Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

DÓRA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-06-08 23:12:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló DÓRA +36304838488 101466 erotikus masszázs

Erosalkony a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg DÓRA hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr- en egyeztettünk , egyből elfogadta az általam ajánlott időpontot. Megkaptam a címet és a kapukódot is. Természetesen, azért telefonon is felhívtam és beszeéltem vele, így minden fontoa információt megtudtam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
A lakás a Városliget szélén található, könnyű megtalálni a geogle maps gyalogos tervezője pontosan oda navigált. A vezetékes autóbusz megállöja szinte a ház előtt van. A Városliget feltúrasa miatt a parkolás most nehézkesebb, de a környező utcakban fizetéssel megoldhazó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régebben épűlt társasházban van, de belül fel van újítva, több szobája van én kettőt biztosan láttam. Három lány dolgozik itt, de én senkivel sem találkoztam, jól logiztikáznak a lányok.A higénia tökéletes, fürdőben száraz kilépő, rengeteg tusfűrdő. Az elején és a végén is űj törölközőt kaptam a fűrdéshez. A szobában tatami, mellette hosszában tükör, melyben minden történés nyomonkövethető. Gyakorlatilag minden adott a kellemes idő
DÓRA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Dóra lakás ajtaja mögé húzódva fogadott, bemutatkozáskor kaptam tőle két puszit majd bevezetett a szobába. Fekete rövid ruhácskát viselt, alatta fekete fehérneművel. A fotói a valóságot tükrözik, formás fenék, szép lábak, tenyérbe illő cicik. A megadott kor biztosan reális, mert a hölgyek nem szokták magukat öregíténi, ő pedig a megadott Koránál legalább egy ötössel fiatalabbnak tűnt. Az arca nem az a klásszikus szépség, de mosolya, kacagó szemei vonzóvá teszik.
1. DÓRA +36304838488 beszámoló Budapest 101466 erotikus masszázs
3. DÓRA +36304838488 beszámoló Budapest 101466 erotikus masszázs4. DÓRA +36304838488 beszámoló 2019-06-08 23:12:18 erotikus masszázs 1014665. DÓRA +36304838488 beszámoló 2019-06-08 23:12:18 erotikus masszázs 1014666. DÓRA +36304838488 beszámoló 2019-06-08 23:12:18 erotikus masszázs 101466
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Dóránál a masszázs és az erotikus levezetés rész nem választhatö el egymástól, mert a teljes program egy tantrikus erotikus masszáz, másfél órában kétszeri levezetéssel. A fürdőből visszatérve már csak a fehérneműt viselte, amikor odaléptem hozzá rögtön hozzámsimult és a szánk egy hosszú csókban forrt össze. Kölcsönösen simogattuk egymást, szép lassan kibbontottam a még rajta lévő falatka ruházatából. Utasítására hasra feküdtem, ő pedig lassan cirógatni, simogatni kezdte a testem. A lábaimnál kezdte, majd haladt egyre feljebb, semmit sem hagyott ki, keze bekalandozott a lábaim közé is. Ezután a szájával, nyelvével, a cicijével illetve az egész testével simogatta az enyémet, fel le mozgott rajtam. Amikor a fejem közelében járt apró csókokat lehelt a nyakamra, fülcimpámra és a számra. Fokozva az izgalmamat a nyelvével elindulva nyakamtól lefelé a gerincvonalamon a fenekemnél sem állt meg a nyelve beköszönt a zacsinak, muszály volt pucsítanom, így a nyelvecske jó mélyen behatolhatott,, fenomenális élményt okozva nekem. Most már muszály volt fordulnon, egymáshoz simulva csókolóztunk, keze a farkamra siklott, kezdetét vette egy lágy Lingam, majd egyszercsak azt vettem észre, hogy a szájában vagyok. Fergeteges francia eredményeként a szájában sültem el, nem volt köpködő vipera, nem engedett el lenyugvásomig. Kis pihegés után én kezdtem el kényeztetését, mellei jól reagálva bimbók szépen agaskodni kezdtek, puncija jól nedvesedett élvezve nyelvjátékomat ölét megemelte, egyre szaporább ritmusra mozgatta, majd hasizmai remegni, hullámzani kezdett, majd ívben megfeszűlve élvezett el. Ujabb közös pihi összebújva,jól lehet vele beszélgetni is. Végül mivel volt még egy kis időnk és éledezni kezdett a pajtikám újra orális örömökben részesített.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lásd fenn a masszázs résznél.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor a Pesti átlagnak felel meg, a távozásomkor tettem le Extrákról nem tudok, teljesen fullasztó az alap is.
Rózsacsokor
Erosalkony nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Dórában egy egy kedves, vidám lányt ismertem meg aki teljes odaadással foglalkozik az emberrel és szemmel láthatólag élvezi is azt amit csinál.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés DÓRA erotikus masszázs beszámolójáról


2019-06-09 12:24:12
A beszámolód ugyan nem szokványos, mégis tetszik mert nem maradt nyitott kérdés, minden benne van amire kíváncsi lehetek.

2019-06-09 11:30:23
Tetszett a beszámolód, minden lényeges infó benne van, remek élményben volt részed!

2019-06-09 09:43:43
Mindent megtudtam, amit szerettem volna, köszönet érte neked! :)
Mutasd mindet

FunkciókDÓRA legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-08-05) : Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam,

(2020-06-19) : A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre.

(2020-02-24) : A lábaknál kezdte, finom mozdulatokkal simított végig a lábakon, elérve a combokig, majd a popsiig. Érzéki, erotikus érintések voltak, hosszan, lassan, végletekig fokozva a vágyat. Kisebb benyúlásokkal színesítette a masszázst, a gátat és a zacsit is végigsimította időnként. Aztán feljebb jött, a hátam is masszírozta, de a hosszú mozdulatok rendre visszatértek az intimebb részekhet. Tulajdonképpen fokról fokra vált egyre erotikusabbá a masszázs

felejthetetlen: 13db
(2024-04-22) : Kéjrudam máris ajkai között voltak. Lassan, finoman kezd játszani, mint kis macska mikor gombolyaggal találkozik. Hol csak a levegővétellel érzékeltet jelenlétét, hol eltűnők benne mélyen. Közben kezei is gyakorolják az érintés hatalmát, simít a combon, megragadja a zacsit.

(2023-01-24) : Kérte, feküdjek hasra a matracon, Ő előkészítette az olajat. Én még mindig Dóra szépségét csodáltam, másodszor is hasra parancsolt, ezen jót mosolyogtunk. Véleményem szerint szakszerűen masszírozott. Lábamnál kezdte és eljutott a vállamig, nagyon jól esett a masszírozása.

(2022-06-06) : Apróbb csókokkal indult a számtól, érezhetően célirányos volt a tevékenysége, a cicikkel is hozzám simúlva köszöntötte segédem. Alapos babusgatás vette kezdetét, ahol nincs tiltva a kezezés, sőt szájalva is engedett kifejezni a véleményt. Olyan vélemény cunamit kaptam, amit könnyű volt megértenem, most bizony rendesen beolvastak nekem.

nagyon jó: 7db
(2022-06-12) : A technikája biztosan profi, sorra vette testem minden porcikáját,nyak, vál, hát, derék, far, lábak, majd kezek. Meglepve érzékeltem, hogy közben megfordult fölöttem, felnéztem, s rácsodálkozhattam az orrom előtt arasznyira nevető puncira. Leírhatatlan milyen eddig nem tapasztalt kis érintésekkel tüzelte fel a vágyam.

(2021-11-22) : Dóra meleg olajat használva indított előszőr a derekamtól fölfelé. A ruháját féltve az olajtól, levette azt és a két lábam közé helyezkedve indított. Főleg az újjait használta, de azt nagyon ügyesen. Egészen elaléltam, de azért a bimbók érintése azért ébren tartott. A vállamat és nyakamat már a fejem mögül masszírozta, keblei ilyenkor már a fejem alkalmi dísze lett. Időnként azért már egy-egy puszi is bejátszott.

(2021-05-17) : Ebből fakadóan volt, hogy löktük a sódert, volt, hogy csak élveztem őt. Állítása szerint volt olyan vendég, aki kérte, hogy ne szedje már szét, ez a mondat újra előjött az emlékezetemben a franciázása végén, és akkor már biztos voltam benne, hogy nem (csak) akkor mondták ezt. Végigmasszírozta valómat vádlitól vállig, borítékolva, hogy pár napig eszembe fog jutni, szóval csomótlanított rendesen

: 6db
(2022-05-31) : A masszázs az első pillanattól kezdve célirányos volt. Igazából az egész egy nagy levezetés volt. Nem csontkovácshoz mentem, ezért elengedtem magamat és élveztem az érintéseket.

(2020-10-05) : Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal.

(2020-01-23) : Szépen elhelyezkedem, meleg olajat kapok testemre, és simogatva, cirógatva elkezdi lábaimat átgyúrni, haladva derék, hát, vállak, mindenem kap a kis kacsóiból. Nagyon jól esik ténykedése.