132
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-23
Szendvics rajongók

Szendvics rajongók hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Blabla12Tagok listája!Új tag meghívása a témába
Beszélhetünk hagyományos sonkás szenvicsről, négy tojással, két szál kolbásszal, de fokozhatjuk is az élvezeteket :) Várok mindenkit tapasztalat cserére, akiket foglalkoztat-felizgat a szendvics kérdés, de azokat is, akik akár alul, akár középen, akár fölül voltak, akik már próbálták. Várom azok véleményét, akik szeretik, vagy kipróbálnák, és természetesen azokét is, akiknek feláll a hátán a szőr, ha hallanak erről a finnnnom formuláról :) Szendvics tehát, nyersen, főzve, sütve :) Ki hogy szereti :)
  >>>
Hozzászólás írása...

2013. március 19. 06:07:44
Jóóó reggelt :)))

Mindenkihez: át szándékozom adni a csoport Admin jogát. Érdeklődöm, ki venné át szívesen? Ritkán vagyok aktív hirdető, inaktív hirdetők nem tudnak kommunikálni, ezért ajánlom fel valakinek, aki sűrűbben tud beszélgetni mindenkivel. Aki szeretne Admin lenni, jelezze :)))

Legyen nevetős, jókedvű, tartalmas, sikeres napotok :)))

Vigyázzatok magatokra és egymásra! :)))

Pusszantásom, ölelésem Nektek! :)))
KH ;)))


2012. szeptember 3. 22:13:35
Egy nő számára, ha már szendvics, akkor három pasi, két nő :)))


2012. augusztus 22. 17:20:55
 
 
Én úgy látom, hogy a pasik egyáltalán nem rettennek meg egymástól. Sőt ... :)))


2012. július 19. 14:23:39
Sok pasi vágyai között ott szerepel ez a felállás is, bár szerintem többen fantáziálnak a 2 lány 1 pasi felállásról, de ez most mellékes. Viszont a klasszikus szendvics esetében a megvalósításkor már megrettennek - konkrétan kellemetlenül érzik magukat, ha az akció közben hozzáérnek egy másik férfihoz.
 
Ronával már egy ideje tervezünk egy olyan szendvicset összehozni, ahol a lány közében, én egyik oldalról, Rona pedig egy felcsatolhatóssal a másik oldalról hatol bele - valahogy ez nekem eddig még kimaradt. De ami késik, az nem múlik... :)


2012. július 18. 17:39:51
 
 
Örülök neki :))) Azt viszont nem hiszem el, hogy az oldalon reigsztráltak közül csupán ennyien szeretik a szendvics formulát :))) Biztos, hogy mindenki kipróbálta? :))) Biztos, hogy mindenkit tudja, mennyire fincsi? :)))
 
 
 


2011. január 27. 23:08:00
De nagy itt a csend. Üzenőfalon pedig olvastam, hogy egy kedves szolgáltató hivatalból lett szendvics rajongóvá avatva. Várjuk meg az ő beszámolóját, milyen élvmény volt számára. :) Egyébként nem kell ahhoz swinger klub. Egyszerűen csak két potens, belevaló pasi. És egy heves vérmérsékletű hölgy :)
Kellemes szendvics fogyasztást minden szendvics szeretőnek :) Télen, nyáron, ősszel és tavasszal is :)
Várom az élményeket :) Előre leszögezem: mennyei érzés. Naaaaaagyon finnnnnnnom :))) Brrrrr ...
 


2011. január 25. 20:06:05
Ha tudsz egy jó helyet megyek Veled!:) Még ugyse voltam :))


2011. január 6. 22:07:19
Sziasztok!
Őszintén szólva lövésem sincs, hogy most melyik. Évekkel ezelőtt szereztünk ilyen jellegű tapasztalatokat, mára elkoptak ez irányú igényeink. Vagy kinőttünk belőle, ki tudja :) Végső soron a csoport megalkotásával az volt a célom, hogy megtudjam, hogy aki szereti a szendvics formulát, miért szereti, milyen különbséget vett észre saját magán a szendvics-féle (hagyjuk meg, multi orgazmus), és hagyományos orgazmus között, bár szintén vitathatjuk, mi a hagyományos, hisz ég és föld sokszor két hagyományos orgazmus is. Pasikák esetén pedig kíváncsi volnék, ki próbálta már ki, és nekik milyen élményekkel lett gazdagabbak az emléktáruk. Egy tény: hossző távra nem tervezhető, mert függőséget okoz, és bizony nagyon sok élethelyzetbe nem fér bele, hogy hármasban-négyesben éljen az ember fia-lánya, már pedig a függőséghez minimum ilyen életmód szükségeltetik. Kipróbálásra minden esetre mindenkinek merem ajánlani, hisz olyan fantasztikus élmény, amit kár lenne kihagyni. Ha már a pokolra jutunk, legyen miért odajutni :) Bár épp Nektek mondjam? :)
A bátraknak kellemes swingerezést kívánok, és hallgatom, kiben milyen nyomokat hagyott, vagy nem hagyott ez a fajta élvezet.
 
Lau! Neked javaslom, nézz szét net-en.
Pusszantásom :)


2011. január 5. 22:53:51
Írja már + Vki melyik a jó swinger!:))) pusssyk:)))


2011. január 4. 22:36:07
Te melyikbe Voltál Nóri??:)))))))))))))


2011. január 4. 21:03:01
sziasztok:-)
itt is mesélhetek:-)
swinger klub:-)
hááát...a tequiláig mindig eljutottam:-DDDD


2011. január 4. 20:54:46
történhet naa:)))


2011. január 4. 20:54:13
Jaj Én már Voltam annyi féle afteron:)))))))))) Ahol bármi +törénhet:))))))))))) Engem a swinger kulubbok Érdekelnek!!!:))) Anzsel beszéltétek régebben az üzifalon, h jársz, bizti nem Akarod elárulni, h melyikbe, Ne, h +lessünk:)))))))))))))))))


2011. január 3. 19:57:36
Házibuli megfelelő társasággal, eszeveszett orgiával :) És ha már lúd, legyen kövér, három pasi még jobb, mint kettő :) De pszt, el ne áruld senkinek :) És nem beszélni kell róla, kérem alássan, hanem élvezni, amíg lehetőség van rá :)
 


2011. január 3. 19:53:12
Most akkor Ki Tudja, h melyik a jó???:))))))


2011. január 2. 23:39:55
oOHHH:o Lepusztult??:( Akkor melyik a jó Dorina??


2011. január 2. 23:38:48
Kösssyke a tippet:) már-mint swinger klub téren:) +hesszelem:))) pusssyk:)))


2011. január 2. 23:14:54
Mi kb. hat éve, azóta fogalmam sincs, hol tartanak. Azért említettem meg, mert azt valamikor ismertem és akkor még színvonalas is volt ráadásul. Legjobb egyébként baráti társasággal szervezni ilyesmit, hétvégi ház, lakás, stb. Szerintem persze :)


2011. január 2. 23:13:14
Jutott még eszembe valami. No nem a helyet illetően, hisz az ember egy baráti párral otthoni közegben is meg tudja valósítani, ami vágyait illeti, hanem más dolog. Az tételesen, hogy veszélyei is akadnak ennek a fajta életformának, hisz egy idő után olyan módon jelenthet függőséget, hogy az ember egyetlen partnerrel összezárva nem érez testi vágyat, azaz a szexuális vágy magára a csoportos szexre redukálódik, nem pedig a partnerre, az egyetlen partnerre. Nem feltétlenül következik be, de nagy eséllyel bekövetkezhet. Ha életformának tervezi valaki, persze semmi akadálya, hogy függőségig élvezze ezt a fajta felállást.
További boldog évet :)
Pusszantásom Nektek!


2011. január 1. 17:33:30
hát én jártmam le dreamlandba 7éve,nem ajánlom,állitolag full lepusztult lett:/
állitolag,szvl nemtudhatom,de ezt hallom róla csak..
 

Hozzászólás írása...
  >>>