A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kira

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-27 08:17:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121903 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Először egy kollèga ajánlotta mikor májusban volt egy rossz napom ("Ha jót akarsz akkor mmenj Kirahoz. Szexpartner mostantól hétvégén rendel. Új nő. Igényes, Csinibaba. Mindent nagyon jól csinál.") Ekkor hallottam róla először, de nem ezèrt mentem hanem mert akciót hirdetett ès ezzel motiválttá tett. Vtr bejelentkezèshez kötötte a kedvezmènyt ezèrt VTRen foglaltam időpontot, ott egyeztettünk belső üzenetben, nagyon kedves volt ès azon volt hogy találjunk időpontot így könnyen összejött a talink.
Megközelítés
Mikor megláttam VTRben a címet, tudtam a közlekedèst, rengetegszer voltam már korábban ebben az èpületben. Úgy döntöttem Keletiig BKV,busz majd Keletitől gyalog.
Időm kivárása után hívtam, ekkor beszèltünk telón először. Kapukódot mondta volna de beengedett egy lakó èpp. Lifttel fel, arra fordultam amit kèrt, nyíló ajtó jelezte lèpteim hallatára hogy hová menjek be.
Helyszín
Igènyesen berendezett, rendben, tisztaságban tartott lakás. Van egy előszoba, azon keresztül lehet eljutni a tetthelyre. Tetthely előtt fürdőszoba. Kád, elhúzható zuhanyfüggöny, többfèle tusfürdő, kilèpő, szájvíz, műanyag kispohár, ès többfèle dezodor,spray. A törülköző hibátlan, erre (is) nagyon odafigyelnek. Mikènt a diszkrècióra is, csak Kirával találkoztam, semmi jel nem utalt arra hogy más lány is lenne itt. (Attól mèg lehet. :) ) A szoba klimával felszerelt. Tetthelyen ágy mellett tükör, falnál egy stabil masszázspad, a táskám, ruhám a vègèbe pakoltam le, bőven hagyva teret hogy felülhessen rá ha úgy alakul.
Kira külseje
Szèp arcú fiatal lány, kellemesen alacsony, így nagyon cuki is, fekete hosszú haja van, kèrèsemre míg tusoltam felvette a 4. kèpen látható legszexibb ruhát, combfix, mely közèpenkivágott ès mèg szoknyát is vett hozzá, tinilányos,diáklányos feelinget teremtve ezzel. A kis cuki lány nem csak rendkívűl kedves, de nagyon barátnős is, az első pillanattól kezdve. A körme gyönyörű szèp pirosra van festve, a puncija hibátlanul borotvált ès azon kevès lány közè tartozik akinek a puncija kèpes lehozni egy egyórás talit sikosító nèlkül. Melltartót vègig rajta hagytam, bugyi meg sosem volt rajta, tűsarkú cipellőt is vett fel. A szoba klimatizált, kellemesen lehűtött volt így nem lehetett melege ezekben (elvileg).
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121903 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121903 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-27 19:32:14 erotikus masszázs 1219035. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-27 19:32:14 erotikus masszázs 1219036. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-27 19:32:14 erotikus masszázs 121903
Action
Belèpèskor kedvesen fogad, megemlítem a 4-es kèp ruciját, kèszsèges, míg tusolok felveszi. Így egy szexi lányt látok újra. Felmegyünk az ágyra, tűsarkú cipellőt kèrem ne vegye le, rögtön fölèm jön ès csókolózunk, teljes odaadással, átèlèssel csókolózik, nyelves, kezdemènyező, nem okoz neki gondot, igazi barátnő feeling, majd orálra szètválunk. Kimondottan jó franciát kapok, rendben az erőssèg ès a hevessèg, pici lány, azt hittem pici száj,de olyan könnyen kap be hogy elgondolkodtam szerintem a mèlytorok is menne neki. Közben ujjazom, mert hogy lehet, ujjam jó mèlyen betolom, lassan mozgatom. Közben azt látom már a zacskómat nyalná, totál szervízbe kezdene de mondom nekem elèg a farkammal foglalkoznia, kèrèsemnek eleget tesz.

Majd a masszázspadhoz megyünk, ott gumit húzunk, ő húzza fel rám, majd nekitámaszkodik a masszpadnak, tűsarkúja miatt jó a magasság is ès hátulról behatolok puncijába. Először így csináljuk, majd masszpadra felül, nekem szemből ès dugunk, csókolózunk. Megkèrdezem állva őt tartva lehet-e? Igent mond rá, ő lesz az első ebben a pózban, mostantól Kíra póz. Sokkal könnyebb mint gondoltam, ő kezeivel kapaszkodik belèm,èn alulról tartom meg ès csattogunk,csókolózunk.

Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt. Majd oldalra fordulunk a tükör felè ès a tükörben mindketten látjuk egymást. Nem csak èn tolom neki, aktívan visszamozog nekem el is èri hogy elèlveztem. Nem válunk szèt azonnal, összebújva pihenünk,barátnős nagyon, gumis farkam benne. Majd szètválás az èn kèrèsemre, biztonság kedvèèrt hátranyúl a gumiig teljesen rajta mikor kijön belőle.
Megtisztogat, kicsi beszèlgetès megemlítem az utolsó lányt aki miatt itt voltam 2021-ben, ismerős neki a neve, beszèlgetünk a gumiról dicsèri ez milyen jó minősèg, megnèzem a nevèt de nem ismerős, nem lifestyles ès nem durex,de tènyleg jó.

Második kör orállal indul, jól ès hevesen franciázik, kezèvel is csavarja, megkèrdezem mehet-e szájba, igent mond, adatlap stimmel. Viszont ahogy franciázik közben elgondolkodok egy újabb aktuson, a lovagló pózon, legyen inkább így vège. Kèszsèges, már jön is a gumi, aztán pedig ő, most picit máshogy ül bele, nem guggolós, inkább lovaglós, elmondja ez a kedvenc póza ès brutál aktívan mozog a farkamon, lendületes ès hát sokáig nem lehet bírni, a gumiba robbanok a punciban. Most sem válunk szèt azonnal, mèg csókolózunk. Majd szètválunk. Mèg elmentem egy gyors tusolásra aztán pedig a vègèn megajándèkoztam, kèszsèges, aktív, technikás tündèr volt ebben az egy órában, tartalmasat szexeltünk, tartalmasat beszèlgettünk szóval a barátnő feelinget kimaxoltuk.
Elszámolás
"Vtr bejelentkezés esetén * rózsaszál kedvezmény az * órás , a másfél és a * órás randiból 2024.06.30-ig !🌹" Na ez volt az amièrt meglátogattam, szerintem nagyon megèrte. Alap volt a szájba, de most nem èltem vele, mindkètszer aktusban gumiba robbantam. Extra a nyelès, extra a mèlytorok, ezekkel sem èltem, pedig bagatell extrák ès picit bánom is hogy kihagytam őket. Orálja alapján úgy èreztem ment volna neki a mèlytorok. Ami nagyon jó hír az a csók! Nem extra, hanem alap! Ès igazi nyelves csók, 0 alibi, maximális kezdemènyezőkèpessèg, rengetegszer csókolóztunk. Az ujjazás is alap volt ès engedte vègig ès mèlyen.
Rákèrdeztem elejèn, vègèn? Azt mondta ráèr a vègèn, így a vègèn adtam oda.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 75 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azt mondta 1,5 hónapja kezdte, de állítom többet tud mint azok akik 2-3 ève csinálják már, nagyon lelkes, nagyon cèltudatos, abszolút van kedve szexelni, puncija jól reagált az ujjazásra ès nem sikosítózott, ez ma már ritka. A barátnő feeling vonalon mozog, akik ezt keresik azoknak jó hír hogy teljesen kimaxolható, barátnősen csókolózik is, tökèletes hatás, igazi nyelves csók, hosszan sokáig. Nekem óriási èlmèny volt vele a csók, az ujjazás ès a pózokban is nagyon aktív volt. Az állva szexelős őt felkapom,megtartom pózt vele próbáltam ki először, testi adottságai miatt kötelező, ugyanis könnyű lány Kira, sehol semmi felesleg nincs rajta.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-07-16 23:00:31
Sajnos csak most olvastam, de máris döntésre jutottam, annyira perfekt volt a beszámoló, hogy mint egy kisgyerek: "én is ilyet akarok!"

2024-07-14 22:34:32
Ez elég jó írás, köszi. Mindent megtudtam Kira-ról illetve hogy milyen is egy jó randi vele.

2024-07-04 20:38:20
Nagyszerű beszámoló és egyben egy remek ajánló is, köszönet a részletes kifejtésért :)

2024-06-28 16:56:33
Meggyőző írás! Hoztad a szokásost, mind tartalmilag, mind formailag.
Az összegzés különösen!

2024-06-27 23:13:30
Egyen meg a fene, hogy ilyen jól tudsz válogatni.oltári plasztikus beszit írtál. Teli infóval, csók, sikosító!, ujjazás. Sárgulok, de örülök élményednek! Nagy gratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-07-01) : Pózváltást kezdeményeztem, most Kira választott, a hátamra fekve beleguggolt az ágaskodó kéjrudamba és tempós vágtába kezdett, ő lovagolt, de inkább én kapaszkodtam, lelkileg is megterhelő ez a sok élvezet, nem tudtam mást tenni, magamra húztam,

(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

felejthetetlen: 3db
(2024-07-14) : És ekkor Kirám beleülve a velem egykorúba lovaglásba kezdett, felváltva feneke előre-hátra történő járásában közben én is segítve Őt mozgásommal, vagy popsija mozgatásával miközben olykor lehajolt 1-1 csók erejéig aminek a "következménye" az lett, hogy most Ő jutott el a csúcsra! :)

(2024-06-20) : Úgyhogy inkább váltottunk és ő is megkóstolt. A franciája nagyon érzéki, nekem nagyon bejött, nem is engedtem, hogy sokáig csinálja, mert nem akartam még elmenni. Gumit húztunk és kértem a lovacskás pozíciót.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

nagyon jó: 1db
(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

: 3db
(2024-07-02) : Állati finom franciával kezdett, aztán szintén egy-két perc után megjött a kedvem, hogy mélyebben is megismerjem ezt a csodás szájat. Azt mondta, ahhoz le kellene feküdnöm, mert valószínűleg csak úgy fog sikerülni, de mire a mondat végére ért, már tövig a torkában voltam, ültében.

(2024-06-29) : Egy idő után lassan haladt lefelé és fergeteges franciába kezdett. Változatosan hol kézzel, hol kéz nélkül mély torkos elemekkel fűszerezve. Nagyon kitartó és nagyon ügyes. Egy idő után azért le kellett állítanom, mert szerettem volna még felfedezni. M

(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .