1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Az első...

Az első... hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: MindenhovaTagok listája!Új tag meghívása a témába

Az első szerelem...

Az első csók...

Az első szeretkezés...

Az első orgazmus...

Gyere és oszd meg velünk hogyan élted meg, milyen emlékként maradt meg benned, hagyott-e nyomot, miként befolyásolta életedet az első... Ne szégyelld elmondani amit érzel, éreztél. De ne is érezd kérkedésnek, feltűnősködésnek ha elbeszéled nekünk így ismeretlenül is azokat az intim pillanatokat. Hagyd, h. mások is átéljék, belegondolhassák magukat abba a helyzetbe, amiben te voltál. Ha nincs kedved keretbe foglalni, az se baj, spontán is beszélhetsz róla, mint ahogy az se, ha csak szűken, a lényeget írod. Alighanem mindannyian képesek vagyunk olvasni a sorok között:) Elevenítsd fel az élményt, és meglátod amikor írod, mintha újra átélnéd, mintha csak tegnap történt volna:) Ha már leírtad, ne töprengj sokat, még felejted megnyomni az „elküld” gombot!:P:)

Lépj be és írj! Hívj meg bárkit te is akire kíváncsi lennél, s ha kell, segítsd megnyílni őt!:)

(nem muszáj szorosan ragaszkodni a csoport témájához, lehet offolni is. …azoknak, akik már írtak emlékeikről:P)

  >>>
Hozzászólás írása...

2012. június 17. 02:50:35
Az első csók...:)) Bugyuta,kapkodós,szégyenlős és helyes útat kereső :)))))


2011. december 31. 10:57:29
Az első nap, amikor majdnem punci nélkül maradtam:D Huhh..:))) Tegnap 4 órára volt időpontom, egy nappal korábban leegyeztettem a lánnyal, voltam már nála... Megbetegedett, de az már csak félúton derült ki, amikor hívtam. (ugyanis az utolsó látogatásom óta már elköltözött, címet a másik telefonba írtam amit otthon hagytam) Hívtam egy másik lányt, le is egyeztettünk, ezt nem sokkal később én mondtam le, nem értem volna oda a lányomhoz időben. „A család fontosabb mint a farkad”, mondta egy kedves hölgy a telefonba amikor elmeséltem neki a szitut. (szerinted ja. Bizonyos értelemben igen, no de meddig nélkülözzek ugye?:D) 2 perc múlva csörög a telefon, „bocs apuci most mégsem jó”:) Most hívjam vissza a lányt, h. de most mégiscsak jó az időpont? Hívtam egy másikat. Egy óra múlva, oké A 3. virágboltban hölgy összevadászta az üzlet fehérrózsáit, csinált is egy szép csokrot. Amikor először megyek valakihez, állt. viszek valami ajándékot. (Csokit nem szereti, vagy fogyózik már nem is tudom.) Amikor másodszor megyek, akkor is:) 10 perccel a találka előtt hívom, (elfelejtettem a címet) taxit is hívok, sokat ne késsek, felmegyek, ajtót nyit a kolléganő.
-Barbinál hosszabbítottak.
-Oké és mikor lesz elérhető?
-Nem tudom.
Voltam már hasonló szituban. Jó akkor térjünk a lényegre, hát persze, h. vállal:)))
A csaj bugyiban fogadott, mellei gyönyörűek, az egész teste rendben volt. Lehet, h. még Barbinál is jobb. Csak hát nem vállal NFVSZ-t. Már rendesen óvszer nélkül. Így meg nincs is miről beszélnünk. Azért a popóra rákérdeztem, állítólag még azt sem csinálta soha, még privátba sem:D
Virágot neki ajándékoztam, a fogadtatásért cserébe, kicsit megsimogattam, a popót, ciciket, nagyon fincsi bőre volt, legszívesebben szét qrtam volna ott az előszobában, de erőt vettem magamon és érzékeny búcsút vettünk. Hívtam hát a 4. lányt gyönyörűséges szépséges édes kedves… nem veszi fel. Hamarosan visszacsörög, a b. nője, nincs már a lány. Mivan? Ezt nehezen hiszem már el, kezd az üldözési mánia felülkerekedni rajtam. 5. lány. Azt mondja fogad. Höhö, hiszem ha benned leszek drága. Át Budára, virágot többszöri unszolásra sem mondja mi a kedvence, csokira rábeszélem. 18.38, a kapuban hívom, mellette egy zöldséges, narancsot is elfogad. Már nem a zöldséges nyílván:) A többit a remélhetőleg hamarosan megjelenő beszámolómban:))


2011. december 7. 19:17:47
lyna
Ott vagy drága:))) Az ötlet se rossz;))) ... és leírod majd ide?:DDD


2011. december 7. 19:16:48
Ez érdekes, kívül látszik az üzenet, itt a topickba meg nem. LOL


2011. november 23. 16:35:15
Drága Mindenhova :)
Ha a kedvenceid között vagyok, akkor uccu neki, gyere, én várlak sok sok szeretettel, hogy meglegyen az első közös élményünk... :) :P
Pusszpussz :)


2011. október 22. 16:16:32
A kemény hangzók nem mindig ideálisak egy női névben, de lehet, h. csak én látom rosszul:) Ennek ellentmond pl. a te neved is. Orsi77 nem csak divatos, de korszerű is:DDD Illik a habitusodhoz, így az álltalad választott név is jó. Majdnem olyan jó, mint Te;)


2011. október 22. 15:47:34
Mindenhova az én családomban például mindenki Ernő és én majdnem Erna lettem az milyen.Kéretik a röghögést mellőzni végülis nem Erna lettem sőt egész divatos az igazi nevem.


2011. október 22. 12:05:47
Tetszik nekem is:) Aj profilképed is megcsinálnám:)))


2011. október 22. 12:01:25
A kérdésemre nem kaptam választ de lásd jólelkűségemet eltekintek ettől és válaszolok a tiédre:P

A XVIII. sz. végén szépapám ismeretlen okból átkeresztelte a családnevünket Józsi-ra. Ez volt a vezetéknevem kb. 3 évvel ezelőttig. Van egy hugom, egy u.nővérem is és állítják, gyerekkorukban csúfolták a családi nevük miatt őket. Ez adta az ötletet a kutatásra, így derült fény az évszázados turpisságra, s így az én lányom megúszhatja az ilyen irányú atrocitásokat. Sikerült kielégítenem?:)))


2011. október 22. 11:54:03
//www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/29069/kovacs-kati/hol-vagy-jozsi-zeneszoveg.html


2011. október 22. 11:33:28
DDDDDDD Tényleg hasonlít ez az új profilképem.


2011. október 21. 22:46:18
 
Azt ne mondd, hogy átkeresztelkedtél Juliskává :)


2011. október 21. 22:02:58
Ki is énekelte azt,hogy Józsi,Józsi,hol vagy,Józsi jöjj hát gyere velem..........itt valami ajjajjaj volt stb.Na jó reklámot csináltunk a Józsiknak.


2011. október 20. 22:03:10
És mi a helyzet azzal aki Józsi volt, de már nem az?:O
Most akkor én rosszabb ember lettem?:DDD 


2011. október 20. 21:02:54
 
Ácsi, nem ér csalni :)))) Minden, születéskor Józsefnek keresztelt férfi jó EMBER. Utólagos önkeresztelés nem ér :)))
 
 


2011. október 20. 20:05:48
Most már biztos,h Józsi leszek!:D


2011. október 20. 17:23:33
Ezt én is alátámasztom,mind jó emlék nekem.


2011. október 20. 16:55:31
 
 
És mi a helyzet a masszőrökkel? :) Nőférfitestlélekgyógyászok? :)
 
Ez a Józsi jó név :) Az én első masszázs vendégem is Józsi volt annak idején. Bár akkor még szigorúan csak gyógymasszázs volt :) Mi bajotok a Józsival? A Józsik mindig jó emberek, kivétel nélkül. :)
 
 


2011. október 20. 15:33:26
Nekem a lányok a lelkemet gyógyítják:)) Vagy inkább az egómat?:O Nem is Tom, de végülis mindegy is. Néha megdöbbenek mennyire önző tudok lenni, elsőre megdugok mindenkit ahova becsöngetek:))))) Én becsülöm! Mindig jutalmazok is:))


2011. október 20. 09:29:12
Az vagy Maszatkám,megyek is kezelésre hozzád,és én is átkeresztelkedem Józsira,habár utálom ezt a nevet a Jancsival,Gyulával együtt!:DÉn becsülöm a munkádat,a virgoncom is szeret téged,függő lett tőled Csöppöm!:D

Hozzászólás írása...
  >>>