Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-04-12 15:48:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen, hogy megirtad a randinkat! Jól éreztem magam, remélem hamarosan megismételjük! Puszi addig is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 113841 szexpartner

Tipon a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
A bájos Evelyn hirdetésével meglepő módon itt,a beszi oldalon találkoztam.
Adatlapja és néhány beszámolója áttanulmányozása után gyorsan landolt is a kedvencek mappában a SFH(Sürgősen Felkeresendő Hölgyek)listájában.
Majd kértem egy bővebb infót,ezt követően személyes üzenetben mutatkoztam be szívem Hölgyének, amire hamar jött is egy kedves válasz. Néhány levélváltás után,mikor már láttam az időm kedvező alakulását, telefonon környékeztem meg Evelynt, aztán a mindkettőnknek megfelelő időpont kiválasztása után Vtr-n kértem meg Kedvesem kezét-mását egy kellemes,ismerkedős randi erejéig. Hamar meg is kaptam az e-naplóban a kedvező bejegyzést, és a pontos címet,így már csak türelmesen ki kellett várnom a hátralévő néhány percet.
Evelyn könnyen, gyorsan elérhető volt,egyeztetéskor nagyfokú rugalmasságot tanúsított, amit ezúton is köszönök Neki.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-n kapott cím alapján a belvárosi régiót kell célkeresztbe venni,ha Evelynt szeretnénk elcsábítani. A rejtekhelyet GPS ismeri,gond nélkül odatalál, a parkolás ugyan elég macerás, de legalább fizethetünk a vas letámasztásáért.
Közösségi közlekedést preferáló vándor érkezhet metróval,jelen esetben pótlóbusszal,vagy villamossal is. Illetve láttam még felsővezetéket,ami szerint még a piros színű gumikerekű villamos is elérhető közelségben van.
Bár a hancúrozás kíván minimális egészségügyi sétát,de ez csekély ár a ránk váró élményekért.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Klasszikus belvárosi régi házak közé ékelődött újabb építésű ékkőként tündöklő társasházban találjuk Evelyn búvóhelyét.Az emeletre lift repíti fel a vándort.A tetthely szemmel láthatóan célirányosan funkcionál,de mivel bájos úrnője egyedül fogad,a diszkréció adott és maximális.

A fürdőben csúszásgátlós kádban zuhanyozhatunk,ehhez drogériákat megszégyenítő tusfürdő választék áll rendelkezésre.
Tusolás végeztével tiszta, száraz kilépőn állva, nagyméretű,puha törölközővel lehet szárítkozni.
Mosdónál szájvíz,és pohárkák várják a rendeltetésszerű használatot.
Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

Játszószoba meglepően világos,nincs az a más helyeken megszokott sötétítés.
Ruhákat a sarokban álló ülőkére tehetjük,apróságokat a szekrény polcára.
A elkövetkező órácska kellékei kis szekrénykén várnak a sorukra.
A szeánsz érdemi része kényelmes, nagyméretű strapabíró franciaágyon zajlik,melyen egyszerre akár több személy is elférhet. A diszkrét alapzajként lazító, kellemes zene szolgál.
Természetesen itt várja lovagját a ház szexis úrnője, Evelyn.
Összegezve, a kéjlak tökéletesen megfelel egy erotikával túlfűtött diszkrét pásztoróra lebonyolítására.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn a húszas éveiben járó csinos, szexis fiatal lány. Bőséges portfóliójában számtalan szebbnél szebb fotóban gyönyörködhetünk,az arckitakarás ne ijesszen el senkit,hiszen ez csak az inkognitó megőrzése miatt van így.

Hosszú,festett szőke hajkoronája kimondottan bájos arcot keretez. Ajkai csókra állnak, szerencsére bőkezűen osztogatja is,igéző,zöld szemében könnyű elveszni,randi közben is viselt szemüvege kimondottan szexivé teszi.
Karcsú,arányos testalkatú,kb 165 cm magas,alakjának szembetűnő ékességei a feszes, ruganyos keblek,a kényeztetésre kitűnően reagáló hegyes bimbókkal.

Selymes tapintású bőre szép,szolibarna,csípője, formás,harapnivaló popsija ,karcsú lábai,izmos combjai kellemes tapintásúak.Formás combjai között megbújó kincse illatos, szépen gondozott,a vénuszdombján lévő kis ,,irányfény''kivételével simára borotvált.
Az elbűvölő külső mellett Kedvesünk nagyfokú intelligeciáról tesz tanúbizonyságot,jókedvű, könnyen ráhangolódik vendégére. Nála nyoma sincs a randi alatt kínos csendnek.

Összegezve,Evelyn egy igazi, belevaló,elbűvölő fiatal leányzó, aki már a puszta megjelenésével képes kiváltani a gyanútlan férfiemberből a mélyen rejtőző ősi fajfenntartó ösztönöket...
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 113841 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 113841 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2022-04-13 13:10:28 erotikus masszázs 1138415. Evelyn +36702335902 beszámoló 2022-04-13 13:10:28 erotikus masszázs 1138416. Evelyn +36702335902 beszámoló 2022-04-13 13:10:28 erotikus masszázs 113841
Action
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Telefonon jeleztem érkezésem,majd a kapott instrukciók alapján a megfelelő szinten farokfelvágva, diszkrét nyálcsorgatással, már libbentem is a Gyönyörök szentélyét rejtő ajtóhoz.

Ahogy az ajtó feltárult az állam koppanva esett a földre mivel Evelyn káprázatos testét mindössze egy elöl kacéran nyitva hagyott köntös fedte mohó szemeim elől,kevés sikerrel.
Mikor már képes voltam önerőből elmakogni két mondatot,bemutatkoztam,és kölcsönösen a maradásom mellett döntöttünk.

Cipőmet leparkoltam a kijelölt helyen,majd Evelyn popsiját követve a babaszobába mentünk.
Átadtam szerény kis ajándékomat,majd pici ismerkedős beszélgetés közben megváltam gönceimtől,és Evelyn figyelmesen be kísért a fürdőbe.

Higiéniai kört követően igyekeztem is vissza az akciószobába, ahol bájos vendéglátóm az ágy szélén ülve, mindössze egy szál szemüvegbe öltözve várt,és hellyel kínált maga mellett.
Mellé bújtam,és a kezdeti ismerkedős puszik lassan átváltottak érzéki csókokká. Közben kezeinkkel alaposan feltérképeztük egymás domborzatát,majd miután Evelyn keze véletlenül (?) belekadt a ficánkoló Kispajtiba,megkért,hogy feküdjek hanyatt, mert szeretné Ő kezdeni a műsort.
Engedelmesen elhelyezkedtem,majd fejem alá párnát téve kíváncsian vártam a folytatást.

Kedvesem először kedvére eljátszott mellbimbóimmal,majd lefelé haladva elmarkolta vezéremet. Lágyan megsimogatta feje búbját, majd a szárat és a tölténytárat cirógatta végig. Miközben a golyszikat morzsolgatta, finoman ajkai közé vette bűntársamat. Eleinte épp csak a hegyét kényeztette,majd éreztem,hogy Kispajti egyre mélyebbre kerül mohó ajkai között.
Lágyan, odaadóan kényeztetett, érezhetően nem a gyors kivégzésem,hanem a gyönyör hosszas átadása volt a célja.

Mivel nem akartam csúful ,rövid véget érni,engedélyt kértem és kaptam a kölcsönösségre. Kedvesem a hátára feküdt,én pedig elindultam felderíteni a kedvelt Déli tájakat. Csókváltást követően először is elakadtam formás kebleiben.
Lelkesen derítettem fel ruganyos halmait,a csúcsokon meredező,gyémánt keménységű bimbókat. Kellemes játszadozás után lassan elszakadtam újdonsült ismerőseimtől,és tovább haladtam Dél felé, utamat apró puszikkal szegélyezve.
Célomhoz érve egy illatos,ápolt kelyhet találtam,mely egy pici csíkocskán kívül tükörsimára volt borotválva.

Üdvözlésként végighúztam nyelvemet a hívogató szárnyacskákon,majd a kedvező fogadtatás hatására intenzívebb nyelvmunkába kezdtem,ami Evelyn egyre erősödő sóhajaiból ítélve , Neki sem volt az ellenére.
Tevékenységem hatására zamatos örömnedve mind bővebben csordogált, majd lassan öle legérzékenyebb pontja is előbújt rejtekéből, várva az őt megillető törődést.
Vidáman köröztem nyelvemmel kéjgyöngyén,nyalogattam mézédes nektárját,mint kismacska az elcsent tejfölt.

Majd lassan átfordultunk a számomra oly kedves 69 pozitúrába,és így folytattuk egymás boldoggá varázsolását,mignem éreztem,hogy ez már túl jó sok lesz a jóból,ezért gyorsan gumiért sóhajtottam.

Kedvesem villámgyorsam vv-t applikált asszisztensemre,majd fölém helyezkedett, és óvatosan öle mélyére fogadta rudamat.
Pár pillanatig várt,majd lassan,érzékien mozogni kezdett rajtam,nekem pedig a szemeim kezdtek szikrázni,mint valami zárlatos villanykörte,ahogy éreztem titokizmai szorítását,nedves alagútja forróságát.

Közben lelkesen simogattam előttem ringó feszes kebleit,hegyes bimbóit,cirógattam ruganyos popsiját. Idönként rámhajolt egy-egy csókért, ilyenkor igyekeztem én tartani alulról a tempót. Lassan érezni kezdtem,hogy mocorognak az utódok,nem sokkal később,
egy csodálatos pillanatban hatalmasat lőttem a gumiba.
Kedvesem lassuló mozgással hagyott magában lenyugodni,és csak ezután vezényelte le a szétcsatlakozást.

Nem maradt más hátra,mint közös romeltakarítás,tusolás, öltözés és érzékeny búcsút követően egy kellemes élménnyel gazdagodva a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Evelyn matekja nem túlságosan bonyolult. Régebbi átlag szerinti a csokorméret,mely nagysága megtudható telefon/bővebb infó/megfelelő jogosultsággal adatlapon is.
Van néhány extrája,amikből csak egyet vettem igénybe, mégpedig bájos vendéglátóm elbűvölő társaságát. Szokásomhoz híven érkezéskor fejeztem ki hálámat némi apró ajándék kíséretében.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazán kitűnően sikerült a debütáló randink a csodálatos Evelyn társaságában.Fiatal létére nagyon jól tudja,hogyan csavarjon minket,gyenge férfiakat az ujjai köré. Hatalmas szexuális kultúrával rendelkezik,és nem fél kimutatni a kapott örömöt sem.
Természetesen ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretne egy kellemes randit eltölteni egy odaadó,bújós, barátnős fiatal Nővel eltölteni.

Kedves Evelyn!
Nagyon örülök,hogy megismerhettelek. Teljesen elvarázsoltál a természetességeddel,és ahogy pillanatok alatt úgy rám hangolódtál,mintha már többszáz lepedőt gyűrtünk volna együtt össze.
Szenzációsan éreztem magam,élmény volt a randi minden pillanata.Részemről biztos a folytatás, személyemben új rajongót találtál.
KÖSZÖNÖK SZÉPEN MINDENT !!!
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2022-04-12 13:39:20

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2022-04-18 12:52:42
Alapos és részletes, ahogy tőled megszokhattuk. Bár nekem a nektár, kéjgyöngy és szárnyacska így együtt már kicsit sok volt, de ízlések és pofonok, ugyebár. :)

2022-04-15 06:53:19
Ismét egy nagyon jó beszámolót sikerült letenni az asztalra,gratulálok:)

2022-04-14 14:14:57
Evelynről olvasni beszámolót mindíg élmény, ez most sem volt másképp. Hát nem lett rövid, de legalább jó hosszú!😉

2022-04-14 12:43:52
Jó beszi, minden benne van, ami kell. Régóta szemezgetek a hölggyel, most meghoztad a kedvem a látogatáshoz. Köszönöm!

2022-04-13 15:19:07
Remek beszámolót kerekitettél, méltót a Hölgyhöz. Terjedelme már - már egy erotikus novellát sejtet, mit sem vonva le a minőségi elvárásból.Jó hogy vannak ilyen jól sikerült randik is(Evelynnel ez garantált), ezért is járunk a lányokhoz... Gratulálok mindkettőtöknek !
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 31db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,