Extrém hely, extrém szex

Extrém hely, extrém szex hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Letti7Tagok listája!Új tag meghívása a témába

Ki ki kíváncsiskodok ki ki kicsit, kit hol milyen furcsa, v. különös szituációban kapott el a vágy? és hagyta magát arra a bizonyos spontán akcióra a partnered?

  
Hozzászólás írása...

2015. augusztus 12. 14:45:35
Sziasztok...csatlakoznom kellett :) Jó pár éve nem volt már extrém helyen kalandom de pár évig megvoltam veszve minden olyan helyért ami nem megszokott, a teljesség igénye nélkül:
- Autó, lift, próbafülke, buszmegálló, játszótér, parkoló, lépcsőház, tóparton, tengerben, nyomdában, szántóföldön....a nyomda és a szántóföld a két személyes kedvencem :)


2015. augusztus 11. 12:05:19
Szerintem nászúton az erdő nem számít olyan nagyon extrém helynek. :)
Kivéve a nem messze ösvénytől a kiszemelt bokrot ha azt egy cserkész csapat néhány tagja szintén kiszemeli igaz csak pisilésre és az út felőli oldalon............. hú hát baromira csendben kellett lenni, pedig egy két pisisugár éppen hogy csak elkerült...... aztán ahogy a cserkész csapat elvonul, ruhákkal a kézben meztelenül egy másik, az ösvénytől távolabbi bokrot keresni. Aztán .... folytasd tovább............... De elég kellemetlen meztelen popóval csalánon feküdni lovagló pozícióban....


2015. augusztus 1. 23:39:21
Régebben volt egy pár, mint állatkertben a vasút felőli részen, a romos várnál, jött is a vonat, de akkor már nem volt mit tenni!
Aztán a Honvéd mozinak voltak erkélyei, az sem volt rossz. De a legérdekesebb egy belvárosi ház belső udvara, télen és nappal, úgyhogy sietni kellett. Ablakok néztek ránk, dehogy valaki látott-e? Jó volt a csaj, így aztán nem is érdekelt!


2015. augusztus 1. 22:29:23
Hu en most probaltam ki a szabadba
Egesz pontosan a westend tetokert reszen
Egesz jo volt a kilatas csak siettunk nehogy eszrevegyenek


2012. augusztus 15. 16:09:44
Jó az ráfektetve a szép, nagy tárgyaló asztalra !!! :)
 


2012. augusztus 15. 14:32:15
Na az kemény lehetett, minisztériumban...
 
De erről az jutott eszembe, hogy nekem az irodai szex valahogy kimaradt eddig.


2012. augusztus 15. 01:15:30
Az én 2 legemlékezetesebb kalandom másnak lehet hogy nem extra.
DE tudom javasolni ha már autó akkor a motor ház tető.
Én imádtam mikor tavasszal, hajnalban a partnerem rá fektetett és meg döngetett egy nagy üres rét közepén.   
A másik csak röviden a pénzügy minisztérium tárgyaló asztal! TÉNYLEG!!! 


2011. június 24. 15:12:53
No, kicsit felpezsdítem az életet itt.
 
Fiatalabb koromban sokkal nyitottabb voltam az extrám, különleges szituációkra, mint most. Manapság már csak ágyban, méghozzá jó kényelmes ágyon szoktam szexelni. Na jó, néha befigyel egy-egy kanapé vagy konyhabútor, de ugye ez mind a lakásban történik, tehát nem sok köze van az extrémhez. Szerintem csak megöregedtem és elkényelmesedtem, ennyi.
 
Régebben sokmindent kipróbáltam. Persze, mint mindenkinek megvolt az autós szitu is, de valljuk be őszintén, a legtöbb autót nem erre terbezték, és nem a legkényelmesebb autóban szeretkezni. De azért voltak autós élményeim, a legdurvább az volt, amikor vezetés közben kezdett el az akori barátnőm franciázni - volt annyi lélekjelenlétem, hogy félreálltam az autópályán egy pihenőhöz mielőtt elélveztem volna, mert elég veszélyes lett volna, ha az úton maradunk. De éppenhogy meg tudtunk állni, pár másodperc múlva már nem tudtam, hol vagyok... :-)
 
Kipróbáltuk a repülőgép mosdóját is, na erről kérem szépen mindenkit lebeszélek. Kényelmetlen, mindig beverei valaki valamijét valami kiállóba, plusz ugye amikor két ember beslisszol, előtte körül tud nézni, hogy nem látják-e, hogy ketten mennek be, na de amikor ki akarnak jönni, előtte nem tudnak körülnézni. MI erre kérem szépen nem gondoltunk. És nem kicsit égtünk, mert már valaki várt a mosdóra... Elég kínos volt.
 
Lássuk, mi volt még extrém. Ja igen, megvan. éjszaka, erkélyen, ami kb. egy mérternyire volta szomszéd nyitott ablakától - és a szomszédnak az ablak alatt volt az ágya, tehát nagy volt a lebukás veszélye -és az öregasszony igazi banya volt, másnap már az egész ház tudta volna.
 
A legextrémebb szituációban akkor voltam, amikor az egyetemen a kollégiumban az ágyában voltam együtt az akkori barátnőmmel - miközben a szobatársai ott aludtak (legalábbis remélem, hogy aludtak, hehe) a szobában. Viszonylag nyitott volt a hozzáállás a koleszben, nem volt megszabva, hogy fiúk lányok külön szobában, tehát megszokott volt, hoga a párok együtt alszanak, de ha valaki szexelni akart, akkor ezt megbeszélték a többiekkel. De az mindig napközben volt, nem éjszaka, mint a mi esetünkben. Na az nagyon kemény volt, ugye kifli alakban összebújtunk, félrehúztam a bugyiját, és hátulról óvatosan belehatoltam - és csak nagyon óvatosan mozoghattunk, nehogy felébredjenek. Plusz vigyáznunk kellett, hogy amikor elélvezünk, akkor ne sikítsunk, ne lihegjünk hagosan, ne súhajtozzunk brutálisan - nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz ezt ennyire csöndben véghezvinni.
 
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. A vicces meg kínos szitukról majd legközelebb írok.


2011. június 20. 20:11:14
Köszi Orsi, bár nem feltétlenül az avatás nagy napjára gondoltam, (ettől függetlenül azért még mesélhető) hanem inkább arra, hogy amióta ismerjük a szex örömeit, azóta kinek hol milyen körülmények között volt vicces vagy épp kínos szituáció amikor elkapta a vágy :))


2011. június 17. 14:18:13
Tudod Letti ez avval van összefüggésben,hogy most egy kicsit lecsengett a csoportba lépésünk divatja.De majd megpróbálok besegíteni,hogy mindenki árulja el.hol volt az avatás magy napja.


2011. június 15. 22:01:35
nahát fiúklányok.. hova lett a fantáziátok vagy a tapasztalatotok? kinek hol volt ki hol tudna elképzelni egy jóóóóó kufircot? :)) lehet mesélni!!! :)


2011. június 15. 10:26:53
Autóban, parkolóban, erdőben fának támaszkodva, áruházi lépcsőrodulóban, próbafülkében, étteremben asztal alatt, szálloda wcjében, tóban.. kinek hol? Gyertek és meséljetek.

Hozzászólás írása...