Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-26 05:03:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 116887 erotikus masszázs

kalandor_ a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Az utóbbi időben csak kapkodom a fejem, mert a sokunk által ismert és kedvelt Corvin szalon lányai igen gyakran cserélődnek.
Több „neves” lány hirdetése eltűnt, és folyamatosan jönnek az újabbnál-újabb lányok hirdetései.
Bár egy részük csak hullócsillagnak bizonyul és néhány napos, esetleg egy-két hetes praktizálás után villámgyorsan felszívódnak.

Az látszik, hogy a menedzsment gőzerővel dolgozik, a casting folyamatos, érdemes minden nap figyelni a változásokat. Én is így tettem, de sokáig nem volt kapásom, nem volt olyan lány, aki igazán felkeltette volna az érdeklődésem.

Az egyik szép reggelen viszont rám mosolygott a szerencse, mert egy kedvemre való, szőke, brutál popsival és cicivel rendelkező lányt fedeztem fel a másik oldalon. Először rákattintottam a képeire, majd egyből rá is kattantam. Ő volt Lina, akinek a képei és adatalapja azonnal megfogott. Azóta már ezen az oldalon is hirdet.

Szokás szerint a szalon összes hirdetőjénél villogott a most hívhatod jelzés, és bár az első hívásom sikertelen volt, néhány perc múlva a visszacsörgés után már sikerült is kedvenc diszpécseremmel beszélni, aki igazodva a telefonszámhoz Linának vallotta magát.

Elmondta az általam már jól ismert programot, a két lehetséges extrát, majd másnapra időpontot egyeztettünk.

Egyébként a telefonos lány hangja és kommunikációja annyira kedves, hogy bármilyen néven is mutatkozik be, mindig szívesen végig hallgatom. Ha egyszer ő is fogadna vendégeket, már csak a hangja miatt is biztosan meglátogatnám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a GPS ismeri a címet a parkolás sem jelenthet gondot. Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílik az ajtó, mögötte Lina.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakást erre a célra rendezték be, ezúttal a kisebb foteles szoba jutott nekünk.
Lina elmondta, hogy ő jobban szereti a kanapés szobát, nekem viszont teljesen mindegy, mert a matrac itt is jó nagy, és mind a masszázshoz, mind a hancúrozáshoz teljesen megfelelő. Ami még fontos számomra a jól elhelyezett tükör, amiben oldalról is követhetőek az események.

A fürdő tiszta és jól felszerelt, minden szükséges kellék a vendég rendelkezésére áll.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Új és beszámoló nélküli lányt nem szoktam meglátogatni, de most a fényképek alapján úgy éreztem megéri kockáztatni. És bejött!

Közepes hosszúságú szőke haj, szép mosolygós, zöldes színű szemek.
Az arc leírása és elemzése nem az erősségem, de akinek fontos az arc, annak támpontként annyit tudok mondani, hogy nem karakteres, hanem szép szabályos Lina arca, ha egy szóval szeretném jellemezni, leginkább a babaarc lenne a helyes kifejezés.

Az alkata még a normál kategóriába esik, de aki szereti a brazilos popsit és a combokat markolászni, az főleg meg lesz elégedve.
A nagy cicirajongók mint én is, szintén megtalálják a számításukat. Inkább két tenyérbe illő, de azért feszes, kellemes esésű, jól simogatható, és puszilgatható cicik, szép bimbivel és nagy bimbóudvarral, ami látványnak sem utolsó.

A puncija teljesen sima, vastagabb nagyajkakkal rendelkezik.

A bőre sima és kellemes tapintású, mindenhol feszes, ami annak köszönhető, hogy rendszeresen jár edzőterembe.

Intelligens és tanult lány, a személyisége különösen barátságos és kedves, jól lehet vele poénkodni is. Nem fapofa.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 116887 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 116887 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-01-26 09:21:25 erotikus masszázs 1168875. Lina +36306923931 beszámoló 2023-01-26 09:21:25 erotikus masszázs 1168876. Lina +36306923931 beszámoló 2023-01-26 09:21:25 erotikus masszázs 116887
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Ajtónyitáskor az ajtó mögött várt, bemutatkozás, puszi, cipőlevétel.
Bevezetett a szobába és megbeszéltük a programot. A biztonság kedvéért megkérdeztem Linát, hogy a telefonos Lina által ígért két extrához megvan-e a kellő szimpátia?
Az igenlő válasz után átadtam az extrákkal bővített csokrot, és egy kis személyes ajándékot is, aminek láthatóan örült.

A fürdőszoba meglátogatása után Lina már a szobában várt.
A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni.
Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly. Amikor a vállamnál járt szóltam, hogy lehet egy kicsit erősebben is, amit teljesített is. Jó erős keze van.

A negyedórás, beszélgetéssel összekötött masszázs után úgy éreztem, hogy már kialakult a kellő összhang és „bimbózó” kapcsolatunkat új szintre lehetne emelni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Megfordultam és javasoltam Linának, hogy szeretném, ha hozzám öltözne.

Elkezdett nagyon aranyosan szabadkozni, hogy ilyet még senki nem kért tőle, és bár szimpatikus vagyok számára, ez egyébként is teljesen lehetetlen.
Ezen eléggé elcsodálkoztam és mondtam neki, hogy ebben a szalonban eddig ilyet még nem tapasztaltam és a gyönyörű mellei miatt /is/ választottam őt. Erre levette a melltartóját és megkérdezte tetszik-e a látvány? Nagyon tetszett.

Végül nagy nehezen sikerült kiderítenünk, hogy a félreértés oka az volt, hogy rosszul hallotta a mondatomat, és a „szeretném, ha hozzám öltözne” helyett azt értette, hogy „szeretném, ha hozzám költözne”.

Miután tisztáztuk a félreértést, alaposan tovább gondoltuk a hozzám költözés lehetőségét, és jó sokáig elpoénkodtunk a részleteken. A hangulat egyre jobb lett, Lina érti és szereti a humort.

Feltérdeltünk egymással szemben, először néhány szájra puszival kezdtünk, ami azután fokozatosan átment csókolózásba. Nagyon finom és érzéki a csókja. Közben a kezeink sem tétlenkedtek, én a melleit és a popsiját simogattam, ő pedig a férfiasságomat molesztálta.

Már ettől is simán el tudtam volna élvezni, de nyilván nem ezért jöttem, ezért kértem, hogy feküdjön le a matracra, mert én is szeretném megmasszírozni.

Folytatta a hozzám /k/öltözést és levette a tangáját is, majd hasra feküdt.
Én pedig bevetettem a szokásos masszázstechnikámat, jól megsimogattam és megpuszilgattam a nyakát, a hátát és természetesen a nagyon kívánatos és feszes popsiját is.

Miután hátulról már jól kiélvezkedtem magam, megkértem Linát, hogy forduljon meg és elölről is elkezdtem áldásos tevékenységem.
A sorrend a szokásos volt, fentről lefele haladva, először érzéki csókok, cicikényeztetés kézzel és ajakkal, /ó azok a bimbóudvarok/, majd a punciban is kigyönyörködtem magam, és azt is jól megpuszilgattam.

Érzékelve az idő múlását javasoltam Linának, hogy most már legyen Ő a főszereplő, és átadtam neki a kezdeményezést.
Betelepedett a lábam közé és ő is elkezdte áldásos tevékenységét. A franciája változatos, minden földi jóra kiterjedő volt.
Úgy éreztem, hogy vagy nagyon jó kiképzést kapott az eddig munkában eltöltött két nap alatt, vagy esetleg nem teljesen kezdő. A beszélgetés során kiderült, hogy az utóbbi az igaz, régebben dolgozott már masszőzként.

Kértem, hogy kéz nélkül, csak szájjal csinálja, amit készségesen teljesített is. Mikor elfáradt, megállt kicsit pihenni, olyankor néhány másodpercig a kezével folytatta a varázslatot. Időnként teljes hosszában bevette és közben felnézett rám, hogy mit szólok hozzá? Megszólalni nemigen tudtam, csak elégedett arcot vágtam, nyögtem és elismerően bólogattam, amit mosolyogva nyugtázott.

Közben nagy jólétemben eszembe jutott, hogy tükör is van, ezért oldalra fordítottam a fejem és a látvány tovább fokozta az élvezetemet. A bólogatás mellett időnként gyönyörű melleinek lágy ringásában is gyönyörködhettem tükörben.
Remegve élveztem el a szájában, szerencsére nem engedett el azonnal, még hosszan levezetett.

Letörölgetett, majd kiment a fürdőszobába rendbe szedni magát. Amikor visszajött egy kicsit még mellém feküdt és hozzám simult. Nagyon kellemes néhány perc volt, majd egy kis beszélgetés és megnyugvás után én is célba vettem a fürdőt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején nem kérte, de én mindig ilyenkor szoktam átadni, egy kis ajándék kíséretében.
A szalonban a csokor minden lány esetében ugyanannyi, általában két extra van a csók és a NFVSZ. Megéri igénybe venni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lina egy szép arcú, gömbölyű, de feszes testtel, nőies domborulatokkal rendelkező szőke lány, aki kellő intelligenciával rendelkezik és a franciatudása is kiemelkedő.

Akiknek bejönnek az ilyen lányok, biztosan nem fognak csalódni Linában.

A beszámoló írása közben viszont támadt egy hiányérzetem. Rájöttem, hogy a ciciszex valahogy elmaradt, pedig én imádom, és Lina adottságaival különösen élvezetes lehet. Ő valamiért nem vette be a programba, én pedig fene nagy jó dolgomban megfeledkeztem róla.

De legalább van miért visszamennem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-16 12:12:48
Jól sikerült ez a novella.

2023-01-29 03:23:57
Alapos és jól kimunkált a beszámolód. Sok szép dolgot írtál Lináról. Gratulálok!

2023-01-27 08:18:39
Nincs kérdésem, csupán véleményem írásodról!
Bitang jó írás lett,az elejétől a végéig nagy élvezettel
olvastam, külön köszönet úttörőmunkádért!

2023-01-26 17:09:37
Gratulálok mindenkinek. Szeretem az ilyeneket. Bravó
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 4db
(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 4db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.