A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-18 03:06:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701702801 120165 szexpartner

BungalowBill a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Igen könnyen ment, elsőre felvette a telefont, és gyors megbeszélés után pár órával későbbre tudtunk is időpontot egyeztetni. Mikor odaértem a lépcsőházhoz előbb nem vette fel, de egy percen belül visszacsörrentett. Utólag nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az eredeti egyeztetéskor vele beszéltem, de lehet hogy tévedek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Talán mondhatom, hogy az efféle pásztorórák egyik "szok. helye" a XI. kerületben, a Kondorosi és Fehérvári út kereszteződése környékén. Szerintem minden módon könnyű megközelíteni, én a tömegközlekedést választottam. A pontos címet pedig már a telefonban megkaptam, így nem volt különösebb gond a keresgéléssel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag újszerű tömb modern berendezésű lakása. A baszoba kifejezetten tágas, jó nagy franciaággyal. A fürdőszobában van egy kis szekrényes komód, ami némileg elüt a környezettől, de jól lehet rá pakolni közvetlenül a fürdőkád mellett. A plafonján viszont erős beázás, illetve penészedés tapasztalható, noha ez semmit nem von le a komfortérzetből egy ilyen látogatás alkalmával, és nem is a lakásállapotot mentem felmérni. Minden tisztálkodószer és törülköző rendelkezésre állt. A lakásban egyébként a hangok alapján nem voltunk egyedül, de ez semennyire nem volt zavaró, mert nem találkoztam mással a vendéglátómon kívül.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon pozitív meglepetés volt, mikor megpillantottam kis csinos alakját. A képeken sem néz ki másképp, de valahogy más karaktert vártam. Pici, vékony lány, gyönyörűen sugárzó arccal! Számomra a legszebbek közül való. Szemei különösen megfogtak, és a mosolya is bájos. Mellei természetesek és nagyok. Összességében egy fiatal, zsenge és törékeny testalkatú virágszál.
1. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 120165 erotikus masszázs
3. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 120165 erotikus masszázs4. Vivien +36701702801 beszámoló 2023-12-18 09:20:40 erotikus masszázs 1201655. Vivien +36701702801 beszámoló 2023-12-18 09:20:40 erotikus masszázs 1201656. Vivien +36701702801 beszámoló 2023-12-18 09:20:40 erotikus masszázs 120165
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ajtónyitás, bemutatkozás után egyből beinvitált a belső szobába. Egy lenge köntös és a fehérnemű volt rajta. Nagyon megörültem, hogy ilyen szép lányhoz lesz szerencsém, mert nagyjából már látszódott minden paramétere. Kedvesen is fogadott, de pár ismerkedő szó után már a fürdőben voltam. Mikor kijöttem még ugyanúgy várt, háttérnek benyomott egy kis zenét.
Finom simogatással gyorsan megkezdődött az egymásra hangolódás, magamhoz húztam még fehérneműben, aztán elkezdtem lefejteni melltartóját, majd ő megvált maradék ruháitól is. Pusziszkodás és további simi közepette végül úgy helyezkedtünk el az ágyon, hogy ágyéktájon "ízlelhessen" meg engem szájacskájával. Kiadós francialeckét kezdett bemutatni ekkor már keményen ágaskodó farkincámon. Aranyos kis dünnyögő hangot hallatva kényeztetett, élvezkedett, néha pedig kivette a szájából és kívülről nyalta a péniszt. Olykor pedig fel-felpillantott a tekintetemet keresve azokkal a gyönyörű szemeivel. Viseltem én ezt így egy darabig, hiszen nagyon ügyes volt.
Aztán csak eljött az idő, hogy gumit húzzunk. Azt viszont jelezte, hogy hátulról ez a méret valószínűleg nem fog menni, ezért lovaglóban szeretné kezdeni. Ez ellen sem volt kifogásom. Óvatosan beleült, ami végülis nagyon komfortosan sikerült. Aláfogtam kis fokhagymagerezd popsijának és úgy paciztattam, de ő is mozgatta a csípőjét rendesen. Fölémhajolt hátul az ágytámlát fogva, így formás cicijeit is tudtam közben majszolni a számmal, néha pedig beletemettem az arcomat ikrei közé. Nagyon jól esett ez így, de egy idő után megkérdeztem, hogy esetleg misszionáriusba is tudunk-e váltani. Nem ellenkezett, úgyhogy átfordultunk és szemből akasztottam be a lompost. Apró testét nagyon könnyen átöleltem, és közben óvatosan toltam neki. Kobakunk összeért és érzékien pusziltuk olykor egymás nyakát is. Finom szeretkezés volt ez, nem pedig heves "dugás". Édes nyögdécselése, dünnyögése sem fájdalmat tükrözött, mintsem inkább élvezetet. Alul viszont keménynek is kellett lennem a cél érdekében, ezért szép lassan fokoztam a tempót. Sikerült ezt addig-addig csinálni, hogy végül fel is csináltam...illetve hát puncin belül áthelyeztem egy adag ejakulátumot a gumiba.
Miután lenyugodtunk és szétcsatlakoztunk maradt még idő egy kis masszírozásra, amit pihenésképpen ő végzett rajtam. Eközben beszélgetésre is lehetőség adódott, ami révén érdekes, de jó dolgokat tudtam meg róla. Ennél azért sokkal több az élete, igen felelősségteljes dolgokat is el kell látnia. Cukiságban és jókedvben, részemről pedig teljes kielégültségben fejeztük be az együttlétet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük az anyagiakat, ami finoman szólva nagyon korrekt. Extra lett volna az NFVSZ amiről tudok, ez talonban is volt, de most nem került rá sor végülis.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rendkívül kellemes randi volt kedves, aranyos, türelmes és - nem utolsó sorban - nagyon szép vendéglátómmal. Ha azt veszem, hogy ilyen barátnő feelinges nyugalomra és odaadásra gyakran vágyom, akkor jó eséllyel visszatérek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2023-12-19 10:43:35
>Semmi gond Bill!:)Vége a Karinak úgyis nagycicis napokat tartok,majd én megpróbálom úriember módjára nyilván...:)

2023-12-19 01:05:52
Köszi Srácok a hozzászólásokat! Donhuan, ezúttal nem várattak, mert pont késtem 5-6 percet. A "csőrözést" viszont valóban elmulasztottam felderíteni...valahogy visszafogottabbak voltunk az elején, utána meg már csak sodródtunk az egyéb élvezetekben. :)

2023-12-18 15:14:26
Ismét egy remek ismertető a kis Hölgyről, igazi 'kedvcsinálóra' sikeredett. Jól írsz, jelzőid tetszetősek, nálam a *zsenge *viszi a prímet, mint "primőr"... Gratulálok az élményhez !

2023-12-18 13:39:03
>Ez így van!Egészig váratnak,és utánna engednek fel,tehát brúttó az óra.Kiváncsi lettem volna popsiba mekkora a max,és mennyi,de te nem élsz ezzel,semmi gond...Amúgy nem rossz a regény,de legalább a csőrőzést megpróbálhattad volna,h mégis ki az esete..:)

2023-12-18 12:11:53
Köszi Perfekt. Az oka az, hogy mikor olvastad még nem rangsoroltam. Azóta már magasabb besorolású és pontozást is láthatsz mellé.
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-30) : Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol.

nagyon jó: 3db
(2024-04-27) : Paciztatva szerettem volna látni a cicikket az arcomnál lobogva, ezért kérésemre ebbe a poziba váltottunk. Miközben lovagolt, a cickóit markoltam, és felváltva nyaltam jóízűen. Éreztem hogy a pacizása kicsit gyors nekem(nem kímélt), ezért a fenekére fogva rálassítottam,

(2024-04-23) : Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem.

(2023-12-21) : A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne.

: 5db
(2024-04-13) : Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig.

(2024-04-05) : Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.

(2024-03-27) : Elsőnek kaptam egy barátnős franciát, amit kedvesen és kevés kézzel csinál, semmi mélytorok vagy köpködés nincsen benne, ilyet ne nála keressetek. Majd különböző pozokkal folytattuk ami alatt végig nyögdécselt,