Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Marcsi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-02-25 13:35:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Felejthetetlen élmény volt veled is 🥰
Remélem is , hogy találkozunk még 🥰
Köszönöm ❤️❤️❤️

Beszámoló Marcsi +36703159115 108904 szexpartner

apumisi a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Marcsi hirdetővel
Egyeztetés
Nem rég tűnt fel az oldalon a Drága. Üzenetben kerestem többször, melyekre rövid idő alatt kedvesen válaszolt. Figyeli és fogadja az üzeneteket. A randi fixálását telefonon ejtettük meg. Részletes tájékoztatást kaptam kellemes stílusban. Vtr-t használtam 2 nappal előre megjelölt időpontra. Egyből elfogadta és pontos címet küldött.
Megközelítés
A Ferenciek tere közelében van a cím. BKV- val könnyen megközelíthető. A ház jól számozott, kis segítséggel könnyen odataláltam. A bejáratot a Kossuth L. u. felől kell keresni.
Helyszín
A lakás teljesen rendben van. Rend és tisztaság mindenhol. Fürdőben kádban tusolhatunk zuhanyfüggöny mögött. Tiszta friss törölközőt kaptam. Tusfürdő többféle a kád szélén. Szájvíz kikészítve üvegpohárral. Baszobában nagy franciaágyon hancúrozhatunk.
Marcsi külseje
A - retus mentes - képeknek megfelelő pici, nagyon fiatal lány fogadott nagy mosollyal. Nem takarja ki az arcát, így azt kaptam amit vártam. Elsőre kicsit visszafogottnak tűnt amit annak tudtam be, hogy még nagyon fiatal és most kezdte a szakmát. Valami egyberészes ruhában fogadott amiben jól látszottak szép formás mellei és a pici teste.
1. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 108904 erotikus masszázs
3. Marcsi +36703159115 beszámoló Budapest 108904 erotikus masszázs4. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-02-25 13:35:50 erotikus masszázs 1089045. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-02-25 13:35:50 erotikus masszázs 1089046. Marcsi +36703159115 beszámoló 2021-02-25 13:35:50 erotikus masszázs 108904
Action
Az ajtón belépve puszi-puszi, majd mutatta hová tehetem le a kabátomat, cipőmet. Az előszobában egy csoki alá tettem a bekészített borítékomat. Bekísért a baszobába ahol egy fotelba raktam a ruháimat. A szoba melletti fürdőbe kisért, ahol gyorsan letusoltam és öblítettem egyet. Az ágy mellett várt meztelenül. Ölelgettük, csókolgattuk egymást. Simogattam enyhe parfüm illatú selymes tejfehér bőrét, miközben pici kacsójával megragadta a cerkámat. Próbáltam a csókot, ami nem mély hanem olyan ismerkedős. A nyelvecskéje hegyét kaptam meg, mellyel finoman játszhattam. A cicik alkatához mérten viszonylag nagyok, szép kerekek és ruganyosak. A picike udvarban kis rózsaszín bimbócskák várták, hogy lágyan kényeztessem őket. Finoman simogattam, majd csókolgattam a ciciket. Marcsi pedig finoman masszírozta közben a keményedő műszert. Javasoltam feküdjön hanyatt az ágyra. Így folytattuk a lágy csókolózást, majd a nyakán át a ciciket izgattam újra. Figyeltem arcát, ahogy Ő is nézett engem. Nagy nehezen elszakadtam a hamvas ciciktől és a hasán lesiklottam a köldökéig. Kis nyelvjáték, majd érkezés a babapuncihoz. Ekkor még zárt kagylócska, rejtett csiklóval. Finoman puszilni és nyalni kezdtem. Finom illata és íze volt. Mindkét tenyeremet a popsija alá csúsztattam kissé megemelve. Nyaltam, faltam, miközben a Kedves halk sóhajokkal jelezte, hogy kedvére való a dolog. Itt már olyan huncuttá vált a tekintete, hogy szinte azzal kérte a folytatást. Lassan kezdett kinyílni a puncika és a kisajkak szépen megduzzadtak. Előbujt a picike csikló is. Öltögettem nyelvemet a mélybe miközben az ajkacskákat szopogattam nyalogattam. Néha testaljban megremegett, kérte folytassam mert nagyon jó Neki. Becsúsztattam az egyik ujjamat a rettenetesen szűk puncikába. Próbáltam belülről lassan masszírozni miközben a puncin tovább technikáztam. Jött a remegés és fejszorítás közbeni orgazmusa. Ujjamat kihúzta, majd megpihent kicsit. Újra nyaltam a kinyílt puncit, ami ismét jól esett Neki, de ez inkább levezetés volt számára. Dicséretben részesített majd a huncut szemeivel jelezte, hogy Ő jön. Helycsere, majd csepp kezecskéjével elkapta a lompost. Párnával a fejem alatt figyeltem lágy franciáját. Egyedi technikát mutatott be: épp csak a kupakot vette be. Nem is fért volna mélyebbre. Ajkaival szánkózott fel-le. Nyelvével körzött a kupakon, szívta, nyalta, mozgatta a fejét közben. Kezével csak tövön fogta és tartotta. Közölte, hogy imádja ezt a műveletet végezni az Ő alkatához nagy cerka méretem ellenére is. Lágy cumijával, huncut tekintetével és kijelentéseivel úgy felspanolt, hogy le kellett állítanom.
Azért nem semmi látvány volt csepp szájában a cerka és amilyen kitartóan dolgozott rajtam! Kértem, hogy a végén jó lenne így befejzni. Mondta, semmi akadálya!
69-be fordultunk. Nyaltam a puncit, a Drága pedig kéz nélkül cumizott. A méret különbség ellenére itt is kitartó volt.
Feltettük a gumit, kent egy kis síkosítót és kérésemre misszivel indítottunk. Beigazította, lassan be is toltam tövig. Szépen befogadott. Mondta mehet bátran nem fáj. Ésszel folytattam, majd kértem a kutyust. Hát az a kis popsi pici lyukkal díszítve. Mondtam, hogy a popóért visszamegyek. Nevetett egyet és mondta, hogy nagy leszek oda, de majd ráedz. Szóval kutyusban úgy rászorult a punci a cerkára, hogy nem bírtam sokáig, váltani kellett. Szemből beleült. Lassan mozgott, látszott, mennyire kedvére való az hogy játszhat velem. Kéjes tekintetével, ringó kis formás cicijeivel és szűk puncikájával egyre hajszolt előre. Megfordult és úgy lovagolt tovább. Nem javított a helyzetemen, főleg, hogy a popsi ott táncolt előttem.
Kértem, hogy pucsítva térdeljen az ágy széléhez és én állva becsusszanok. Pár lökés után beláttam nincs sok hátra így elfeküdtem és Marcsi rákezdett a fincsi franciára. Csodás egyedi technikával módszeresen és lassan kivégzett. Elhúzta amíg lehetett és hatalmasat élveztem végre a kis szájacskájába. Lassan elnyelte és lágyan folytatta míg lenyugodtam. Se mozdulni, se felkelni nem bírtam. Mondta feküdjek nyugodtan nem kell sietnem. Kicsit beszélgettünk, majd kérésemre megnézte mennyi az idő. Mondta vidáman, hogy pont 1 óránál járunk.
Öltöztem, közben jeleztem, hogy visszatérnék még. Kedvesen válaszolta, hogy szeretné ha ismét mennék. Búcsú és eljöttem.
Elszámolás
Extrát nem kértem, hiszen elég extra randiban részesített Marcsi. Ár-érték arányban talán a legjobb! Bővebb infóban minden szerepel.
Rózsacsokor
apumisi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Marcsi borzasztóan fiatal, hamvas, mosolygós kiscsaj. Pici termetű, de nagyon formásak a cicik és a popsi is enni való. Kezdeti visszafogottsága a randi előre haladtával kezdett megszűnni. Érezhető, hogy szereti a szexet és jól is műveli, bár a szakmát most tanúlja. Ráérzett mit hogy szeretnék és asszerint vezetett. Nem akart gyorsan elintézni és utána beszélgetéssel vagy masszázzsal elhúzni az időt. Szexért mentem, arról is szólt az órám. Nem véletlen, hogy istennős és a felejthetetlen minősítésű beszámolókkal indított a Drága! Ja és nincs elszállva! Sőt!

Köszönöm, hogy elkényeztettél, maradj meg ilyen Cukilánynak! Megyek még, ha mehetek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Marcsi szexpartner beszámolójáról


2021-02-26 12:10:02
Nagyon jó beszámolót írtál. A közvetített hangulatért külön köszönet!
Mutasd mindet

FunkciókMarcsi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 24db
(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

(2024-03-03) : Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve,

(2022-11-22) : Ez még a fürdőszobából kilépésem után nem sokkal volt, mikor én állva, ő előttem térdelve ténykedett. Átvonultunk az ágyra, ahol kényelmesen hanyatt feküdtem, és Ő folytatta a francia órát. A szájában lett végem. Pihenő. Én már nem nagyon bíztam az esetleges második menet sikerében, tekintettel az elején leírtakra. De mikor egy idő után megkérdezte, hogy kérek-e újra franciát, arra férfi ember nem mondhat nemet :)

nagyon jó: 35db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.