Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zoé

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-11-30 23:27:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36301012340 116352 erotikus masszázs

julios a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt popsi
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Zoét előző nap hivtam és rugalmasan egyeztettem Vele... a részleteket is beleértve.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
BKV segítségével, stresszmentesen jutattam a megadott címre. Mivel a Corvin szalon még új volt nekem ezért egy kis pontosítás a bejárattal kapcsolatosan és a feljutási kódok megadása után a helyszínen is voltam.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tip-top kis lakás, egy új építésu lakás minden tulajdonságával. Nem egy nagy szobás penthouse , a lényeg a tobb kis szoba.
A bath szoba nem túl nagy de minden igényt kielégít.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé egy fiatal,helyes, szép idomokkal megáldott lány, a leírásnak teljesen megfelel. A hajszíne az sotétebb volt szerintem mint ami a képeken van. Arca aranyos, telt ajkakkal.
Zoé egy fekete szaténos lenge kis ruciban fogadott, puszi kíséretében. Elnézést hogy a textílákban nem vagyok otthonos, de remélem jól írtam a szakszavakat.
1. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 116352 erotikus masszázs
3. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 116352 erotikus masszázs4. Zoé +36301012340 beszámoló 2022-12-01 09:11:37 erotikus masszázs 1163525. Zoé +36301012340 beszámoló 2022-12-01 09:11:37 erotikus masszázs 1163526. Zoé +36301012340 beszámoló 2022-12-01 09:11:37 erotikus masszázs 116352
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
Zoé bekísért az egyik szobába, megmutatta hogy hová rakhatom a ruhámat, volt egy kis fotel erre a célra. A szoba tatamis. Gyorsan nekiálltam vetkozni, ilyenkor az ember még általában kicsit zavarban van, én pláne akkor amikor a kis holgyek egy helyben állnak és végignézik ahogy dobálom le magamról a textíliákat lentrol felfele vagy éppen fordítva. Már párszor megfogadtam hogy ezt párosan fogom csinálni majd legkozelebb a kiszemelt leányzó segítségével csakhát épp akkor abban a pillanatban ez mindig máshogy sikerul.
Na jó kozben azért beszélgettem Zoéval, már az elején mondta hogy egy kicsit fáradt az éjszakai buli miatt de ez nem lesz rajta észreveheto... nyugtatott.
Indultam is tusolni, de jeleztem Zoénak hogy szeretem a kozos tusolást, ha jól értettem az volt a válasza hogy valamit elintéz a konyhában aztán csatlakozik.
Én a furdoszobában, kezemben a tiszta illatos torolkozovel várakozok egy kicsit Zoéra, de nem jon...kikukucsgáltam ...semmi erre a folyosón megjelenik Amina, mondom neki hogy várok Zoéra csak biztos a torolkozoért ment, erre pár másoperc múlva visszajon Amina egy újabb torolkozovel amit a kezembe ad. Okés mondom magamban ne bonyolítsuk a dolgot, biztos félreértettem valamit idultam is a tusolóba egyedul...
Vissza a szobába, Zoé persze a tatamin pihizett még ugyanabban a fekete ruciban. Elkezdodott az ismerkedés. Meszabadítotttam a textíliától...
Két erotikus rész kozott volt a rovid masszázs program , a hátamra tereltem Zoé kezeit, mondtam hogy nyugodtan nagyobb erobedobással is maszírozhat. Nem tartott sokáig de jól esett.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
...szóval amikor megszabadítootam Zoét a fekete textíliától, na pontosabban a segítségével, egymással szemben terpeszkedve térdeltunk és így prábáltam átsimogatni a testét. Nagyon fel voltam peregve /tekerve úgyhogy egyre nagyobb intenzitással simogattam formás popsiját, tenyérbe illo cicijét és a jól ágasodó mellbimbóját, számmal rásegítve . Rákérdeztem a csókra, de sajnos azokban a napokban volt tuningolva az ajka azért azt mondta hogy sajnos most ki kell hagyni, de megnyugtatott hogy a franciás kényezetetésben ez nem gond. Próbáltam megtalálni a logikát a két dologban de inkább másra koncentráltam mert Zoé is már mással lett elfoglalva , egy intenzív, csodálatos de miattam csak pár percig tartó nfvsz -ben részesített.
A fentiekben leírt masszázsprogram után újra feléledtek a hormonok, szerettem volna én is egy kis oromot adni a leányzónak. Az egész testes puszilgatás után már az érzékenyebb részeire koncentráltam, használva bevált technikámat fokozatosan segítettem a megérdemelt apró majd erosebb rángatózások felé. Kifújta magát, elárulta hogy nem szokott ilyen hamar elélvezni, általában ez nála hosszabb idot vesz igénybe. Vegyem bóknak? Legyen.
Ekkor már tényleg felhergelt engem is , kértem egy 69 es pózt....aminek kivitelezésében negyszeru partner lett újra. Annyira intenzíven játszadozott hogy nem akartam leállítani holott én inkább a lassúbb tempót kedvelem, de amit produkált és amit végígkovethettem a tukorben is az fantasztikus volt. Ajkai befogadtak újra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
nfvsz kértem kétszer, a csók az most nem volt a leírtak miatt
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé egy kedves, simulós lány akivel nagyon gyorsan repul az ido. Vannak még terveim Vele kapcsolatosan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról


2022-12-03 14:24:27
Zoé már a 12. a legtöbb beszit kapottak listáján, masszőztől ez nagyon jó eredmény.

2022-12-02 21:02:43
Jól érezted magad, ezt meg is írtad, sajnos a helyesírás sokban csorbitotta az olvasás hangulatát. Nevét 13 - szor emlited, kicsit monoton, amúgy részletes beszit tettél elébünk, várjuk a továbbiakat is....

2022-12-01 19:27:03
Kezdő vagy de jól írsz,ezt kellene folytatni, így tovább
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-30) : Egyikőjük kezét mindig a testemen éreztem, simogatott, nyomkodott, de megmondani nem tudtam volna, hogy aktuálisan melyiküké volt. Én csak úgy feküdtem csukott szemmel és hagytam/vártam, hogy masszírozgassanak. I

felejthetetlen: 4db
(2022-11-01) : Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem.

(2022-08-07) : Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval.

(2022-07-25) : Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

nagyon jó: 4db
(2023-06-13) : Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, ekkor levetette a fehérnemű felső részét és Ő is bekapcsolódott a masszázsba. Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk és viccelődtünk, ekkora már Zoé is jobb kedvre derült.

(2022-11-25) : Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt. Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.

(2022-10-08) : Én felvezetésként, ráhangolódásként a masszázst választottam, aztán pedig úgy gondoltam, hogy majd úgyis alakul a szituáció. Hasra feküdtem a tatamin, majd Zoé beolajozta a kezét, rám ült és elkezdte a masszázst. Masszázsa gyengéd, nem ez a nagyon meggyúrós fajta, de én pont ezt szeretem, mert kellemesen ellazít.

: 8db
(2023-05-25) : Szépen hátára fektettem és elkezdtem a francia órát, először szépen óvatosan nyalogattam kedvesemet, majd néha néha mélyebben is belenyaltam a kelyhébe, aminek hatására megjött a hangja is. Elég hosszú ideig kellette kényeztetnem, amire szerintem elért a csúcspontra, el is tolt és mondta hogy kér egy kis időt

(2022-12-10) : Lazító hatása megvolt, de nem az az érzés, hogy egy jó masszázsról jöttem. Ezen a téren lehetne még fejlődni, ha már masszázs, de gondolom tök sokan nem emiatt jönnek :D mint ahogy én sem igazából, de jól esett volna egy jó átgyúrás. Közben átadtam magam a masszázsnak, nem simogattam, de szerintem biztosan lehet már masszázs közben is, aki szeretné őt érinteni.

(2022-11-22) : Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.