Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-02 22:16:10

atlas1
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés simán ment. Felhívtam Fannit, megbeszéltük az időpontot, aztán VTR-en is regisztráltam a megbeszélt időpontot. Találkoztunk már. bár utoljára nagyon rég voltam nála. Ennek ellenére emlékezett rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyszerű mint az 1x1, 2-es villamos megállójától még kb 10 perc séta, és ott is vagy.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy kissebb fajta kuckós lakás, szép nagy kényelmes ággyal és egy nem full extrás, de rendesen felszerelt fürdőszobával. Az ablakokon a függöny el volt húzva, így a randink hangulatos félhomályos lámpafényben telt.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na ebben csak elfogult tudok lenni, Fanni külseje az, amit egy szexuális fantáziámban magam előtt látok. Csinos, szép arca van és szép szemei, hosszú szőke haj, és ha lejjebb haladok szemeimmel, a gyönyörű mellek gravitációs vonzása csapdába is fogja a tekintetem. Mellmániás uraknak abszolút tudom ajánlani Fannit, csak tessék észben tartani, hogy finoman kell bánni az ilyen szép idomokkal :) Számomra ez Fanni külsejének koronája. Ezen túl finom, puha feszes bőre, markolni való feneke és nőies idomai sem adhatnak okot semmi panaszra. Aki modell tipusú nádszál hölgyeket preferál az ne Fannit keresse, aki hozzám hasonlóan a nőies idomokat preferálja, az ne hagyja ki :)

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Úgy 5 perccel a megbeszélt idő előtt érkeztem, megcsörgettem őt de még kért pár percet, rövidesen meg is kaptam tőle sms-ben a kapucsengőt és emelet/ajtószámot. Belépésemkor puszival fogadott, elsőre úgy tűnt kicsit zavarban van aztán gyorsan kiderült, hogy ez csak a telefon+VTR manőveremnek volt köszönhető ami logisztikai kételyt vetett fel de ez gyorsan tisztázódott, jót nevettünk rajta és lehuppantunk az ágyra kicsit beszélgetni. Ekkor néztem csak meg őt igazán, olyan volt amilyenre emlékeztem :) Fekete szexi fehérneműben és ahhoz passzoló köntös jellegű dolog volt rajta, szemmel már csomagoltam is ki belőle :) Kis beszélgetés után elmentem fürdeni, vissza érve már meztelenül állt az ágy mellett, és elkezdődött újra ismerkedésünk.

Nem vagyok az a rárontós típus, átöleltem, simogattam, közben elkezdtek csattanni a csókok. Leültem az ágyra hogy elmerülhessek az ikrek csodájában, nem volt ellenére, csak kérte hogy finoman bánjak velük, de ezt már tudtam, és nem is azért voltam ott hogy marcangoljak. Tényleg mennyei formák. Hirtelen gondoltam egyet, felálltam, Fanni már ment is volna a vesszőhöz, de én megleptem és ráfektettem az ágyra, mondtam neki, most én kezdek. Bekúsztam a lábai közé hogy nyelvemmel izgathassam, hát, mindenét :P a popó izgatás csodájával Fanni lepett meg engem életemben először, amilyen élmény volt most már idejét éreztem annak hogy ezt viszonyozzam neki is, amit szemmel láthatóan élvezett is.

Ez után odaültettem a az ágy mellé, és szájába vette az ezredest. Fanni orálját is csak dícsérni tudom, szép lassan kezd, ápolja rendesen a környéket is, időnként leveszi jó mélyre, és attól sem finnyáskodik ha a fejét fogva jobban ráhúzom őt. Ezt a műveletet aztán átvittük az ágyra, hátradőltem, ő pedig oldalról folytatta a kényeztetést, immár a gáthoz is leköszönt. Én közben simogattam a hátát, a fenekét, a gyönyörű melleit, néha összefogtam a haját és rányomtam a fejét rendesen. Ezt még kicsit folytatta a lábam közé átmászva is, majd jött gumi húzás.

Hát itt már kissé egybefolynak a dolgok, lehet előbb kellett volna megírnom ezt a kis novellát. Doggyba kezdtük, megmarkoltam a csípőjét, és egyre gyorsulóbb tempóban kezdtem döngetni őt. Ezt ő kéjes hangokkal jutalmazta, közben én simogattam a hátát, a fenekét, majd a vállára tettem a kezeimet és feljebb húztam őt, így a ciciket is markolászhattam. Váltás misszibe, ami mellmániámnál fogva a no.2 kedvenc pozícióm, ez megspékelve még olyan igazi barátnős csókolózással. Ez után jött a no.1, a lovaglás. Én körülbelül végig a mellein tartottam legalább egy kezem, talán csak akkor nem mikor időnként rámdőlt és az arcom teljesen eltűnt közöttük. Kéjesen lovagolt, hol kihúzta magát, így nőies idomait még jobban csodálhattam, hol pedig megpróbált a melleibe folytani engem :) Elég vad volt a tempó, láttam hogy már nagyon fárad, úgyhogy megkérdeztem tőle tartsunk-e egy kis szünetet, volt egy olyan érzésem hogy ő is épp fel akarta ezt vetni, ami nem volt ellenemre. Másfél órára mentem és ritkán vagyok ennyi idő alatt kétlövetű, így jobban ki tudtam használni az időnket.

Hozott nekem egy pohár vizet, leheveredtünk egymás mellé, és nem is tudom mennyi időt beszélgettünk. Kedves, közvetlen csacsogós lány, élmény vele dumálgatni. Azt hiszem érezte hogy most már folytatnám az akciót, mert egyszer csak fölém hajolt és megcsókolt. Kezdődött a második félidő :) Nagyjából a fentieket játszottuk végig újra, végül egy eszeveszett tempós doggyban sültem el, ekkor már elég vadul döngettem, időnként a haját összefogva húztam hátra a fejét, de a legizgatóbb talán az volt ahogy a vállainál fogva húztam magamra. Kérdezte, hogy folytassuk, de tájékoztattam róla hogy most kivégzett :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infoban ott van, nincs meglepetés. Fürdőszobából kifele jövet odatettem a konyhapultra, nem esett róla szó. Abszolút megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Leírtam már föntebb is, Fanni kinézete nekem gyakorlatilag tökély. Ehhez társul még a technika, és az a könnyed barátnős feelingű együtt lét. Azt hiszem találkozunk még :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-03 20:21:23
Jó ismertető, kellemes randi, remek befejezés, igazából egy kedvcsináló írás, köszi érte.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-03 16:57:31
Tudatos vásárlók ebből az írásból pontos döntés t hozhatnak

2020-09-03 12:54:46
Remek. Nekem nagyon tetszett. Jót s jól írtál. Köszönet!

2020-09-03 10:32:30
Renek stílusban megírt beszi ez, aminek a tájékoztató jellege is abszolút megvan.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

felejthetetlen: 46db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

nagyon jó: 59db
(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

(2020-02-29) : Ezek után javasolta az ágyon való folytataást, amit nem vetettem ,meg. Fanni óvatosan lecsúszott a már eléggé merev állapotban lévő szerszámhoz. Lágyan nyalogatni kezdte a környékével együtt, majd hopp, már mályen a torkán is voltam. Ezeket a köröket jó sokáig ismételgette, hol csak nyalogatott majd teljesen eltűntetett, majd egyre fokozta az élményt, így ráfogtam a fejére mikor már koppanásig bevette. Hagytam hogy lenttartsa amíg lehet, ezt nagyon jól viselte...

(2020-02-22) : A felsőtestem és a combjaim belső részének csókolgatása után változatosan hol a herezacskómat izgatta, hol a péniszemet csókolta, majd pedig az ajkaihoz érintette a makkomat, körbenyalta, utána a szájába vette, majd vissza a golyókhoz,

: 68db
(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-09-09) : Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle.

(2020-06-17) : A franciája nagyon kellemes, ami nálam hatalmas plusz pont, hogy sokat foglalkozik a környékkel, golyók, gát. Három lehetőség volt számomra a választás fő szempontja: mélytorok, kényszerfrancia, popsi kényeztetés.