85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-22
5
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!

Mónika csevegése, +36-20-233-5281 Budapest, XIII. kerület

     1 - 25 / 6726
Hozzászólás írása...

turelmes
V.I.P.

március. 22. 09:03:19
Szia Virágom!
Szobám kellemeséből jelzem, korai még kettő keréken közlekednem, főleg korán reggel. Sebaj, várom a tavasz meleg hajnali leheletét... , Neked finom napot, sikert, ragyogást kívánok, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 20. 11:17:11
Szia Virágom!
A Nap igen bőven méri sugarait, én meg örülök neki, mint Neked is, csak Te szebb is vagy, meg sokkal kisebb is :) , kellemes napot, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 19. 08:15:13
Szia Virágom!
Kedvem ismét meglehetős, jó érzés kicsit megmártózni oldaladon keresztül csillogó lényedben, hiszen dolgod is rengeteg, mint rajongóid száma, majdnem végtelen :) .
(légyszíves szólj, ha sok lennék, vagy kellemetlen ittlétem, onnantól nem irkálok mindenféléket. Egyik, általam nagyra becsült lány letiltotta a hozzászólási lehetőségemet oldaláról, ebből gondoltam, talán kellemetlen a stílusom, mondandóm...)
Én boldogan jelzem örömömet, mikor csak meglátlak, mosoly szélesedik arcomon, jelezve, hogy nagyon mély a nyom, mit különleges lényed okozott.
Sok sikert e hétre is, puszi, t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

március. 14. 11:44:58
Elvileg nem kellett volna, mert VIP vagy, de annyi új variálás van már itt, hogy lehet nem jól tudom. Követni kellene minden nap, hogy naprakész legyen az ember, de nekem van ennél jobb dolgom is. De ahogy írtad, mindegy.
Neked is kellemes ünnepi hétvégét, grillezést, borozást, szerelmeskedést. Pusz, M.


turelmes
V.I.P.

március. 12. 14:13:00
Szia Virágom!
Már reggel köszönteni jöttem ide, de a rendszer elküldött melegebb vidékre, hogy hmm..?? rangtól lehet ezt megtenni, hogy csevegődbe írni. A rangok közt megnéztem, de olyat nem leltem...
Mindegy, a lényeg, hogy most jöhetek, írhatom figyelmemet, és jelezhetem kedvemet, ami most is igen méretes, kellemes, és a tavaszi szellő által melengetett.
És akkor még ott van nekem a Te lényed, kedvességed, egyediséged. Ugyan mi kellhet még az egyszerű, halandó gyereknek?
Semmi több, még annyit, hogy kellemes ünnepi hetet, puszi,t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

március. 12. 09:51:54
Szép napot!

Köszönöm, köszönöm. Bár megkésve reagálok, de hetek óta nem jártam erre. Jó volt olvasni soraidat, kitartó ember vagy. Köszönöm!
Neked is kellemes napot, tavaszt, pusz, M.


turelmes
V.I.P.

március. 8. 11:10:48
Szia Virágom!
Jó rég láttam kezed nyomát itt az oldaladon, de inkább itt legyen kevesebb nyom, mint műhelyedben, ahol az a sok csoda meg tud történni, nap mint nap.
Néha nem is fér szűk kicsi fejembe, honnan, ugyan honnan veszitek az erőt, az energiát, hogy mindig csak adjatok és adjatok.
Magatokból, lelketek redőjéből, testetek erejéből.
Lehet, nem is kell nekem mindent érteni, elég csupán megélni, és ha ez sikerül, már megérte kicsit a Földön lenni, az angyalok lábnyomában gyönyörködni.

Jut eszembe, ezek az angyalok többnyire nőneműek, ma meg ugyi ünnepeljük Őket, hát köszöntelek én is, és mosolyomba csomagolva öltöztetlek libabőrbe, hogy pici pihéid is állhassanak az égre, sikeres, kellemes napot, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

február. 27. 15:41:21
Szia Virágom!
Képzeld, ma dél körül ledobtam téli gúnyám, maradt csupán a tavasznak is mondható zakó, nadrág... Mit szólsz? Elrendeltem a tavaszt, igaz a madarak egész nap mondják a magukét, a Nap is pörköli bajuszom, de valami azt súgja, még ne rakjam el nagykabátom.

Oly finom idejönni Hozzád, kicsit lelkemet melegítni, hiszen annyit adsz magadból, hogy tán nem is gondoltad. Ugyan mi lehet más, ami oly régóta itt tartja figyelmem, lélegzetem egy részét Nálad?

Mondtam én már sokszor, a belső a titkod, ott lelhető meg az a faktor, mi időtől, tértől függetlenül landol minden részemben. Talán érthető a tested dicsérete is, hiszen kinek ilyen a belseje, annak nem lehet más a külseje sem, mint egy bámulni, ölelni való valami.
Lehet, bolond vagyok ismét, hogy itt a nyílt színen vallok szelencét, de ha egyszer onnan fentről befűtötték kemencém, tehetnék én mást,m mint intézni Hozzád az imát?

Kívánok őszintén sok sikert, ragyogást, kuckódba máglyarakást, nyelvednek ízeket, lelkednek színeket, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

február. 22. 15:09:41
Szia Virágom!
Holnap ablakod alatt fogok csilingelni, mikor lovam hátán arra haladok. Lesz még mellettem pár ember, de nem gond, hiszen Őket is szeretem, egyiküket már láthattad is.
Kinézve ablakomon, süvít a szél, tán visszalopózik a tél?
Kellemes, eredményes hétvégét, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

február. 14. 14:58:17
Szia Virágom!
Talán már a Bálint nap is jelzi, itt a negyed tavasz, vagy akár 31%-nyi is belőle.
Vagy tán még nem temette el a telet a medve?
Sebaj, majd Mátyás elintézi, a jeget eltökinti... ha, meg egyáltalán.
Én már várom, hogy reggel a hasamra süssön a Nap, este meg sokáig kortyolgathassam kertemben a limonádé nevű folyadékot, sok sikert, puszi,t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

február. 7. 11:22:21
Hát lassan tudunk grillezni, ha szeretnél. Jön a tavasz, lehet menni a természetbe.:DDD


turelmes
V.I.P.

február. 7. 10:03:19
Szia Virágom!
Azt gondolom, nem véletlen gondoltalak az oldal gyémántjának, hiszen a kicsik is gyémántok, tehát jó volt meglátásom.
Ja, ja, akkor még a látásom is jó volt, mert láttam egy csillogót, egy ragyogót, egy oly egyedi gyémántot, hogy azóta is fénye melegíti mindenemet.
Hiszed ezeket?
Nem veszed egy kazal sületlenségnek?
Süssünk valami ropogósat, ízesítsük tengeri sóval, amit meg édesíteni kell, azt varázsoljuk édesre, kellemes napot, puszi, t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

február. 6. 11:38:18
Szép napot Mindenkinek!

Nem baj, ami késik....:)
Nekem nagyon is kell a vasmadár. Nyáron jön a második kisgyémánt, öt is üdvözölni kell, na meg az elsőt simizni, hogy érezze a törődést. :)


turelmes
V.I.P.

február. 5. 18:22:11
Szia Virágom!
Ebben a szép hónapban még nem is köszöntöttelek, pedig a tizennegyedike kitüntetett nap nekem (is).
Képzeld, nem veszem igénybe a vasmadár gyomrának melegét, nem kell mennem, változik a jövő helyszíne, elég lesz egy egyszerű négykerekű kordé is már :) .
Nem mondom, hogy ne lennék jókedvű, de főnököm (ez a büdös kapitalista) kiszipolyozza még a velőt is csontom belsejéből. Lehet, össze kék kötni a fülét feje körül átfonva vagy kétszer?
No, mindegy is, az Ő hája lesz vastagabb, és mikor futni kell a farkasok elől, Őt kapják el leghamarabb.
Lassan zárom mai irodai létemet - látod, csak most jutottam ide -, egy finom vacsora, egy pohár kellemes bor és zárhatom a napot.
Neked is kívánom, hogy kedved kerekké váljon, a sok udvarias vendég kilincsedért kiáltson és mondjanak sok szépet Neked, tegyék a szépet, vegyék mosolyod, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

január. 29. 15:12:56
Szia Virágom!
Azt elhiszem, hogy szerencsésnek érzed magad, hiszen az nagyjából belülről fakad. Az, hogy a kezed gyorsan eljár, azt nem hiszem, hacsak nem a masszázspadodon lévő szerencsésen.
Emlékeim szerint, mikor rajtam járt, nem volt az olyan nagyon gyors, inkább az égi zenét képezte le, mintha angyalok muzsikáltak volna bőrömön. Lehet, az is volt? Hiszen a helyszín adott, a név sem hazudtolta meg a történéseket.
Hiszed, hogy életre szóló az élmény, mit adsz vendégeidnek? A kis gazdag ,csak úgy szórja, osztogatja... kellemes napfényvárást -itt egész nap világít a fönti energiagyárunk -, puszi, t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

január. 29. 09:36:21
Szép napot/hetet!
Én nagyon sokszor szerencsésnek érzem magam. És velem nem szeretnek veszekedni, mert gyorsan eljár a kezem. :))


turelmes
V.I.P.

január. 22. 09:32:54
Szia Virágom!
Micsoda szerencsés gyermekei vagyunk a Teremtőnek, hogy nem veszekedéssel, egymás marásával töltjük időnket. Azt gondolom, a harag ugyan annyi (vagy több) energiát visz, mint az öröm, így inkább maradnék az örömök mezején.
Ja, meg hogy az a mező ha szobádban borul virágba? Az csupán plusz motiváció, hogy ott lehessek Veled , mikor megéled örömödet. Megálltak ujjaim, és hagytam, hagytam hogy fejemben eltöltsön mindent a kép, mi Rólad jelenik meg itt bent. Tudod, hogy csillogód a leges-leg? Pedig már láthattam, vagy sejthettem minden részedet, mégis, mégis lelked tükre, mi rabul ejtett, azóta is erőt meríthetek belőlük.
Hogy én miket vallok meg itt, a közönség előtt is, a végén még azt gondolhatják, imádatom tárgya lettél :) , puszi,t,


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

január. 21. 13:37:05
Szép napot Neked!
Én most engedek ki az otthonom melegében. Reggel nem néztem meg, hogy bár nap van az égen, de a hideg nem viccel, így jól megfagytam. De sebaj, mindjárt kész a meleg teácska.
Sikeres hetet/napot, pusz, M.


turelmes
V.I.P.

január. 21. 11:39:17
Szia Virágom!
Egy pillanatra megzavartak, kaptam kávét, meg teát, nehogy elaludjak, vagy a január végi fagy jégbe bilincseljen.
Attól még hunyorog szemem, a sötétítő függönyön is jelzi Napunk, ma nem vetet tréfára dolgát, szorgosan adja fényét, melegét.
Tisztára, mintha Rólad vett volna mintát, melegség, a csillogás meg a szorgalom okán. Ha nekem sikeredne negyed annyira a szorgalom táljából falatoznom, tán az ország is jobban teljesítene. Mégis, azt gondolom, elég itt , ha kettőnk közül Te vagy szorgalmatos, én meg leszek a szájtáti csodálód.
Nos, ez nekem tetszik, csodállak is, tán a számat is tátom néhanapján, mikor valami finomság szeretne belekerülni. Á, nem, most nem éppen cicire gondoltam, azon tán már túljutottam, de egy finom bögre tej, esetleg egy kis vörösvérsejt szaporító vöröske.. , Neked mára is szerencsés napot, sikert és mosolyt, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

január. 16. 08:57:15
Szia Virágom!
Képzeld, ma reggel, mikor kinyílt szemem, az villant fejembe, hogy már megint micsoda mázlim van, látok és orrom is szelel!
A tavasz meg mint a gyorsvonat, robog felénk, épp egy nappal lettünk közelebb ismét. Lehet, bolondnak néz a világ, de azt gondolom, kellenek bele az ilyen figurák, képzeld csak el, ha mindenki délceg, okos emberke lenne! Hm, unalom, szürke világ, nekem nem lenen kedvencem, még akkor sem, ha nekem is adott volna délcegséget, értelmet a Teremtő.
Nekem oly finom itt lebzselnem, kicsit hozzád dörgölőzve sütkéreznem fényedben, melegségedben.
Ja, és a legnagyobb érték az emberséged!! (nekem)
Kellemes január közepét, sikert, ragyogást mára is, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

január. 9. 16:22:02
Szia Virágom!
Igen, vettem a bátorságot és idéztem.. , viszont óvatosan idézőjelbe is tettem, ne tűnjön úgy, hogy eszemet vesztettem.
Igen, a nagy vasmadár hozza-viszi vendégeit, de úgy tűnik, nem sokáig kell már tennie szorgos dolgát. Az öröm, boldogság persze megmaradt, és itt is jelzem, örülök az életnek. Meg hogy pótolod a pótolandót, de addig bizonyára sok mosolyt csalsz vendégeid arcára.
Én már csak ismerhetem, micsoda jelenségre képes minden részed. Mióta elvarázsoltál, nem is akarok szabadulni már ebből. Délelőtt még nem szerettem volna írni üzenetedre, de most ezt is megteszem, hiszen már lehet.
Azt gondolom, amíg a mi belső világunkat képesek leszünk valamilyen szinten tartani, addig az ördög sem fog értünk jönni. Vagy ha mégis, hát hadd vigyen, voltunk már eleget.., sok sikert, jövőhónapra szabadidőt, hogy mehess, örülhess szertelen kacagással, puszi, t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

január. 9. 10:57:09
Boldog és sikeres új esztendőt Neked!
Első mondatnál nem értettem a csocseid dolgot, meg is lepődtem nagyon, mert neked nem szokásod ilyen alpári módon kommunikálni, de azután észre vettem a lentebbi gyönyörűséget. Hát azzal nem is foglalkozok, nem érzem, hogy több időt érdemes pazarolni rá egy egyszeri olvasásnál, mert nem egy szinten vagyunk.
Gondolom, öröm és boldogság volt az ünnepek alatt, ha vasmadár hozta a vendégeidet. Én idén itthon ragadtam, majd jövő hóban pótolom az elmulasztottakat.
Legyen szép napod, pusz, M.


turelmes
V.I.P.

január. 8. 09:15:35
Szia Virágom!
Gondoltam, meglesem, hátha új, 'csocseid' képet fedezek fel.. Hm, nekem nem látszanak, lehet, a gépem szűri meg, mivel kiskorúnak ítél meg?
Attól még egyet is érthetnék kollégával, hiszen azok a mellek (amit itt nem is láthatunk) valóban szépek.
Kellemes hidegtűrős napokat, sok havat, hogy lovam húzhassa szánomat, amivel odarepít palotád elé, puszi, t.


hughjass
Friss újonc

január. 7. 14:26:21
Baby jók a csocseid.


turelmes
V.I.P.

január. 7. 12:51:21
Szia Virágom!
Ha már új év, akkor új formátum képernyőmön, de van, mi állandó az életben, a Te csillogó szellemed!
Kívánok is sikert egy szakajtónyit, ételből egy tál tócsnit, meg ha kedved úgy adja, kacagásból egy rakattal, puszi,t.

     1 - 25 / 6726