Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-13 16:08:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701456969 121212 szexpartner

FromOhio a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Délelőtt hívtam, amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető. Gyorsan fölvette. Korábbi beszámolói alapján arra számítottam, talán diszpécserrel fogok beszélni, de nem, szerintem ő kezelte telefonját. Ugyan nem sokat csevegtünk, de kedves és szimpatikus nő benyomását keltette bennem. Megbeszéltünk aznap késő délutánra egy időpontot, amit megkért, még pár órával előtte erősítsek meg telefonon. Ezt meg is tettem, ekkor kaptam meg a pontos címet is.

Helyszínen már rá se kérdeztem, még első hívásomkor érdeklődtem a csók lehetőségről, de ezt ő "nagyon ritkán csinálja" (szimpátia alapon). Ugyan sajnáltam, hogy ez kimarad a menüből, aligha lepődtem meg a többi beszámoló után. Nála ez nem sokaknak adatik meg. Ennek ellenére mégis a látogatás mellett döntöttem, és nem csalódtam. Randi közben pedig beértem más testrészek puszilgatásával :)
Megközelítés
Nekem első kalandom volt ez a híres/hírhedt "Kondorosra", ha jól gondolom, ezt a helyszínt legtöbbeknek nem szükséges bemutatni. Mindenesetre a hozzám hasonló kezdők kedvéért elárulom, hogy egy villamossal könnyen megözelíthető, két út kereszteződésében elhelyezkedő, viszonylag új építésű házról van szó. A telefonban megadott cím pontos, csak arra kell odafigyelni, hogy a megadott lépcsőház bejárata a keresztező utca felől van. Innen hívtam Vivit, majd a kapott kapukóddal bejutottam, és instrukciói alapján a lakás könnyem megtaláltam.

Egyébként a házban ekkor éppen elég nagy volt a forgalom, első hívásomat bontottam is, majd visszahívtam miután a tiszta volt a levegő, mindezt persze a diszkréció érdekében. Lakásba feljutva viszont Vivi megnyugtatott, hogy ilyen jellegű óvatosságra itt nem igazán volt szükség, "mehettem volna egy barátomhoz is látogatóba" :).
Helyszín
Lakásba belépve egy szépen berendezett, tágas nappalival szembesültem, de a randevút egy kisebb, folyosó felőli szobában tartottuk. Ez persze a célnak teljesen megfelelt, ruhát volt hova letenni, ágy is stabil volt, éjjeliszekrényen pedig óra tájékoztatott a pontos időről. Volt itt kettő kis tükör is, de valami érthetetlen okból lábmagasságban (ágytól lejjebb) voltak a falra rögzítve. Még Vivi előtt kerültek ide, ő sem érti céljukat. Bár kis méretük miatt egyébként se jelentettek volna túl nagy pluszt.

Fürdőszoba a lakás többi részével ellentétben rászorulna egy tisztasági festésre, de az alapvető higiéniával itt sem volt probléma. Kádban lehet tusolni függöny mögött. Tusfürdő, szájvíz, pohárka adottak, bár én szokásom szerint törülközőn kívül hoztam mindent magammal.

Látogatásomkor szerintem csak ketten voltunk a lakásban. Vivi azt említette, hogy csak egyedül tevékenykedik itt, bár a többi beszámolóból és a lakás méretéből (van még egy szoba) más felállásra következtethet az ember...
Vivien külseje
Bevallom én első sorban a sokak által megénekelt szépségéért látogattam meg Vivien. Nem csalódtam. Összképet tekintve az egyik legcsinosabb hirdető, akinél valaha jártam, pedig már sok szép nőhöz volt itt szerencsém. Pont mint a fotókon, szőkén végződnek barna tincsei. Ragyogó kék szemei és mosolygós a szája van, arcát minél többet csodálja az ember, annál inkább elbűvöli. Bár miután a képein látható piros fehérnemű szett lekerült róla, figyelmemet pofijáról a teste vonta el.

Egyszerűen tökéletes. Sajnálom, hogy nincsenek hirdetésében topless fotók, mert Vivi melleit meg kellene örökíteni az utókornak, annyira gyönyörűek. Természetes, nagy, felfelé ívelő keblek, amiken a gravitáció sem látszik meg. Tapintásuk is perfekt. De Vivi többi része sem okozott csalódást, karcsú dereka, kerek feneke is nagy kedvenceim voltak. Meggyőződésem, hogy főállású modell is lehetne.

Egyik karján egy kicsi, és hátán egy hosszabb tetoválás van, valamilyen szövegek, de elég visszafogottak, engem nem zavartak egyáltalán.
1. Vivien +36701456969 beszámoló Budapest 121212 erotikus masszázs
3. Vivien +36701456969 beszámoló Budapest 121212 erotikus masszázs4. Vivien +36701456969 beszámoló 2024-04-15 07:12:21 erotikus masszázs 1212125. Vivien +36701456969 beszámoló 2024-04-15 07:12:21 erotikus masszázs 1212126. Vivien +36701456969 beszámoló 2024-04-15 07:12:21 erotikus masszázs 121212
Action
Lakásba belépve a fentebb leírt hölgy fogadott, el lehet képzelni, mennyire örültem, hogy ilyen jó helyre jöttem :). Miután bemutatkoztunk egymásnak, a szobába vezetett, ahol magamtól előre átadtam egy kis borítékot, lepakoltam néhány ruhámat, megkaptam a törülközőt, majd irány a fürdő.

Visszatérve a szobába megkértem Vivit, hogy, egymásra hangolódás végett, beszélgessünk egy kicsit, közben pedig meg is megmasszírozhatna. Nem profi masszőz, de fel van készülve ilyen kérésekre, krémmel kente be hátamat, és munkához látott. A beszélgetést inkább én kezdeményeztem, de végül is taltáltunk pár közös témát. Néhány perc múlva fordultam, hogy szemtől szembe folytassuk az ismerkedést, ekkor már én simogattam selymes combjait. Miután úgy éreztem, hogy nincs értelme it tovább "törni a jeget", kértem, hadd beszéljünk kicsit "franciául" is :).

Ekkor került le róla az említett piros melltertó és bugyi, és tárult szemem elé meztelen teste. Nem bírtam ki, végigcsókoltam testét nyakától kezdve, mellein át, míg tiszta szeméremajkaihoz nem értem. Kényeztetni kezdem. Az eddig inkább hallgatag lány, mintha bekapcsolták volna, jellegzetes, nyögésbe, búgásba kezdett, ami egész aktus során hallatott. Nem gondolom, hogy a csúcsra, vagy akár csúcs közelbe került volna, de szerintem mindketten élveztük a pillanatokat. Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig. Általam hozott óvszert használtunk, melynek, mint kiderült, nem túl jó az íze. Így nem erőltettem tovább, bár biztos vagyok benne, hogy készséggel folytatta volna.

Áttértunk tehát az aktusra, amit misszivel kezdtünk, így tovább tudtam csodálni testét, arcát. Ilyen elképszető látványban nem sokaknak, nem sokszor van részük. Talán így, jóval idő előtt véget értem volna, ha nem fordulunk inkább "kutyába". Itt se semmi persze a látvány, és úgy éreztem számára ez volt az ideális póz, könnyed és gyorsabb tempóban is. A befejezést mindenképpen szemből szerettem volna, kértem, váltsunk lovaglásra. Bevallom, ez nekem nem jött be, nem igazán tudtam ebben a pózban kellően beléhatolni. Végül helyet cseréltünk, így missziben jutottam el a gyönyör csúcsára.

Idő már fogytán volt, kis csevej és egy gyors zuhany után már úton is voltam.
Elszámolás
Még elején nyújtottam át a csokrot kis borítékba csomagolva. Azt hiszem, egyetlen extra a popó, de ezt nem vettem igénybe. A meglehetősen kedvező alapdíjat éppen kilencedével megtoldva kerekítettem fel a lentebb megjelölt összegre. Így randi után egyáltalán nem bánom, megérdemelte a "borravalót".
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összeségében egy jó élményben volt részem, de úgy érzem, sem szexuálisan, sem személyesen nem sikerült vele megtalálnom igazán a közös hangot, sem a szenvedélyes "barátnős" vagy akár "felnőtt filmes" feelinget. Ennek ellenére nagyon élveztem az együttlétet, mert végtére is Vivi egy lelkiimseretes, kedves, és korrekt lány, akinek szépsége bőven kompenzálta a kémia hiányát (ami persze rajtam is múlott, ez mindig személyfüggő)!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-04-20 14:09:19
Jó ez az írás , rengeteg információt tartalmaz, köszönjük! Legfőképpen a tárgyilagos, őszinte stílusa ami tetszett, semmi mellé beszélés, semmi túlzás. Rendkívül hasznosnak vélem...

2024-04-20 12:22:38
FromOhio sok fontos információ és figyelemre méltó szempont van a beszámolóba. Tiszteletre méltóan reális helyzet elemzéssel. Továbbiakban jobb kémiát!

2024-04-20 12:21:13
FromOhio sok fontos információ és figyelemre méltó szempont van a beszámolóba. Tiszteletre méltóan reális helyzet elemzéssel. Továbbiakban jobb kémiát!
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-30) : Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol.

nagyon jó: 5db
(2024-05-19) : Vivien egy zseb bomba (nagyon jó csaj, de picike). Az új képei teljesen a mostani való állapotát adják vissza. Nagyon szép az arca, csodálatos szemek (teljesen zavarba is jöttem, csomót kötöttem a cipőmre, uh bénáztam vagy 5 percet).

(2024-04-27) : Paciztatva szerettem volna látni a cicikket az arcomnál lobogva, ezért kérésemre ebbe a poziba váltottunk. Miközben lovagolt, a cickóit markoltam, és felváltva nyaltam jóízűen. Éreztem hogy a pacizása kicsit gyors nekem(nem kímélt), ezért a fenekére fogva rálassítottam,

(2024-04-23) : Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem.

: 6db
(2024-05-14) : Majd irány a fürdő. Visszaérkezve én kicsit puszilgatás és simogatás után én feküdtem a hátamon, Vivi pedig elkezdett kényeztetni. Kellemes volt, de a többiek által már megjegyzett búgó hang nem adott hozzá

(2024-05-04) : Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam.

(2024-04-05) : Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.