108
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
31
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
31
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ázsiai lányok

Ázsiai lányok hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: RibarTagok listája!Új tag meghívása a témába

Ázsiai lányok kedvelőinek csoportja :)

     1 - 20 / 270
Hozzászólás írása...

október 7. 11:38:34
Azért ne játszuk el, hogy egy szalonban –legyen az thai vagy magyar, masszázs vagy egyéb– bárki bármit szerelemből tesz.
Tök jó az illúzió ott helyben, de azért na...


október 6. 05:59:07
Inkább a kézzelfogható hálát köszönték meg, nem? Ahogy a magyar lányok (jó része) szintén.


október 5. 12:19:50
A thai lányok más nevelésben részesültek. Régen megköszönték Patayan hogy lesz@phattak valakit.


október 4. 23:15:38
Enci Kedves ! Válaszom egy férfi által felvetett érzést kommentált ...Mint írta elvárja ,hogy "istene" legyen az ágyban az éppen őt masszírozó nőnek ! Így értendő :)


október 4. 22:41:58
Ez nem alázat, úristen, de nagyon el vagytok tévedve! Ez csak simán vendéglátás. Ezt mint nő mondhatom, az igaz hogy itthon még nem voltam thai masszázson (Szerintem az nem ugyanaz mint az eredeti, úgyhogy nem töretném el a gerincem, stb. :D ) de én olyan thai maszit kaptam, ahol tokeletes volt a technika, piheneskepp volt arctisztitas, a végén pedig befonta a hajam a csaj....kérés nélkül! :) Minden náluk is szimpátiafüggő, és nem fogad a szívébe első alkalommal, de amíg meghálálod, szívéből lát vendégül. Ez ilyen egyszerű. Nem kell ezt túlgondolni, úristen:)) Az európai vendéglátás más mert más a mentalitás. Ők sokkal nyugodtabbak, mosolygósabbak, kiegyensúlyozottak, többet mosolyognak. Ez valóban igazán vonzó lehet számunkra. :)


október 4. 21:38:39
Értem én.... Azt viszont ne várd el egy európai,esetünkben egy magyar lánytól amit az Ázsiában a lányok az anyatejjel magukba szívnak : alázatot a férfival szemben !


október 4. 07:13:56
Másként fogalmazok-azon thai nők esetében, akikkel több volt, mint egyszerű farokverés - sőt, egyik-másik egyszerű handjob idején is - minden alkalommal úgy éreztem, én vagyok az isten az ágyban.. Mindezt magyar szolgáltató esetében sokkal kisebb arányban érzékeltem.


október 3. 16:10:19
Utolsó mondatodra kíváncsi lennék mit reagálnának a magyar lányok ! Mert hogy picit vulgárisan fogalmazva ,de mégiscsak hazai az a *kolbász*,miért ne rajongnának érte ? Azért nem árt értelmes magyarsággal "feltálalni a menüt ", A szavak sokszor érnek annyit,mint egy _kézi kiverés _ ! Maradok a jól ismert *krumpli levesnél *....


október 2. 21:17:15
Csak vázlatban: az itt leírt szolgáltatás az átlagot tükrözi, azt, amit majdnem mindenki majdnem mindenhol majdnem minden thai masszőrtől megkaphat.

Ehhez képest én már dugtam szalonban (kézi kiverés áráért, pucér lánnyal), jártam olyan lánynál, aki a saját frissen nyíló szalonjába engem hívott avatni (még nyitva se volt soha, én meg ott élvezkedtem a szájában, s még egy kitűnő masszázst is kaptam), voltam thai lánnyal búvóhelyen privát randin és voltam már egynek a saját lakásán is.

Mindez persze nem az átlag, ehhez nem biztos elég egyszer menni, ehhez udvarolni kell, meg viberen tartani a kapcsolatot vagy épp rohadt nagy szerencse kell hozzá.

Szóval bőven lehet annyit kapni, mint az itt hirdetőktől, sőt, ritka az olyan nő, aki annyira tud rajongani - vagy ezt eladni hihetően - egy magyar ember farkáért, mint egy thai nő.


szeptember 30. 12:06:59
nem egy illedelmes kérdés, tényleg, de olvass vissza


szeptember 29. 14:41:33
Jenben,yüanban,esetleg thai bátban ?


szeptember 29. 11:25:29
Hmm EZ bátor kérdés! Nagyon bátor kérdés!

megaLOL


szeptember 29. 11:20:16
Az azsiai csajoknak mennyi a tarifaja?


szeptember 27. 23:38:21
Az oldalon bárkiről lehet írni beszámolót, akár itt hirdet akár nem. Nagyon régen én is írtam ázsiai masszőzről beszámolót.
Ami a konkrét témát illeti, egy másfél órás thai olajos masszázs kevesebb mint felébe kerül az itteni átlagos másfél órás masszázs áraknak. Igaz, ebben még nincs erotika. És valóban, azt nem lehet tudni hogy a hölgy felajánlja-e, bár tapasztalataim szerint többnyire igen. Ilyenkor többnyire egy blőd összeget kérnek pluszban, mondjuk 20-at, de van hogy csak 10-et. Ha azt mondod ennyiért nem kéred, akkor ezt gyorsan leviszik 5-re. Tőlem legalábbis ennyit szoktak kérni, szerintem ez egy korrekt ár így. Nem mindig szoktam kérni levezetést, mert elsősorban a masszázsért megyek. Ha olyan a hangulat, és a hölgy keze ügyes, meg szimpatikus, akkor kérem. A levezetés minősége eléggé változó, van aki célratörően csinálja, más kicsit izgalmasabban.
Szerintem ha elsősorban masszázsként értékeljük a dolgot, akkor a legtöbbször egy nagyon jó szolgáltatást kapunk, olyan szakértelemmel, ami az itteni hirdetők jelentős részének nincs meg (de persze én is ismerek kivételeket!). Emellett kis kiegészítő extra a levezetés. Az erotikus rész színvonala általában elmarad attól amit az itt hirdető hölgyek nyújtanak, bár ez alól is volt már kivétel. Az én véleményem az, hogy ár/érték arányra se itt, se a thai masszőzöknél nem lehet panasz.


szeptember 25. 15:29:53
Ja és ahogy Simisoma kifejtette tul sok vonzó nincs abban a leírásban még szerintem azok számára sem akiknek a bakancslistájukon szerepel egy ázsiai lány. Szóval ez felfogató egy negativ beszámolónak is. :)


szeptember 25. 15:23:52
Mi az hogy nem érted ennek a forumnak a létjogosultságát? A téma arról szól hogy valaki erre vágyik. Meg is jelenhetnek az oldalon ilyen hirdetök, ill egyszer emlékeim szerint volt is. Ez csak egy téma mint a sportos vagy zemnésnés forzm. Az hogy megjelentek olyan hozzászolások is amik más helyet reklámoznak az már zavaro lehet.
Meg is értem Wasabi felháborodását. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy az oldalt elhelyezkedő reklámok közt ott vannak szalonok. Tehát már az oldal is reklámozza a konkurenciát. Plusz jönnek beszámolok olyan lányokrol akik ingyen hirdetnek, tehát nem járulnak a kasszához, és olyanokrol is akik máshol hirdetnek. Tehát ez a bejegyzés csepp a tengerben. Föleg hogy aki ki szeretné probálni az ázsiai feelinget elöbb utobb megoldja. Igazábol nem konkurencia.


szeptember 25. 11:04:05
A megem nevében tudok nyilatkozni:
Nem gondoltam, hogy az itteni eszmecsere bármilyen szinten inkorrektnek tűnhet, annál is inkább, mert még beszámolók is vannak fent nem itt hirdető lányokról.
Reklámnak én semmit nem szántam, sokkal inkább tapasztalatcserének.
Elnézést, ha bárkit megbántottam, nem volt szándékos!


szeptember 14. 09:24:37
Nos,köszi Baby face,azaz Orgazmista!:)
Most már ketten vagytok,akik hasonlóan látjátok a vendégek közül!;)
Sebaj,ha valaki úgy érzi,hogy ez a korrekt vonulat,ha másokat reklámoz itt,megteheti,max,így jár,hogy leszólják!Nem azért mert bárki bele akar állni a másikba,hanem mert udvariatlan,amit csinál.
Sokan már nem szólalnak fel,ki tudja miért,de nem kell a védelem,részemről,van akkora lepény lesőm,hogy ez a vonulat sosem okozott dilemmát..)))


szeptember 14. 06:20:30
Tök igazad van, Wasabi. Nem is értem ennek a fórumnak a létjogosultságát. Az ázsiai masszázsszalonok reklámozása itt olyan, mint amikor a madár a saját fészkébe piszkít. De aki nem ír, nem olvas beszámolókat, az tényleg nem érzi magáénak.
Külön gáz, hogy egyedül Soma kelt a védelmetekre.


szeptember 13. 10:36:15
SimiSoma, csupán azt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy másoknak mások a szempontjai, de lelked rajta, vitatkozz csak, én aztán semmiről nem akarlak meggyőzni.

Hozzászólás írása...
     1 - 20 / 270