Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili 2022

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-08-02 06:49:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Grizzlymedve!

Nem Lipótvárosban van a rendelőm! Biztos nálam voltál?:))))
Viccet félretéve, nagyon szépen köszönöm ezt a kidoldogozott és szépen fogalmazott beszámolót! Öszíntén szólva örülök neki és végtelenül jól esik!
Bármikor szivesen látlak amennyiben időd engedi és szívesen töltenéd velem!

Puszillak sokszor!

Lili

Beszámoló Lili 2022 +36701696058 115144 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Lili 2022 hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon láttam néhány hete a hirdetését, azonban csak most volt számomra alkalmas, hogy meglátogassam. Telefonon könnyen elértem, mert visszahívott pár perccel az után, hogy hívtam. Ekkor megállapodtunk, hogy néhány nap múlva fogom keresni a randink időpontja kapcsán. Ekkor belső levélben kerestem és ott válaszolta, hogy mikor lenne számára is alkalmas, továbbá küldjek VTR – t nyugodtan. Ezt meg is tettem és a randi előtt még SMS – ben is értekeztünk. Az időpontot illetően nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A GPS a házhoz visz, parkolót könnyen találtam, tömegközlekedés esetén a Fogarasi út, Mexikói út adottságaira kell építeni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jellegzetes Lipótvárosi környezetben egy jó karban lévő lakásban fogadott Lili, ahova belépve nem szalonérzés fogott el. Ugyanis nem voltak paravánnal, vagy függönnyel leválasztott rész mögött éppen fennhangon egyeztető barátnők. Nem volt sem sötét, sem félhomály. A szobában viszont egyértelmű volt, hogy milyen lehetőségek nyílnak, ugyanis egy profi masszázspad és közvetlenül mellette egy tatami, vagy nevezhetjük matracnak is uralta a terepet, ami mellet van még kanapé, stb is. A minden igényt kimerítő fürdőből nem sok mindent tudtam megjegyezni, aminek oka a későbbiek során ki fog derülni.
Lili 2022 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gondolom, nem vagyok azzal egyedül, miként a Lili nyitóképén domináló keblein, illetve a néhány további, szintén a melleit hangsúlyozó képein akadt meg először a szemem. Ezt illetően a fotók sugallta látvány a valóságban is lehengerlő volt.

Eddig a fotói rendben is vannak, azonban a további fotók kapcsán sajnos a fotós nagyon gyenge munkát végzett. Ugyanis, sokkal szebb Lili formavilága, annál, ahogyan azt a képei visszaadják.

Szerintem sokkal jobb formájú és karcsúbb a lába a vádlijától a combjáig, mint amit a képek mutatnak. A popsija ugyanolyan kerek, de azt meg nem is lehetne rosszul fotózni akárcsak a melleit. Az nem a fotós hibája, hogy sem a popsijának sem a mellének a kellemes tapintását nekem kell igazolnom. A mellein történő sebészi munka nagyon nehezen érzékelhető, egyáltalán nem szilikon csodára kell számítani. Vállára omló hosszú barna hajával keretezett arca a kitakarás miatt zsákbamacska, így nem látszik a szép ívű szája és a barna szeme. Még egy utolsó fricska a fotósnak, hogy sok arckitakaráson láttam már megoldani, hogy a mosolyt sikerült érzékeltetni. Lili esetében ez nem valósul meg, pedig Lili mosolyát nagyon jó lenne érzékeltetni. A következő fejezetben leírom, hogy miért.
1. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115144 erotikus masszázs
3. Lili 2022 +36701696058 beszámoló Budapest 115144 erotikus masszázs4. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-02 09:32:19 erotikus masszázs 1151445. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-02 09:32:19 erotikus masszázs 1151446. Lili 2022 +36701696058 beszámoló 2022-08-02 09:32:19 erotikus masszázs 115144
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A telefonos egyeztetésünk során abban maradtunk, hogy a VTR adta közös fürdésre számítok, és kértem, hogy utcai ruhában fogadjon, ami nem is volt ellenére.
Egy tűsarkúnál kissé kisebb sarkú szandálban, sortban és egy nagyon testre simuló, erősen dekoltált, lezserül begombolt felsőben fogadott, ami a mellein szinte szétpattant. A fotói alapján várt mellek csodája immár a maga valóságába és tapintható közelségbe került. Miközben vendéglátómat élőben tetőtől talpig szemügyre vettem, ekkor állapítottam meg a korábban a fotós kapcsán írt kritikáimat, miszerint Lili fotóinál mennyire jobb a valóság. Mindvégig, amíg Lilit csodáltam, a szemkontaktust folyamatosan fenntartotta, a mosolya pedig egy pillanatra sem szűnt meg, amit nyugodtan sejtethetnének a fotói.
Majd megkezdtük egymás kölcsönös kicsomagolását arca puszik közben, amik úgy alakultak szájra puszikká, ahogy fogytak a ruháink. A ruháink elfogytakor pedig már szenvedélyesen csókolóztunk. A fürdés egymás kölcsönös mosdatásaként indult, de ez hamarosan egymás minden testrészére kiterjedő vízi masszázzsá vált, miközben egyre hevesebben csókolóztunk.
Egyikünk számára sem volt kérdés, hogy a folytatást nem a masszázspadon, hanem a matracon szeretnénk. A fürdés közbeni felvezető ismerkedés után már szükségtelen lett volna bármiféle további tapogatódzás, így már mint barát és barátnő feküdtünk egymás karjaiba. Ennek szellemében, eközben Lili olyan érintéseket alkalmazva pásztázott ide-oda-előre-hátra-le-fel-tetőtől-talpig ki nem hagyva egyik irányban sem a farkamat, hogy azt állapítottam meg, hogy ez a lány nagyon ügyes kezekkel van megáldva, amiket érzékien tud használni. Egy idő után a fő csapást a farkamra mérte, de ez nem farokverés volt, hanem észbontóan érzéki és lehelet finom érintéscunamival vitt a végzetem felé.

Ezt elkerülendő cserét kértem, és igyekeztem egy kis mauálterápiával elvezetni Lilit oda ahol nagyon jól érzi magát. Nem is volt ez ellenére, sőt megmozdultak azok az izmai, amelyek kizárják, hogy csupán eljátszaná a hattyú halálát. Azonban ahogy korábban még én sem, most még Ő sem jutott fel a csúcsra, azonban megnyugodva egymásra mosolyogtunk, mert tudtuk, hogy bármikor oda tudunk jutni, mégpedig úgy, hogy egyszerre érünk célba.
...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lili most már komolyan bevetette a melleit, mert nagyon érzékien úgy csúszkált rajtam, hogy azok a számtól a farkamig jártak oda és vissza, miközben punciját felváltva éreztem a combjaimon és a hasamon. A farkamat hol én, hol Ő, hol pedig közösen tartottuk a mellei között, így a Lili féle csúszkának és kebelszexnek egy nagyon izgalmas kombinációját élvezhettem. A csókolózást végig fenntartottuk, ami néha, szájra puszivá, még ritkábban arcra puszikká szelídült, de csak azért, hogy legyen honnan ismét szenvedélyes csókolózásba fordulnunk. Én eközben a matrac hossztengelyében maradva csodáltam amint Lili igen széles szögtartományban ide-oda váltakozva csúszkált rajtam és masszírozott a kebleivel és a kezeivel egyaránt és mindig megtalált a csókjaival.
Egy idő után kérdeztem, hogy a száddal is ilyen ügyes vagy, mint a melleddel és a kezeddel? Erre némán bólintott, majd nem tudom honnan, de már az ajkai között volt egy védőruha, amit kéz nélkül azonnal fel is helyezett és nem volt tovább kérdéses, hogy a szájával legalább olyan ügyesen és érzékien tud kényeztetni, mint a kezével és a mellével együttesen.
A kezdetben még zártan megcsodált puncijának a szeméremajkai már kissé szétnyílva hívogattak, hogy közelebbi ismeretségbe kerüljünk. 69 formációban kerestük, hogy miként tudjuk egymást most már visszafordulás nélkül feljuttatni az orgazmus csúcsára. Lili francia technikája, a makknak az éppen nyelvhegyével történő érintésétől a csaknem mélytorokig terjed, miközben a rúd oldalát is alaposan teljes felületre terjedően érinti. Eközben irtó kellemes és változó erősségű szívóhatással stimulálja a farkamat, amely így egyirányú utcává tette az orgazmus felé vezető utamat. Lili is hasonlóan haladt velem, és nagyon határozottan feszült a puncijával a számra, így mutatva, hogy miként tudok minél inkább a kedvében járni.
Mindeközben mintha nem is az első randink lenne, olyan össze szokottan tudtuk kontrollálni, hogy tart a másik és így egyszerre tudtunk elementáris erővel elélvezni. Lili a farkamat szájából, én a punciját nyelvemről nem engedtem el mindaddig, amíg az orgazmusunk utolsó hullámai is el nem ültek.
Amint együtt léptük át az orgazmus csúcsát, úgy együtt is tértünk onnan vissza kellemes levezető simogatások közben. A záró fürdés is közös volt, miközben még leleltároztuk egymás legfontosabb testrészeit, hogy a következő randiig maradjon meg bennünk az érintés öröme.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A két órás randi végén ** rózsát fogtam a csokorba, amely a fent leírtakat mind tartalmazta. Extrákról nem tudok, szerintem nincsenek. A randi során nem esett ezekről már szó, ez a rész kevesebb ideig tartott, mint ameddig erről írtam.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Maradéktalanul jó érzésekkel távoztam semmi hiányérzetem nem maradt, mert minden úgy alakult, ahogyan azt előzetesen kitisztáztunk.
Továbbá az adatlapon írt korlátok mindenben megfelelnek a valóságos lehetőségeknek.
Nagyon korrektül a másik portálon írt lehetőségek és korlátok megegyeznek az itteniekkel és nincsen ebben a tekintetben sem, semmilyen ellentmondás.

Ajánlom a Lilivel történő randizást azok számára, akik szeretik az általam átélt és leírt élményeket.

Azoknak is ajánlom, akik szeretik egy olyan érettebb NŐ – vel a randizást, aki a tini lányok bájosságával, de a tini lányoknál már nagyobb tapasztalatával tud elvarázsolni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili 2022 erotikus masszázs beszámolójáról


2022-08-04 18:17:26
tiberius95 szellemes hozzászólása illik leginkább ehhez a nagyszerű beszihez!

2022-08-03 01:49:07
Nagyon jól megírt beszámoló. Kedvet kap az olvasó, hogy meglátogassa Lilit és átélje a leírt élményeket.

2022-08-02 21:07:40
Nagyon jó beszi, gratula érte. Grizzlymedve annyira jól érezte magát, hogy elvesztette a tájékozódást...

2022-08-02 16:24:24
Amikor megláttam Grizzlymedve beszámolóját, és hogy kiről szól, eldöntöttem, du-i kávém lesz a kísérője olvasásának. Kit érdekel hol van Lipótváros, ha ilyen kiváló beszámolót olvashatunk, több mint vágyfokozó, teljes testre ható írás, mely akár többszöri olvasásra is érdemes. Megjegyezném, hogy a szép hölgy reagálása az első beszámolóra, számomra pozitív jelzéssel bírt, így megerősített szándékomban Nagy- medve írása. De hát szokott ez így lenni!

2022-08-02 15:32:49
Szinesen, izgalmasan megirt beszámoló egy nagyszerű találkozásról egy varázslatos vendéglátóval. A finom hangulatok is jól átjönnek.
Mutasd mindet

FunkciókLili 2022 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

nagyon jó: 7db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 4db
(2024-03-03) : Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza.

(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.