28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P

Mónika csevegése,
Szabin van
2019-04-23-ig!
Budapest, XIII. kerület

     1 - 25 / 6741
Hozzászólás írása...

turelmes
V.I.P.

április. 18. 16:32:06
Szia Virágom!
Épp visszaértem déli kalandozásomról, mondhatom, jól fog esni a pár nap pihenő, az idő is kedvemre valón melegedő, így azt kívánom Neked is, kellemes napok elé nézz, ünnepelj és ünnepeljenek, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

április. 17. 15:14:57
Szia Virágom!
Visszaértem zord főnököm közelébe, de a délelőtt pompásra kerekedett. Holnap még kicsi déli fiatalkák, majd négy nap kikapcsolódás. Megrendeltem a jó időt is, ne kelljen a kertben vacogva sörözni. Azt hiszem, keddig nem jövök, így küldöm örömöm, mosolyom, meg kezem puha érintő varázsát, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

április. 16. 09:01:47
Szia Virágom!
Nem baj az, ha rövid, a lényeg, hogy részed lehetett benne. Meg nem is unhattak Rád, ünnep lehetett minden perc. Mára is dús legelőt, friss levegőt, emberből gyúrt vendégből annyit, amennyit szeretnél, puszi, t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

április. 15. 11:43:33
Szép napot/hetet!
Engem is éjjel hozott haza. Jó volt, csak rövid. :(


turelmes
V.I.P.

április. 10. 11:45:13
Szia Virágom!
Hazahozott a felhők fölött járó lovam és máris itt kurjantom a világba, hogy ott, arrafelé sem leltem ilyen virágot, amilyen Te magad vagy. Látod, mondom én - de mennyiszer - , hogy különlegessé váltál szememben, hogy csupán a csodálat szava szólhat belőlem. Szól is, hirdetve fényedet... , na mit szólsz, miket tanított a távol? Udvariasnak lenni, a másiknak örülni... puszi,t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

április. 3. 11:43:41
Köszönöm! Neked jó pihenést!


turelmes
V.I.P.

április. 2. 13:31:39
Szia Virágom!
Most pár napra távol leszek oldaladtól, majd ha visszaérek ismét boldogan nézlek. Sok sikert addig is, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

április. 1. 09:44:16
Szia Virágom!
Csalhatatlanul itt a tavasz, hétvégén virágültetés, vízpótlás, bőrömet kitettem a napsugaraknak.
Érdekes, mind mind jól esett, főleg, mikor láthattam a szomjazó növények hálás levél-integetését :) .

Főnöködet üdvözlöm külön is - nehogy már megorroljon Rád -, ha nem lenne olyan pocakos, kopaszodó vénség, még egy kávét is elszürcsölhetnénk.
Szóval, maradnék én aurád környékén, mert mint egy gyógynövény, úgy táplálkozhat erődből a vándor, észrevétlenül is kerekké teszed a világot. Bele sem merek gondolni, mióta élvezhetem meleg sugaraidat, csodálhatom az embert, ki küzd az elemekkel. (helyesen:Embert) A sok lottóból egy fusson is be, és inthess be főnöködnek akár kettő kézzel, addig meg küldöm jókedvemet, kívánok Neked sikeres hetet, puszi,t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

március. 30. 10:12:02
PS: közben megtaláltam a "rajongót" :)
Megmondom őszintén, ha nem írod, lehet oda se figyelek. Annyira átláthatatlan itt minden, hogy már hónapok óta be se lépek, mert nincs türelmem keresni, mi hol van. :(


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

március. 29. 12:10:50
Madárcsicsergős napot Neked!

Sorra veszem. :)
Nem értem, miért lettél letiltva? Nekem soha nem volt terhes az írásod, sőt, mindig örömmel olvasom, igaz, most egyre ritkábban, mert sajnos már nem vonz ide az oldal. Elmúlt az a szellemisége, amiért ide jártam fel akár naponta több órát is. :(
Hogy Neked milyen engedékeny főnököd van! Bezzeg, az enyém mint egy vérszomjas szolgahajcsár, állandóan csak mondja a magáét, semmi nem elég neki és semmi nem tökéletes. De sebaj, sok lottót vettem, egyszer csak megnyerem azt a nagyot és mosolyogva adom be a felmondásomat neki.
Milyen rajongóról szereztél tudomást?
Szerencsére van egy pár, de nem népesítem az 500000 tábort, pedig próbálom utol érni az iron ladyt. :)
Talán kéne menni és csinálni már valami értelmeset a mai napra, mert ez is eltelik nagyon gyorsan.
További szép napot Neked, majd jó pihenést, pusz, M.


turelmes
V.I.P.

március. 29. 11:08:39
Szia Virágom!
Aha, egy ámulóval ismét több rajongót tudhatsz Magadnak!
Nem hiába szól énekem a kincsről, a gyémántról, mi itt csillog nekünk, egyszerű halandóknak, csupán az ellenzőt kell levennünk szemünk elől. További sikereket, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 28. 15:21:53
Szia Virágom!
Képzeld, főnököm azt találta mondani, hogy mára már nem tart igényt agysejtemre (a kettő közül nem is tudom, melyikre gondolt). Ha már így adta sorsom, hamar ugrom, ünneplem szabadságom. Kellemes maradék műszakot, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

március. 28. 10:14:10
Szia Virágom!
Ó, mennyire szép (is) tud lenni a természet, a virágok napfényben tündökölnek, tán kedvünket keresve. Nekem a mai nap már ajándék, nem nagyon jöhet olyan, mi el tudná rontani, Neked is azt jívánom, süssön be a fény ablakodon, legyen sikeres na napod, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 27. 15:54:33
Szia Virágom!
Kiléptem az imént, és egyszerű mezei kezdőként néztem meg, írhatok-e Neked?
Írni írhattam, de az elküldés után se híre, se hamva betűimnek. Mondjuk, nem is voltak olyan fontosak, csupán Hozzád szóltak. Sikeres maradék tavaszi napot, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 26. 11:24:01
Szia Virágom!
Semmi különös e vidéki tájon, csupán jelezni szerettem volna, hogy örülök a létnek, kedvem kerek, agysejtjeim pihenhetnek, sikeres hetet, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 22. 09:03:19
Szia Virágom!
Szobám kellemeséből jelzem, korai még kettő keréken közlekednem, főleg korán reggel. Sebaj, várom a tavasz meleg hajnali leheletét... , Neked finom napot, sikert, ragyogást kívánok, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 20. 11:17:11
Szia Virágom!
A Nap igen bőven méri sugarait, én meg örülök neki, mint Neked is, csak Te szebb is vagy, meg sokkal kisebb is :) , kellemes napot, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

március. 19. 08:15:13
Szia Virágom!
Kedvem ismét meglehetős, jó érzés kicsit megmártózni oldaladon keresztül csillogó lényedben, hiszen dolgod is rengeteg, mint rajongóid száma, majdnem végtelen :) .
(légyszíves szólj, ha sok lennék, vagy kellemetlen ittlétem, onnantól nem irkálok mindenféléket. Egyik, általam nagyra becsült lány letiltotta a hozzászólási lehetőségemet oldaláról, ebből gondoltam, talán kellemetlen a stílusom, mondandóm...)
Én boldogan jelzem örömömet, mikor csak meglátlak, mosoly szélesedik arcomon, jelezve, hogy nagyon mély a nyom, mit különleges lényed okozott.
Sok sikert e hétre is, puszi, t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

március. 14. 11:44:58
Elvileg nem kellett volna, mert VIP vagy, de annyi új variálás van már itt, hogy lehet nem jól tudom. Követni kellene minden nap, hogy naprakész legyen az ember, de nekem van ennél jobb dolgom is. De ahogy írtad, mindegy.
Neked is kellemes ünnepi hétvégét, grillezést, borozást, szerelmeskedést. Pusz, M.


turelmes
V.I.P.

március. 12. 14:13:00
Szia Virágom!
Már reggel köszönteni jöttem ide, de a rendszer elküldött melegebb vidékre, hogy hmm..?? rangtól lehet ezt megtenni, hogy csevegődbe írni. A rangok közt megnéztem, de olyat nem leltem...
Mindegy, a lényeg, hogy most jöhetek, írhatom figyelmemet, és jelezhetem kedvemet, ami most is igen méretes, kellemes, és a tavaszi szellő által melengetett.
És akkor még ott van nekem a Te lényed, kedvességed, egyediséged. Ugyan mi kellhet még az egyszerű, halandó gyereknek?
Semmi több, még annyit, hogy kellemes ünnepi hetet, puszi,t.


Mónika.
V.I.P. SZTÁR hirdető

március. 12. 09:51:54
Szép napot!

Köszönöm, köszönöm. Bár megkésve reagálok, de hetek óta nem jártam erre. Jó volt olvasni soraidat, kitartó ember vagy. Köszönöm!
Neked is kellemes napot, tavaszt, pusz, M.


turelmes
V.I.P.

március. 8. 11:10:48
Szia Virágom!
Jó rég láttam kezed nyomát itt az oldaladon, de inkább itt legyen kevesebb nyom, mint műhelyedben, ahol az a sok csoda meg tud történni, nap mint nap.
Néha nem is fér szűk kicsi fejembe, honnan, ugyan honnan veszitek az erőt, az energiát, hogy mindig csak adjatok és adjatok.
Magatokból, lelketek redőjéből, testetek erejéből.
Lehet, nem is kell nekem mindent érteni, elég csupán megélni, és ha ez sikerül, már megérte kicsit a Földön lenni, az angyalok lábnyomában gyönyörködni.

Jut eszembe, ezek az angyalok többnyire nőneműek, ma meg ugyi ünnepeljük Őket, hát köszöntelek én is, és mosolyomba csomagolva öltöztetlek libabőrbe, hogy pici pihéid is állhassanak az égre, sikeres, kellemes napot, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

február. 27. 15:41:21
Szia Virágom!
Képzeld, ma dél körül ledobtam téli gúnyám, maradt csupán a tavasznak is mondható zakó, nadrág... Mit szólsz? Elrendeltem a tavaszt, igaz a madarak egész nap mondják a magukét, a Nap is pörköli bajuszom, de valami azt súgja, még ne rakjam el nagykabátom.

Oly finom idejönni Hozzád, kicsit lelkemet melegítni, hiszen annyit adsz magadból, hogy tán nem is gondoltad. Ugyan mi lehet más, ami oly régóta itt tartja figyelmem, lélegzetem egy részét Nálad?

Mondtam én már sokszor, a belső a titkod, ott lelhető meg az a faktor, mi időtől, tértől függetlenül landol minden részemben. Talán érthető a tested dicsérete is, hiszen kinek ilyen a belseje, annak nem lehet más a külseje sem, mint egy bámulni, ölelni való valami.
Lehet, bolond vagyok ismét, hogy itt a nyílt színen vallok szelencét, de ha egyszer onnan fentről befűtötték kemencém, tehetnék én mást,m mint intézni Hozzád az imát?

Kívánok őszintén sok sikert, ragyogást, kuckódba máglyarakást, nyelvednek ízeket, lelkednek színeket, puszi,t.


turelmes
V.I.P.

február. 22. 15:09:41
Szia Virágom!
Holnap ablakod alatt fogok csilingelni, mikor lovam hátán arra haladok. Lesz még mellettem pár ember, de nem gond, hiszen Őket is szeretem, egyiküket már láthattad is.
Kinézve ablakomon, süvít a szél, tán visszalopózik a tél?
Kellemes, eredményes hétvégét, puszi, t.


turelmes
V.I.P.

február. 14. 14:58:17
Szia Virágom!
Talán már a Bálint nap is jelzi, itt a negyed tavasz, vagy akár 31%-nyi is belőle.
Vagy tán még nem temette el a telet a medve?
Sebaj, majd Mátyás elintézi, a jeget eltökinti... ha, meg egyáltalán.
Én már várom, hogy reggel a hasamra süssön a Nap, este meg sokáig kortyolgathassam kertemben a limonádé nevű folyadékot, sok sikert, puszi,t.

     1 - 25 / 6741