1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
  
Hozzászólás írása...

2012. augusztus 15. 00:19:18
Nagyon IMÁDOM a pornó hozzá tartozik az életemhez még a szexet is jobbá teszi ha halom hogy másuk is ott nyögdécselnek!!!


2011. március 3. 02:01:17
A Zero Tolerance, az jó. Én mondjuk elég sokminden sz@rt megszereztem, főleg speciális műfajokban. A kábelos pornót sosem szerettem igazán, elég egyhangúak egy idő után, a netes letöltések hasonlóképp, de azt az ember cserélgeti és akkor egész változatos anyag jöhet össze. A magyar filmek mint olyan,legendás rendezőnkkel,  megagagyi, nézhetetlen az egész. Mondjuk jónéhányat láttam ezekből is, mindig azt vártam, mikor mond végre valaki "B"-t is, a sok "A" után... :-)


2011. február 28. 23:02:53
Amit nem: az igénytelen gonzó műfajt. Régebben kedveltem a klasszikus, sztoris, "egészestés" pornókat, ahol sztori volt, erre már nincs időm, én azt szeretem ahol szép nők szép férfiakkal vadulnak de nagyon, sztori nem kell csak vad szex! A Michael Ninn féle szép de (szerintem) uncsi vonalat szintén nem csípem, el lehet aludni rajtuk. Dupla/tripla anál, szép helyszínek/villákban stb, sok közeli close-up felvétel, yesss, órákat tudnék írogatni róla:) SuperOneHD (ahol asszem sok szempontból sok a magyar résztvevő, minden oldalon) nem rossz, ha nem halál unalom masztis egy csajos jelenetek vannak egész nap, bár egy idő után egyhangú és sok az ismétlés. Private Spice változatosabb de sok a szar benne. Adult Max szerintem szimplán gáz, 10 éves magyar és 15 éves amcsi szarokkal. Kiadókból pl Zero Tolerance vagy a Harmony frankók mostanában!


2011. február 17. 05:17:22
Sya!:) Nekem a kedvenc filmeim: A TETOVÁLT LÁNY... A LÁNY, AKI A TŰZZEL JÁTSZIK... SALT ÜGYNÖK... KILL BILL 1-2... pusssyk:))


2011. február 17. 04:03:44
Üdv! Ez még egy kis csoport, persze az is igaz, h. kezdenek leülni a csoportok... sajna. Ki milyen tipusú filmeket szeret?


2011. február 7. 20:42:12
Syasztok:) Csatlakoztam, mert Én is szeretem a pornófilmeket ( is ) Sőt a vendégek is örülnek amikor azt látják, h nem csak zene szól, hanem az LCD-men zakatól a pornó!!:DDDDD pusssyk:))

Hozzászólás írása...