zokon. Viszont azóta ÖTSZÖR voltam a lánynál! Mit írjak? Inkább semmit! Hogyan lehet ezt áthidalni? Mivel segítem az oldalt, a hírdetőt, a MT-akat?

Hozzászólás írása...