132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
3
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Megtörtént, hihetetlen esetek szolgáltató-vendég között

Megtörtént, hihetetlen esetek szolgáltató-vendég között hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Blabla12Tagok listája!

Nevetséges, sajnálatos, agyament, hihetetlen (de valós), lehetetlen, sarkalatos, tanulságos, nyomdafestéket tűrő és nem tűrő sztorik, amikről érdemes beszélni mások okulására, megnevettetésére, empátiájának kivívására, ámulására, kétkedésére. Egyelőre nyilvános a csoport és tagság, a történetek beérkezése közben majd meglátjuk, hogyan tovább :) Csak bátran :)

  >>>

2014. augusztus 23. 11:48:24
Egyszer lezsíroztam egy időpontot egy nagyon kedves, bevált leányzóval, majd mikor a kapunál hívtam egy kollegina vette fel, aki közölte, hogy valami ételmérgezés miatt rosszul lett, úgyhogy orvosi ellátásra szorult, vagyis pont az alatt a fél óra alatt került betegállományba, míg odaértem. Mondta a hölgy, hogy választhatok közülük, de nem éltem a lehetőséggel, mert én az ismerősömre voltam hangolva, nem akárki másra, úgyhogy szomorúan elballagtam, de pillanatig nem gondoltam, hogy át akarnak volna verni. Mikor aztán legközelebb megint hívtam nem győzött elnézést kérni, és persze nagyon örült nekem; találkozáskor pedig elmesélte, hogy mennyire a kolleginák lelkére kötötte, hogy ha telefonálnék mondják meg mi történt. (Aztán ismét eltöltöttünk egy kellemes órát.)
Újra bebizonyosodott, hogy mint mindig most sem a leírt vagy kimondott dolgok az igazán lényegesek, hanem a tettek, hogy valaki mennyire lelkiismeretes, mennyire tartja komolynak a szolgáltatásait és a tiszteletet, netán szeretetet a vendégei felé.


2014. június 14. 03:13:05
Na, egy megtörtént, hihetetlen eset egy órával ezelőttről...

Most éjjel fél kettőkor hívom a rég nem látott kedvencet, kettőre egyeztetünk időpontot és minden mást. Kettő órakor a ház alól hívom, nem kapcsolható, majd pár percre rá egy másik hölgy felveszi, és közli, hogy az, akit hívtam, kiment escortozni, de vannak helyette ott néhányan. Nem hiszem el, hogy még van olyan, régi szolgáltató, aki nem maga kezeli a telefonját illetve hagyja, hogy a nevében a kolleginák szórakozzanak...


2014. május 26. 19:17:52
Reméljük már nem...


2014. május 10. 10:44:33
Tényleg létezik olyan vendég, aki azt hiszi, hogy az oldalon a rangja bármit is számít? Omg!


2014. május 7. 13:37:21
Na az már biztos!Egyszer nekem is volt szerencsém,egy ilyen nagy rangú kapitányhoz!Így kezdte elmondta hogy ő kicsoda,elég arrogáns stílusba,Én csak ennyit mondtam :futás innen kifelé még finom vagyok és Nőies!Vártam a beszámolót!Nem kaptam meg!Lehet,hogy elgondolkozott!


2014. május 7. 00:06:29
Jaj, milyen kis érdekes fórum :) és a tagja vagyok :D
Én is írok egy vicces, megtörtént esetet :))

Még anno, amikor ideköltöztem a 13-ba, akkor jött innen egy "vendég" :)
Állítólag megnézte az adatlapomat és olvasott is rólam... ;)
Bejön, megkínálom innivel, a lakást jól ismeri, otthonosan mozog, mivel a váltótársam visszajárója volt :)
Valami fura rajta, rákérdezek :)
Miután itt magas rangú, utánam nézett, azt találta mondani, hogy "Angi nagyon aranyos vagy és vonzó is, de én inkább tudnálak elképzelni egy amerikai focicsapatban, mint az ágyamban" :DD a mondatot felírtam, hetekig ezen röhögtünk a barátnőmmel :))
Ahh, gondoltam jó, semmi baj, bár látott számokat, beszit is, mindegy, hát akkor mindenki menjen a dolgára, én is nagyon szívesen visszahívom a vendéget, akit miatta nem tudtam fogadni :)
A pasit alig tudtam kirakni :D mert, hogy ő maradna azért beszélgetni, mert nagyon szimpatikus vagyok neki :DD áhh, na neee :DD csak poénból megkérdeztem tőle, hogy akkor kifizeti-e az órát :DD hát, azt nem, csak én mégis olyan kedves és szimpatikus vagyok, hogy ő nagyon szívesen beszélgetne velem :)) ahh, megtisztelve éreztem magam :D Ötödször szóltam rá, hogy most már menjen, addigra tudtam valahogy kirakni és az volt a mázlim, hogy aki jött volna, még a környéken kóricált és le tudta rakni az autóját, még látta is ezt a vendéget távozni :DD
Na azóta azt hallgatom a kis kickboxosomtól, hogy ő egyszerűen imádja az amerikai focista lányokat :DDD hihihi :DDD
Azóta hallottam innen-onnan ezt-azt a pasiról, mármint erről a kis csacsogósról, és rájöttem, hogy sorsszerű volt a távozása, mert nekem valójában nincs szükségem ilyen vendégekre :)))
Úgyhogy konstatáltam, hogy a rang és az illem nem arányos tényezők, ahogy az sem evidens, hogy aki régóta jár lányokhoz, az legalább megnézi, kihez megy :)))


2014. május 6. 23:24:40
Igen, nekem volt olyan kedvencem, aki - igaz több év ismeretséggel a hátunk mögött - ennivalóval és desszertel, sütivel várt mindig. Ez persze kivételes helyzet volt, de jól mutatja, hogy így is lehet.


2014. május 4. 11:37:32
Csak egy kedves szösszenet a mai napról. Kedvenc szolgáltató segített, konkrétan nadrágfelvarrással, és még kávét is kaptam tőle, mindezt kora reggel.
Ilyen is van, igen jól esett.


2014. április 29. 16:43:34
Igen neked is igazad van!Én el se tudok olyat képzelni ha a vendéget 10perc alatt nem tudom felszabadítani,partnerré tenni akkor elküldöm.Olyan sajnos már nem egyszer előfordult,hogy bár emberileg nagyon megszerettem sőt még fel is néztem rá a szex mégse sikerült nagyon nem passzoltunk,ez lehet egy egyszerű méret különbség is.Én kértem látogasson meg valaki mást!Pedig a szívem szakadt meg érte,felajánlottam nagyon szívesen a barátságot,működik is telefonon sokat beszélgetünk,személyes találkozás még se működik mindig feszültség a vége !A férfiak csak ideig óráig törődnek az ilyesmibe bele!Ők újra próbálnák. Mi nők pedig tudjuk semmi értelme!Ez azért elég kellemetlen tud lenni főleg ha kedvelsz valakit és óvni akarod,nem akarod megtépázni az önbizalmát,hiszen mindannyian tudjuk ami Erzsébetnek nem jó az Bözsikének még nagyon jó lehet!Passzolni kell ez a lényeg,ha nem akkor nincs mit tenni.


2014. április 29. 16:37:56
Ha idegen, vagy csak egyszer-kétszer előforduló vendég az illető még igaz is lehet, amit mondasz, de egy bizonyos bizalmi szint felett már igenis bántó a némaság, vagyis épp hogy azzal bántja meg a másikat. Egy bizonyos szint felett már lehet őszintének lenni, sőt, szerintem kell is, mert akkor már nem egy Gipsz Jakabról van szó, hanem egy konkrét valakiről, akivel egyfajta barátság alakul ki, és épp ezért nem feltétlenül kell tojáshéjjakon lépkedni. Ott már igenis az egyenesség a nyerő, én legalábbis így gondolom, és értem, hogy ezt sokan nem szívesen vállalják be, de pont azért hoztam fel a témát, hogy értsék, vannak érzékenyebb viszonyok is és bizonyos felelősséget mindenkinek vállalnia kell, viszont véleményem szerint pont ezekkel a viszonyokkal lehet sokat nyerni. A jó együttlét amúgy sem azon múlik, hogy most X fizet Y-nak, hanem hogy X és Y jól megértik egymást még anyagi érdekek mellett is.


2014. április 29. 16:26:58
Személyesre vettem? Igen, nem tagadom, de csak annyira, amennyire szerintem feltétlenül szükséges a jó együttléthez, és nem jobban. Soha nem gondoltam komolyan, hogy majd itt találom meg a nagybetűs SZERELMET, mert tudtam, hogy ez elsősorban nem erről szól. Ettől persze még tudom, hogy alakultak ki innen is érzelmi, szerelmi viszonyok, mint bárhonnan, de én magamra nézve nem számoltam ezzel sose. Szerintem szolgáltató és vendége szimbiózisban van, és mindkettejük érdeke, hogy minimálisan mindenképp tiszteljék és becsüljék meg egymást. És igen, én csak az elmondott szavakból értek, legalábbis olyan esetekben, amikor azokat joggal elvárhatom.


2014. április 29. 14:11:29
Na friss eset, hogy legyen egy kis "hülyeség" is mára...

Mostanában nf kérő Vendég hív, hogy egy kis gyors virsli ebédre nekem? Ok, nevetek neki egyet, utána jön az sms, tegyem szabaddá a nunimat, mert szívesen kinyalja, ha szükségem van rá:DDDD
Csak úgy, ajándékba:DDD
Megköszöntem neki a "kedvességét", és őszintén megmondtam neki, hogy arról már lemaradt:DDD


2014. április 29. 14:02:22
Szia Ilko!

Ybis valóban leírta azt, hogy mi a baja a lánnyal, csak az elején már kapcsolatot írt. Bizony Linettkével teljesen egyetértek, azt hiszem Ti sem indokoljátok meg ha egyszerűen más szolgáltatóhoz mentek, mert nem kell.
Ybis nagyon személyesre vette már a dolgokat, ennyi...
Nekünk sincs semmi közünk ahhoz hogy miért nem jöttök többet, nem kötelességetek beszámolni róla, és mi sem megyünk a lakásotokhoz hogy miért nem jöttök.
Linett megpróbálta , de nem is, az rossz kifejezés: tökéletesen leírta azt, amit én is kivettem Ybis szavaiból...
Sok Vendég esik abba a hibába amit itt pontosan elmagyarázott Ybis.
Van nagyon sok Hirdető, tovább kell lépni:)
És nem szabad személyesre venni egy hirdetővel sem a "kapcsolatot" , mert ha ez megtörténik," akkor ne csodálkozzon ha esetleg az lesz a szitu, ami":)

Egyébként hogy szóljak az én oldalamról is:)
Bizony meg kell tanulni, hogy a Vendégek is nem mindig csak "azért jönnek" hogy ürítsenek...
Nekem legalább is nagyon sok olyan Vendégem van, aki azért jön, mert nagyon jól érzi magát, és olyan típus, mint Ybis, jó fej, szereti elengedni magát, és nem érződik az együttlét alatt, hogy ez valóban milyen "kapcsolat"is...
Viszont az ilyen " kapcsolatok" már valóban megérdemlik azt, hogy ne így záruljon le.
Az ilyenek...
Tehát nem azok, amelyek is sokszor így érnek véget, mert a Vendég már azt hiszi mindent lehet, rátelefonálgat a hirdetőre, duzzog ha nem veszi fel, folyamatosan zaklatja, pedig csak a hangját akarja hallani, vagy oda megy a lakáshoz és számon kéri, bejelentkezés nélkül,hogy miért nem veszi fel, vagy felajánlja hogy szívesen bármikor kielégíti haveri alapon, csak füttyentsünk,
esetleg a ház ablaka alatt üvöltözik , hogy szerelmes vagyok beléd:) :D
Jajh, nagyon sok mindent tudnék írni, de valóban meg kell érteni azt is, hogy egy Vendégnek ha megérdemli, bizony őszintén meg kell mondani, minden kertelés nélkül, hogy miért nem...
Nem húzni az időt, nem kétségek között hagyni, hanem kerek perec annyi, hogy nem, és miért nem...
Vagy csak nem, de azzal lehet nem old meg sok mindent a szolgáltató, akkor inkább a semmi, de abból valóban érteni kéne, ha akarna...


2014. április 29. 13:00:48
Még mindig nem érted!Nem akarta belemondani az igazságot az arcodba!Abból hogy nem tudtad elérni mindent érthettél volna!Ha akartad volna!Én bizony megszoktam mondani,ha nem akarok valakit többet fogadni!Ehhez nagy bátorság kell így lehet ellenségeket szerezni!Azzal ,hogy őszinte az ember,ezt nem mindenki engedi meg magának.Ezt értsd meg !Egyszerűen nem akart megbántani!


2014. április 29. 12:27:38
Szia Linett!

Nem értünk egyet, szerintem pont az volt inkorrekt, hogy nem szólt semmit! Amit írtál fordított példának, az csak akkor lenne lehetséges, ha a vendég nem írná le mi a baja a lánnyal. Ahogy mondani szokás, néma gyereknek... Mert ha nekem nem szól semmit egy lány, akkor teljesen jogosan lehetek felháborodva, hogy miért nem reagál, hiszen én úgy tudom, hogy minden klappol! Ha nem, akkor írja le smsben, mondja el telefonban, vagy személyesen, de ha ez nem történik meg, akkor ne csodálkozzon, ha esetleg az lesz a szitu, ami.


2014. április 29. 10:53:37
Számomra teljesen átlátható a dolog,senki nem ellensége magának, hogy egy korrekt,kedves vendéget el hajtson!Valami nem stimmelt neki ,pedig ő is próbálkozott!Pont a barátság miatt nem akart megsérteni,azt gondolta értesz a jelekből,nem kell megaláznia ahhoz,hogy észre vedd nem működik!Nagyon inkorrekt dolog volt a ház előtt várni rá!Te mit szólnál,ha egy hirdető akit nem szeretnél többet meglátogatni,megjelenne az otthonod előtt és kérdőre vonna!A hiba a te antennádba volt,nem figyeltél arra hogy ő mit érez irántad,a saját önzésed vezérelt,ezért félre értetted az ő udvariasságát!


2014. április 29. 08:14:38
A minap egy nagyszerűnek indult kapcsolat végére került szomorú pont, bizonyítva, hogy azért nem csak a vendégeknek, de a szolgáltatóknak is oda kell(ene) figyelniük hogyan is viselkednek.

Történt, hogy kb. két éve találkoztam egy nagyon laza, könnyed, jó fej csajjal az oldalról, akivel nagyon jól működött a kémia, és akit ezután még párszor felhívtam. Egyszer csak nem tudtam már utolérni, és üzenetekre sem reagált. Nem tűnt el, hisz a hirdetése folyamatosan jelen volt az oldalon, csak rólam nem vett tudomást. Nem tudtam mire vélni ezt a pálfordulást, hisz minden rendben lévőnek tűnt, értsd nem szokásom bunkón viselkedni a hölgyekkel. Azért nem adtam fel, mert érdekelt mi történt, és végül majd két évvel később végre válaszolt a megkeresésemre.

Azt írta, hogy valamilyen "elszámolási és higéniai" kifogásai voltak, amiket ennyi idő távlatából már nem tudtam se megerősíteni, se cáfolni. Amúgy nálam alap a tisztaság, ezért is ért ez az indok váratlanul. Mindenesetre ha még akkor szól, hogy mi a panasza, talán rögtön megoldást találhattunk volna rá; az igazán fájó az volt, hogy a közös hangulatos idő ellenére ennyire félt megírni a kifogásait, miközben én azt szeretem, ha egy lány korrekt, egyenes, pláne ha már van egy kis közös múltunk, ami némi érzelmi tartalommal is bír. Ez nem szerelmet vagy hasonló fajsúlyos dolgokat takar, hanem afféle baráti, ismerősi viszonyt, ami a beszámolók alapján helyesen másoktól sem idegen dolog.

Miután tisztáztuk így utólag a félreértéseket, ismét fogadott, és én ismét boldogan látogattam meg egy jó ismerős lányt. Két alkalommal találkoztunk, aztán hogy, hogy nem, megint süketnémára vette a figurát: se kép, se hang, hiába hívtam vagy üzentem neki ismét. Most már elfogyott a türelmem, ezért elmentem egy délután a bérleménye elé az utcára, hogy megvárjam és kérdőre vonjam mi ez a dolog megint?! Itt már nem érdekelt, hogy ezzel valszeg nem lesz esélyem ismét a vendége lenni, erre a szememben nagyon bunkó és tisztességtelen húzásra akartam valamilyen választ kapni.

Úgy voltam vele, hogy nem valószínű, hogy megjelenik, de gondoltam adok egy esélyt a dolognak. Mit ad isten nemsokára tényleg feltűnt, minekutána diszkréten odaléptem hozzá és megkérdeztem emlékszik e rám, és hogy miért nem mondja meg mi a baja velem, mivel ez így lenne tisztességes. Szabadkozott, mivel állítólag épp egy MT-t várt, de megígérte hogy hívni fog az ügyben. Mondtam semmi gond, mert nekem is van még dolgom, így eljöttem. Semmilyen olyan atrocitás nem történt senki részéről, ami bárkit cikis helyzetbe hozhatott volna, mindössze két ember váltott néhány kulturált mondatot az utcán.

Nem bíztam benne, hogy tényleg hívni is fog, gondoltam csak le akart gyorsan koptatni. Hívni valóban nem hívott, hanem üzenetet küldött, amiben lényegében arra volt kibukva, hogy én őt megkerestem, és hogy ezzel szerinte kínos helyzetbe hoztam őt, de választ a korábbi némaságra nem adott továbbra sem. Válaszoltam neki, melyben felhívtam a figyelmét a már elmondottakra, és megnyugtattam, hogy ezek után már soha nem fogom keresni, mert a látogatásommal is csupán az eljárásának a tisztességtelenségére akartam felhívni a figyelmét.

Szomorú voltam, hogy egy ígéretes jó viszony ilyen véget ért, de azt gondolom én mindent megtettem, hogy működőképes maradjon a kettőnk dolga, de ez itt is, mint máshol is két emberen múlik: ha egyvalaki megmakacsolja magát, szabotálja a dolgokat, akkor az nem fog működni. A probléma nem abban volt tehát, hogy nem engedett a szoknyája mögé ismét, mert ezt szíve joga mindenkinek eldönteni, hanem abban, hogy egy barátinak tűnő viszony után úgy kezelt, mint egy idegent, vagy valakit, aki soha nem létezett, esélyt sem adva a tisztázásra. Ez pedig számomra az egyik legnagyobb bunkóság valakitől, aki előtte már közvetlen baráti hangot ütött meg.

Szeretem ha egy szolgáltató természetes és nem csinál ügyet abból, hogy ő most ezzel foglalkozik és hogy én a kuncsaftja vagyok. Az a jó, ha a találka közvetlen, természetes légkörben valósul meg, miután mindketten kölcsönösen szimpatikusnak érezzük a másikat. Én mindig igyekszem ilyen lenni a lányokkal, közvetlen és kedves, és ez sokszor valóban nyerő, mert a lányok is sokszor díjazzák a kedvességet és lazaságot. Ezek után azt hiszem joggal várhatom el, hogy ha vagyunk valamilyen személyesebb, korrektebb viszonyban, akkor legyünk őszinték egymáshoz és ne sunnyogjunk. Arra mindenképpen jó volt ez az eset, hogy bebizonyosodjon: egy kezdetben jól alakuló szolgáltatói-kuncsafti viszony is érhet tisztességtelen véget.

Több szerencsét mindenkinek!

Y.


2014. március 26. 19:58:19
Helyes,kis történet !Persze nekünk,eszünkbe se szabad,jutni a teljes diszkréció,nem betartásához,hiszen ez a szakmánk legfontosabb,eleme.Ha kiadnád a nevüket azonnal hitelt,vesztenél.:)


2014. március 26. 14:37:47
Sziasztok!:)

Érdekes történeteket lehet itt olvasni, rendesen felüdülés volt ide bekukkantani, és kicsit megnyugtat, hogy nemcsak Velem történnek érdekes "meglepetések". :) Sokat tudnék én is mesélni, hirtelen azt sem tudom, hol kezdjem.:) A párokkal kapcsolatban, ha már úgy is ez volt az utolsó témahozzászólás, csak annyit mondanék, hogy régen nagyon szívesen fogadtam őket!:) Sokáig pozitív tapasztalatom volt ezen a területen is, de az utóbbi időben ez kezdett inkább negatívvá átfordulni, és egyelőre el is ment a kedvem a hármas felállástól.:( Az egyik sztori ez volt:

Felhívott egy kedves, fiatalos hangú Férfi, nagyon kedves, udvarias volt a telefonban, abszolút pozitív volt már a kapcsolatfelvétel is, és rögtön gondoltam, hogy ebből milyen jó randi lesz.. hát sajnos nem így lett..
Kifejtette, hogy ő a feleségével sokat kalandozik hármasban, hol így fizetős lányokkal, hol pedig hirdetések között keresgélnek, baráti alapon. Elmondta, hogy a fiatalos korosztályhoz tartoznak, ápoltak, nagyon igényesek. A felesége nagyon szereti a lányokat, és elég válogatós is, de ő rögtön engem szúrt ki magának, és szeretné, ha eljöhetnének hozzám. Amikor egy nő egy másikat elismer az mindig jól esik, talán kicsit jobban is, mert a nők jó része, azért válogatósabb mint a férfiak. Mondtam, persze, semmi akadálya. Meg is beszéltünk egy találkozót, el is jöttek és első blikkre nagyon kellemes meglepetés volt a találkozó. Kiderült egy celeb párról van szó, a diszkréció miatt nem írom meg kicsodák!:) Mintha külsőre egy rajzolt, tökéletes külsővel megáldott pár libegett be az ajtómon, kedvesen mosolyogtak, megöleltek. A férfi meglepő módon nagyon kedves és közvetlen volt, össze-vissza bókolgatott, mire csak mosolyogtam, és láttam, hogy a nő arcán érdekes rezdülés történt.. Bejöttek a szobába, beszélgettünk a férfival, majd a nő egyszer csak valami hiszti kirohanást kapott, hogy neki elment a kedve, és ő mégsem akar maradni, mert arról volt szó, hogy ő fog velem foglalkozni, és a férje takarékra teszi magát! Magyarán féltékeny lett, és emiatt kiverte a balhét! Elég kellemetlen volt, persze a férfi magyarázkodott, próbálta lenyugtatni, de neki így már nem tetszett a dolog. Ragaszkodott a távozáshoz, persze a megbeszélt időt így is rendezték, és a férfi szabadkozott, majd hozzátette suttogva, hogy 2-es felállásban mehetne a randi, a csaj tudta nélkül..:) Őszintén nem értettem a hisztit, hisz már gyakorlott hármasozó párról volt szó, plusz a nő tényleg jól nézett ki! Bár az is lehet komolytalanok voltak, és csak személyesen szerettek volna megnézni bevetés nélkül.:)

Így leírva lehet nem olyan érdekes, de élőben átélni sokkal inkább az volt!:) Gondoltam utólag legalább egy közös képet csinálhattunk volna, amit meg a celeblapok zabálhattak volna..:P :)


2014. február 5. 11:56:40
No neeeeeem:)
Gyerek az teljesen kívülálló dolog, bármekkora legyen is az:)
Azt már felelőtlenségnek tartom.
El szoktam beszélgetni Vendégeimmel a gyerkőcökről, van aki képeket mutogat, zabálni valóak, aranyosak, vagy a büszkeségük, ami egyértelmű, de hogy gyereket hozzon főleg az asszony tudta nélkül:)
No majd megismered az asszonyt ha bármi is van.:)

  >>>